Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.386.320
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Jeli normalno da mi ode jedno 15-20 % baterije u stand-byu tijekom noći (od ponoći kada je bilo 60% baterije do 10h ujutro kada je bilo 45%) ?

Dakle, imam rootani GS2 sa speedmodom K2-16 i 2.3.5 ROM, nemam puno ukljucenih aplikacija, jedino je svjetlina na 60 posto otprilike.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
AngryBird kaže...

Jeli normalno da mi ode jedno 15-20 % baterije u stand-byu tijekom noći (od ponoći kada je bilo 60% baterije do 10h ujutro kada je bilo 45%) ?

Dakle, imam rootani GS2 sa speedmodom K2-16 i 2.3.5 ROM, nemam puno ukljucenih aplikacija, jedino je svjetlina na 60 posto otprilike.

Ako su ti sync i internet veza isključeni, 15% je previše

14 godina
neaktivan

da, isključeni su bili

EDIT: sad ne znam jesu zaista bili isključeni Wi-fi i sync ili nisu...budem napravio test pa javim rezultat.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2011 18:27 (AngryBird).
15 godina
neaktivan

postoji mogucnost da se velicina maila podesi na vise od 2MB-a?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Je li pokusavao ko da kupi preko neta u djelovima telefon? Evo gledam nesto naprimer za gs2 http://www.taneley.com/en/112-samsung-galaxy-sii

Ispane oko 160 dolara ali ko zna ima po ebay jeftinije da se prodje :)

1 0 hvala 2
16 godina

kako se vratiti na stock rom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
14 godina
neaktivan

kupio sam S2 prije nesto vise od 2tjedna u tmobileu i vise manje sve super radi i nemam nikakvih zamjerki...jedino sto sam tek sad skuzio je da kad odem u "settings" pa "about phone" tamo nemam opciju uopce da ga updateam...nego je prvo sto mogu odabrat "status" i sad mi nije jasno zasto je to tako??  nisam stavljo custom romove niti ga rootao (jos :P )...

andorid version: 2.3.3

baseband version :I9100BOKG1

build number : GINGERBREAD.BOKG2

0 0 hvala 0
16 godina

hvala, nadam se da će raditi, ovaj usb jigg nije nužan, tj on je samo za poništiti broj rootanja?

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2011 19:11 (Matoje).
14 godina
neaktivan
Matoje kaže...

hvala, nadam se da će raditi, ovaj usb jigg nije nužan, tj on je samo za poništiti broj rootanja?

mislim da nije nuzan, ja ga barem nisam koristio kada sam si stavljao novi kernel.

16 godina
neaktivan
bzvz92 kaže...

kupio sam S2 prije nesto vise od 2tjedna u tmobileu i vise manje sve super radi i nemam nikakvih zamjerki...jedino sto sam tek sad skuzio je da kad odem u "settings" pa "about phone" tamo nemam opciju uopce da ga updateam...nego je prvo sto mogu odabrat "status" i sad mi nije jasno zasto je to tako??  nisam stavljo custom romove niti ga rootao (jos :P )...

ista stvar, koristim ga već par mjeseci i nema nikakvog updatea, jedino je valjda vip izbacio 2.3.5

spoji mob kabelom i vidi kies-om da nije slučajno izašao update ali nekako čisto sumnjam

14 godina
neaktivan

Dakle, napravio sam test baterije kao što sam i rekao i evo slike...

Dakle, od kada sam ga napunio do 100%, mobitel je bio u mirovanju 10h i 50m i otišlo je 5% baterije...a imam Speedmod K2-16 i 2.3.5. stock ROM. Jel to normalno ili moram isprobati neki drugi speedmod kernel (čuo sam podatak da ne rade svi isto dobro) ?

naravno, Wifi i sync su bili iskljuceni cijelo vrijeme...

SGS2 u stand-byu SGS2 u stand-byu
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

imam problem, napravio sam factory reset ko u onom tutorialu i skinuo sam od vipa sa xda foruma kaj trebai i pokrenuo preko odina instalaciju i već jedno sat vremena stoji na factoryfs i ne miče, kaj da radim????

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Matoje kaže...

imam problem, napravio sam factory reset ko u onom tutorialu i skinuo sam od vipa sa xda foruma kaj trebai i pokrenuo preko odina instalaciju i već jedno sat vremena stoji na factoryfs i ne miče, kaj da radim????

probaj ga dic prek recoverya

16 godina
neaktivan
AngryBird kaže...

Dakle, napravio sam test baterije kao što sam i rekao i evo slike...

Dakle, od kada sam ga napunio do 100%, mobitel je bio u mirovanju 10h i 50m i otišlo je 5% baterije...a imam Speedmod K2-16 i 2.3.5. stock ROM. Jel to normalno ili moram isprobati neki drugi speedmod kernel (čuo sam podatak da ne rade svi isto dobro) ?

naravno, Wifi i sync su bili iskljuceni cijelo vrijeme...

u prosjeku sa 10 sati mirovanja izgubi od 3-5 %  a kaj bi da bude na full nakon 10 cuki :D

14 godina
neaktivan
hd22sb kaže...
bzvz92 kaže...

ista stvar, koristim ga već par mjeseci i nema nikakvog updatea, jedino je valjda vip izbacio 2.3.5

spoji mob kabelom i vidi kies-om da nije slučajno izašao update ali nekako čisto sumnjam

Ista stvar i kod mene... potpuno iste informacije...

Sa aplikacijom "CheckSamsungFW" izbacio mi je trenutni FW
a za novu verzijzu mi je napisao "Your version cannot be upgraded by Kies, may be with Odin..."

Koliko sam shvatio, T-mobile bi trebao izdati novu službenu verziju FW-a???

I na koji naćin će se onda raditi taj upgrade!?

16 godina
naki007 kaže...
Matoje kaže...

probaj ga dic prek recoverya

mislio sam da je staviti custom rom zaje*ancija, a tek sve vratiti na početak... svaki puta kada oću staviti stock rom od vipa(skinut sa xda) stane mi na cache.img ili na factoryfs.img! najradije bi razbio mobitel koliko sam živčan! Jel ima neko kakvu preporuku? Da li je problem što pokušavam staviti onaj najnoviji stock kaj su stavili na xda prije nekoliko dana, da li ja nešto krivo radim u postupku ili je nešto treće??

16 godina

Još jedno pitanje.

Jel se može isključit 3g u opcijama jer ja ne nađem nigdje? Ili ima kakav app za skinut za to?

Na stock romu sam, hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dalja46 kaže...

Još jedno pitanje.

Jel se može isključit 3g u opcijama jer ja ne nađem nigdje? Ili ima kakav app za skinut za to?

Na stock romu sam, hvala

Ako misliš na podatkovni promet onda:

• Power button - Isključi podatkovni promet.

Ako misliš da općenito budeš na 2G mreži onda:

• Postavke > Bežično i mreže > Mobilne mreže > Način rada mreže > Odaberi "Samo GSM" 
Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
15 godina

Ajmo sada...

Svi koji imate iskustva s MIUI-em, pucajte iskustva.

Kako ga staviti, je li neki problem?
Je li bugovit?
Stabilnost?
Opcije, podešavanje, prilagođavanje, ...? 
Rad s ostalim Kernelima?

Sorry, na DP. 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.11.2011 17:55 (sudy_freak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Ajmo sada...

Je li bugovit?
Stabilnost?
Rad s ostalim Kernelima?

Sorry, na DP.

Nije problem

Relativno ne

Stabilan jest

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/ ||| ''Svako generaliziranje je loše.''
17 godina
odjavljen
sudy_freak kaže...

Ajmo sada...

Je li bugovit?
Stabilnost?
Rad s ostalim Kernelima?

Sorry, na DP. 

Napravi nandroid backup i flashaj ga... Tako ćeš najbolje znati da li ti paše ili ne {#}

14 godina
neaktivan
Sinisha kaže...
hd22sb kaže...
bzvz92 kaže...

Ista stvar i kod mene... potpuno iste informacije...

Sa aplikacijom "CheckSamsungFW" izbacio mi je trenutni FW
a za novu verzijzu mi je napisao "Your version cannot be upgraded by Kies, may be with Odin..."

Koliko sam shvatio, T-mobile bi trebao izdati novu službenu verziju FW-a???

I na koji naćin će se onda raditi taj upgrade!?

Sad sam doma na kompu instalirao Kies (na poslu mi je proxy nešto blokirao).

i sad Kies kaže sljedeće:

A to je dakle verzija 2.3.3... (na t-mob)

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.11.2011 19:08 (Sinisha).
15 godina
sudy_freak kaže...

Ajmo sada...

Je li bugovit?
Stabilnost?
Rad s ostalim Kernelima?

Sorry, na DP. 

Meni jedino kamera nije bila najbolja sve ostalo ok

Ima li tko u planu probati ovo

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.11.2011 20:14 (yaga01).
15 godina
yaga01 kaže...

Meni jedino kamera nije bila najbolja sve ostalo ok

Ima li tko u planu probati ovo

Temeljen na MIUI-u.

Frend na faksu na svom Desire-u ima Epic Alpha ICS verziju. xD {#} 

16 godina

Imam jedno pitanje!! Vrlo lako moguče da več bilo, pa vas molim da ne zamjerite.

U tom slučaju, molit ću vas direktan link na samu temu ili post/ove.

Kakva je situacija kod vas, vezano za onaj problem lijeve strane ekrana (žučkasta boja ili samo nešto tamnija strana od desne)?

To vrijedi za skroz smanjenu svjetlinu.

Koliko vidim na xda forumu, niti jedan gs2 nije lišen tog prolema. Negdje se vidi dosta, dok se negdje vidi vrlo slabo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
zabranjeniples kaže...

Imam jedno pitanje!! Vrlo lako moguče da več bilo, pa vas molim da ne zamjerite.

Kakva je situacija kod vas, vezano za onaj problem lijeve strane ekrana (žučkasta boja ili samo nešto tamnija strana od desne)?

Koliko vidim na xda forumu, niti jedan gs2 nije lišen tog prolema. Negdje se vidi dosta, dok se negdje vidi vrlo slabo.

Ne znam što trebam gledati?!

Ja to kod sebe ne vidim. 

17 godina
odjavljen
sudy_freak kaže...
zabranjeniples kaže...

Ne znam što trebam gledati?!

Ja to kod sebe ne vidim. 

Također, vidio sam da se mnogi žale na to ali ja i dalje ne kužim u čemu je problem LOL

17 godina
odjavljen

Nego, jel ima netko ovaj problem?: 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

To je vjerojatno neki loš kernel stavio..

Ja nemam takvih problema :S

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice