Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.381.889
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
Matoje kaže...

jel došo možda stock 2.3.4 u vipu ili je i dalje 2.3.3?

Ja sam dobio update na 2.3.4 prije nekih 2 tjedna na Tele2 {#}

iPhone je jedna velika prevara...koja je uspjela !!!
14 godina
neaktivan

Imam instaliran MIUI rom, zadnju verziju 1.10.21 i zna mi se desiti da puca WI-FI veza. Jednostavno dođe do prekida i ne može se spojit. Nakon 30-ak sekundi bez problema se ponovno spajam. Ima li netko sličan problem na MIUI-u ili je možda greška na mojem ruteru.Nisam provjeravao na drugom Wi-Fi-u osim kod kuće.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mkm kaže...

Imam instaliran MIUI rom, zadnju verziju 1.10.21 i zna mi se desiti da  puca WI-FI veza. Jednostavno dođe do prekida i ne može se spojit. Nakon 30-ak sekundi bez problema se ponovno spajam. Ima li netko sličan problem na MIUI-u ili je možda greška na mojem ruteru.Nisam provjeravao na drugom Wi-Fi-u osim kod kuće.

Probaj u WiFi settings - Advanced stavit da ti se WiFi nikad ne isključuje. (WiFi sleep policy)

Work less, play more.
15 godina

Eto meni se baš namistilo da je VIP počeo provodit novu politiku za poslovne korisnike koji su imali Komplet tarife baš kad mislim kupovat SGS II. Mobitel je trebao koštat 299kn, a novom politikom košta 1700kn. Znam da je povoljno, ali trenutno izvan mog osobnog budžeta s obzirom da je otac rekao da mi neće davat novce za skupe mobitele.

A ništa onda, slijedi štednja, jednom tjedno optimistični tiket na kladioni i nadam se ovoj mrcini od mobitela.

www.e-sport.hr - Gaming portal sa dnevno sviježim vijestima. Organizator LAN turnira po Hrvatskoj, potiče hrvatsku gaming scenu na razvijanje. CS 1.6, COD4, COD2 serveri
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Baterija... ovi nagli drain-ovi su surfanje preko 2G mreže

EDIT: Galaxy S2 bi navodno trebao dobiti ICS u siječnju 2012: http://samsunggalaxys2review.org/samsung-galaxy-s-ii-ice-cream-sandwich-update-in-jan-2012/

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.10.2011 20:11 (Kordy).

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo, nakon nekoliko dana na MIUI s miuiandroid.com (mislim da ipak nije official).

Odličan je ROM, lijep, da se sve i svašta podesit i teme se lako mijenjaju itd. Kordy, problema s kamerom nisam imao (onih 10-ak slika što sam uslikao).

Problem je loš kernel... Mada sam undervoltao mobitel, npr, jučer/jutros preko noći je sa cca. 70% pao na 33%! Puno za obični standby, mada je WiFi bio upaljen.

Možda probam opet za tjedan-dva, a možda opet za vikend (mislim da bi tek onda trebao biti official od MIUI.com - dakle original od kineza). Ovisi o tome kako će mi CM7 radit.

Eh, sad, vidim CM7 nema GoogleAppse, a nisam našao ni gapps.zip. Pretpostavljam da će kad se spojim na WiFi on sam skinuti gappse, s Marketa (spominje se Pacman aplikacija)?

Work less, play more.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Šef kaže...

Evo, nakon nekoliko dana na MIUI s miuiandroid.com (mislim da ipak nije official).

Odličan je ROM, lijep, da se sve i svašta podesit i teme se lako mijenjaju itd. Kordy, problema s kamerom nisam imao (onih 10-ak slika što sam uslikao).

Problem je loš kernel... Mada sam undervoltao mobitel, npr, jučer/jutros preko noći je sa cca. 70% pao na 33%! Puno za obični standby, mada je WiFi bio upaljen.

Možda probam opet za tjedan-dva, a možda opet za vikend (mislim da bi tek onda trebao biti official od MIUI.com - dakle original od kineza). Ovisi o tome kako će mi CM7 radit.

Eh, sad, vidim CM7 nema GoogleAppse, a nisam našao ni gapps.zip. Pretpostavljam da će kad se spojim na WiFi on sam skinuti gappse, s Marketa (spominje se Pacman aplikacija)?

Evo link: http://wiki.cyanogenmod.com/index.php?title=Latest_Version/Google_Apps

Skineš gapps za CM7, (ne znam da li sam skida)...

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.10.2011 0:48 (Kordy).
15 godina
Kordy kaže...

EDIT: Galaxy S2 bi navodno trebao dobiti ICS u siječnju 2012: http://samsunggalaxys2review.org/samsung-galaxy-s-ii-ice-cream-sandwich-update-in-jan-2012/

Wow. ovo ja zovem battery stats {#}

Koji ROM? I budi dobar pa daj link i za kernel (vidim koji je, ali mi se ne da tipkati, fakat)

EDITED - WOW, jedva čekam 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
17 godina
odjavljen
sudy_freak kaže...
Kordy kaže...

Wow. ovo ja zovem battery stats {#}

Koji ROM? I budi dobar pa daj link i za kernel (vidim koji je, ali mi se ne da tipkati, fakat)

EDITED - WOW, jedva čekam 

Nemoj se previše nadati, konstantno korištenje će opet skuriti bateriju ali da, i ja sam bio iznenađen.... screen on time se nakupio jer sam čitao dosta pdf-ove i ostale dokumente zbog faksa...

Računaj na to da sam u ta 3 dana obavio samo jedan kraći poziv te samo nekih 5 SMS-ova...

P.S. sa ovim postavkama dobivam u quadrantu 4100+ score te u antutu-u 6100+ (naravno bez OC)

EDIT: ROM (imaj na umu da sam dodatno maknuo neke aplikacije iz roma) , KERNEL (isključivo verzija K2-5...puno ljudi javlja da na K2-6+ krače traje baterija, možda je čak to i riješeno s obzirom da je vani već K2-12...)

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.10.2011 0:58 (Kordy).
14 godina
neaktivan
Šef kaže...

Imam MIUI 1.10.21, kernel koji dolazi s njime (2.6.35.14.............), preko SetCPU pstavljen takt od 200-1600 MHz, na 1600 MHz voltaža na 1425mV, podatkovni promet uvjek upaljen, osvježavanje e-maila svakih 5 minuta, cca dva sata surfanja preko wi-fi (palim ga gdje znam da ima mreža), 30 minuta razgovora, par sms i mailova, svjetlina ekrana kroz dan na auto, navećer na minimum i baterija mi bez problema izdrži od 7:30 do 24:00 sata, tako da sam prezadovoljan. Nisam ga još kroz noć ostavio pa da vidim koliko bi pala u standby, ali zna mi od jutra pa do 10 sati ukoliko ga ne koristim biti na 100%.

14 godina
neaktivan

Stiže Official MIUI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
mnjikloh kaže...

Stiže Official MIUI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kada

14 godina
neaktivan

Nisam baš oduševljen s novim miuiem.Skinuo sam onaj kineski i u postavkama ima opcija za stavit na engleski,ali ne prevede sve,nešto ostane i na kineskom.Kao i na prošlom,tako i na ovom,ne može se napraviti nandroid backup (md5 error).Video snimanje sada radi.

17 godina
odjavljen
mnjikloh kaže...

Nisam baš oduševljen s novim miuiem.Skinuo sam onaj kineski i u postavkama ima opcija za stavit na engleski,ali ne prevede sve,nešto ostane i na kineskom.Kao i na prošlom,tako i na ovom,ne može se napraviti nandroid backup (md5 error).Video snimanje sada radi.

Izašla je full engleska verzija....snimanje je uvijek radilo, samo na kojoj kvaliteti?

14 godina
neaktivan
Kordy kaže...

Izašla je full engleska verzija....snimanje je uvijek radilo, samo na kojoj kvaliteti?

Meni na prošloj verziji snimanje u visokoj i hd rez. nije radilo nego sam morao instalirati drugi camera apk.

Isto tako nije mi radio hdmi.Neznam dali na ovoj verziji radi,nisam probao.

Mislim,Miui mi je odličan kao rom,još i u kombinaciji sa Siyahom,zadovoljan.Jednostavno sam od nove verzije očekivao više,a neznam ni sam šta.

14 godina
neaktivan
može li link za download?koje su razlike u odnosu na ver 1.10.21?Isplati li ga se stavljat?Imam ver 1.10.21i zadovoljan sam.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mkm kaže...
može li link za download?koje su razlike u odnosu na ver 1.10.21?Isplati li ga se stavljat?Imam ver 1.10.21i zadovoljan sam.

Pa ovo je nova verzija, 1.10.28... Isplati se stavljati, to ti je nadogradnja na postojeću.

Work less, play more.
16 godina
neaktivan

Pozdrav! Jučer kupio novi Samsung Galaxy S2 i mob je odličan no imam jedno pitanje. Na kompu kada odem na android market i upišem igru Can knockdown igre ima a na mobu u marketu isto napišem pa igre nema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ne radi mi yutube na novom miuiu. Jel to bug ili samo meni ne radi?
14 godina
neaktivan
mkm kaže...
ne radi mi yutube na novom miuiu. Jel to bug ili samo meni ne radi?

Kod mene nema tog problema!

18 godina

Dakle, ovo dr*anje prilikom uspostave poziva mi se već popelo na vrh glave. Deset dana mir i zadnja tri dana se smrzne po dva ili tri puta prilikom uspostave poziva. Danas je smeće skoro završilo u zidu! {#}

Jel netko više doskočio tome? Imam službeni ROM na dreku... {#}

Čvarci su bomboni od svinje

1 0 hvala 0
16 godina

Ja na Darkyu već tri tjedna i nijednom nisam doživio taj bug?

17 godina
odjavljen

Ja to još nisam doživio od kad imam mob ali ne telefoniram često...

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nikad takvo nešto doživio nisam,ni na stocku ni na [ROM] Lite'ning Rom v6.0 XXKH1 - Fast as Lightning - xda-developers . Možda ti probleme stvara launcher neki,ili ak si stavljao posebnu aplikaciju za zvanje ili imenik?

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.10.2011 19:58 (DwightSchrute).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Rootao sam mobitel i stavio sam Cognition 1.6.

Nakon 5 sati, baterija je već na 67%.. Vidjet ću kad će se ispraznit pa napišem kakav je.

Kakva su iskustva, jel netko isprobao više ROM-ova i kernela pa da napiše na kojem mu je najdulje trajala baterija?

Koliko gledam po xda developers tamo, najbolji je SpeedMod što se tiče baterije.. Budem ga sutra isprobao pa javim kakvi su rezultati.

Pozdrav

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kako instalirati MIUI? Wipe data & cache, Dalvik cache i prođe uredno flashanje, ali zapne na boot animaciji

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Beagle kaže...

Kako instalirati MIUI? Wipe data & cache, Dalvik cache i prođe uredno flashanje, ali zapne na boot animaciji

meni proslo bez problema,a napravio isto to i ti.

14 godina
neaktivan
EchoOne kaže...

Rootao sam mobitel i stavio sam Cognition 1.6.

Nakon 5 sati, baterija je već na 67%.. Vidjet ću kad će se ispraznit pa napišem kakav je.

Kakva su iskustva, jel netko isprobao više ROM-ova i kernela pa da napiše na kojem mu je najdulje trajala baterija?

Koliko gledam po xda developers tamo, najbolji je SpeedMod što se tiče baterije.. Budem ga sutra isprobao pa javim kakvi su rezultati.

Pozdrav

treba proci barem tri ciklusa punjenja da bi se dobilo stvarno stanje i trajanje baterije.

Meni su najbolji CM7 i sada MIUI.

14 godina
neaktivan

pozdrav ljudi, imam još jedno pitanje pošt okonačno slj tjedan kupujem sgs2. jel mob ima notification lampicu koja svijetli kad dođe sms ili kod propuštenih poziva? to sam imao na htc desire. a negdje sam čini mi se čuo da je ovaj mob nema pa zato pitam. hvala.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
bambi kaže...

pozdrav ljudi, imam još jedno pitanje pošt okonačno slj tjedan kupujem sgs2. jel mob ima notification lampicu koja svijetli kad dođe sms ili kod propuštenih poziva? to sam imao na htc desire. a negdje sam čini mi se čuo da je ovaj mob nema pa zato pitam. hvala.

Nema,al mislim da se može pomoću drugih kernela (BLN opcija) podesit da svijetle funkcijske tipke kao notification light. Neka me netko ispravi ako griješim,nisam 100 % siguran.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice