Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.379.319
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
Šef kaže...

Mislim da bi nas sutra tj. danas (Petak GMT) mogao obradovati official MIUI. Ja jedva čekam, flasham čim skinem :)

Da bar...probao sam NDT MIUI i moram reći da je najbolji do sad...naravno kamera još uvijek nekad izvisi i reprodukcija full hd sadržaja je užasno spora...

15 godina

Izgleda da sam nesto zeznuo. Dakle imao sam cyanogenmod 7.1 ali mi se nije svidao i odlucio sam si staviti darky-jai to sam napravio preko odina gdje je sve proslo kako treba, ali sada se vec sam od sebe restarta 5 minuta. Unaprijed hvala :)

EDIT: evo sad sam uspio uci u recovery i od tamo flashati darky al sada mi se pojavljuje samo onaj zuti trokut 

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2011 11:43 (yaga01).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
qube kaže...

Nikad nisam bio ljubitelj tog MIUI-a.. To je ROM koji najviše sliči iOS-u.. Dobar ROM u svakom slučaju, ali iz nekog razloga mi se ne sviđa..

I dalje sam na CM-u. Oduševila me baterija.. Sad šibam update na 89. inačicu, pa ćemo vidit, što se popravilo, a što nije ;)

I napomena, kada šaljete screenshot za batery usage, rađe stavite screenshot za onaj veliki graf (kliknete na taj graf na kojem piše vrijeme, npr. 1d 5 h 32 min). U njemu se vidi awake i screen on, a to je jedino mjerodavno..

MIUI jest da sliči iOSu po defaultu, ali kad staviš par tema i drugačiji Launcher, postaje nešto predivno. Dobro, i CM je isto predivan kad se promijeni tema, i kad ga sam sebi složim u uot.dakra.lt   - UOT Kitchen. Samo to još nisam probao s SGS2 i nisam siguran da li bi radilo. Enivej, svakako nas (me) obavještavaj o CM-u, pogotovo battery usage. Jer kad opet za par tjedana poželim promijeniti ROM, bit će to AOSP.

Sense i Touchwiz (i taj status bar i sve što Samsung promijeni) mi se nikako ne sviđaju - AOSP i MIUI su zakon.

Nego, evo MIUIa:

http://miuiandroid.com/roms/miui-development-roms/

100MB je velik, već sam ga skinuo, i flasham za 5 minuta ;)

‎''I'm too handsome to do paperwork.''
16 godina
neaktivan
yaga01 kaže...

Izgleda da sam nesto zeznuo. Dakle imao sam cyanogenmod 7.1 ali mi se nije svidao i odlucio sam si staviti lite' ning rom i to sam napravio preko odina gdje je sve proslo kako treba, ali sada se vec sam od sebe restarta 5 minuta. Unaprijed hvala :)

Jesi napravio wipe prije flashanja?

17 godina
odjavljen
Šef kaže...
qube kaže...

Nikad nisam bio ljubitelj tog MIUI-a.. To je ROM koji najviše sliči iOS-u.. Dobar ROM u svakom slučaju, ali iz nekog razloga mi se ne sviđa..

I dalje sam na CM-u. Oduševila me baterija.. Sad šibam update na 89. inačicu, pa ćemo vidit, što se popravilo, a što nije ;)

I napomena, kada šaljete screenshot za batery usage, rađe stavite screenshot za onaj veliki graf (kliknete na taj graf na kojem piše vrijeme, npr. 1d 5 h 32 min). U njemu se vidi awake i screen on, a to je jedino mjerodavno..

MIUI jest da sliči iOSu po defaultu, ali kad staviš par tema i drugačiji Launcher, postaje nešto predivno. Dobro, i CM je isto predivan kad se promijeni tema, i kad ga sam sebi složim u uot.dakra.lt   - UOT Kitchen. Samo to još nisam probao s SGS2 i nisam siguran da li bi radilo. Enivej, svakako nas (me) obavještavaj o CM-u, pogotovo battery usage. Jer kad opet za par tjedana poželim promijeniti ROM, bit će to AOSP.

Sense i Touchwiz (i taj status bar i sve što Samsung promijeni) mi se nikako ne sviđaju - AOSP i MIUI su zakon.

Nego, evo MIUIa:

http://miuiandroid.com/roms/miui-development-roms/

100MB je velik, već sam ga skinuo, i flasham za 5 minuta ;)

ufff....prekidam učenje, moram flashat ovo {#}

15 godina

da

EDIT: Evo uspio sam pokrenuti MIUI :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2011 11:56 (yaga01).
17 godina
odjavljen

Kamera FC više nego MDT MIUI, naravno ne može reporoducirati video kako treba itd... Stock Sasmung ROM FTW

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kordy kaže...

Kamera FC više nego MDT MIUI, naravno ne može reporoducirati video kako treba itd... Stock Sasmung ROM FTW

Kad ti se desi FC? Koja reprodukcija videa?

14 godina
protjeran

alo ekipa, skinuo sam cwm i uso u njega da sa  memorya flesham kernel no nakon ulaska u cwm nakon 3 zuta reda slijedeca dva reda rijeci, tipa 'open and write packet' su se zacrvenila i nikako ne mogu da cwm procita i otvori kernel. probo sam i sa druga dva roma i isto.  imo sam cwm 4.2.0.5 pa stavio 5.2.0.x i nece i nece. ima tko kakv savjeti. i jos jedna stvar, tj. poslozim si ikone jedne do druge i kad pritisnem aplikaciju rebot ili ugasim mob, rastrka mi ih na 12-13 stranica, ono totalno neuredno. pisem sa moba, pa sorry na gramatici. hvala

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Šef kaže...
Kordy kaže...

i kod 720p i kod 1080p... tijekom prebacivanja iz kamere u fotić i obrnuto... Već sam restorao backup...

16 godina
neaktivan
Kordy kaže...
Šef kaže...
Kordy kaže...

i kod 720p i kod 1080p... tijekom prebacivanja iz kamere u fotić i obrnuto... Već sam restorao backup...

Snimat još nisam probao, ali kod tog prebacivanja nemam FC...

14 godina
protjeran

Ima i dalje par bugova što se tiče onog "menu" bara (ikona za poziv, menu i browser po defaultu). Nekada nestane pa moram rebootat mobitel..

Baterija i dalje dobro drži, budem ga kasnije napunio do vrha pa opet jedan maraton test dok ne crkne do kraja.. Pravi hard test baterije ću sutra napraviti kad budem malo više vremena imao, pa ako izdrži 16 sati, priznat ću da je vrhunski ROM..

Čisto da podsjetim - Darky KI3 je izdržao nešto više od 10 sati..

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
qube kaže...

Ima i dalje par bugova što se tiče onog "menu" bara (ikona za poziv, menu i browser po defaultu). Nekada nestane pa moram rebootat mobitel..

Baterija i dalje dobro drži, budem ga kasnije napunio do vrha pa opet jedan maraton test dok ne crkne do kraja.. Pravi hard test baterije ću sutra napraviti kad budem malo više vremena imao, pa ako izdrži 16 sati, priznat ću da je vrhunski ROM..

Kakvih 10 sati? Screen on? Idle?

14 godina
neaktivan

Da, ono treće.  {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
sad mi se desila hebeno čudna stvar, bia san na fb-u i ekran mi se samo odjednom posvjetlia i posta plav sve se vidilo al puno svjetlije i izgasija san ga ostavia 2minute izgašenog upalija i sve normalno wtf??
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Šef kaže...
qube kaže...

Kakvih 10 sati? Screen on? Idle?

http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/samsung-galaxy-s2-i9100-rasprava/102262.aspx?page=37&jumpto=2348041&sort=asc&view=flat

16 godina

Može u PM neki link sa dobrom navigacijom, naravno s podrškom za HR??

Unaprijed hvala!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ne treba ti link imas na marketu auru :D
14 godina
protjeran
zabranjeniples kaže...

Može u PM neki link sa dobrom navigacijom, naravno s podrškom za HR??

Unaprijed hvala!!

Bravo majstore, ako bude sta, proslijedi ovdje ili na PM.

Hvala 

daniel
15 godina
Vapor kaže...

Koristite kakve zaštite za telefon? Kakve maske koristite i koja im je cijena. Mislim se naručivanju case-mate, ali puno je 200kn za masku.

?

www.e-sport.hr - Gaming portal sa dnevno sviježim vijestima. Organizator LAN turnira po Hrvatskoj, potiče hrvatsku gaming scenu na razvijanje. CS 1.6, COD4, COD2 serveri
16 godina
neaktivan
Vapor kaže...
Vapor kaže...

Koristite kakve zaštite za telefon? Kakve maske koristite i koja im je cijena. Mislim se naručivanju case-mate, ali puno je 200kn za masku.

?

Ne koristim ništa. Koristim mozak. Doduše, ne baš uspješno, ima nekoliko ogrebotina. Kao i Desire i svi prije njega. :)

To gore izgleda super, robusno, ali ja ne mijenjam eleganciju za to. Ne bih ni iPhone zaštitio, mada ono staklo puca kao jeftinjak...

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2011 22:08 (Šef).
15 godina

Šefe ti si stavio MIUI jel tako? Jel znas isključiti one dvije soft tipke (back i onu drugu) da ne svijetle cijelo vrijeme dok je ekran uključen.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
yaga01 kaže...

Šefe ti si stavio MIUI jel tako? Jel znas isključiti one dvije soft tipke (back i onu drugu) da ne svijetle cijelo vrijeme dok je ekran uključen.

Nisam još niti probao

14 godina
neaktivan
Vapor kaže...
Vapor kaže...

?

buraz imas obicnih guma po 40-50 kn i sasvim su solidne, guma ko guma... ak hoces mozes i foliju stavit...

ja nisam... et obicna guma i to iz tcentra xD

18 godina
MadDogg kaže...

buraz imas obicnih guma po 40-50 kn i sasvim su solidne, guma ko guma... ak hoces mozes i foliju stavit...

ja nisam... et obicna guma i to iz tcentra xD

Imam ja gumu i to za 20kn+poštarina. Ova guma: http://www.dealextreme.com/p/protective-rubber-gel-silicone-back-case-for-i9100-galaxy-s2-black-70754

Čvarci su bomboni od svinje
15 godina

Ma ovo je jedna koja mi je upala u oči među prvima, cijena je prevelika. Gledam po ebayu do 8$ se nađu odlične gume. 10kn i besplatna dostava ima dobrih. 

No, prvo moram vidit informacije u ponedjeljak iz očeve firme, jer o tome mi ovisi oću li uzeti SGS II. Kako sad stvari stoje hoću, ali može doći do promjene, jer nikad neznaš s tim tarifama.

www.e-sport.hr - Gaming portal sa dnevno sviježim vijestima. Organizator LAN turnira po Hrvatskoj, potiče hrvatsku gaming scenu na razvijanje. CS 1.6, COD4, COD2 serveri
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Vapor kaže...

Ma ovo je jedna koja mi je upala u oči među prvima, cijena je prevelika. Gledam po ebayu do 8$ se nađu odlične gume. 10kn i besplatna dostava ima dobrih. 

No, prvo moram vidit informacije u ponedjeljak iz očeve firme, jer o tome mi ovisi oću li uzeti SGS II. Kako sad stvari stoje hoću, ali može doći do promjene, jer nikad neznaš s tim tarifama.

Uvijek možeš sam naručiti, ali iskustva mi kažu da neki jednostavno nemaju kartice ili PayPal. Ja imam još dva komada, jednu si planiram ostaviti za rezervu, pa ako hoćeš javi se.

Usput, na DX-u ima goooomila dodataka za SGS2, vidi: http://s.dealextreme.com/search/galaxy+s2.html?PageSize=100

Čvarci su bomboni od svinje
15 godina
neaktivan
baja52 kaže...
sad mi se desila hebeno čudna stvar, bia san na fb-u i ekran mi se samo odjednom posvjetlia i posta plav sve se vidilo al puno svjetlije i izgasija san ga ostavia 2minute izgašenog upalija i sve normalno wtf??

mislim da ti testira strah {#}  {#}

moze biti svasta, ako imas kakav rom-moze biti do njega a mozda se i fb aplikacija zablesirala

17 godina
Vapor kaže...
Vapor kaže...

?

Evo i ja podlegao porivu da pokušam strojčinu malo zaštititi i uzeo prozirnu gel masku za 70ak kuna i foliju za ekran od 25 kn (prva koju sam ikad stavljao na mob).

Pošto imam bijeli model, ovo s prozirnom maskom izgleda odlično /barem meni/. Iza ima dijamantni uzorak. Maska je relativno tanka (vidio sam puno deblje i nezgrapnije)

tako da se skoro ni ne primjeti da je postavljeno nešto na njega.

Evo - pronašao čak i video - točno to imam ... 

15 godina

Argument ženske koja ima iPhone 4 i govori zašto je SGS II jeftiniji a nudi isto što i iPhone 4S

"Ne ne:) to su mobovi kratkog vijeka, oni su kratkotrajni jer se u njih previse stavlja a nisu kvalitetni da to izdrze:)"

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.10.2011 12:46 (Vapor).
Moj PC  
4 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice