knjizica...to sam i mislio,jer je meni samo jedan obican papir. ici cu u t-mobile i ako mi ne valja to, poslat cu mu antraks na kucnu adresu :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pitanje za sve koji imaju CM7.Instalirao sam ga ali nemam marketa????Pomoć!
Pitanje za sve koji imaju CM7.Instalirao sam ga ali nemam marketa????Pomoć!
instaliraj gapps
Evo na DarkyRomu_KI3 +onaj tweak home button ista stavar mi se javlja kao i na litennigu kojeg sam prvo instalirao , cak mislim da mi Darky jao vise doslovno zdere bateriju dok sam na netu. Probao sam i sa dolphyn preglednikom ali ista stvar. Probao sam ga staviti na punjac i dok puni kapacitet baterije mi pada tj. ne stigne ju ni napuniti koliko trosi preglednik. Neznam nesto s tim opako ne stima.Iza onaj metalni dio oko kamere se doslovno uzari :) . Napomenuo bi da s prijasnjim darkyem kh3 nisam imao ovakvih problema kao ni sa CrisceloRomom koji su radili stabilno. Evo i slikica
Napravi wipe i ponovno instaliraj samo KI3 bez tweaka. Pa onda probaj sa tweakom i vidi da li se ponavalja problem..
Moram priznat da i meni baterija jako kratko traje.. Jedna igrica je zahtjevala u battery usageu zauzela preko 40%.. Mobitel je izdržao jedva 6 sati :S
Istina, 3g stalno upaljen i wifi je slučajno ostao upaljen, i screen on 4 sata i muzika 2 sata i razgovor sat vremena, ali opet premalo. Nekad bi tim tempom izdržao po 10-ak sati :S
qube, mislim da više od 5 sati screen on ni ne možeš dobit...
Najveći potrošač je ekran i to ne možete eliminirati nikakvim tweakovima. Eventualno smanjenjem jačine osvijetljenja, ali onda po danu ne vidiš ništa...
Qube, tako sam i prvi puta napravio prvo sam stavio Rom pa tek poslije naknadno tweak.
Display je ok on trosi koliko trosi pogledaj u screen shootu sto sam stavio ispod posta gore.. preglednik mi preopterecuje procesor.. heh jbga mozda cu se prebaciti na stary darky ili da pricekam ovaj novi R2 kad bi to moglo doci, jel bilo kakve najave???
Kolko vam se baterija spusti preko noci?....meni 6-8 posto...
Kolko vam se baterija spusti preko noci?....meni 6-8 posto...
skinuo ga u 6 sati s punjača, došao kući u 15 i nešta sitno, bat. mi bila na 93 %, s tim da sam malo preko wifi prije posla surfao, poslao par poruka i i imao nešto sitno poziva
sada si izračunaj, po meni to nije uopće puno
mislim da darkyev supercore 2.0 i nije nešto bog zna što.
Samo sam čekao da netko počne priču o tome.
Mislim da je bolji t-27 ili t-40. 
Je li itko kalibrirao bateriju?
Meni preko noći pojede1-3%
mislim da darkyev supercore 2.0 i nije nešto bog zna što.
Samo sam čekao da netko počne priču o tome.
Mislim da je bolji t-27 ili t-40. 
Je li itko kalibrirao bateriju?
Meni preko noći pojede1-3%
Ja imam T27, i isto izgubim 2-3 % preko noći...
Probao bih staviti onaj stari kernel 1.7 na novog darkya. Instaliranje zip-a samo s kernelom? Gdje bi njega mogao naci u zipu jel ima tko kakav link?
Jel netko probao Speedmod-kernel-s2-k2-1? Iskustva? Download
Sutra će biti prezentacija andoida 4.0 ice cream sandwich!11
http://www.engadget.com/2011/10/17/samsung-and-googles-ice-cream-sandwich-event-is-tomorrow-get/
instalirao sam firmware 2.3.5. s ovog linka:
http://www.dialandroid.com/2011/09/install-android-235-i9100xxki3-on.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+Dialandroid+%28DialAndroid%29
e sad sve je super, al kada upalim kameru javlja mi se greška kamere. da li netko mozda znas o cemu se radi? probao sam ponovno instalirati firmware, al problem je i dalje ostao
Consumer electronics maker Samsung appears to have used a nearly three-year-old screen capture of the Maps application on the iPhone to promote its own Galaxy Player 50 portable media player.

Imam pitanje u vezi baterije, je li netko kupio onu od 2000 mah ili 3500 i gdje?
Vidim da netko iz Požeško- slavonske županije na njuškalu prodaje onu 3500 mah, pa napišite ako je netko od njega naručio ili još bolje ako ima za kupiti negdje u Zg.
Zahvaljujem.
Imam pitanje u vezi baterije, je li netko kupio onu od 2000 mah ili 3500 i gdje?
Vidim da netko iz Požeško- slavonske županije na njuškalu prodaje onu 3500 mah, pa napišite ako je netko od njega naručio ili još bolje ako ima za kupiti negdje u Zg.
Zahvaljujem.
Ako je neka jeftina kineska (npr za 150 kn) od 3500 mah nemoj to kupovat...
Consumer electronics maker Samsung appears to have used a nearly three-year-old screen capture of the Maps application on the iPhone to promote its own Galaxy Player 50 portable media player.

http://www.appleinsider.com/articles/11/10/18/samsung_accused_of_lifting_iphone_screenshot_for_galaxy_player_promo.html
koji debilizam!
Ma samo ga prijaviš kao spam i piči dalje.. Jedan od Apple fanboya u rangu Sinatre.. Malo mlađi od njega doduše, vjerojatno golobradi dječak. Sve u svemu, od nikakve koristi na forumu, tu je samo da pohvali Apple i popljuje bilo koga drugog ;)
OnTopic:
Instalirao sam na probu CM7.1.0 (built 87), pa mogu za početak reći par riječi i prvih dojmova.
Prije sam uvijek koristio Samsung based ROMove, a ovo je prvi (i vjerojatno jedini) koji nije Samsung based. Upravo zbog toga i osjećaj koda nemam zapravo Samsung u ruci sa svim onim TW forama i slide to call i sličnim prečicama. Trenutno mi ne polazi za rukom instalirati google appse. Zašteko je na nekom bijelom trokutu sa narančastim uskličnikom unutra i malim zelenim androidom pored njega :S
To bi bile neke loše stvari kod ROM-a. A sad o dobrim..
Ima milijun i šestopedest tisuća raznih postavki :)
Za ekipu koja voli takve perverzarije - osobna preporuka. Mislim da se može namjestiti više manje sve.. Ne znam zapravo što ne može.. Slide to call?
Možda i može.. Čitao sam postavke (znači postavke) dobrih pola sata i nisam uspio sve proučit.. Stvarno ima mali milijun opcija za sve podesit. Od broja ikona na homescreenu, pa kostumizacije status bara, pa hoćeš ime operatora malo ili veliko, pa kakav hoćeš launcher podešen, pa jel ti paše ovakva boja ili onakva... Stvarno svaka čast na trudu! Ostao sam ugodno iznenađen. I prije sam koristio dosta puta CM, ali svaki put me iznova iznenadi koliko se još stvari može namjestiti. Taman kad sam pomislio da se nešto ne može, pronađem u opcijama da se ipak može..
Sad se preostaje malo prilagoditi tipkovnici (nema enter tipke? :S - možda s može naredit da ima). Ne znam da li ima smart dial. Ukoliko nema - pišem im odma prigovor jer je to "must have" kako bi nježniji (muški - gay) spol rekao :)
Javim se kroz par dana kakvo je trajanje baterije na mom hard usageu.
@qube- samo mi reci DA ili NE? Isplati li se odlaziti sa Darkya zbog ovog roma?
ICS SDK je pušten u javnost... Cyanogen ekipa će se vjerojatno baciti na posao 
ICS SDK je pušten u javnost... Cyanogen ekipa će se vjerojatno baciti na posao 
Od SDK-a nema ništa... CM čeka source code.
@qube- samo mi reci DA ili NE? Isplati li se odlaziti sa Darkya zbog ovog roma?
Teško pitanje.. Moja preporuka - svakako isprobati ;)
Napomena - CM nema po defaultu google aplikacije, pa morate poseban zip file instalirati da bi dobili i market i gmail i sve ono od googla što već ide..
Market ne radi kako spada.. Ima nekih bugova, ne može skinuti skoro nijedan program.. 2/10 programa skinuo :S. Probat ću tokom dana pronaći neku drugu verziju marketa ili način kako da ga popravim.. Čini mi se da WiFi gubi konekciju, ili je to pak do marketa pa on ne može preko wifia skidat.. Nisam još otkrio, ali kad otkrijem - javim.
Tipkovnica nema enter tipku i nisam još pronašao način kako da ju dodam :S. Potrebna mi je i u sms porukama i u bilješkama.. Jednostavno fali mi..
WiFi hotspot mi ne radi.. Doduše, probao sam samo jedan laptop spojiti na mobitel, pa nisam siguran jel do laptopa ili do mobitela, ali oklade bi bacio da je do mobitela (čitaj cyanogenmoda).
Za sada nisam pronašao smart dial.. Već lagano gubim živce jer ga nema. Svaki kontakt tražim preko kontakata... Među 500 kontakata i nije baš najbolje riješenje.
Baterija.. Skinut u 9 sa punjača, 45 min razgovora, 45 min pokušavanja slaganja wifihotspota, 3g uključen, 10 min surfanja - 88%
Na kraju dana pošaljem screenshot batery usagea.
Tipkovnica - SmartKeyboard Pro
Smart dial - ne znam što je točno, ali - GO Contacts.
1.Čini mi se da WiFi gubi konekciju,.........
2.Tipkovnica nema enter tipku ...........
3.Za sada nisam pronašao smart dial..
Imam ga instaliranog par dana i :
1. meni isto, prvo sam mislio da je problem u ruteru, ali je najvjerojatnije u CM
2. Smart Keyboard Pro sa Blackmart radi savršeno
3. Dialer one ili nešto slično
nego užasno me smeta vibro kod pozivanja. Zavibrira kad počinje zvoniti (usto još i zvučni signal-notifikacija-al to sam uspio isključiti), kad ga makneš sa uha i upali se ekran - opet vibrira, kad se pozivatelj javi - vibro (to je OK), kad završiš razgovor opet vibro.
Preokrenuo sam sve postavke i nikako to isključiti.
Kako je kod tebe?
Meni to ne smeta iskreno, dapače, čak volim kad mi zavibrira. Zato jer nekada se dogodi da pričam s nekim pa pukne veza, onda mi lagano zavibrira i ne moram pričat idućih 2 min ko budala xD
Dailer One - jel to dodatak ili zasebna aplikacija? Jer ako je zasebna aplikacija onda mi nema baš koristi jer volim koristiti stock aplikacije.. Ali budem pogledao u svakom slučaju..
Hvala na savjetima ;)
Može
sta sada, jel izasao offical update za gaalxy s2 ili nije? meni kies kaze da mi ne moze update-ati...a na mobu nema jos update
Kraj radnog dana. Nakon 16 sati korištenja, baterija je na 58%. Još uvijek ne vjerujem svojim očima.. Nije bio neki hard usage, više kao normal.. Par sati razgovora, 20-ak smsova, nešto neta, par mailova, pokušavanja konfiguiranja AP-a.. U svakom slučaju iznenađujuće..
Obično bi mi nakon 16 sati i ovakog usagea baterija bila na cca 30%