Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.371.420
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
cassiopean kaže...
Ovako...
Bio sam na litening romu 2 tjedna te nisam bas zadovoljan istim. Mob mi se sam od sebe resetirao i baterija nije bila bas najbolja. Zatim sam pokusao staviti darkya ali u cijelom procesu sam samo promijjenio kernel (super core 1.7) kernel mi je rinesio problem resetiranja :)
Zajeb kod instalacije darkya je da sam zip. trebao staviti na mass memoriju telefona a ne na sd micro karticu. S titanium back up-om su mi sve postavke sacuvane i darky pichi puno bolje od litening rom...
Dakle mislim da nije problem u skinutom zipu darky file vec u mjestu na kojem se isti nalazi na telefonu, u recovery modu ni meni nije htijeo ocitati sa sd card vec direkt s mass memory :)

Pozz

Skidam kapu care.

Uopće mi nije palo na pamet staviti na mass memory.

Evo, sada stavio na mass i successfully installed DarkyROM KI3 Base.

Zanima me samo, ono čudo pri lockanju zaslona, imam onu "tigrastu" (kako ste ju vi nazvali) crtu.
Može se to kako riješiti? 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
14 godina
neaktivan

imam jos jedno pitanje..

planiram si taj sgs2 uzet prek njuskala tamo ih ima od 3000-3500kn,garancija i sve,pa jel mogu naletit na neki zajeb,na neki fejs sgs2 ili ne postoji jos?!

0 0 hvala 0
16 godina

imam galaxy s2 od madjarskog tmobila,e pošto ni oni ne daju update jos na 2.3.4 a neda mi se zezat sa custum romovima

ja bi si  stavio stock 2.3.5

e sada dali mogu raditi po ovom tutorialu

sa ovim firmwerom sa tog linka,ovo mi je još sve novo,prije sam imao iphon koji sam jailbrejko i prćko po njemu do besvijesti?

i dali mi se se tada sve resetira tj briše sva memorija,kontakti,slike,postavke interneta,applikacije ?

hvala

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/dart_tom%20%5BCRO%5D][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean6/pc/dart_tom%20%5BCRO%5D.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.9.2011 6:38 (dart_tom).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
AM10 kaže...

imam jos jedno pitanje..

planiram si taj sgs2 uzet prek njuskala tamo ih ima od 3000-3500kn,garancija i sve,pa jel mogu naletit na neki zajeb,na neki fejs sgs2 ili ne postoji jos?!

Provjeri kod Šefa, on je kupovao preko oglasnika.

dart_tom kaže...

imam galaxy s2 od madjarskog tmobila,e pošto ni oni ne daju update jos na 2.3.4 a neda mi se zezat sa custum romovima

sa ovim firmwerom sa tog linka,ovo mi je još sve novo,prije sam imao iphon koji sam jailbrejko i prćko po njemu do besvijesti?

i dali mi se se tada sve resetira tj briše sva memorija,kontakti,slike,postavke interneta,applikacije ?

hvala

Ni to ti nije baš stock.

Ne bi ti taj postupak trebao obrisati ništa.
Jedino ako se spominje u procesu WIPE (factory reset) to ti znači brisanje podataka. 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
17 godina
neaktivan
dart_tom kaže...

hvala

sve ti piše

• Take Backup of your contacts messages and other data from your phone. Please note that this procedure doesn`t format your internal memory, only messages, contacts and apps will be erased.
16 godina
Dkc kaže...
dart_tom kaže...

hvala

sve ti piše

• Take Backup of your contacts messages and other data from your phone. Please note that this procedure doesn`t format your internal memory, only messages, contacts and apps will be erased.

hvala,budem ga danas onda stavio jer mi se stvarno više neda ćekati ,nego jel mogu kako beckapirati appse,recimo kao na itunsima,vidio sam titanium backup ali ali za njega mora biti rootan mob???

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/dart_tom%20%5BCRO%5D][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean6/pc/dart_tom%20%5BCRO%5D.png[/img][/url]
17 godina
neaktivan
dart_tom kaže...
Dkc kaže...
dart_tom kaže...

hvala

sve ti piše

hvala,budem ga danas onda stavio jer mi se stvarno više neda ćekati ,nego jel mogu kako beckapirati appse,recimo kao na itunsima,vidio sam titanium backup ali ali za njega mora biti rootan mob???

Probaj s aplikacijom MyBackup. Ja je koristim za backup i restore svega.

14 godina
neaktivan

pozdrav ljudi, ja sam relativno nov na ovom forumu. ovak stoje stvari: planiram kupiti sgs2 bijeli preko njuškala pa me zanimaju vaša iskustva u vezi toga. bojim se da nema nekih podvaljivanja npr nekih imitacija i slično. nedugo sam prodao svoj htc desire sa kojim sam bio jako zadovoljan ali sada me zanima sgs2 jer htc sensation koliko vidim nije ni približno dobar koliko je skup i dosta zaostaje po pitanju ekrana i pogotovo baterije za sgs2. eto pa ako imate iskustva sa kupnjom preko oglasa dajte mi koji savjet. hvala najeljepša :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mnjikloh kaže...

Pozdrav!

Ako netko ima sgs2 iz tele 2 sa orginalnim romom,molim da utipka u telefon    *#1234# i da prikazano napiše u postu.

Prema tim podacima bi se trebao naći stock rom i kernel da se mogu vratit na to ako zatreba garancija.

Hvala

PDA : I9100XWKI4

PHONE : I9100XXKI1

CSC : I9100OXFKE1

Build Info : Wed Sep 14 20:34:11 KST 2011

14 godina
neaktivan
Bambi ja sam jučer dobio sgs2,mobitel je odličan,odlično leži u ruci,o kupnji sensationa nemoj ni razmišljat,nije da je to loš mobitel,al jednostavno ne vrijedi tolke pare,sgs2 je puno bolji mob,bolja kamera,bolji screen,a uz to je i lakši i tanji,uzmi sgs2 nećeš požalit ;)
14 godina
neaktivan

a di si ga kupio ak osmijem pitat? meni se bijel isviđa. vidim ima ga na njuškalu. nadam se da ću kroz 2 tjedna to realizirati.

15 godina

Ako netko ima problema s potrosnjom baterije preko noći neka stavi super core 2.0 i ovaj novi Darky

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
yaga01 kaže...

Ako netko ima problema s potrosnjom baterije preko noći neka stavi super core 2.0 i ovaj novi Darky

Ekran ti je bio uključen 8 sati? Jer tako potrošnja pokazuje.

:D

16 godina
neaktivan
bambi kaže...

a di si ga kupio ak osmijem pitat? meni se bijel isviđa. vidim ima ga na njuškalu. nadam se da ću kroz 2 tjedna to realizirati.

bok ja sam svog kupio prije mjesec dana prek njuškala za 3000 kn....frajeru je bilo hića....kupio je mob u nekoj bolesnoj tarifi tak da ga je dobio jeftinije i puknuo ga na njuškalo.,.,mob je bio star 5 dana...sve garancija i račun od t-mobile(pogledas dal IMEI odgovara)...ja sam ga samo sim locko na tele 2 i stavio novi rom...i to je to....tako da ako ides kupovat prek njuškala,nemoj kupovat ono kad ti kaze garancija pismena u mom servisu..zato je je vecina mobitela tih izvana....i on daje neku svoju garanciju...

15 godina
neaktivan
Evo na stock sam i drugi dan baterija na 50 posto,razgovori,poruke,surfanje,face
17 godina

Meni je posljednjih dva tjedna počeo malo divljati prilikom primanja poziva, ali i kad pokušavam nekoga nazvati. Jednostavno odjednom ne čuješ ništa s druge strane prilikom pokušaja uspostave poziva i onda se ne može prekinuti veza. Kada je konačno prekine sav je zblesan, a najčešće ga treba ugasiti i upaliti.

Inače, gore je originalni softver. Jel imao netko takvih problema?

3 Jesam
11 Nisam
0 Ne kužim
Čvarci su bomboni od svinje

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kupio sam ga u t-mobileu prilikom produživanja ugovora,ja baš imam bijeli,nisu imali crni,al meni bijeli puno bolje izgleda,ljudi imam jedno pitanje,jel možda tko ima problem da mu u brosweru se povremeno nakratko pojavi sivo bijela pozadina,molim odgovor i pomoć da to riješim,nisam ga rutao,sve mu je orginal

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

gledam bijeli al on je oko 3500 kn, tako da ću se strpit još 2 tjedna i u međuvremenu izvidjet situaciju.

14 godina
neaktivan
qube kaže...
sudy_freak kaže...
Znaci s novim Darkyem se dobije 2.3.5 KI3 modem?
Sutra cu onda flashati.

Sve sto trebam je skinuti Darky tool s Marketa (kojeg ne mogu naci)
i onda preko njega instalirati sa kartice novi ROM?
Moram li rootati??

I da, kako mogu pobrisati apk koje ne koristim? Moze mi netko samo to reci?
I bio bih zahvalan na linku za Darky tool.

Hvala i laku noc.

Ja čekam da izađe R2 od ovog ROM-a pa ću ga onda flešat. Malo ću sačekat još koji dan, ako izađe R2, super, ako ne izađe, valja i ovaj BASE :)

DarkyROM2 Tool na marketu skini (ulogiraj se na kompu i stisni install na ovom linku, mob će sam skinut i instalirat aplikaciju)

I u njemu obavezno! označiš wipe (potreban za ovaj rom), označiš kernel i modem (ostalo po želji).

U tabu general stisneš flash from sd card. Nađeš ROM kojeg si prethodno stavio na sd karticu i voila! Mob sve sam napravi :)

htio bih instalirati taj darky. skinuo sam taj file i unzipao. sad me zanima kako da znam koji ROM trebam staviti na SD karticu?

16 godina
neaktivan
bambi kaže...

gledam bijeli al on je oko 3500 kn, tako da ću se strpit još 2 tjedna i u međuvremenu izvidjet situaciju.

crni je elegantniji,,bijeli mi je ruzan

16 godina
neaktivan

Bocic......meni se isto to dogodilo...na stock romu par puta....a odkad sam stavio litening rom...dogodilo mi se 2 puta u 15 dana

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.9.2011 21:26 (naki007).
14 godina
neaktivan
ja san svog kupia preko njuskala od ZELJA98 i mogu samo pohvale dat liku jer je mob dosa nov i zapakiran sa garancijon iz vipa. jedino sta san riskira pa narucia mobitel priko hp ekspressa i kupia ga na slipo al nisan moga bolje proc
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

crni mi možda djeluje plastičnije. bijeli ima kao nešto malo metala na rubu ili je i to plastika al iu svako mslučaju nije loš. treba obi oba probat pa da se odlučim :)

15 godina
hd22sb kaže...
Evo na stock sam i drugi dan baterija na 50 posto,razgovori,poruke,surfanje,face

Picture or it didn't happend {#}

A ti koji hoćeš Darky-a:

1. Lite'ning ROM staviti preko Odina (potraži na XDA)

Dobiješ Root, CWM, etc.

2. Skini Darky-a kojeg želiš (preporučujem ovaj zadnji KI3 i 2.0 SuperCore Kernel.
3. Zatim (dok ti je još Lite'ning ROM stavljen) prebaci NE NA SD-CARD nego samo u Mass Memory mapu (NE PODMAPU!)

4. Instaliraj DarkyROM2 Tool s Marketa

5. Podesi u D.ROM Toolu da ti Instalira modem, kernel, da ti WIPE podatke te ovisno o želji Swype i Samsung Apps.

6. Odi na General Tab i tamo odi na "Install .. from SD Card"

7. Odaberi prebačeni .zip i pričekaj .

Radi kod mene, provjereno. 

14 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
hd22sb kaže...

Picture or it didn't happend {#}

A ti koji hoćeš Darky-a:

1. Lite'ning ROM staviti preko Odina (potraži na XDA)

Dobiješ Root, CWM, etc.

2. Skini Darky-a kojeg želiš (preporučujem ovaj zadnji KI3 i 2.0 SuperCore Kernel.
3. Zatim (dok ti je još Lite'ning ROM stavljen) prebaci NE NA SD-CARD nego samo u Mass Memory mapu (NE PODMAPU!)

4. Instaliraj DarkyROM2 Tool s Marketa

5. Podesi u D.ROM Toolu da ti Instalira modem, kernel, da ti WIPE podatke te ovisno o želji Swype i Samsung Apps.

6. Odi na General Tab i tamo odi na "Install .. from SD Card"

7. Odaberi prebačeni .zip i pričekaj .

Radi kod mene, provjereno. 

znaci prvo stavim litening rom pa tek onda darky?

a daj mi reci koja je najbolja verzija litening roma?

15 godina
svucko kaže...

Lite' ti je tu samo poligon, tj. osnova za daljnji posao.

Ovdje ti je LINK za Lite' ROM.

14 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
svucko kaže...

Lite' ti je tu samo poligon, tj. osnova za daljnji posao.

Ovdje ti je LINK za Lite' ROM.

stavio sam ovaj 6.1 litening rom, ali nakon instalacije mi se pojavio zuti trokut i nece mi se upalit mob :/ sta trebam sad?

15 godina
neaktivan

@sudy_freak

Kad stavis litening automatski ti je mob rootan.

Baterija sasvim ok, ako prckas trosi ako ne stabilizira se i nema onih zderanja 30% dok prespavas :)

Ja sam zasad na prvom darky kh3 pa cu pricekat da vidim jel sve ok s njim...

14 godina
neaktivan

Dal netko zna za problem sa zvukom. Imam pritužbe sa druge strane da me slabo čuju i da čuju sebe dva puta, ja sve čujem perfektno.

Promjenio karticu kod Vipa za novu, sa 2.3.3 digao na 2.3.5 i opet ništa.

Ima li tko kakav savjet?

0 0 hvala 0
16 godina
qwerti kaže...

Dal netko zna za problem sa zvukom. Imam pritužbe sa druge strane da me slabo čuju i da čuju sebe dva puta, ja sve čujem perfektno.

Promjenio karticu kod Vipa za novu, sa 2.3.3 digao na 2.3.5 i opet ništa.

Ima li tko kakav savjet?

netko je pisao da ima tih problema,mislim da je problem bio u silikonskoj navlaci ili kožnoj fatroli ne sjecam se toćno

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2011 13:01 (dart_tom).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice