Znači dobio sam novi mobitel - Samsung i7500 Galaxy i vidim da mobitel ima nekoliko mana i nedostataka, pa da pocnem s pitanjima i problemima :
1.Bluetooth - Ne znam uopće za što mu BT služi jer se ne mogu povezati ni s mobom ni s kompom, da li se to može nekako srediti?
2.GPS - Mobitel ima samo Google Maps pa bi molio da mi netko objasni koji GPS da instaliram i kako?
3.Memorija - Piše da uređaj ima 8 GB interne memorije, no meni piše 6.716, mislim da je to velika razlika, pa gdje je nestalo 1.3 GB?
4.Novija verzija Androida - Malo sam surfao netom i vidio da imaju novije verzije Androida (ova je 1.5), sad me zanima gdje skinuti i kako instalirati?
5. Igre - Čudi me da uređaj nije došao ni sa jednom igrom, zanima me kako ih prebaciti/instalirati na mob jer ih ne mogu naći na mobitelu nakon što prebacim .jar instalaciju?
6. Video - Da li je moguće preko Marketa skinuti nekakav DivX ili neki drugi player sa svim kodecima da mob može reproducirati filmove itd?
7. Zumiranje - Zar kamera nema zooma i hoće li se to popraviti verzijom 1.6 ili 2.0, negdje sam pročitao da hoće?
8. Prebacivanje podataka - Kad prebacim neki dokument sa PC-a na mob gdje ga uopće mogu naći?
9. Pravljenje foldera u gl. meniju - Da li je moguće napraviti folder u glavnom meniju jer su mi igre i aplikacije razbacane po meniju.. čudi me da ne postoji nikakva mapa?
10. Instaliranje aplikacija s PC-a - Zanima me kako se instaliraju aplikacije i igre na mobu putem USB-a, da li treba instalirati na kompu ili?
Ako se sjetim još nečega editirat ću u post. Unaprijed hvala.