Samsung Galaxy Note II!

poruka: 2.160
|
čitano: 469.102
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Samsung Galaxy Note II!

huhhh... , ako očitava USB (ako misliš na OTG) u CWM možda je moguće ali savjetujem te da chekiras tako nešto na XDA forumima...

MuWu
14 godina
MujagaWudakhi kaže...

huhhh... , ako očitava USB (ako misliš na OTG) u CWM možda je moguće ali savjetujem te da chekiras tako nešto na XDA forumima...

Očita mi usb stick,kad krenem stavljat custom rom ili čak sami recovery izbaci mi:

This package is for t03g,n7100,GT-N7100 devices this is a t0lte

E:Error in /storage/usbdisk0/Android/(tu stavljam romove i recoverye)

Installation aborted.

Zadnji custom rom sam instalirao android revolution HD,android 4.4.2

Sony Z1 kontakt:evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.8.2014 0:01 (kruskar).
17 godina
Samsung Galaxy Note II!

Ne znam zašto tako instaliraš, ako nemaš microsd stavi ROM na internu memoriju i flashaj.

0 0 hvala 0
14 godina
Dardevil kaže...

Ne znam zašto tako instaliraš, ako nemaš microsd stavi ROM na internu memoriju i flashaj.

Nemam micro sd,to se može? o.O to nisam imao blage veze :S

15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Koju microSD karticu koristite, uzeo bi neku od 32 Gb.

Life is a pretty cheezy game, but at least it has good graphics.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy Note II!

Kod mene trenutno PQI, radi k'o sat. Nakon što sam nosio na reklamaciju 3 GSkill kartice i na kraju tražio od drugog proizvođača. Kolega s posla zamijenio ih 4, drugi frend isto 3 komada. Prve kupili sva trojica unutar par dana.

0 0 hvala 1
14 godina
Samsung Galaxy Note II!

Kod mene je SAMSUNG "microSDXC UHS-I PRO", doduše 64GB kapaciteta, a koštala me je kao Sv. Petra kajgana, ali zato niti ne osjetim da sam ju postavio, u kontekstu nekakvog mogućeg kvara i slično.

Onome tko želi kvalitetu, i pružanje 120% sigurnosti uloženo/dobiveno dugoročno gledajući, po mojem skromnom subjektivnom dojmu, jedna od rijetkih stvari kod koje Samsungu, pa skorom da neme premca.

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Jel moze netko dati link od neke stranice gdje je opisano kako staviti kitkat na note2? Kupio sam mobitel u tele2, otkljucan je, a i nisam vise na tele2 pa si hocu sam staviti kitkat na njega.

0 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy Note II!

Čisto sumnjam da već nemaš KitKat gore na njemu, u slučaju da nemaš napravi update preko samog mobitela. Tako je najjednostavnije.

0 0 hvala 0
17 godina

Vjerojatno nema jer Tele2 još nije dobio Kitkat.

Support SCS Software: http://blog.scssoft.com
12 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Kad odem na postavkama da provjeri nadogradnje kaze da su najnovije instalirane, a to je 4.3 verzija. Pa me zanima kako da si sam instaliram.

0 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy Note II!

Onda ovako. Otiđi na stranicu sammobile.com i registriraj se. Pod firmwares potraži ROM za Note (GT-N7100), možeš onaj od T-Mobile. Tamo ćeš ujedno naći uz link i upute kako flashati.

Ako zapneš, a ne bi trebalo jer je jednostavno, javi.

0 0 hvala 0
16 godina
markouskas kaže...

Kad odem na postavkama da provjeri nadogradnje kaze da su najnovije instalirane, a to je 4.3 verzija. Pa me zanima kako da si sam instaliram.

Dobro razmisli prije instaliranja KitKat-a jer postojeća verzija 4.4.2 ne radi baš najbolje tj. mnogi ljudi se žale da je čak štoviše katastrofalna po bateriju, punjenje baterije i druge sposobnosti koje je nadogradnja unakazila.

Moj savijet je ne instalirati. Bolje pričekati iduću nadogradnju ili ostati na ovoj. Dalje je tvoja želja.

LP

16 godina
MasterOfDisaster kaže...
markouskas kaže...

Dobro razmisli prije instaliranja KitKat-a jer postojeća verzija 4.4.2 ne radi baš najbolje tj. mnogi ljudi se žale da je čak štoviše katastrofalna po bateriju, punjenje baterije i druge sposobnosti koje je nadogradnja unakazila.

Moj savijet je ne instalirati. Bolje pričekati iduću nadogradnju ili ostati na ovoj. Dalje je tvoja želja.

LP

Ostani na 4.3 , kitkat donosi samo masu problema.

12 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Budem onda ostao na 4.3. Hvala svima na odgovorima.

0 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy Note II!

Danas napravio test izdržljivosti baterije. Osijek - aerodrom Budimpešta - Osijek. Navigacija cijelim putem (Mireo), display uključen cijelo vrijeme, postavljen na 50%. Telefon povezan bluetooth-om sa radiom u autu, glazba preko Player Pro-a uz navigaciju. I telefon izdržao do kuće bez gašenja. JellyKat ROM, stock baterija stara sad skoro dvije godine.

Screenshotovi u prilogu.

2 0 hvala 1
14 godina
MasterOfDisaster kaže...
markouskas kaže...

LP

4.4.2je odličan ali custom rom imena:Android Revolution HD31.0,odkako imam taj rom mobitel se preporodio,od samog trajanja baterije do same brzine rada.

15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Molio bih savjet, tj link kako najlakše rootati Note 2 na 4.3.

Već mi neko vrijeme visi update na 4.4, pa sam mislio uz update odmah napraviti i root te eventualno staviti rom koji kolega kruskar preporučuje.

Hvala

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

0 0 hvala 0
16 godina
shadowplay kaže...

Već mi neko vrijeme visi update na 4.4, pa sam mislio uz update odmah napraviti i root te eventualno staviti rom koji kolega kruskar preporučuje.

Hvala

prati korake , imas dolje uputstva ako ti se slucajno dogodi da nesto steka na 4.3

ja sam ovako rootao prvi put i svaki put nakon fresh installa stock roma i nisam imao problema... 

chekiraj i DITTO NOTE 3 ROM(jucer ga probao, odusevljen bio kako radi, mozes staviti potpuno look galaxy s5 recimo) te ako te zanima cisti android look, probaj CYANOGENMOD 11, snapshot od 4.8.2014. - trenutno imam njega i radi super super.. 

nadjulje sam koristio ANDROID REVOLUTION HD 23.0 na 4.3, najbolji TW stock ROM koji sam nasao, ociscen od gluposti, super brz... baterija odlicna bila, ali sam se zasitio :D ... HD 31.0 nisam probao, ali vjerujem da je 4.4.2 isto dobar na tom ROMu...

MuWu
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Hvala. Za vikend se tome posvećujem.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

0 0 hvala 0
12 godina
Samsung Galaxy Note II!

Ako koga zanima, službeni kitkat za tele 2 se može skinuti na sammobileu.

{#}

jaska jaska jaskaja
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
KRISTIJANJE kaže...

{#}

Sam da ne razhebe mobitel, pošto je dosta ljudi imalo problema sa kitkat-om na Note 2, pogotovo sa baterijom. Trenutačno ću se suzdržati od update-a.

13 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

što točno bude s baterijom? brzo se prazni ili??

0 0 hvala 0
13 godina

upravo skidam ;) 

Pucaaaajjjj :)
16 godina
HDesignz kaže...

Da, kažu da je pojede i to žešće i ljudi su imali problema sa punjenjem gdje im se mob punio 3, 4, 5 i više sati. Uglavnom - not good.

11 godina
neaktivan
MujagaWudakhi kaže...
shadowplay kaže...

Hvala

prati korake , imas dolje uputstva ako ti se slucajno dogodi da nesto steka na 4.3

ja sam ovako rootao prvi put i svaki put nakon fresh installa stock roma i nisam imao problema... 

chekiraj i DITTO NOTE 3 ROM(jucer ga probao, odusevljen bio kako radi, mozes staviti potpuno look galaxy s5 recimo) te ako te zanima cisti android look, probaj CYANOGENMOD 11, snapshot od 4.8.2014. - trenutno imam njega i radi super super.. 

nadjulje sam koristio ANDROID REVOLUTION HD 23.0 na 4.3, najbolji TW stock ROM koji sam nasao, ociscen od gluposti, super brz... baterija odlicna bila, ali sam se zasitio :D ... HD 31.0 nisam probao, ali vjerujem da je 4.4.2 isto dobar na tom ROMu...

Majstore imam stock 4.4 daj mi reci što i odakle točno za root i onaj recovery? Jer znam da ti imaš provjereno, jer na xda ima tona tog.

Dakle što mi treba za root, custom recovery i bilo koji rom? čim jednostavnije i brže. Hvala :)

16 godina
neaktivan
Dardevil kaže...

Onda ovako. Otiđi na stranicu sammobile.com i registriraj se. Pod firmwares potraži ROM za Note (GT-N7100), možeš onaj od T-Mobile. Tamo ćeš ujedno naći uz link i upute kako flashati.

Ako zapneš, a ne bi trebalo jer je jednostavno, javi.

Moj glas za ovaj način.

Prije jedno 2 mjeseca sam na tele2 mob flešnuo T-com kit-kat i radi savršeno (u to vrijeme tele2 je imao zadnju inačicu androida za SGNII 4.3 tako pa stoga sam išao na ROM drugog operatera).

MasterOfDisaster kaže...
markouskas kaže...

LP

Nisam siguran da mu kazuješ dobro. Na mom službenom T-com ROM-u (skinuto sa sammobile-a , tele2 mi je operater) radi savršeno.

zzz kaže...
MasterOfDisaster kaže...
markouskas kaže...

LP

Ostani na 4.3 , kitkat donosi samo masu problema.

Ovo ne stoji , idi na Kit-Kat obavezno , ugodno ćeš se iznenaditi.

MasterOfDisaster kaže...
KRISTIJANJE kaže...

{#}

Sam da ne razhebe mobitel, pošto je dosta ljudi imalo problema sa kitkat-om na Note 2, pogotovo sa baterijom. Trenutačno ću se suzdržati od update-a.

Štima ako imaš naznake da je uistinu tako , ja svjedočim da na T-com verziji radi ko formula , moguće je da je neki drugi operater napravio grešku u prilagodbi.

HDesignz kaže...

Traje jako dugo (T-com ROM - službeni) , s displayem u modu (25%-50%) , wi-fi cijelo vrijeme upaljen , full rad : više od 6 sati , onako odokativno kad snimim situaciju bude blizu 7 sati rada u mrcvarenju mob-a. Za stand-by da i ne spominjem , navečer ga ostavim na 90% , ustanem , popijem kavu ... , nakon 8 sati baterija na 89%. Ponavljam , sve navedeno se događa na T-com ROM-u.

MasterOfDisaster kaže...
HDesignz kaže...

Da, kažu da je pojede i to žešće i ljudi su imali problema sa punjenjem gdje im se mob punio 3, 4, 5 i više sati. Uglavnom - not good.

Puni se brže nego na jelly-bean-u , za manje od 2 sata je na zelenom.

moje aplikacije na play-u : https://play.google.com/store/search?q=nik02droid
13 godina
Samsung Galaxy Note II!

Skinuo sam preko wifi sluzbeni Tele2 rom i instalirao ga. Sve proslo bez greske i za sada ne vidim da nesto steka. U biti mogu reci kako mi mob djeluje življi i sve bolje reagira. Potrosnja baterije mi se cini da je kao i prije a za punjenje Vam jos javim. Takodjer nisam provjerio da li je jos tu onaj bug sto sam prije imao a to je da se mob sporije puni kad se ukljuci stednja baterije. Smjesno ali tako je bilo...

Pucaaaajjjj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
mperic kaže...
MujagaWudakhi kaže...
shadowplay kaže...

Hvala

Majstore imam stock 4.4 daj mi reci što i odakle točno za root i onaj recovery? Jer znam da ti imaš provjereno, jer na xda ima tona tog.

Dakle što mi treba za root, custom recovery i bilo koji rom? čim jednostavnije i brže. Hvala :)

odeš na ovaj link od tutoriala kojeg sam stavio i tamo ga roota i stavi ti custom recovery... sve ti pise u descriptionu od videa na youtubeu, ta root metoda radi na svim verzijama androida...

posto si na stock 4.4.2. , preporucam ti da probas neke od romova koje sam naveo... AR HD 31.0, DN3 ili CYANOGENMOD 11(jos u beta verziji ali meni vec par dana radi bez crasheva- SNAPSHOT skini)

ako trebas korake kako to uciniti, imas i na ovom threadu ali i na svakom prvom postu od odredjenog ROMa na XDA...

sretno i samo polako... nije to neka znanost...samo prati uputstva!

MuWu
15 godina
Samsung Galaxy Note II!

Zakon je ovaj CM11, hvala na linku od prošle stranice MujagaWudakhi na onaj preobražaj moba na One+ One, lock screen je ludilo:)

Stavio sam temu od LG G3, stvarno izgleda za desetku, ikone su mrak.

SOT je malo prek 5h, ništa spektakularno, deep sleep je odlićan.

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.9.2014 14:59 (dalja46).
Moj PC  
3 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice