Samsung Galaxy Note II!

poruka: 2.160
|
čitano: 494.149
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II 4.3

Molim pomoc. Instalirao sam na Galaxy Note 2 7105 Android 4.3 skinut sa Sammobile. Nakon instalacije skinem KNOX i kada ga zelim pokrenuti dobivam obavijest "vas uredjaj nije ovlasten za ulazak u KNOX nacin rada". Da li je tko imao slicnih problema? Rijec je o Nordijskoj verziji 4.3

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy Note II!
Dardevil kaže...

Ma sve je to isto, ako si na testnom 4.3, nema potrebe za kompletno novom  instalacijom.

Prvi dojmovi: ako sam dobro vidio kod frenda na S4, postavke kamere su sad identične. Assistive light widget je opet tu. Imamo dvije nove postavke displaya. Gornja statusna traka (ovo će se posebno svidjeti kolegi Lučko) je sad prozirna.

Vidjet ćemo sutra tijekom dana potrošnju baterije.

EDIT: prikaz slike je sada puno bolji s ovim novim driverima za grafičku, posebice kad je u pitanju HD video.

I kakvi su dojmovi sa indijskim romom  wifi,baterija,i ostalo ukupni dojmovi ima li poboljšanja?

16 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy Note II 4.3
doddo kaže...

Molim pomoc. Instalirao sam na Galaxy Note 2 7105 Android 4.3 skinut sa Sammobile. Nakon instalacije skinem KNOX i kada ga zelim pokrenuti dobivam obavijest "vas uredjaj nije ovlasten za ulazak u KNOX nacin rada". Da li je tko imao slicnih problema? Rijec je o Nordijskoj verziji 4.3

Probaj otići u download mode i probaj vidjeti jeli ti se aktivirao KNOX. Ako piše 0x1 onda je to aktivirano.... E to bas onda nije dobro ...

Samsung Galaxy Note II :)
17 godina
greda kaže...

I kakvi su dojmovi sa indijskim romom  wifi,baterija,i ostalo ukupni dojmovi ima li poboljšanja?

Zasad sve štima, baterija je ostala ista, sve radi savršeno. Jedini problem je Knox, ne da mi rootat telefon. Po svemu sudeći ću morati flashati s nekim prerooted romom.

12 godina
neaktivan
Dardevil kaže...
greda kaže...

Zasad sve štima, baterija je ostala ista, sve radi savršeno. Jedini problem je Knox, ne da mi rootat telefon. Po svemu sudeći ću morati flashati s nekim prerooted romom.

Da li je knox već aktiviran ili ga triba aktivirat naknadno?Kako su brzi sa updateom izgleda da će Europa na red sljedeće godine.

16 godina
neaktivan
chingy-os kaže...

Cini se da ce nam 4.3 dobro raditi,ako su screen rotation popravili bit ce super!

Tu rotaciju što spominješ, jel to neki bug ili ? 

17 godina
neaktivan
goranbm kaže...
chingy-os kaže...

Cini se da ce nam 4.3 dobro raditi,ako su screen rotation popravili bit ce super!

Tu rotaciju što spominješ, jel to neki bug ili ? 

Da,nekada jednostavno ne radi pa moram resetirati mob.

Intel i5 3350p 3.1ghz,8g ddr3 1600mhz,ssd intel 330 120gb,vtx3d 7750 1gb,asrock b75 pro3
16 godina
neaktivan

Aha to je to onda :) jučer mi se to prvi put dogodilo :D

16 godina
neaktivan

Gdje najbolje uzeti microusb kabel ? Nemora biti sasmung samo da radi... Uzeo sam neku jeftinjaru preko ebaya i mogu sa njime samo punit mob, uopće mi ne radi niti MTP mode, niti onaj mod za kameru...

17 godina
greda kaže...

Da li je knox već aktiviran ili ga triba aktivirat naknadno?Kako su brzi sa updateom izgleda da će Europa na red sljedeće godine.

Iako traži da se skine još nekih 200MB za instalaciju, uredno mi je odbijao svaki pokušaj rootanja mobitela. Tako da sam na kraju sinoć "poludio", flashao Wannam Lite predrootani rom, obrisao sve meni bespotrebne aplikacije, sad samo čekam kvalitetan kernel za zvuk i OC, instalirati S-Pen điđe sa Note-a 3 i to je to.

17 godina
goranbm kaže...

Gdje najbolje uzeti microusb kabel ? Nemora biti sasmung samo da radi... Uzeo sam neku jeftinjaru preko ebaya i mogu sa njime samo punit mob, uopće mi ne radi niti MTP mode, niti onaj mod za kameru...

Ja sam uzeo u "Elipsu" Hama gold plated od 2m za 49kn. Prezadovoljan.

14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Digitalni kablovi nemaju bas razlike u brzini i kvaliteti ko analogni. Tako da pravac chipoteka, 2m 15 kn ;)

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx

0 0 hvala 0
13 godina
Dardevil kaže...
greda kaže...

Iako traži da se skine još nekih 200MB za instalaciju, uredno mi je odbijao svaki pokušaj rootanja mobitela. Tako da sam na kraju sinoć "poludio", flashao Wannam Lite predrootani rom, obrisao sve meni bespotrebne aplikacije, sad samo čekam kvalitetan kernel za zvuk i OC, instalirati S-Pen điđe sa Note-a 3 i to je to.

Zato ja ni neću preuzeti ovaj upgrade. Samo kasnije otežava stvar kod rootanja a i nema featura vrijednog spomena. Međutim vjerovatno će se i to s vremenom zaobići. 

E, jedno pitanje ako netko zna odgovor. Preporučeno je napraviti backup EFS file-a prije rootanja da se slučajno IMEI ne zagubi. Međutim na xda nigdje nisam našao mogućnost backupa ovog file-a bez da se telefon root-a. Da li itko zna mogućnost backupa EFS-a na stock romu? (Možda je do mene, al meni se čini jako debilno da moraš rootati telefon i potencijalno ga zbrickati jer si bez mogućnosti napraviti backup bez rizika na stocku). Molim da mi neki znalac ovo potvrdi ili opovrgne. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.11.2013 13:28 (KRISTIJANJE).
13 godina
Samsung Galaxy Note II!

Mozes ako flasas samo recovery pa napravis cijeli backup. TWRP itd..

Ali uglavnom ->

-> Ne mozes. Moras rootati. Napraviti EFS backup. Onda dalje raditi sto pozelis.

Mozes probati najlakse takoda skines ES file explorer, tools -> show hidden files.

Onda ides na "/" pa   efs probaj cijeli prekopirati.

Tj pardon, moguce da i mozes..moras probati. Vratiti sigurno ne mozes.

ja
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.11.2013 13:31 (bender_007).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Ja na beti 4.3 nisam imao problema sa autorotacijom...

Miro

0 0 hvala 0
14 godina
pai in the ass kaže...

Ja na beti 4.3 nisam imao problema sa autorotacijom...

Pridružujem se komentaru, ALI, ja sam imao i imam jedan drugi problem {#}!!!!

Naime; svako toliko mi se ( 90 % u udjelu smetnji i stresanja ) zblesira mob kada sam na net-u!! Najčešće mi ponudi opis kao; error Opera, ili neka druga aplikacija. Taj prozor traje od pola sekunde pa do nekih pet maksimalno, tako da niti ne stignem taknut zonu "report"!

Obzirom imam tri ili četri browser-a, a u operi imam otvoreno do 40 prozora, na stock, Chrome i još čini mi se jednom browser-u, nemam ukupno otvoreno deset prozora!

Često mi, makar jednom dnevno ili jednom u dva dana, zbricka i gledanje video clip-a na YT, tako da mi se čini da je to možda ipak neki bug ili {#} ?!?! 

ATJ Lučko
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Meni se to isto znalo događati, taj error.

A jel ima ova indijska verzija 4.3 Hr jezik?

Miro

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

zna li se možda kad će Hrvatski Telekom dobit Android 4.3 nadogradnju za Note 2

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
pai in the ass kaže...

Nema hrvatskog,ali rom ne briše rom ako si na leaked verziji 4.3,tako da ti ostaje sve na mobu aplikacije ,slike,i sve postavke, i ne znam kako ostao  i hrvatski jezik,e sad ne znam šta bi se desilo da se prebacim na engleski oću reć ne znam kako bi se vratija na hrvatski jer ga u postavkama nema.

Inače rom je sasvim ok nema noviteta sa note 3 ali to smo i očekivali,jedino ovaj knox ne kužim na leaked verziji sam ga aktivirao i uredno sam pomoću lozinke mogao ući u njega sad mi kaže lozinka neispravna ,da li je isti slučaj kod vas koji ste instalirali ovaj rom,i ne znan gdje je taj galaxy gear mod nisam to vidija u postavkama?

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.11.2013 22:32 (greda).
15 godina
neaktivan
greda kaže...
pai in the ass kaže...

Nema hrvatskog,ali rom ne briše rom ako si na leaked verziji 4.3,tako da ti ostaje sve na mobu aplikacije ,slike,i sve postavke, i ne znam kako ostao  i hrvatski jezik,e sad ne znam šta bi se desilo da se prebacim na engleski oću reć ne znam kako bi se vratija na hrvatski jer ga u postavkama nema.

Kad stavis tu indijsku verziju 4.3 na ovu betu koju imamo i zatim vratis na tvornicke postaje to ti po meni prava instalacija. Kad samo nadogradis na betu i ne vratis na factory reset to nije to. Nek me neko ispravi ako grijesim. 

Ja sam si htio staviti indijsku verziju dok ne dodje kod nas...

Miro
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Znam glup sam i to...ali ja ne znam što je to Knox. Što je Knox?

Miro

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ukratko i ovako jednostavno napisano to je Samsungova zaštita protiv rootanja i custom Romova. Ukoliko ideš rootat ili flashat custom rom KNOX ti odlazi u vrijednost 1 i samim time gubiš garanciju, jer je to dokaz da si prčkao po mobu ono što nisi smio :D

16 godina
Samsung Galaxy Note II!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Hahaha, di je ožujak :) A naši ovi ovdje će valjda dobiti do kraja travnja :D

17 godina
neaktivan
goranbm kaže...

Hahaha, di je ožujak :) A naši ovi ovdje će valjda dobiti do kraja travnja :D

Ne treba se previse veselit,poznavajuci samsung sigurno ce nesto s***ati u tom update,bateriju,neki bug ili performanse.

Primjera sada sam na 4.1.1 i nemam onaj screen rotation bug,sms poruke ne trzaju kada se scrolla kao kod 4.1.2,i mislim da je baterija za jedno 10-20% bolja i lag maltene ne postoji.

Intel i5 3350p 3.1ghz,8g ddr3 1600mhz,ssd intel 330 120gb,vtx3d 7750 1gb,asrock b75 pro3
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.11.2013 11:50 (chingy-os).
17 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Ekipa danas sam imao cudan bug,prvi puta od kada imam samsung (s2,s3,note 2)

Tijekom poziva se zamrzo i nisam mogao upaliti ekran,ali poziv je i dalje bio aktivan,i nakon 20 sek je sve proradilo.

Jel itko zna sto o tome ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

imam note 2 ali nisam imao tih problema dok cura na LG 4X HD je isto tako imala problem s pozivima kao ti, nije mogla prekinuti često niti ništa nije mob reagirao dok nije izvadila bateriju pa je odnesla na servis jer ima jamstvo i naveli su da su mijenjali matičnu ploču (u to vrijeme nije mogla upaliti ni prednju kameru).... od onda sve 5. Moguće da nije hardwerska greška no samo kaže slično iskustvo

17 godina
chingy-os kaže...
Primjera sada sam na 4.1.1 i nemam onaj screen rotation bug,sms poruke ne trzaju kada se scrolla kao kod 4.1.2,i mislim da je baterija za jedno 10-20% bolja i lag maltene ne postoji.

Ali postoji opasnost od SDS-a.

12 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Je li netko zna ili je isprobao da li se može rootat ovaj najnoviji službeni room sa aktiviranim knoxom, može li se uopće rootat?Šta je "prerooted rom"?

0 0 hvala 0
14 godina
greda kaže...

Je li netko zna ili je isprobao da li se može rootat ovaj najnoviji službeni room sa aktiviranim knoxom, može li se uopće rootat?

Što je "prerooted rom"?

koliko se meni vidi, a ja vjerojatno nisam i neću uopće root-at svojeg, problem je između svega koliko sam ja saznao u "brojaču", koji ti "kao onda" osporava garanciju kod popravaka eventualnih zbog nekog kvara {#} !!!!

ATJ Lučko
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice