juka
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
juka
Hoho ok.
Znaci note 2 je primjetno bolji od s3. Ima full rgb matricu tako da izgleda kao da je ppi mnogo veci nego na s3.
Multitasking je super al to je jer imas 2 gb rama. Bateria traje i traje. U svakom pogledu je bolji ugl.
prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
To je lijepa informacija :D
Prešao sam sa S3 na Note2 i nema se tu šta puno reći. Što god navedeš na S3, na N2 je bolje, izuzev ergonomije naravno.
Superr al da je doso prije nego kaj je 4.4 izaso bilo bi jos bolje :D
prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
Nijie samsung kriv sto nema 4.4
Google je pametan, ostavlja ekskluzivu kit kata na početku za Nexus uređaje (novu peticu i sedmicu 2013).
Nijie samsung kriv sto nema 4.4
Google je pametan, ostavlja ekskluzivu kit kata na početku za Nexus uređaje (novu peticu i sedmicu 2013).
Na dan predstavljanja, google pusti kod svima, a u suradnji s OEM-ima oni ga mogu dobit i ranije. Tako si vidio slučajeve da su 4.3 dobili GE SGS4 i HTC One prije predstavljanja.
Što manje OEM izmjeni kod, brže će moć nadogradit svoje uređaje. Vjerujem da će Motorola prva izdat 4.4 nadogradnju za MotoX.
Može preporuka nekog auto stalka za note 2, a da nije sa e baya ?
Friško sa GSM Arene;
LINK; www.gsmarena.com/android_43_for_the_galaxy_note_ii_hits_service_centers-news-7154.php
ATJ Lučko
Friško sa GSM Arene;
LINK; www.gsmarena.com/android_43_for_the_galaxy_note_ii_hits_service_centers-news-7154.php
Hm, oni navode OpenGL 3.0 da dolazi za naše uređaje, a OpenGL zajednica kaže da Note2 sigurno neće dobiti 3.0 jer ga naš Mali 400MP ne podržava?
http://opengles3.com/supported-devices/mobiles-with-opengles-3-0-support/
razmišljam o Htc one...Danas sam ga malo imao po rukama i stvarno nije loš.
A ja razmisljam o note 3,vrhunski uredjaj :D
Slažem se ali još je malo preskup. To na proljeće...
Slažem se ali još je malo preskup. To na proljeće...
Ušparaj koju kilu kuna extra, i razmišljaj o Note 4, hehehehe!!!!
ATJ Lučko
Evo stigao meni danas moj note 2 :) E sad dobio sam uz njega neku maskicu, ali je maskica takva da nemogu spojiti usb kabel, tj. mogu al on od maskice nemože baš sjesti do kraja, pa onda ispada kabel van uz lagani dodir. E sad ako imate preporuku neke maskice što tanje i laganije a da nema ovakav problem. Hvala.
Evo stigao meni danas moj note 2 :) E sad dobio sam uz njega neku maskicu, ali je maskica takva da nemogu spojiti usb kabel, tj. mogu al on od maskice nemože baš sjesti do kraja, pa onda ispada kabel van uz lagani dodir. E sad ako imate preporuku neke maskice što tanje i laganije a da nema ovakav problem. Hvala.
Prvo si promijeni signature :-P
Imo sam i ja taj problem sa maskicom ona 2 dana što sam je mogao trpit 
Uglavnom, proširi tu rupu malo. Ja sam ugrijao križni šarafciger i izunutra rupe zaokružio malo još, uzeo brus papir pa ono što je otopljeno malo samo pobrusio i izgledala ko nova, a kabal je ulazio bez greške i dapače, čak i čvršće nego prije ;)
Prvo si promijeni signature :-P
Riješeno :)
Imo sam i ja taj problem sa maskicom ona 2 dana što sam je mogao trpit 
Uglavnom, proširi tu rupu malo. Ja sam ugrijao križni šarafciger i izunutra rupe zaokružio malo još, uzeo brus papir pa ono što je otopljeno malo samo pobrusio i izgledala ko nova, a kabal je ulazio bez greške i dapače, čak i čvršće nego prije ;)
Ma nema smisla za tim, jer ionako mi je maskica sva kršna i oštećena, pa bi rađe novu, a odmah bi uzeo neku koja ide s proširenim :D
Jel netko od vas zna kako na 4.3 smanjiti odziv kod tipkanja mozda?
Imam problem sa sd karticom od 64 gb,sama se zaključa tj mogu je samo čitat ,ali ne mogu pisat po njoj ništa,npr ne mogu ništa izbrisat,kopirat .....ima li kakvo rješenje za to ?
Između ostalih, razmišljam i o kupnji ovog uređaja. U biti odluka najviše ovisi o tome hoće li ovaj mobitel dobiti KitKat nadogradnju... Jel zna tko što o tome???
Između ostalih, razmišljam i o kupnji ovog uređaja. U biti odluka najviše ovisi o tome hoće li ovaj mobitel dobiti KitKat nadogradnju... Jel zna tko što o tome???
Naravno. Samsung daje 2 godine podrške za flagshipe otprilike.
Uostalom, Note2 je tek godinu star, a dobio je samo jednu nadogradnju. Mene jedino zanima oće li dobit onu iduću, 4.5 ili 5.0.. koja već bude..
Za sve željne novih odličnih informacija ( uključujući i
mene, moju malenkost ), evo nečeg vrućega
!!!!
LINK; http://drippler.com/samsung/galaxy_note_ii#!1111306
A ja se dam kladiti da ćemo dospijeti doći i do 5.0 verzije
!!!!
Za sve željne novih odličnih informacija ( uključujući i
mene, moju malenkost ), evo nečeg vrućega
!!!!
LINK; http://drippler.com/samsung/galaxy_note_ii#!1111306
A ja se dam kladiti da ćemo dospijeti doći i do 5.0 verzije
!!!!
Je li došla službena nadogradnja ili su sve uranjeni leakovi?
Mislim na 4.3.
Za sada jos nema sluzbenog 4.3
Dali će Note2 uz nadogradnju na 4.3 dobiti i nove S-Pen fukncionalnosti kakve ima Note 3, jer radi se većinom o softverskim nadogradnjama za aplikacije koje koriste S-Pen?
Dali će Note2 uz nadogradnju na 4.3 dobiti i nove S-Pen fukncionalnosti kakve ima Note 3, jer radi se većinom o softverskim nadogradnjama za aplikacije koje koriste S-Pen?
Neki kažu da hoće, neki da neće. Ali znam da ih već sad možeš dobit ako flešaš mod sa xda.
Novi leaked 4.3 (N7100XXUEMK4) za Note II
http://www.sammobile.com/2013/11/17/exclusive-n7100xxuemk4-leaked-android-4-3-test-firmware-for-galaxy-note-ii-gt-n7100/