Samsung Galaxy Note II!

poruka: 2.160
|
čitano: 494.153
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy Note II!
Kakav vam je ekran na notu2 u odnosu na s3...koliko sati na bateriji se uspije izgurat i koliko prosjecno bude screen on time...koliko slobodnog rama ima nakon reboota? Premisljam se da zamjenim svoj s3 za note 2 cisto iz razloga sro mi je jako los multitasking, a ne zelim rootat i stavljat costum romove i dirat zram i ostale stvari ..
juka
13 godina
Samsung Galaxy Note II!

Hoho ok.

Znaci note 2 je primjetno bolji od s3. Ima full rgb matricu tako da izgleda kao da je ppi mnogo veci nego na s3.

Multitasking je super al to je jer imas 2 gb rama. Bateria traje i traje. U svakom pogledu je bolji ugl.

prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy Note II!

2 0 hvala 3
16 godina
neaktivan

To je lijepa informacija :D

Samsung Galaxy SIII mini :)
14 godina
neaktivan
Juka_91 kaže...
Kakav vam je ekran na notu2 u odnosu na s3...koliko sati na bateriji se uspije izgurat i koliko prosjecno bude screen on time...koliko slobodnog rama ima nakon reboota? Premisljam se da zamjenim svoj s3 za note 2 cisto iz razloga sro mi je jako los multitasking, a ne zelim rootat i stavljat costum romove i dirat zram i ostale stvari ..

Prešao sam sa S3 na Note2 i nema se tu šta puno reći. Što god navedeš na S3, na N2 je bolje, izuzev ergonomije naravno.

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
13 godina
Dardevil kaže...

Superr al da je doso prije nego kaj je 4.4 izaso bilo bi jos bolje :D

prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
17 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Nijie samsung kriv sto nema 4.4

Google je pametan, ostavlja ekskluzivu kit kata na početku za Nexus uređaje (novu peticu i sedmicu 2013).

everybody lies

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Core2Duo2 kaže...

Nijie samsung kriv sto nema 4.4

Google je pametan, ostavlja ekskluzivu kit kata na početku za Nexus uređaje (novu peticu i sedmicu 2013).

Na dan predstavljanja, google pusti kod svima, a u suradnji s OEM-ima oni ga mogu dobit i ranije. Tako si vidio slučajeve da su 4.3 dobili GE SGS4 i HTC One prije predstavljanja.

Što manje OEM izmjeni kod, brže će moć nadogradit svoje uređaje. Vjerujem da će Motorola prva izdat 4.4 nadogradnju za MotoX.

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
14 godina
Samsung Galaxy Note II!

Može preporuka nekog auto stalka za note 2, a da nije sa e baya ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Samsung Galaxy Note II!

Friško sa GSM Arene;

LINK; www.gsmarena.com/android_43_for_the_galaxy_note_ii_hits_service_centers-news-7154.php

ATJ Lučko
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Friško sa GSM Arene;

LINK; www.gsmarena.com/android_43_for_the_galaxy_note_ii_hits_service_centers-news-7154.php

Hm, oni navode OpenGL 3.0 da dolazi za naše uređaje, a OpenGL zajednica kaže da Note2 sigurno neće dobiti 3.0 jer ga naš Mali 400MP ne podržava?

http://opengles3.com/supported-devices/mobiles-with-opengles-3-0-support/

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.11.2013 15:25 (EchoOne).
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

razmišljam o Htc one...Danas sam ga malo imao po rukama i stvarno nije loš.

Miro

0 11 hvala 0
17 godina
neaktivan
pai in the ass kaže...

A ja razmisljam o note 3,vrhunski uredjaj :D 

Intel i5 3350p 3.1ghz,8g ddr3 1600mhz,ssd intel 330 120gb,vtx3d 7750 1gb,asrock b75 pro3
15 godina
neaktivan
chingy-os kaže...
pai in the ass kaže...

Slažem se ali još je malo preskup. To na proljeće...

Miro
14 godina
pai in the ass kaže...
chingy-os kaže...
pai in the ass kaže...

Slažem se ali još je malo preskup. To na proljeće...

Ušparaj koju kilu kuna extra, i razmišljaj o Note 4, hehehehe!!!! 

ATJ Lučko
16 godina
neaktivan

Evo stigao meni danas moj note 2 :) E sad dobio sam uz njega neku maskicu, ali je maskica takva da nemogu spojiti usb kabel, tj. mogu al on od maskice nemože baš sjesti do kraja, pa onda ispada kabel van uz lagani dodir. E sad ako imate preporuku neke maskice što tanje i laganije a da nema ovakav problem. Hvala.

Samsung Galaxy SIII mini :)
17 godina
goranbm kaže...

Evo stigao meni danas moj note 2 :) E sad dobio sam uz njega neku maskicu, ali je maskica takva da nemogu spojiti usb kabel, tj. mogu al on od maskice nemože baš sjesti do kraja, pa onda ispada kabel van uz lagani dodir. E sad ako imate preporuku neke maskice što tanje i laganije a da nema ovakav problem. Hvala.

Prvo si promijeni signature :-P

14 godina
neaktivan
goranbm kaže...

Imo sam i ja taj problem sa maskicom ona 2 dana što sam je mogao trpit {#}

Uglavnom, proširi tu rupu malo. Ja sam ugrijao križni šarafciger i izunutra rupe zaokružio malo još, uzeo brus papir pa ono što je otopljeno malo samo pobrusio i izgledala ko nova, a kabal je ulazio bez greške i dapače, čak i čvršće nego prije ;)

16 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
goranbm kaže...

Prvo si promijeni signature :-P

Riješeno :)

EchoOne kaže...
goranbm kaže...

Imo sam i ja taj problem sa maskicom ona 2 dana što sam je mogao trpit {#}

Uglavnom, proširi tu rupu malo. Ja sam ugrijao križni šarafciger i izunutra rupe zaokružio malo još, uzeo brus papir pa ono što je otopljeno malo samo pobrusio i izgledala ko nova, a kabal je ulazio bez greške i dapače, čak i čvršće nego prije ;)

Ma nema smisla za tim, jer ionako mi je maskica sva kršna i oštećena, pa bi rađe novu, a odmah bi uzeo neku koja ide s proširenim :D

Samsung Galaxy Note II :)
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Jel netko od vas zna kako na 4.3 smanjiti odziv kod tipkanja mozda?

Miro

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pai in the ass kaže...

Jel netko od vas zna kako na 4.3 smanjiti odziv kod tipkanja mozda?

Evo ga! U opcijama razvoja. To si smanjite na 0.5 i mob se čini brži...

Miro
12 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Imam problem sa sd karticom od 64 gb,sama se zaključa tj mogu je samo čitat ,ali ne mogu pisat po njoj ništa,npr ne mogu ništa izbrisat,kopirat .....ima li kakvo rješenje za to ?

0 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy Note II!

Između ostalih, razmišljam i o kupnji ovog uređaja. U biti odluka najviše ovisi o tome hoće li ovaj mobitel dobiti KitKat nadogradnju... Jel zna tko što o tome???

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
lllnuclearlll kaže...

Između ostalih, razmišljam i o kupnji ovog uređaja. U biti odluka najviše ovisi o tome hoće li ovaj mobitel dobiti KitKat nadogradnju... Jel zna tko što o tome???

Naravno. Samsung daje 2 godine podrške za flagshipe otprilike.

Uostalom, Note2 je tek godinu star, a dobio je samo jednu nadogradnju. Mene jedino zanima oće li dobit onu iduću, 4.5 ili 5.0.. koja već bude..

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.11.2013 21:28 (EchoOne).
14 godina
Samsung Galaxy Note II!

Za sve željne novih odličnih informacija ( uključujući i {#} mene, moju malenkost ), evo nečeg vrućega {#} !!!!

LINK; http://drippler.com/samsung/galaxy_note_ii#!1111306

A ja se dam kladiti da ćemo dospijeti doći i do 5.0 verzije {#}!!!!

ATJ Lučko
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
protjeran
ATJLučko kaže...

Za sve željne novih odličnih informacija ( uključujući i {#} mene, moju malenkost ), evo nečeg vrućega {#} !!!!

LINK; http://drippler.com/samsung/galaxy_note_ii#!1111306

A ja se dam kladiti da ćemo dospijeti doći i do 5.0 verzije {#}!!!!

Je li došla službena nadogradnja ili su sve uranjeni leakovi?

Mislim na 4.3.

A complex man drawn off of simplicity.
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.11.2013 21:46 (epic).
14 godina
Samsung Galaxy Note II!

Za sada jos nema sluzbenog 4.3

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy Note II!

Dali će Note2 uz nadogradnju na 4.3 dobiti i nove S-Pen fukncionalnosti kakve ima Note 3, jer radi se većinom o softverskim nadogradnjama za aplikacije koje koriste S-Pen?

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.11.2013 13:09 (lllnuclearlll).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
lllnuclearlll kaže...

Dali će Note2 uz nadogradnju na 4.3 dobiti i nove S-Pen fukncionalnosti kakve ima Note 3, jer radi se većinom o softverskim nadogradnjama za aplikacije koje koriste S-Pen?

Neki kažu da hoće, neki da neće. Ali znam da ih već sad možeš dobit ako flešaš mod sa xda.

14 godina
Samsung Galaxy Note II!
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.11.2013 16:10 (Xboxn00b).
Moj PC  
1 0 hvala 2
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice