Samsung Galaxy Note II!

poruka: 2.160
|
čitano: 493.688
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

A navodno da 4.3 za Note II dolazi tek u prosincu jer Samsung planira dodat hrpu Spen djidji midji..

Do prije mjesec dana bilo je krajem rujna, pa kao listopad, pa kao bit ce ipak u studenom.

Sve mi se cini sa se to odgadja za 2014...

S3 bi navodno trebo iduci mjesec vec dobit, a za S4 je danas krenula nadogradnja..

Android zablude - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy Note II!
EchoOne kaže...

A navodno da 4.3 za Note II dolazi tek u prosincu jer Samsung planira dodat hrpu Spen djidji midji..

Do prije mjesec dana bilo je krajem rujna, pa kao listopad, pa kao bit ce ipak u studenom.

S3 bi navodno trebo iduci mjesec vec dobit, a za S4 je danas krenula nadogradnja..

a dobro ajd, do penzije ćemo valjda dobit, makar 4.3 hehehe {#}

14 godina
kale_fotograf kaže...
EchoOne kaže...

U principu, želio sam dati komentar sam, bez nekakvog upčlitanja u komentare kolega, ali, ovo mi je uletjelo kao pravi šlagvort {#}!!

Trenutno sam na beti 4.3, i mogu reći da sam relativno zadovoljan viđenim, odnosno dobivenim, ne svezi glede da je ovaj mob do jučer bio top topova mob, koji ima kako HW, tako i zasluženo jaki SW, pa zato s nimalo lažne skromnosti očekujem sve do 5 i daljnje verzije operativnog sustava android OS-a, samo, muči me malo samo jedna stvar;

sada kada sam staviobetu clean Samsung 4.3 JB, čiji ću od sada dobivati update, T Com-ov, Samsungov ili ću možda moći dobiti i Clean bez ičijeg uplitanja {#}?!?!

U stvari, možda bih želio probati čisti android, pa ako ne bude redovnog update-a, "potući" ću se sa problemom i učiniti potrebito za instalaciju CLEAN androida!!!!  

ATJ Lučko
17 godina

Ovo je clean verzija i njene update-ove ćemo dobijati. Postoji mala mogućnost da će se finalna verzija morati fleshati preko Odina (informacije po netu su dosta kontradiktorne), ali ova verzija je svakako čista.

16 godina
Samsung Galaxy Note II!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

da... stvarno brzo.

everybody lies

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
kale_fotograf kaže...
EchoOne kaže...

U principu, želio sam dati komentar sam, bez nekakvog upčlitanja u komentare kolega, ali, ovo mi je uletjelo kao pravi šlagvort {#}!!

Trenutno sam na beti 4.3, i mogu reći da sam relativno zadovoljan viđenim, odnosno dobivenim, ne svezi glede da je ovaj mob do jučer bio top topova mob, koji ima kako HW, tako i zasluženo jaki SW, pa zato s nimalo lažne skromnosti očekujem sve do 5 i daljnje verzije operativnog sustava android OS-a, samo, muči me malo samo jedna stvar;

sada kada sam staviobetu clean Samsung 4.3 JB, čiji ću od sada dobivati update, T Com-ov, Samsungov ili ću možda moći dobiti i Clean bez ičijeg uplitanja {#}?!?!

U stvari, možda bih želio probati čisti android, pa ako ne bude redovnog update-a, "potući" ću se sa problemom i učiniti potrebito za instalaciju CLEAN androida!!!!  

ATJ Lučko...Da li se ti sjećaš prošle godine smo pričali o tome kako kad si prikačen na wifi i nema nikakvih prčkanja po mobitelu, mob ode u sleep mode tj, ne dobijaš mailove ili npr. poruke na VIber? Da li ti se to još događa? Meni da. Događalo mi se i na SGS2 i na SGS3 isad na Note 2. Čak i na HTC službeni. Jel ima neko ideju možda kako to riješiti?

Miro
14 godina
pai in the ass kaže...
ATJLučko kaže...
kale_fotograf kaže...
EchoOne kaže...

ATJ Lučko...Da li se ti sjećaš prošle godine smo pričali o tome kako kad si prikačen na wifi i nema nikakvih prčkanja po mobitelu, mob ode u sleep mode tj, ne dobijaš mailove ili npr. poruke na VIber? Da li ti se to još događa? Meni da. Događalo mi se i na SGS2 i na SGS3 isad na Note 2. Čak i na HTC službeni. Jel ima neko ideju možda kako to riješiti?

Da ti budem iskren, {#} sram me priznati, ja ti niti ne kužim, niti znam kako se stavi mob u deep sleep mod ilišto god već, makar, volio bih to znati, navodno kada ga stavi se u airplane mod, valjda!!!!

Kada malo bolje razmislim, možda, ponavljam možda je stvar u launcheru kojeg koristiš, ili čiji mail dobivaš ili poruku, obzirom se je meni dogodilo da sam u nekoliko navrata iza podneva prema kraju dana, dobivao obavijest da mi je stigao novi mail na T Com-ov accountmail, mail koji sam pročitao ujutro čim sam se karikirano rečeno probudio, preko nekoliko puta. 

A da dodam i nekoliko novosti uočenih u zadnjih nekoliko dana korištenja moba; uglavnom sve su manje više POZITIVNE;

prvo, kada započnem telefonski poziv, u slušalici čujem jedan zvuk, nešto kao tilulilulu, mene osobno ne smeta ( možda me i prisluškuju, tko će ga znati ) ali mi je to novitet u mojem mobu,

drugo, kada završavam konverzaciju sa nekim sa druge strane veze, na ekranu sam primjetio s lijeve i desne strane u donjem dijelu slike kontakta, dvije ikonice, za koje nemam pojma čemu služe, a možda su i povezane sa onim tilulilulu iz prvpg noviteta koji je primjećen,

treće, gornji tab u lock screen-u mi je transparentan, dočim je kod otvorenog moba, nekako taman, niti crn niti tamno siv, pa se pitam, nije li ipak negdje u postavkama duboko zapakirano i sređivanje gornje alatne trake u transparentam mod,

četvrto, općenito, produžilo se trajanje bakterije, scrolanje je primjetno brže, lakše, općenito imam stvarno dojam da već i ova beta 4.3 je primjetno unaprijedila moj mob, i to po preko nekoliko faktora, za sada pohvale autoru beta verzije, mogu samo maštati kolika će konačno biti veća i bolja kvaliteta full 4.3 JB verzije.  

ATJ Lučko
17 godina
pai in the ass kaže...

Upališ u WiFi advanced opcijama Keep Wi-Fi on during sleep ;-)

Meni se definitivno to ni na jednom mogu nije dešavalo, ni na 2 HTCa, a ni na S3 i Note2 sad.

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.10.2013 21:11 (Bitanga).
14 godina
Bitanga kaže...
pai in the ass kaže...

Meni se definitivno to ni na jednom mogu nije dešavalo, ni na 2 HTCa, a ni na S3 i Note2 sad.

Ja to nikako ne mogu pronać u svom mobu, daj to taksativno pobroji kuda treba otići počevši od upaljenog moba na home screen-u!

ATJ Lučko
17 godina
ATJLučko kaže...
Bitanga kaže...
pai in the ass kaže...

Ja to nikako ne mogu pronać u svom mobu, daj to taksativno pobroji kuda treba otići počevši od upaljenog moba na home screen-u!

Settings -> WiFi -> stisni menu button -> Advanced

14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Dajte malo kratite te citate :)

Android zablude - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx

0 1 hvala 0
14 godina
Samsung Galaxy Note II!

Koristim Android 4.3 "Beta" vec desetak dana i zasad je odlican, puno je brži i fluidniji od 4.1.2. Za sada sam otkrio samo dva BUG-a: kada iskljucim sve zvukove na mobitelu opet se cuje onaj okidac kad slikam, a drugi bug je na prilozenoj slici( nista strasno desilo se samo jedanput, a rijesio se tako da sam resetiro mobitel) Sve u svemu Android 4.3 na Note II je odlican :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
EchoOne kaže...

Dajte malo kratite te citate :)

Možda i bih da je ovaj tu retardirani editor ok. Al svaki put me izmuva ko malog majmuna dok po njemu krenem brisati citate :-)

17 godina
Xboxn00b kaže...

Koristim Android 4.3 "Beta" vec desetak dana i zasad je odlican, puno je brži i fluidniji od 4.1.2. Za sada sam otkrio samo dva BUG-a: kada iskljucim sve zvukove na mobitelu opet se cuje onaj okidac kad slikam, a drugi bug je na prilozenoj slici( nista strasno desilo se samo jedanput, a rijesio se tako da sam resetiro mobitel) Sve u svemu Android 4.3 na Note II je odlican :)

Zvuk kamere nije bug, nego je feature.

Da ne slikaš ljude potajno.

15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

1. Da li je netko probao napraviti downgrade?

2. Postiji nešto, kad prođeš s prstom preko senzoora iznad ekrana, upali se informacija, sat, propušteni pozivi...itd. Ali ne svaki put. Jel zna netko kako to radi.

NIje loš upgrade, slika je oštrija stvarno nije loše... I nema više problema kod auto rotate!

Miro
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.10.2013 10:47 (pai in the ass).

0 0 hvala 0
17 godina
pai in the ass kaže...

1. Da li je netko probao napraviti doengrade?

2. Postiji nešto, kad prođeš s prstom preko senzoora iznad ekrana, upali se informacija, sat, propušteni pozivi...itd. Ali ne svaki put. Jel zna netko kako to radi.

NIje loš upgrade, slika je oštrija stvarno nije loše... I nema više problema kod auto rotate!

odi pod motion u settingsima i vidi je li ti ukljucen quick glance...

MuWu
14 godina
neaktivan
pai in the ass kaže...

1. Za downgrade pazi ako nemaš kopiju starog efs-a da nebi osto bez IMEI-a. Mogao bi imati dosta problema. Uostalom, znaš već, piše sve kod instalacije što sve treba sačuvati..

2. glance pod motions bi trebalo biti

17 godina
pai in the ass kaže...

Za Quick glance mobitel mora mirovati barem nekoliko sekundi (zaključanog i ugašenog ekrana) te biti na dovoljno svjetla da senzor može odreagirati.

15 godina
neaktivan
EchoOne kaže...
pai in the ass kaže...

1. Za downgrade pazi ako nemaš kopiju starog efs-a da nebi osto bez IMEI-a. Mogao bi imati dosta problema. Uostalom, znaš već, piše sve kod instalacije što sve treba sačuvati..

2. glance pod motions bi trebalo biti

Skinuo sam sa Sammobile-a isti ROM koji je bio. Problem je ako moraš nositi mob na popravak pa ako pitaju od kud mi 4.3.,bez obzira što je verzija službena i flash counter na 0.

Nisam znao da je tako lako zeznut IMEI.

Miro
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.10.2013 10:47 (pai in the ass).
17 godina

Treba backupirati i nakon upgradea restorati cijeli /efs folder ako se radi upgrade preko Odina jer ga Odin obriše.

Support http://blog.scssoft.com
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

To nisam napravio. Samo sam skinuo istu verziju koju sam imao radi nadogradnje preko kiesa. Ali nema veze, nije loš upgrade. I stvarno misliš da bi se moglo jako zakomplicirat ako pokušam vratiti 4.2.1? Nepovratno? Ovaj glance nekad radi nekad ne...ima kakvih dodatnih postavki za to da se mogu dodavati stvari ili mijenjati boja toga, itd...?

Miro

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

I kako vam radi internet? Jel ima kakve razlike u jačini signala sad na 4.3?

Miro

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Da zna, vjerojatno bi ti netko već rekao..

Zna ih bit nekad na ebayu na daily newsu, samo rijetko koji ima dostavu pa prati tamo..

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ne znam šta vam se dešava s tim IMEI brojem ja sam isto instalirao 4.3 IMEI mi je ostao kao i prije potpuno isti, instalira sam preko ODINA odmah poslije od samsunga mi je ponuđena regustracija uređaja i uredno je prihvaćena? Šta se to možda tiče samo rootanih uređaja  tj njima se promjeni IMEI broj?

Mislim da ovu verziju softwera nije samsung pustio brz veze ili da bi korisnicima zeznuo uređaje valjda su softwer pustili da ga što veći broj korisnika instalira i da vide šta moraju popravit, pa to je isto offical legalna verzija samo testna

15 godina
neaktivan
greda kaže...

Ne znam šta vam se dešava s tim IMEI brojem ja sam isto instalirao 4.3 IMEI mi je ostao kao i prije potpuno isti, instalira sam preko ODINA odmah poslije od samsunga mi je ponuđena regustracija uređaja i uredno je prihvaćena? Šta se to možda tiče samo rootanih uređaja  tj njima se promjeni IMEI broj?

Mislim da ovu verziju softwera nije samsung pustio brz veze ili da bi korisnicima zeznuo uređaje valjda su softwer pustili da ga što veći broj korisnika instalira i da vide šta moraju popravit, pa to je isto offical legalna verzija samo testna

Ma ne...mi pričamo o tome da kad bi vraćali na verziju prije da onda postoji opasnost da ti se IMEI pobrka.

Miro
14 godina
mirkoy kaže...
mirkoy kaže...
mirkoy kaže...

Gdje se može nabaviti Samsung Galaxy Note 3 N9005 LTE od 64gb. Moze bilo koji ducan,iz bilo koje zemlje(po mogučnosti prostor Schengen-a),samo da podržava dostavu za Hrvatsku. Unaprijed zahvaljujem. (http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/samsung-galaxy-note-3-n9005-64gb/196907.aspx)

Zna li itko?

Jeli????!!!!

Da ti budem iskren, i ja bih želio imati jednog, bilo kakvog sa svojom memorijom od 64 GB-a, ali neka, ja nedostatak koliko toliko kompenziram sa micro SD karticom od 64 GB-a!

I da budem još iskreniji, mogao bih ti nabrajati strane koje da upitaš za informaciju, makar nisam siguran da bi bili od prevelike pomoći, ALI, probaj skinuti ovu aplikaciju, pa njih kontaktiraj, možda ti oni budu mogli reći što konkretnije, obzirom su BAŠ ZA SGN II aplikacija;

LINK; https://play.google.com/store/apps/details?id=drippler.samsung.galaxy.noteii&hl=hr

ili možda Samsung.Co.UK stranica, makar oni nemaju u ponudi sa 64 GB-a memorije, tko zna, možda ju više niti ne proizvode, ali da upitaš, vjerujem da će prije i kvalitetnije ti odgovoriti nego naši ovdje dobri dušebriznici {#}!!!! 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Samsung Galaxy Note II!

Imam jedno upitanje za svakoga tko bi mi mogao pomoći kakvim konstruktivnim odgovorom, a upitanje je;

prije dva mjeseca i kusur dana, kupio sam micro SD 64 GB-a, original Samsungovu, koja za razliku od ove sa linka ima i adapter uključen, cijena prava sitnica, ali neka, class 10 i to je to, ali gdje imam jednu dubiozu, nedoumicu, na garanciji prodavača stoji da je rok garancije valjanosti 36 mjeseci, dočim na original pakiranju stoji 10 year limited warranty!?!?

U slučaju bilo kojeg problema, čiji je podatak jače vrijednosti, prodavača ili proizvođača, koji je stavio garanciju na original pakiranje?!?!

Usput budi upitano; trebam li se za ovu neusklađenost obratiti nekoj mjerodavnoj instituciji, koja bi mi u skladu sa zakonskim odredbama pojasnila i objasnila, tko je na kraju priče ipak u pravu, odnosno, kakva su moja prava računati na 10 godina garanciju {#} ?!?!

LINK;  

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Samsung Limited Warranty

• Limited 10 years * Warranty could be limited to use on the write intensive applications (e.g. BlackBox, CCTV recoding etc)

Ali mislim da možeš zaboraviti na garanciju od 10 godina, ako prodavač kaže 3. Možda se varam. Uglavnom, Samsung se izgleda ograđuje kod 10-godišnje garancije ako je kartica intenzivno korištena. Što god im to značilo.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice