Samsung Galaxy Note II!

poruka: 2.160
|
čitano: 493.772
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Samsung Galaxy Note II!
ATJLučko kaže...

Ne znam što kazati, pokušavam već sat vremena otvoriti onog Odina, ali dobijem na dijelić sekunde "ono" što je na slici br. 1, ali istog trenutka nestane!

Kako da počnem instalirati novi software kada me moj osobni komp je8e 280 na sat, KAKO?!?!

Gdje griješim????

nisam se nikada susreo sa tim problemom u Odinu moram priznati

MuWu
14 godina
Samsung Galaxy Note II!

Sa mobom sam u downloading modu, i sada sam poslije slike broj 2 i slike broj 3.

sada se trudim kako staviti, odnosno dodati datoteku, kako sam lagano neurozan, ne znam niti kako niti što pišem.

Nadam se da neće zaje8at stvar, baš ja, nazdravlje! 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Samo slijedi upute i neće biti problema.

14 godina
Dardevil kaže...

Samo slijedi upute i neće biti problema.

Sada mi je samo problem otkuda i kako da u prozorčić učinim ovo što si dolje napisao, odnosno, zašto ne mogu raspakirati zip fajl i gdje eventualno da ga/ju potražim?!?!? 

Kliknite na AP prozorčić i dodajte datoteku iz foldera gdje ste raspakirali .zip datoteku samog Rom-a (slika 3. i slika 4.).

ATJ Lučko
17 godina

Rom koji si skinuo (1.24GB) je .zip datoteka, raspakuj ju u nekakav folder (gdje god ti odgovara). Kad u Odinu klikneš na AP (ispod BL, iznad CP), potraži taj folder i dodaj file koji je tamo. Pa onda Start.

14 godina
Samsung Galaxy Note II!

Kako da izađem iz downloading moda, već sam lagano u batini, probao bih neki drugi puta??!!

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ugasi telefon samo. Možda ćeš morati držati tipku za paljenje par sekundi, nisam 100% siguran.

14 godina
Samsung Galaxy Note II!

Ako ti se da ostat samnom budan još neko izvjesno vrijeme, evo ponovno skidam datoteku, pa ću ponoviti sve od prve stavke, uključujući i Odina!

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ne vjerujem, već sam trebao biti u krevetu, ostadoh jer sam vidio da se mučiš nešto... probaj sam, mora funkcionirati.

14 godina
Samsung Galaxy Note II!

U redu, nije bed, bar sam siguran kako izlazim iz downloading moda!

Ipak, jednoupitanje za laku noć; meni je izlazilo <ID:0/005 prvo, pa 0/004, ima li to možda nekog razloga ili ne?!

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ne igra ti to ulogu. Bitno da se pojavi jedan od brojeva i da prozorčić bude plavi.

14 godina
Samsung Galaxy Note II!

Usprkos problematičnoj noći, ja ću popodne pokušati i opet skinut 4.3 na mob, ali i opet imam jedno upitanje; zašto mi po ukucavanju lozinke ne otpakirava RAR datoteku, odnosno ne ponudi spremanje negdje već?!?! 

Možda neki drugi prijedlog za alat za otpakiravanje takvih datoteka?!?! 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Desni klik na datoteku pa onda biraj Extract to. Ako koristiš WinRar.

14 godina
Samsung Galaxy Note II!

Ovako trenutno stoje stvari;

datoteka je raspakirana, no imam problem kada ju po slici tri otvaram,

prvi puta je pisalo <OSM> All threads completed (succeed 0/failed 1), a kada sam dodao u nastavku .rar, piše isto tako, samo je promjena u failed 0.

Vrlo sam malo do uspješnog instaliranja, GDJE sam sada učinio previd, pogrešku?!?!

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Samsung Galaxy Note II!

Samo da izvjestim cijenjene kolege DA SAM USPIO U UPGRADE-u na 4.3, KONAČNOOOOOOO {#} !!!! 

ATJ Lučko
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Čestitam, vidim da si imao avanturu.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
ATJLučko kaže...

Samo da izvjestim cijenjene kolege DA SAM USPIO U UPGRADE-u na 4.3, KONAČNOOOOOOO {#} !!!! 

I, gdje si na kraju griješio?

14 godina
Samsung Galaxy Note II!

Evo da rezimiram prve dojmove nakon OVOLIKIH napora, koji su više nego IMPRESIVNI !!!!

Kao prvo, NEMA više onog metalnog zvuka na početku tutudum i t mobile loga prilikom paljenja i gašenja moba, N E M A {#} !!!!

Kao drugo, dobili smo nekoliko novih aplikacija za koje sam sumnjao da ću ih ikada dobiti jer su kao one podebno dizajniranje za amere, konkretno aplikacija KNOX, oni koji znaju o čemu pričam, znat će iskoristiti korisnost te konkretne aplikacije. Druge su aplikacije koje JA nisam imao do sada na brendiranom ROM-u, FLIPBOARD, GROUP PLAY, IGRE PLAY ( nisam siguran da li je ovo novo ili ne, meni je ), novi S Voice, SAMSUNG WALLET, i VIDEO koji mi barem izgleda kao nešto novo!!!! 

Za sada nismo dobili onu aplikaciju oko sportskih aktivnosti, što je baš po meni Velika ŠTETA, nažalost {#} !!!!

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Samsung Galaxy Note II!

Kao Pravi SELJO BELJO, sam griješio na jedinom mgućem uskom grlu postupka, načinu otpakiravanja ZIP datoteke kako i gdje, dok nisam upitao jednog frenda koji se Ipak malo bolje kuži od mene u šemu, jež već nešto čaplju, dok joj suze kaplju!!!!

Morao sam skinuti ALI SVE što sam skinuo sinoć jučer, i počeo sa skidanjem iz nova, ali uz "nadzor" i sugeriranje, što kada se sada zberem i nije teško, ALI KADA ZNAŠ!!!!

To je to Uglavnom, sada sam za ubuduće već nešto bistriji, pametniji, bitno da nisam zbrickao svoj Note II, al bi bilo veselja da sam ga urokao {#}, al bih se znojio da nije bilo načina izaći onako lako iz download sistema! 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Baš si blento {#}

Moji dojmovi nakon nekog vremena na 4.3: sve radi i dalje, Up Time mi je sad na 170:03:06 (dakle, restarta nije bilo), potrošnja baterije dobra, jedini error koji sam imao je u Operi prilikom pregledavanja jedne web stranice (doduše, to se znalo događati i prije, pa si kontam da je to više do same Opere nego Rom-a). I sad mogu i potvrditi da bug-a sa Auto Rotate-om koji je bio na 4.1.2 više nema, dosad bi se pokazao garant {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.10.2013 23:04 (Dardevil).
14 godina
Dardevil kaže...

Baš si blento {#}

Moji dojmovi nakon nekog vremena na 4.3: sve radi i dalje, Up Time mi je sad na 170:03:06 (dakle, restarta nije bilo), potrošnja baterije dobra, jedini error koji sam imao je u Operi prilikom pregledavanja jedne web stranice (doduše, to se znalo događati i prije, pa si kontam da je to više do same Opere nego Rom-a). I sad mogu i potvrditi da bug-a sa Auto Rotate-om koji je bio na 4.1.2 više nema, dosad bi se pokazao garant {#}

Daj pojasni malo ovo boldano kao prvo!!!!

Kao drugo, imamo li mi sada i kako se eventualno podešava gornja statusna traka da bude u boji pozadine????

ATJ Lučko
17 godina
Samsung Galaxy Note II!

Na nekim verzijama 4.1.2 Rom-a bi s vremena na vrijeme došlo do toga da se ekran, iako imaš upaljen auto-rotate, neće okrenuti u Landscape mod. Ili ako recimo pokreneš kameru, pa se potom vratiš u neku aplikaciju (recimo Skype) ta aplikacija bude u Landscape modu i neće nikako u Portrait. Nismo to imali svi očito, ja jesam, i još netko tu s foruma, ne sjećam se nicka.

Što se tiče ovog drugog, odgovor je ne. Barem ne zasad. Iako tko zna, možda dođe s updateovima. Po zasad neslužbenim informacijama, dobit ćemo Multiwindow kakav ima Note3.

0 0 hvala 0
14 godina
Samsung Galaxy Note II!

Ako to ima S IV i Note III, čini mi se da bi to i mi trebali imati, da je to negdje zakopano u postavkama.

Sutra sam cijeli dan u Zagrebu, pa ću se u trenutcima dosade kada se budem odmarao od lutanja potruditi potražiti i pronaći takvo evntualno nešto.

Mali off topic; u Karlovcu se je spustila TAKVA magla, nožem ju možeš rezat {#} !!   

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Samsung Galaxy Note II!

Evo da se oglasim sa novim spoznajama o novom software-u, naime, kao da mi ne radi onaj gore senzor, koji kada ga zaklonim rukom pokazuje stanje bakterije, broj primljenih SMS poruka i eventualno propuštenih poziva, jednostavno mi izgleda ne šljaka!!!! 

Da dodam, imao sam danas u rukama Note 3, sve je to OK ali osjet u ruci duje je ipak još uvijek premium za trojku, ne glede snage unutra! 

Jedan mali osvrt na vrlo nam skoru izvjesnu budućnost, koja kazuje kako bi i Note 4 mogao puUuno ranije van na tržište;

LINK; www.gsmarena.com/samsung_suggested_to_release_the_galaxy_s5_in_january-news-6955.php

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ATJLučko kaže...

Evo da se oglasim sa novim spoznajama o novom software-u, naime, kao da mi ne radi onaj gore senzor, koji kada ga zaklonim rukom pokazuje stanje bakterije, broj primljenih SMS poruka i eventualno propuštenih poziva, jednostavno mi izgleda ne šljaka!!!! 

Da dodam, imao sam danas u rukama Note 3, sve je to OK ali osjet u ruci duje je ipak još uvijek premium za trojku, ne glede snage unutra! 

Jedan mali osvrt na vrlo nam skoru izvjesnu budućnost, koja kazuje kako bi i Note 4 mogao puUuno ranije van na tržište;

LINK; www.gsmarena.com/samsung_suggested_to_release_the_galaxy_s5_in_january-news-6955.php

odi pod motion u settingsima i vidi je li ti ukljucen quick glance...

MuWu
14 godina
Samsung Galaxy Note II!

Thanks na advice, nekako sam pronašao i zaključio da nismo u tom detalju dobili full upgrade, nažalost {#} !! 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ne znam šta smatraš pod full upgrade, ali funkcija kao takva je tu i radi.

14 godina
Dardevil kaže...

Ne znam šta smatraš pod full upgrade, ali funkcija kao takva je tu i radi.

Pod FULL UPGRADE smatram izgled iste na Note 3, odnosno sadržaj podržan, kojeg tamo na 4.3 JB ima nešto više, ako sam dobro uočio, četri ili čak pet detalja o kojima se vlasnik izvještava prelaskom rukom preko senzora!

ATJ Lučko
17 godina

Odeš pod Motion, pa Advanced Settings, pa Quick glance, pa odabereš šta da ti pokaže.

16 godina
Samsung Galaxy Note II!

Evo se sad i ja mogu priključiti raspravi u ovoj temi jer i ja od danas posjedujem ovaj vrli pametni telefon! Gugla sam i gleda po netu zadnjih par miseci i zadnjih par dana sam imao trojbu  između htc one i xperie z ali na kraju ipak najbolji izbor za mene, a to je Samsung Galax Note 2. Za sad sam oduševljen a mislim i nadam se da će oduševljenje potrajati.

Zadar živi vječno!
Moj PC  
9 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice