Samsung Galaxy Note II!

poruka: 2.160
|
čitano: 493.565
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Samsung Galaxy Note II!

Ja sam se igrao samo sa kernelima, sve na stock romu, tako da iskustva sa raznim romovima nemam.

14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Ma Note linija je namijenjena koristenju sa stock romom i bolje i duze radi sa stockom...

Probao sam ja svega, cisto da vidim kako radi al Note je Note i nekako mi nije to za njega..

Olovcica ftw :)

Android zablude - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx

4 0 hvala 1
17 godina
EchoOne kaže...

Ma Note linija je namijenjena koristenju sa stock romom i bolje i duze radi sa stockom...

Probao sam ja svega, cisto da vidim kako radi al Note je Note i nekako mi nije to za njega..

Olovcica ftw :)

i meni je to kružilo glavom ali mi je opet stock android super, htio sam vidjeti kako to radi i izgleda i oduševljen sam...sutra ću još probati PACman ROM i onda nakon par dana odlučiti hoću li nazad na Omegu ili ostati na PACmanu, odnosno PA... 

u svakom slucaju meni kao covjeku kojem je ovo prvi android device je sve od 4.1 pa nadalje super...

android FTW! :D

MuWu
17 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!
Intel i5 3350p 3.1ghz,8g ddr3 1600mhz,ssd intel 330 120gb,vtx3d 7750 1gb,asrock b75 pro3
Moj PC  
1 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Što meni fali? Kad otvorim neki portal, sve češće mi budr umjesto slike ovakva pi....rija. 

I drugo, imam jednu sliku koju je jednostavno nemoguće obrisati. Nema opcije da je obrišem.

Miro

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
pai in the ass kaže...

Što meni fali? Kad otvorim neki portal, sve češće mi budr umjesto slike ovakva pi....rija. 

I drugo, imam jednu sliku koju je jednostavno nemoguće obrisati. Nema opcije da je obrišem.

dnevno.hr - smece od portala, od njega ti krepa i hardware i mozak. {#}

btw, jesi probao izbrisati cookie i ostalo smece iz browsera?

15 godina
neaktivan
Makavelii kaže...
pai in the ass kaže...

dnevno.hr - smece od portala, od njega ti krepa i hardware i mozak. {#}

btw, jesi probao izbrisati cookie i ostalo smece iz browsera?

Ma to sam prvo nasao. Kuzis? Bitno je da mi neke slike ne pokazuje. Hoces da ti nadjem primjer na index.hr? Aj pomozi ako znas...

Miro
17 godina
pai in the ass kaže...

Ništa tebi ne fali. Koristi neki od web browsera koji ima mogućnost blokiranja reklama (nešto kao Ad Block Plus za Firefox). Ja recimo koristim Operu.

15 godina
neaktivan

Ja sam mislio da mi fali neki flash player. To mi se prije nije događalo...

Miro
15 godina
neaktivan
Dardevil kaže...
pai in the ass kaže...

Ništa tebi ne fali. Koristi neki od web browsera koji ima mogućnost blokiranja reklama (nešto kao Ad Block Plus za Firefox). Ja recimo koristim Operu.

Stvarno nije loša ova Opera. 

Miro
14 godina
neaktivan

Pao im je server.. a i ne bi te ubilo da si i sam napisao koju riječ...

Android zablude - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
17 godina
Samsung Galaxy Note II!

Ma nećemo mi to dobiti ni u prosincu, kako tamo piše. Ipak je prerano, Note3 još nije ni u ponudi trgovina / operatera.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Doctor Freak kaže...

Samo da pitam ako netko ima osobno ili nekog da prodaje novi ili rabljeni note 2 neka mi se slobodno javi, nudim do 3000kn ovisno jel novo rabljeno etc...

Hvala

I dalje sam u potražnji....

16 godina
Samsung Galaxy Note II!

Ekipa pozdrav! Zna li netko dali note2 uređaji iz tele2 dolaze tvornički otključani na sve mreže? hvala puno

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy Note II!

Moj je uzet na pretplatu i otključan je.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

1 0 hvala 1
14 godina
Samsung Galaxy Note II!

Ja ću biti sretan ako dođe i do mjesca siječnja iduće godine, jer ionako imam namjeru ovaj mob imati do skorom kraja iduće godine! 

ATJ Lučko
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Ja ću biti sretan ako dođe i do mjesca siječnja iduće godine, jer ionako imam namjeru ovaj mob imati do skorom kraja iduće godine! 

i onda uzeti Note 4? {#}

14 godina
protjeran
Samsung Galaxy Note II!

Evo napokon nabavio note 2, i to sasvim novi, tako da se pridružujem grupi.

Odmah jedno pitanje, gdje kod nas kupit neku "kožnu" futrolu za ovo čudo??

Bio sam u nekim shopovima ali i XXL futrolice su premale za ovaj uređaj :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Doctor Freak kaže...

Evo napokon nabavio note 2, i to sasvim novi, tako da se pridružujem grupi.

Odmah jedno pitanje, gdje kod nas kupit neku "kožnu" futrolu za ovo čudo??

Bio sam u nekim shopovima ali i XXL futrolice su premale za ovaj uređaj :D

Na e-bayu provjeri :)

everybody lies
14 godina
protjeran
Samsung Galaxy Note II!

Reko sam kod nas, ebay ne dolazi u obzir, a i nemogu čekat tako dugo, uzeo bi odmah sutra futrolicu, da mi se ne ošteti mob.

Znači ne zanimaju me one back flip futrole, silikoni nego klasična futrola..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ATJLučko kaže...

Meni krajem 11/2014 ističe pretplata, pa ćemo onda odlučiti što ćemo slijedeće iz Note serije {#}

14 godina
neaktivan
Doctor Freak kaže...

Reko sam kod nas, ebay ne dolazi u obzir, a i nemogu čekat tako dugo, uzeo bi odmah sutra futrolicu, da mi se ne ošteti mob.

Znači ne zanimaju me one back flip futrole, silikoni nego klasična futrola..

Mozda tvoj najblizi tmobile/vip/tele2 centar ima. U tele2 su najjeftinije btw

14 godina
protjeran
Samsung Galaxy Note II!

Evo pretražio cijeli net i našao jednu i chipoteci, bila naravno zadnja, ali za 50kn jako dobro izgleda (puno bolje od onih koje se prodaju iz tele 2).

Ali fali mi još samo folija za ekran.

Pa bi molio nekog od vas, ponosnih vlasnika note-a 2 ako bi mi mogao poslati samo jednu folijicu da ne tražim sada još i to, dakle da mi to pošalje običnom poštom, pa se ja naravno odužam, nekim cd keyem igre ili nečim...

Ajde molim vas ako ima neka dobra duša, a znam da ima ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Šta će ti folija? Samo pošugavi kvalitetu prikaza i dodirivanja ekrana. A ako ga relativno imalo paziš neće ti se ništa desiti sa gorilla glassom.

15 godina
odjavljen
Jumperrr kaže...

Ekipa pozdrav! Zna li netko dali note2 uređaji iz tele2 dolaze tvornički otključani na sve mreže? hvala puno

Dolazi otključan na sve mreže

Bitanga kaže...

Šta će ti folija? Samo pošugavi kvalitetu prikaza i dodirivanja ekrana. A ako ga relativno imalo paziš neće ti se ništa desiti sa gorilla glassom.

Ipak to je skup uređaj i svi bi voljeli svog ljubimca zastitit za svaki slučaj, bar sam ja takav ;)

14 godina
Samsung Galaxy Note II!

Evo jedne vijesti koja potvrđuje ono već odnedavno poznato, samo se čeka stvaran datum dolaska!!!! 

LINK; www.gsmarena.com/sfr_reveals_android_43_schedule_for_galaxy_s4_s_iii_and_note_ii-news-6873.php

ATJ Lučko
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
MARKOZD15 kaže...
Bitanga kaže...

Ipak to je skup uređaj i svi bi voljeli svog ljubimca zastitit za svaki slučaj, bar sam ja takav ;)

Znaš kako ja na to gledam? Kao na seks sa kondomom. Ok zaštitio si se, ali ako ne jebavaš okolo onda ti ne treba zaštita ;-)

Ne treba ti, pogotovo ako imaš futrolu. Imam već 6 godina razne mobitele bez folije i nikakvih problema nema. Pogotovo sa gorilla glass ekranima.

17 godina

Pa kad bi nešto oštetilo Gorilla Glass 2, tu folija ne bi ništa pomogla. Ja isto nemam foliju i nakon skoro godinu dana ekran je savršen. Po meni isto bespotrebna.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice