Samsung Galaxy Note II!

poruka: 2.160
|
čitano: 493.681
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Samsung Galaxy Note II!

Ja sam kupio za 2650 kn prije mj dana. Kao nov, Tele 2 garancija koja tece od 5. mj i još sam dobio kožni flip cover {#}. Ovaj mobitel nebi dao ni za S4, a pogotovo ne za Xperiu Z. Budem ga promjenio jedino ako će Note III imati bateriju bar 3500 mAh.

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy Note II!
nanek kaže...

Ja sam kupio za 2650 kn prije mj dana. Kao nov, Tele 2 garancija koja tece od 5. mj i još sam dobio kožni flip cover {#}. Ovaj mobitel nebi dao ni za S4, a pogotovo ne za Xperiu Z. Budem ga promjenio jedino ako će Note III imati bateriju bar 3500 mAh.

Ja isto tako, samo sam 2900 dao. Ne žalim ni kune. Nebi ga mijenjao za S4 ni za 1 za 1, a kamoli za Xperiu Z.

Android zablude - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
14 godina
Samsung Galaxy Note II!

Ja sam svojeg kupio u T Com-u prošle godine tijekom 12 mjeseca, garancija je 24 mjeseca i još je otključan na sve mreže i ne bih ga prodao niti za 3900.00 kuna!!!! 

Svatko tko poredi SGN II sa bilo kojim drugim mobom osim eventualno SGN I je u vrlo velikoj zabludi, jer ono što se može na SGN II sa S Pen stylusom je više nego ona višnja na vrh najfinije torte, jednom kada uzmeš SGN II, usudim se reći zauvijek si opčinjen i zarobljen i ne kupuješ ništ drugo!!!! 

ATJ Lučko
Moj PC  
3 2 hvala 0
15 godina
Koje vam je screen-on time uobicajeno na Noteu II? Cujem da je baterija vrhunska.
15 godina
neaktivan
jurica_m kaže...
Koje vam je screen-on time uobicajeno na Noteu II? Cujem da je baterija vrhunska.

Oko 5 sati. Iskreno u zadnje vrijeme to i ne pratim, uopste ne mislim na bateriju. Izdrži dan torture bez problema. 

If u choose Peace be ready 4 War. If u choose Love be ready 4 Hate. If u choose Truth be prepared 4 Lies.The enemy has a job 2 do as well.
14 godina
Samsung Galaxy Note II!

Meni je screen on uvijek otprilike 6-7 h i brightness max...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Ja ga punim kad padne na 25-30%.

If u choose Peace be ready 4 War. If u choose Love be ready 4 Hate. If u choose Truth be prepared 4 Lies.The enemy has a job 2 do as well.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Pa to e sjajno. Ja imam Nexus 4 i baterija bas i nije za neku pohvalu, a cuo sam da Note ima vrhunsku bateriju. A sto se tice nadogradnje na Android 4.2 ili 4.3, hoce li ona stici? Uzeo sam Nexusa ponajprije radi nadogradnji.
15 godina
neaktivan
jurica_m kaže...
Pa to e sjajno. Ja imam Nexus 4 i baterija bas i nije za neku pohvalu, a cuo sam da Note ima vrhunsku bateriju. A sto se tice nadogradnje na Android 4.2 ili 4.3, hoce li ona stici? Uzeo sam Nexusa ponajprije radi nadogradnji.

Izgleda ništa od update ove godine. Vjerovatno zbog S4 i Note 3.

15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Od kad imam Note 2, uopće ne gledam na bateriju. Punim je preko noći, brightness je konstantno na najjačem, pričam puno (2-3 sata) wifi i net, skype konstantno upaljeni, sinkronizacija svega i svačega, poprilično često u rukama. Navečer (oko 21 h) mi je baterija na cca 20%.
Da sad kupujem mobitel, uzeo bih ponovo Note 2. Da je izašao Note 3 onda bih razmišljao između ta dva, ali dok Note 3 još nije vani, izbor bi ponovo bio Note 2.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

3 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy Note II!

Ja ga ponekad moram izmaltretirat da bih navečer došao do 25% kako bih ga opet punio. U Notification panelu mi radi sve osim power savinga (bluetooth, 3g, wifi, gps, nfc, s-beam...). Brightness 70% vremena na max. Sinhronizacija uključena 24/7, Skype također, kad vozim svira u autu preko bluetootha.

Mislim da je ovo Samsungov pun pogodak što se tiče omjera hardwera/baterije. Note 3 sigurno neće biti toliko izdržljiv kad je u pitanju baterija (full HD display, jači procesor...).

2 0 hvala 0
16 godina
Samsung Galaxy Note II!

na custom romovima moguće je dobiti 9h screen on,ali i na stock romu 7h iz šale postiže.baterija je stvarno vrhunska...

do izlaska Note 3 ne vidim nijedan drugi mob za kojeg bi mijenjao Note 2....

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Samsung Galaxy Note II!

Baterija nije vrhunska, ona je samo velika ;)

Moj PC  
0 7 hvala 0
14 godina
neaktivan
Doctor Freak kaže...

Baterija nije vrhunska, ona je samo velika ;)

Ajde ne pametuj :P

Android zablude - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
13 godina
Notorious kaže...
jurica_m kaže...

Izgleda ništa od update ove godine. Vjerovatno zbog S4 i Note 3.

Evo čitam na sammobileu i ludim. Najavili upgrade SGS3 za listopad a o Note2 ni riječi (dosad bar kad je bilo riječi o updateima ova dva modela su uvijek bila spominjana zajedno). Pa ne mogu vjerovati da je Note 2 nasukan na 4.1.2 i ni milimetra dalje.

14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Evo jučer objavljeno da S3 i S4 dobivaju u listopadu Android 4.3

Pa mnogi nagađaju da je tu i Note2 uključen...

Nadamo se :)

2 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy Note II!

Sjećam se rečenice sa samog predstavljanja Note-a 3 i Galaxy Gear-a, gdje je rečeno da se zasad sa Galaxy Gear-om može povezati samo Note 3, a Note 2, S3 i S4 će moći nakon update-a tijekom listopada. Pa eto... ja sam već mislio prijeći na neki 4.3 sa XDA foruma, ali malo ću sačekati.

3 0 hvala 1
15 godina
Namjerno nisu htjeli spomenuti update za Note 2 jer bi time pokvarili vecer posto je u prvom planu bio Note 3. Ljudi, strpite se. Note 2 ce dobiti update na Android 4.3.
17 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Ekipa jel prelazite na Note III?

18 Ostajem na Note 2
3 Prelazim na Note 3
0 Još sam u dilemi
Intel i5 3350p 3.1ghz,8g ddr3 1600mhz,ssd intel 330 120gb,vtx3d 7750 1gb,asrock b75 pro3
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Ostajem na Note2, novi Note je odlican uredaj ali ne nudi nista revolucionarno da bi bilo potrebe prelaziti na novi model. Bolja kamera, jaci procesor, bolji ekran, poboljsani s-pen i slicno je ionako ocekivano i to se poboljsava kod svakog novog modela. Ostajem na note2 i cekam note4.

3 0 hvala 0
13 godina
Samsung Galaxy Note II!

Iskreno nadam se danece nagurat gluposti koje ima note 3 i s4 u note 2 update. Trenutno koristim s4 ali note 2 mi je brze radio baš zbog nepostojanja bloatwarea samsungovog. S ovo S ono Samsung ovo Samsung ono

prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Zato lijepo rootaš telefon pa onda te S ove i S one gluposti makneš{#}

17 godina
Dardevil kaže...

Zato lijepo rootaš telefon pa onda te S ove i S one gluposti makneš{#}

i izgubiš garanciju ak ti nešto crkne {#}

13 godina
Samsung Galaxy Note II!

Ma ja volim kad dode mob otvorim ga i koristim. Kao recimo htc one. Sve dela out of the box.

Dok kod s4 moram ugasit s voice da mi manje laga tipka za home. Maknem sve animacije itd. Ali zašto ja to moram radit kad se na iphoneu ili htcu to nemora. 

prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Glupost... Mozes birati kako hoces i smeta ti? Ne laga home tipka, nego je tako zamisljeno. Ako smeta, ugasis.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Samsung Galaxy Note II!

Evo jednog dobrog linka za sve ponosne vlasnike ovog moba na XDA forumu, btw., linkajte najgornju najnoviju verziju!!!! 

LINK; forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2427483

ATJ Lučko
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

Ma ja volim kad dode mob otvorim ga i koristim. Kao recimo htc one. Sve dela out of the box.

Dok kod s4 moram ugasit s voice da mi manje laga tipka za home. Maknem sve animacije itd. Ali zašto ja to moram radit kad se na iphoneu ili htcu to nemora. 

to nije lag nego mob malo priceka da "shvati" dali zelis ukljuciti voice ili zelis ici na "home".

17 godina
Samsung Galaxy Note II!

koristi li tko koji custom ROM? kao PA, PACman ili nešto na noteiću??

ja sam stavio PA + devil kernel koji je modifikacija perseusa, prezadovljan sam OSom, stock android mi je do jaja, no malo sam razocaran baterijom sada, doduše ne patim od toga,ali duplo više guta pa sam zbog toga zabrinut...

kakva su vaša iskustva?

MuWu
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Samsung Galaxy Note II!

na AOSP romovima je slabije trajanje baterije.malo bolje je  na Sentinelu i Dominationu,ali i tu je max 7h screen on...

na samsung romovima moguće je i 9h...sad isprobavam Thunder lite koji je optimiziran za dugo trajanje baterije...

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
vepar kaže...

na AOSP romovima je slabije trajanje baterije.malo bolje je  na Sentinelu i Dominationu,ali i tu je max 7h screen on...

na samsung romovima moguće je i 9h...sad isprobavam Thunder lite koji je optimiziran za dugo trajanje baterije...

znaci normalno je ovo sto sam skuzio da je bat slabija na AOSP romu kao sto imam trenutno PA?

sentinel , domination jesi njih probao, kako to radi? koji koristis kernel?

MuWu
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice