Samsung Galaxy Note 4!

poruka: 968
|
čitano: 221.000
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
odjavljen
Re: Samsung Galaxy Note 4!

Promijenio do sada S2, S3, S4 active, Note 3, Note 4 i sada S6 i nikad nikakvih problema ni sa jednim telefonom. Ni sa baterijom niti bilo čime drugim. Očigledno sam imao sreće...

11 godina
Instaliraj smart switch na komp, spoji mob i odaberi pod more: emwrgency software recovery and initialization. To ce ti napraviti factory reset i vratiti na uređaj rom koji je bio na njemu kad je izašao iz tvornice. Ja to napravio prije koji tjedan (do tad imao poljski) i poboljšanja su vidljiva.
16 godina
neaktivan
Torent kaže...

Promijenio do sada S2, S3, S4 active, Note 3, Note 4 i sada S6 i nikad nikakvih problema ni sa jednim telefonom. Ni sa baterijom niti bilo čime drugim. Očigledno sam imao sreće...

Koliko si ih dugo imao?

Na S3 mini sam promijenio nakon godinu i pol, i to penzionerskog korištenja. Pogledaj, baterija je po 6 dana trajala. Stara ga slabo koristi. I sad od čega je otišla ja ne mogu zaključit, osim da je shit na kvadrat. Stricu na istom mobitelu otišla za 8 mjeseci.

Na S3 sam promjenio bateriju nakon točno godinu dana, u prosjeku bih imao 3 - 4 sata upaljenog ekrana dnevno, vikendom bez punjenja jer bih ga slabije koristio. Evo sada na Note 3 je i dalje dobra, iako joj prekjučer bilo godinu dana, tako da bi ubrzo mogla otić na kvasinu.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
10 godina
odjavljen

Osim S4 active koji sam zamijenuo za note 3 poslije mozda mjesec dana jer se nisam mogao naviknuti na tipke i LCD poslije amoleda sve ostale sam imao 8-10 mjeseci u prosjeku. Svi kupljeni novi osim Note 3 koji je bio star mozda mjesec dana...

14 godina
Samsung Galaxy Note 4!

jel probao netko mozda suemax kernel?

zanima me ako netko ima da kaze dojmove...

ja sam na spacex,volio bih probati suemax al s obzirom na overclock i underclock zanima me dal ima kakvog napretka po pitanju baterije...

Trazim ljude za BF4 squad + TS i timsko igranje. PP ako ste zaintersirani
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

jel zna mozda tko kakav čisti rom,posto mi jos uvijek jede bateriju a uzeo sam novu,a i skuzio sam da tcom prodaje n-910F a ne 910c pa zato ni ne mogu na sammobile nac firmware od njega

sad kad je dosla nova baterija bolje je al opet jede bzv nesta

17 godina

Mogao si priložiti sliku potrošnje baterije, ako znaš gdje se to nalazi.

14 godina

evo slike potrošnje

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.12.2015 18:44 (d4rkd3atH).
14 godina
Samsung Galaxy Note 4!

Jeste testirali s novim antutu-om 6.0?

Evo moj rezultat. Nema nikakvog overlocka,frekvencije su stock.

Screenshoot

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Kad me netko zove na mobitel,prvo čujem ime pozivatelja ili broj pozivatelja pa onda melodiju mobitela,kako isključiti tu obavjest o pozivatelju?,nikako ne mogu naći .

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

Kad otvoris app za pozivanje idi u setings pa tu negde bi trebalo biti. Znaci u setingsima od moba vec bas od te app.

14 godina

Mislim da mi se popravila baterija nakon sto sam stavio novu bateriju i nakon sto sam flashao cisti rom od tele 2,uspio sam nabiti 4 sata i 20 min SOT-a u nekih 12 sati,dali je to normalno?

i dali mi netko moze dati tutorijal za rootanje mobitela vidim da ima za sve jedino nema za n-910c 5.1.1

17 godina

To je već nešto normalnije.

Root-at možeš flešanjem CF-Auto-Roota preko Odina.

No to će ti postaviti KNOX na 1 (ako već nije na 1), što znači da možeš imati problema s garancijom.

14 godina
Aha,znaci bolje da nis ne diram onda,knox je na 0 za sad
13 godina
neaktivan
zstef kaže...

To je već nešto normalnije.

Root-at možeš flešanjem CF-Auto-Roota preko Odina.

No to će ti postaviti KNOX na 1 (ako već nije na 1), što znači da možeš imati problema s garancijom.

CF autoroot ne radi na 5.1.x. Cak i na stranicama je napisano da ne radi. Rootanje na 5.1.x smrdava bootloader i baca ga u loop. Treba se staviti starija verzija. Ima na netu opisi, ali sturi

14 godina
Samsung Galaxy Note 4!

evo ja sam si pronasao odlicnu kombinaciju...

erobot 11.2 + suemax 1.3 beta kernel

sve što meni treba plus fenomenalna baterija

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GrimReaperKC kaže...

evo ja sam si pronasao odlicnu kombinaciju...

erobot 11.2 + suemax 1.3 beta kernel

sve što meni treba plus fenomenalna baterija

Kako ti se baterija ponasa sa suemax kernelom?

Ja trenutno koristim spacex, zadovoljan sam brzinom rada.

BTW, koji CSC kod treba odabrati pri instalaciji ROM-a?

Ja sam odabrao SEB (Baltic), ne znam da li to sto utjece na rad telefona.

14 godina
Samsung Galaxy Note 4!

Ja sam uzeo poljski,jer sam prije koristio official poljske firmove i nije bilo problema.

Baterija se odlicno ponasa, imao sam prije spacex i moram reci da je suemax malo bolji.

Evo od 2 u noci do 10 ujutro 2 posto baterije otislo sto jos do sada nisam imao ni sa official stvarima ni sa spacex.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Samsung Galaxy Note 4!

Zanima me kome šaljem mobitel ako se isti pokvari a kupljen je u Njemačkoj? Dali njima šaljem(Saturn ili MediaMarkt) ili mogu ovdje u servis?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ima li netko problema sa gubljenjem signala ili jako slabim signalom? Npr. jedno vrijeme imam 3-4 crtice,a zatim u istoj sobi imam jedva 1,dok na samsungu s5 konstantno imam 3....

0 0 hvala 0
11 godina
Vec sam naručio 2 kaljeno staklo i ni ovo mi nije do kraja zaljepljeno za ekran zvog zaobljenosti ekrana, a čitao sam (očito lose) da bi trebalo skroz prijanjati... Jel tko ima kakvo kaljeno sa linkom koje cijelom širinom je zaljepljeno na staklo ekrana?

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Samsung Galaxy Note 4!

Jel Samsungov TačViz radi kako spada?

0 0 hvala 0
11 godina

Pa nije valjda da svima tempered glass ovako ružno stoji? Da nema neko koje skroz prijanja?

Što se tiče TouchWiza, meni radi ok, nekad se samo smrzne kod autorotate ekrana, pa ga moram restartati... Cca Svakih 4-5 dana, mislim da je povezano sa SwiftKey tipkovnicom... 

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.1.2016 21:17 (Dan1234567890).

0 0 hvala 0
11 godina

Dupli post, brisati

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.1.2016 21:14 (Dan1234567890).

0 0 hvala 0
11 godina

Dupli post, brisati 

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.1.2016 21:15 (Dan1234567890).
11 godina

Dupli post, brisati 

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.1.2016 21:16 (Dan1234567890).
9 godina
neaktivan
Imam ga već nekoliko mjeseci, jako sam zadovoljan, prije njega sam imao Note 2 koji je isto bio odličan, prodao sam ga na njuškalu u roku od par minuta doslovno.

0 0 hvala 0
16 godina
Samsung Galaxy Note 4!

Počeli problemi. Imam Note 4 i u zadnje vrijeme mi se pojavljuje problem na displeju koji ne reagira u području slova L na tipkovnici. Na Antutu kad pokrenem Multi touch test i povučem prstom preko tog dijela onaj pokazivač zaobiđe tu točku (kao da nešto ima ispod displeja). Gledao sam po internetu, ali nisam našao nikakvo obrazloženje ili razlog zašto i kako. Ne bih ga odma nosio na servis jer svi znamo kakav je servis u T-Scum-u. 

Tarzan skače u mekinje.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ray_OGF kaže...

Počeli problemi. Imam Note 4 i u zadnje vrijeme mi se pojavljuje problem na displeju koji ne reagira u području slova L na tipkovnici. Na Antutu kad pokrenem Multi touch test i povučem prstom preko tog dijela onaj pokazivač zaobiđe tu točku (kao da nešto ima ispod displeja). Gledao sam po internetu, ali nisam našao nikakvo obrazloženje ili razlog zašto i kako. Ne bih ga odma nosio na servis jer svi znamo kakav je servis u T-Scum-u. 

Ako reset telefona ne pomaže onda ti je poluispravan touch. Servis od tscuma nije servis tschuma nego agramservis kao generalni za samsung.

A što se tiče agrama iskustva su podjeljena, neki su zadovoljni neki ne, a prava je istina da ovisi koji serviser je dobio tvoj telefon, da li je dobre ili loše volje, i ima li za taj dan dovoljno sredstava da promjeni pola ili cijeli telefon ili pak promjene sw i rade se prgavi da je sve dobro.

Ja bi to na tvojem mjestu definitivno reklamirao, jer ti stanje moze ici samo na gore.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.1.2016 9:05 (amd freak).
16 godina
amd freak kaže...
ray_OGF kaže...

Ako reset telefona ne pomaže onda ti je poluispravan touch. Servis od tscuma nije servis tschuma nego agramservis kao generalni za samsung.

A što se tiče agrama iskustva su podjeljena, neki su zadovoljni neki ne, a prava je istina da ovisi koji serviser je dobio tvoj telefon, da li je dobre ili loše volje, i ima li za taj dan dovoljno sredstava da promjeni pola ili cijeli telefon ili pak promjene sw i rade se prgavi da je sve dobro.

Ja bi to na tvojem mjestu definitivno reklamirao, jer ti stanje moze ici samo na gore.

Onda ću ga jednostavno odnjet u T-Com i riješit to nadam se što prije jer sam onda bez telefona.

Tarzan skače u mekinje.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice