Samsung Galaxy Note 4!

poruka: 968
|
čitano: 218.728
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note 4!

Stock bench...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Samsung Galaxy Note 4!
pai in the ass kaže...

Moj na antutu 50625 na stock.

Jel netko možda zna kad dolazi lolli? Razmišljao sam si da uninstaliram ove glupostu koje ne koristim, tipa kiosk. To mi se sve na idućoj nadogradnji opet pojavi, je li tako? I još jedno pitanje. Jel imate vi u svojim postavkama kamere podešavanje zvuka kamere? Ja to ne vidim na svom.

Lolli bi trebao krajem mjeseca. Ja na svojem (Exynos) primjerku također nemam (kad sam ga kupio bio je brandiran na Telekom Slovenije). Čitao sam po netu da se zvuk kamere kao neda isključiti zbog zaštite privatnosti, kao da te ljudi skuže kad ih fotkaš ako ih fotkaš iz zasjede i takve spike. Meni totalno bezveze objašnjenje jer uvijek možeš ugasiti zvuk uređaja, pa ni kameru više ne čuješ kad škljocne. Izgleda da su brandirani iz raznoraznih telekoma složeni bez te opcije jer sam vidio uređaje iz slobodne prodaje da imaju opciju za zvuk okidača.

Deckard
17 godina
GrimReaperKC kaže... 

za case sam si uzeo otterbox symettry, imao sam otter i na waveu i na s2. padali, cuda se dogadjala i nikad se nissta nije potrgalo.

po prvi put da nemam nista na ekranu,smatram nepotrebnim pored gorile 4,a i 3 tjedna ga nosam po dzepovima i ni crtice

Ja sam si za svojeg odmah uzeo originalni Spigen neo hybrid case i neku foliju za 5 € koju sam na kraju krivo zalijepio, pa sam s ebaya iz UK nabavio paket od 15 nekih jeftilen folija za 30 kn s poštarinom. I te jeftine folije su fakat odlične, je da porivaju samo prostor ekrana i malo gore i dolje oko menu tipke, logoa i senzora, ali ne brljaju sliku. U T centru sam vidio izložen Note 4 sa sitnim brazgotinama po ekranu i zapečenim tekstom na vrhu, pa treba i na to pripaziti koliko se može.

Deckard
17 godina
Samsung Galaxy Note 4!

BTW dal vama radi auto brightness ? Meni je to koma i na Tab S 8.4 tabletu i na Noteu 4, više ne radi nego radi, pogotovo ne radi, odn. ne reagira uvijek i brzo kad treba smanjiti osvijetljenje. Stavio sam si https://play.google.com/store/apps/details?id=com.velis.auto.brightness , i to radi savršeno dobro (odabrao sam amoled profil). gledao sam u T centru S5 i ni na njemu auto brightness ne radi kako treba. Čitam po netu da ima isto dosta frke s tim i stock auto brightnessom na Samsung uređajima koji to podržavaju.

Deckard
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
deckard kaže...

Ja sam si za svojeg odmah uzeo originalni Spigen neo hybrid case i neku foliju za 5 € koju sam na kraju krivo zalijepio, pa sam s ebaya iz UK nabavio paket od 15 nekih jeftilen folija za 30 kn s poštarinom. I te jeftine folije su fakat odlične, je da porivaju samo prostor ekrana i malo gore i dolje oko menu tipke, logoa i senzora, ali ne brljaju sliku. U T centru sam vidio izložen Note 4 sa sitnim brazgotinama po ekranu i zapečenim tekstom na vrhu, pa treba i na to pripaziti koliko se može.

jel ti rupice odgovaraju za sve elemente na mobitelu?

čitao sam nesto da taj case ima problem jer da nema otvor za 1 mic tak nesto. mozda su vec to i ispravili. dvoumio sam se izmedju ottera i tog spigen neo hybrida,i uzeo sam provjereno otter,mada mi je spigen malo ljepsi :)

dal ti je kamera zasticena kad stavis mobitel na stol,odnosno dal je utor za kameru dovoljno dubok da kamera ne dotice podlogu kad stavis mobitel na stol npr.?

Trazim ljude za BF4 squad + TS i timsko igranje. PP ako ste zaintersirani
17 godina
GrimReaperKC kaže...

jel ti rupice odgovaraju za sve elemente na mobitelu?

čitao sam nesto da taj case ima problem jer da nema otvor za 1 mic tak nesto. mozda su vec to i ispravili. dvoumio sam se izmedju ottera i tog spigen neo hybrida,i uzeo sam provjereno otter,mada mi je spigen malo ljepsi :)

dal ti je kamera zasticena kad stavis mobitel na stol,odnosno dal je utor za kameru dovoljno dubok da kamera ne dotice podlogu kad stavis mobitel na stol npr.? 

Ima dvije rupice za mikrofon s donje strane, svaka s jedne strane USB konektora. Uređaj kuži govor OK s normalne udaljenosti, spika na telefon se čuje uredno s druge strane, kamera snima glas uredno, tako da je valjda s tim sve OK. Svi otvori su precizno postavljeni i sve radi (uključujući i ir koji ipak treba malo ravnije usmjeriti prema uređajima zbog cca pola cm casea iznad), jedino što je malo teško izmjeriti otkucaje srca i saturaciju kisika pošto case ide oko pola cm iznad toga (treba malo stisnuti prst u rupu dok uređaj leži ravno na podlozi). Kamera leži oko milimetra ispod razine casea i nema nikakvog kontakta stakla s površinom kad se uređaj polegne. Inače ima dosta fejkova tog casea koliko sam gledao po netu sa svakakvim anomalijama, a koji izgledaju skoro pa isti ko i original. Ja sam svojeg testirao u online bazi s onim kodom koji se dobije u pakiranju, i piše da je original. Inače je case jako robustan i djeluje čvrst, nema lufta nigdje, oni gumbići za power i volume su finjak napravljeni i imaju feedback ko i mob, fakat se čini kvalitetno napravljen case.

Deckard
14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note 4!

Od svih tih maskurina najbolje mi je lega spigen capsule,nije glomazan,a opet daje ok zaštitu.

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note 4!

Ovako...Prijatelj je danas uzeo Note 4, 910C, upalio, stavio punit, vratio si je programe od prošlog uređaja i pokrenuo antutu benchmark. Kad ono 3573 rezultat. Kako je to moguće?! Jel treba vremena ili što? Kako može biti tako loše? Kad ga je izvadio iz kutio vratio ga je na tvorničke postavke.

Miro

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
pai in the ass kaže...

Ovako...Prijatelj je danas uzeo Note 4, 910C, upalio, stavio punit, vratio si je programe od prošlog uređaja i pokrenuo antutu benchmark. Kad ono 3573 rezultat. Kako je to moguće?! Jel treba vremena ili što? Kako može biti tako loše? Kad ga je izvadio iz kutio vratio ga je na tvorničke postavke.

Ako netko bude imao isti problem, deinstalirajte Antutu i ponovo instalirajte i testirajte uređaj dok je hladan. Sad je rezultat 50548...

Miro
10 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note 4!

Kako ste zadovoljni sa baterijom? 1 dan 6 sati bez punjenja baterije. 1:10  vrijeme razgovora, 6:40 uključen zaslon. Uključena štednja baterije.  

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.1.2015 21:04 (doktordodo).

0 0 hvala 0
17 godina
doktordodo kaže...

Kako ste zadovoljni sa baterijom? 1 dan 6 sati bez punjenja baterije. 1:10  vrijeme razgovora, 6:40 uključen zaslon. Uključena štednja baterije.  

Ja sam gurao i po dva puna dana s povremenim korištenjem svega i svačega, na 4G mreži, uključen WiFi konstantno, s uključenim GPS-om na WiFi-u, brightness od 7-30% s brzom reakcijom na promjene (automatski preko Velis Auto Brightnessa), par razgovora, a ni onda ga nisam puštao da se isprazni do kraja, ostajalo je 10+ %. Sad gledam, 23 sata dura od zadnjeg punjenja, baterija je na 35%, koristio sam jučer GPS u autu oko sat vremena, 20-ak min. razgovora, demonstraciju Notea 4 rođaku od jedno pola sata (od svega po malo, video, foto, S Pen, senzori itd.), konstantno na 3G/4G mreži. Do sad imam nekih 20-ak punjenja. Da pogasim 4G mrežu, GPS i neke sinhronizacije + neke rezidentne aplikacije koje brljaju stalno nešto, držalo bi to i debelo preko 2 dana normalnog korištenja. Ja za sad jako zadovoljan.

Deckard
14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note 4!

Mali face lifting u čekanju lizalice..

http://imgur.com/B5C3lZo

http://imgur.com/plDo2Uw

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.1.2015 21:29 (spajder68).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note 4!

Evo da se i ja javim pošto sam novi u ovoj temi i sa Note-om 4 :)

Za sad sve super al imam zamjerku za aluminij koji mi se već mrvicu uspio ogrebati. 

Naručio sam neku običnu tpu maskicu s e-baya i mob sam nosio u đepu samog u toj maslici i eto ti ga.

Kako je sa vama ostalima?

P.S To se da kako ispolirati,ušminkati? Mob je nov pa me iskreno takve stvari smetaju...

0 0 hvala 0
13 godina
Samsung Galaxy Note 4!

Uzmi blanjalicu i rjeseno xD

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
bobo23 kaže...

Evo da se i ja javim pošto sam novi u ovoj temi i sa Note-om 4 :)

Za sad sve super al imam zamjerku za aluminij koji mi se već mrvicu uspio ogrebati. 

Naručio sam neku običnu tpu maskicu s e-baya i mob sam nosio u đepu samog u toj maslici i eto ti ga.

Kako je sa vama ostalima?

Ja sam svojeg odmah kad sam ga nabavio utrpao u Spigen Neo Hybrid case, tako da praktički ni ne pamtim kako zapravo uređaj izgleda :-) . I tako će valjda ostati radni vijek. Kad staviš neku masku zaboravit ćeš na ogrebotinu. Čitao sam po netu o ogrebotinama na tom okviru, nisi jedini, a čitao sam i o bijelim primjercima kojima se stražnji poklopac malo izlizao. Dakle stavi masku i zaboravi na ogrebotinu (dok got nije na ekranu).

Deckard
17 godina
Samsung Galaxy Note 4!

BTW, kad smo se već prije par postova dotakli trajanja baterije, da li je ko nabavljao ovo:

http://www.amazon.com/Warranty-Zerolemon-10000mah-Extended-Protection/dp/B00Q7C6FTA

Deckard
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
spajder68 kaže...

možeš li dati download link od ovih wallpapera sa linkova

14 godina
neaktivan
Shaka111 kaže...

možeš li dati download link od ovih wallpapera sa linkova

Evo:

http://imgur.com/HgEeP7p

http://imgur.com/OYQfpxX

15 godina
spajder68 kaže...

Koji je to weather widget?

14 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
Pozz ekipa, upravo sam kupil note 4. Zanima me dal ima neki case koji bi preporucili?
Hello...
13 godina
Samsung Galaxy Note 4!

ja preporucujem otterbox symetry, kojeg i sam imam.

svidio mi se jos i spigen neo hybrid (crveno crni),al otter sam vec koristio sa zadnja 2 moba (samsung wave,i galaxy s2) i nikad me nije razocarao,a padao je mob puno puta, cak sa

bicikla pri 25km/h iz ruke i klizao jos po asfaltu 15m.

symetry izgleda dosta elegantnije na note 4,od commutera kojeg sam koristio sa zadnja 2 moba :)

eto jucer sam imao 3d 14h bez punjaca, 3h 30min screen time, 2h razgovora, wifi stalno upaljen. neko normalno koristene stvari tipa internet, biljeske,email, pozivi,sms-ovi.

ja sam prezadovoljan mobitelom. cekam lolipop i jos bolju optimizaciju!

ps:

jer samo mene ljuti sto note 4 nema ni l od lolipopa,dok ostali modeli i proizvodjaci sibaju vec naveliko?

Trazim ljude za BF4 squad + TS i timsko igranje. PP ako ste zaintersirani
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
GrimReaperKC kaže...

ps:

jer samo mene ljuti sto note 4 nema ni l od lolipopa,dok ostali modeli i proizvodjaci sibaju vec naveliko?

Meni je bitno da uređaj radi kako treba, a ja fakat ne nalazim za sad ozbiljnih nedostataka na 4.4.4 osim autobrightnessa koji mi ne radi kako treba (ni na S5 ni na Tab S sa 4.4.2 ne radi kako treba). Rješenje sam našao u Velis Auto Brightness aplikaciji koja maestralno radi po tom pitanju, ali ipak. Tako da mislim da ja ni neću stavljati lollipop dok se stvar malo ne stabilizira, odn. dok se ne uvjerim po forumima da sve radi bez problema. Čitao sam neki dan da ćemo na Noteu odmah na 5.0.1.

Deckard
14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note 4!

Jel Note 4 iz tele2 dolazi otkljucan? Dali je netko kupio u tele2? :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Samsung Galaxy Note 4!

Kupio buraz note 4 i mogu rec da je ok mob. Nakon galax s4 prvi samsung koji mi ljepo izgleda. Buraz je prodao onaj totalni poluproizvod zvan lg g3 i kupio ovaj novi zapakiran na njuskalu. Ima ga od petka. 

Mob ljepo radi baterija se cini da je solidna i nadam se da nece biti nekih musica. 

On ga nece stavljat u nikakav case nadam se da he kolko tolko otporan sto se toga tice.

0 1 hvala 0
10 godina
neaktivan
Ja sam kupil mob u Tele 2. Ali nazalost jos nisam isprobal sa sim- karticama drugim mreza. Isprobam danas poslje posla pa se javim..
Hello...
14 godina
neaktivan
QuidZz kaže...

Jel Note 4 iz tele2 dolazi otkljucan? Dali je netko kupio u tele2? :)

Uglavnom ne dolaze otključani. Možda su dolazile prve serije kad nisu stizali zaključavati zbog velike potražnje, ali sad više nema otključanih.

Miro
14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note 4!

A jel Note 4 iz Tele2 dolazi sa natrpanim njihovim aplikacijama ( ko npr. kod T-coma ) ili je sve stock?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note 4!

Sve je stock TWO(tele2)i SEE(south east europe) firmware isto nebrenndirano.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note 4!

ja sam si upravo uzeo Note Edge i super je mobač... još kad bi netko znao da li je moguće sakriti onaj sidepanel kada se nalazim na početnom ekranu?

No pain no gain
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice