Samsung Galaxy Note 4!

poruka: 968
|
čitano: 218.664
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Samsung Galaxy Note 4!

Baterija i nije tak loša na N4..

Stock rom, nije rootan, power save opcije off..

Al primjetil sam lagani battery drain, nije ni čudo, kad je stock rom nakrcat glupostima...

Al definitvno na ovom mobu kamera je najjača, po meni, bolja neg na S5..

S5 isto ima odličnu kameru, al low light uvjeti su koma, dok na N4 low light uvjeti, ispadaju jako dobre slike...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note 4!

Baterija je izvrsna,nebrendirani FW maknuta kvačica sa flipboard briefing,s-voice,stvari koje ne koristim,drugo sve upaljeno.O kameri se sve zna best camera.Cuclanje baterije,sve wifi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy Note 4!

@spajder, jel si rootal mob?

Kakva je situacija s Knoxom?

Znam da dok sam stavil custom rom na s5, potonji je i dalje štekal u tragovima..

Htio bi samo ovaj bloatware maknut, tj freezat ga s TB..

Uočen je battery drain, nije niš strašno, al ima dost gluposti koji se vrte u pozadini, unatoč gašenju one se opet upale, a dizejblat se ne mogu..

EDIT: primjetil sam da dođe do gubljenja mreže, ne znam zakaj se to događa..

Kakva je kod vas situacija u vezi toga?

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.12.2014 19:33 (zvonac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note 4!

Ne još,što neznaći da neču u dogledno vrijeme.Za knox još uvijek nema riješenja,al vjerujem da če se nači isto ko i za s5,čeka se lolipop.Sa mrežom osobno nemam nikakvih problema ni mobilnom ni wifi-em.Jedino mi ir blaster kopa živce čas radi,pa odbija poslušnost,software bug na zadnjem FW-u.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy Note 4!

Napravil root, ovo je čudo neviđeno kolko je samsung nakrcat smećem..

Pa nije ni čudo da baterija curi..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Samsung Galaxy Note 4!
GrimReaperKC kaže...

otisel sam u jedan servis, neznam tocno sad kak se zove. uglavnom 15 min hoda u smjeru bundeka od glavnog kolodvora.

dosel sam tam, dao imei, covjek je narucio kod i za 15 min sam ga dobio isprintanog i utipkas ga u mobitel i otkljucas ga.

150kn sam platio.. sad nazalost nemam micro sim da ga full koristim, moram cekat 27.12. da odem u t-com da mi promijene to.

naručio sam i Otterbox symmetry za njega. Do sada imao na waveu i s2 commuter, ovo je u biti isto ali one piece. znam da otter coveri nisu atraktivni ko mozda spigen i ostali,

al nikad nisam imao ostecen mob,a padao je. s2 mi je pao iz ruke dok sam se vozio na biciklu(bez ruku) 25km/h, pao je na asfalt i klizio jos 10-15 metara od inercije i nis mu nije bilo osim sto je vanjska maska dobila koju crticu {#}

Ne moras uopce cekati i mjenjat da karticu da dobijes mirco sim ljepo odes u neki shop sa mobovima i fino nesto slicno poput klamarice stave ti karticu u to i cvak za 1 sec gotovo i meces karticu u mob... tako sam ja napravio vec 2 puta otiso u tele 2 radio frend i to mi napravio

13 godina
odjavljen
Frenkyca kaže...
GrimReaperKC kaže...

otisel sam u jedan servis, neznam tocno sad kak se zove. uglavnom 15 min hoda u smjeru bundeka od glavnog kolodvora.

dosel sam tam, dao imei, covjek je narucio kod i za 15 min sam ga dobio isprintanog i utipkas ga u mobitel i otkljucas ga.

150kn sam platio.. sad nazalost nemam micro sim da ga full koristim, moram cekat 27.12. da odem u t-com da mi promijene to.

naručio sam i Otterbox symmetry za njega. Do sada imao na waveu i s2 commuter, ovo je u biti isto ali one piece. znam da otter coveri nisu atraktivni ko mozda spigen i ostali,

al nikad nisam imao ostecen mob,a padao je. s2 mi je pao iz ruke dok sam se vozio na biciklu(bez ruku) 25km/h, pao je na asfalt i klizio jos 10-15 metara od inercije i nis mu nije bilo osim sto je vanjska maska dobila koju crticu {#}

Ne moras uopce cekati i mjenjat da karticu da dobijes mirco sim ljepo odes u neki shop sa mobovima i fino nesto slicno poput klamarice stave ti karticu u to i cvak za 1 sec gotovo i meces karticu u mob... tako sam ja napravio vec 2 puta otiso u tele 2 radio frend i to mi napravio

Ili imas na netu sablonu koju isprintas , na nju stavis sim karticu , tankim flomicem prodjes linije predlozene na sabloni te skaricama izrezes.

Kod mene proslo bez problema {#}

17 godina
Samsung Galaxy Note 4!

Jel ima ko od vas modem NL1?

Kod mene je ANK5, primjetio sam da dolazi do gubitka mreže..

Instaliral sam app fast dormancy (to je za S3, al radi i za N4) i kolko vidim zasad je ok; al čitam da je modem NL1 bolji, signal je stabilniji od gsm-a i wifija, spram ANK5 kod kojeg dolazi do gubitka kvalitete mreže..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note 4!

ANK5 i sve fercera:gps,mobil data,wifi mob u maskurini.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy Note 4!

Zadržat ću do daljnjega taj modem ANK5..

Stavil na disable fast dormancy i signal zabetoniran, eto ak ko ima taj problem nek skine sa GP app FastDormancy i stavi na disable, pa bi trebalo bit ok..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Na kojoj si mreži?

17 godina
zstef kaže...

Na kojoj si mreži?

Vip.. Baš iz tog razloga sam na Vipu, doma imam bolji signal neg prijašnji bonbon...

11 godina
spajder68 kaže...

ANK5 i sve fercera:gps,mobil data,wifi mob u maskurini.

koji je to lockscreen? htio bi si skinuti

14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note 4!

Skini sa goole marketa themer launcher i podešavaj po želji sve i svašta. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mycolorscreen.themer&hl=hr

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
zvonac kaže...

Zadržat ću do daljnjega taj modem ANK5..

Stavil na disable fast dormancy i signal zabetoniran, eto ak ko ima taj problem nek skine sa GP app FastDormancy i stavi na disable, pa bi trebalo bit ok..

je li to mislis na aplikaciju sa GP FastDormancy Toggle for i9300 , jer meni ta ne zeli radit izbacuje neki error occurred , a VIP signal me nesto zeza pari mi se.

17 godina
Samsung Galaxy Note 4!

@MDMA, da to je to...

Mislim da treba root za to... Ak imas modem ANK5 onda vjerojatno on zeza, a naletil sam di ekipa prica di je NL1 puno bolji..

Bez obzira na fast dormancy, vidim da me i dalje zna zezat signal.. Kaj ti se to dogadja sa signalom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Samsung Galaxy Note 4!

Nakon 2-3 dana korištenja zaista sam prezadovoljan ovim monstrumom...

U svakom pogledu mob me odusevio (prešao sam sa s2). S2 mi izgleda ko igracka. Od mogucnosti do trajanja baterije.

Evo na 2. punjenju sam malo popratio stanje.

Dakle imam exy verziju. 28h bez punjaca, baterija na 10%. Screen on time 4h 10min. 4h voice callsa.

znaci pricao sam 4h i 4 min, par smsova, na viberu konstantno dopisivanje, okinuo par slika, konstantno facebook dopisivanje preko stock browsera i par puta checkirao email.

prezadovoljan sam, s2 bi mi vec 3 puta crko. vjerujem da ce se jos to popraviti dok malo razradim bateriju...

fast charging je cudo. cesto sam u pokretu i zaista rijetko kad stignem cekati 2-3 h da se mobitel napuni. ovaj se puni ko navinuti {#}

Trazim ljude za BF4 squad + TS i timsko igranje. PP ako ste zaintersirani
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note 4!

Vrijeme za punjenje..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
GrimReaperKC kaže...

Eto ako bude srece sutra idem po Note 4 u Zagreb, exynos verzija {#}

Koristite kakve romove/kernele/root ?

Citao sam nesto da senemoze ni rootat bez da se knox ne dira. Jel nasi priznaju garu ako knox nije ponisten?

Slao mail Agramservisu i kazu da se rootanjem gubi garancija

13 godina
Samsung Galaxy Note 4!

i ja sam se raspitao i cuo isto :)

a nista cekamo neki bypass knoxa.

iskreno do sad sam si namjesti sve da radi kako treba,cak mi ni netrba root. al bilo bi fora da se moze maknuti svašta nešto i fino optimizirati sustav...

mada i ovako mi mob radi bombastično, baterija mi je u donosu na s2 i trosenje iste san snova

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note 4!

Ovaj Konx na Samsungu je čista glupost. Ja ne znam jer tko to uopće koristi. Mogli su to stavit kao dodatnu opciju.,ako kome to treba neka si naknadno instalira a ne ovako da zajebu cijeli software.

Trebali su stavit bolji i kvalitetniji senzor otiska prsta kao što ima Apple i Meizu i ne treba nikakav Knox.,a i budimo realno - onaj koji ti hoče probit mobitel i doći do podatala nikakav Knox ili sl. ga neće zaustavit.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
R36 kaže...

Ovaj Konx na Samsungu je čista glupost. Ja ne znam jer tko to uopće koristi. Mogli su to stavit kao dodatnu opciju.,ako kome to treba neka si naknadno instalira a ne ovako da zajebu cijeli software.

Trebali su stavit bolji i kvalitetniji senzor otiska prsta kao što ima Apple i Meizu i ne treba nikakav Knox.,a i budimo realno - onaj koji ti hoče probit mobitel i doći do podatala nikakav Knox ili sl. ga neće zaustavit.

Tebi glupost nekom ne,naravno da je stavljeno ko dodatna opcija,tko želi koristit pravac  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sec.enterprise.knox.express .Senzor vrlo kajitetan,al dalo bi se na software-u poradit,uvjek može:brže,jače,jednostavnije.

13 godina
Samsung Galaxy Note 4!

Glupost je jer garanciju poništava, samo zato

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note 4!

Jedno pitanje. Exynos i Snapdragon. Exynos ima 8 jezgara? Sry ako je pitanje preglupo. Kako pogledam koji imam. Je li to ta oznaka 910c ili 910f?

Prije par dana sam uzeo mjesec dana star Note 4 u zamjenu za Lg g3 32Gb. Isprva sam bio ljut na sebe jer sam mislio da mi je to nepotrebno, a da mobitel nije toliko bolji od Lg g3. Ali...imao sam prije i Note 3 i Note 2, ali ovaj me svaki dan oduševi i uvjerava da vrijedi te novce. Kad stignem napisat ću opširnije.

Imam osjećaj da nije lako nabaviti case za njega jer kamera malo viri. Jeste ljepili na njega foliju,t.glass ili nemate ništa?

Miro

0 0 hvala 0
17 godina

SM-N910C je osmojezgreni Exynos, SM-N910F četverojezgreni Snapdragon.

13 godina
Samsung Galaxy Note 4!

ja sam "šlafario" po svim flagshipovima po t-centru,vipu i tele 2, te u zg u sancti,technomarketu...

iako su ti telefoni odnosno testni primjerci nakrcani, usporeni radi svih upaljenih sranja i neoptimiziranisti, nemaju veze sa vanilla uređajem,a kamoli sa optimiziranim uredjajem.

note 4 je daleko letio bolje od svih, i zaista do sada nisam pozalio kune koju sam dao za njega. osjecam da je to mobitel koji ce mi pruzati sve sto mi treba naredne 3 god bez ikakvih problema.

sad samo cekam lolipop i da vidimo jos bolju bateriju i jos kakvo poboljsanje.

curi sam sad obecao mobitel, zapela je za lg g2,iako sam joj pokusao ugurati s5... al nekako mi svi mobiteli djeluju ko igracke nakon 3 tjedna provedena na note 4.

za case sam si uzeo otterbox symettry, imao sam otter i na waveu i na s2. padali, cuda se dogadjala i nikad se nissta nije potrgalo.

po prvi put da nemam nista na ekranu,smatram nepotrebnim pored gorile 4,a i 3 tjedna ga nosam po dzepovima i ni crtice

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note 4!

Ja sam danas kupio SM-N910F u t-comu. Kupio sam tanku zastitu ali kamera jos malo viri van maske. Imam i test antutu 50023 bodova

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.1.2015 20:23 (doktordodo).

0 0 hvala 0
13 godina
Samsung Galaxy Note 4!

u mojeg ottera kamera ne vidi, mogu ga ostavljati po ravnim plohama bez problema...

u antutu sam dobio 50330 sve na stock

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note 4!

Znaci da bilo koju verziju uzmes razlika je minimalna 

dodo

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note 4!

Moj na antutu 50625 na stock.

Jel netko možda zna kad dolazi lolli? Razmišljao sam si da uninstaliram ove glupostu koje ne koristim, tipa kiosk. To mi se sve na idućoj nadogradnji opet pojavi, je li tako? I još jedno pitanje. Jel imate vi u svojim postavkama kamere podešavanje zvuka kamere? Ja to ne vidim na svom.

Miro

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice