Samsung Galaxy S IV - Rasprava

poruka: 3.531
|
čitano: 846.882
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S IV - Rasprava
ERROR1911 kaže...
PlayMaker10 kaže...

Može bit sa software strane ali bez factory reset-a nećeš znat.

Kako napravim factory reset? Iako sam juće update softwarea napravio preko odina, i sve sam vratio na tvorničke postvake ali ista situacija, bio sam juće u jednom servisu i rekao mi je frajer da može složit za 120kn i on je ispitao senzor rekao je da je ispravan samo da mora pustiti nešto da izvrti i da če raditi

Probaj ući u Recovery mode- Volume Up- Home- Power tipke držiš skupa i kada osjetiš vibraciju pustiš Power tipku a ove dvije nastaviš držat do onoga kada ti se pojavi Android i u gornjem lijevom kutu ti mora pisat Recover boot ili tako nešto. Zatim odeš sa tipkom volume down sve do "Wipe cache" i stisni tipku Power, nakon toga odi na "Wipe data- factory reset" i također stisni tipku Power i zatim sve do "Yes- delete all" i pričekaš da ti završi onaj format. Kada si to napravio s tipkom Power potvrdi "Reboot now".

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.11.2014 11:55 (PlayMaker10).
15 godina
PlayMaker10 kaže...
ERROR1911 kaže...
PlayMaker10 kaže...

Kako napravim factory reset? Iako sam juće update softwarea napravio preko odina, i sve sam vratio na tvorničke postvake ali ista situacija, bio sam juće u jednom servisu i rekao mi je frajer da može složit za 120kn i on je ispitao senzor rekao je da je ispravan samo da mora pustiti nešto da izvrti i da če raditi

Probaj ući u Recovery mode- Volume Up- Home- Power tipke držiš skupa i kada osjetiš vibraciju pustiš Power tipku a ove dvije nastaviš držat do onoga kada ti se pojavi Android i u gornjem lijevom kutu ti mora pisat Recover boot ili tako nešto. Zatim odeš sa tipkom volume down sve do "Wipe cache" i stisni tipku Power, nakon toga odi na "Wipe data- factory reset" i također stisni tipku Power i zatim sve do "Yes- delete all" i pričekaš da ti završi onaj format. Kada si to napravio s tipkom Power potvrdi "Reboot now".

I šta sve briše? 

16 godina
neaktivan
ERROR1911 kaže...
PlayMaker10 kaže...
ERROR1911 kaže...
PlayMaker10 kaže...

I šta sve briše? 

Da, sve iz cache memorije, sve podatke i sve, prije toga napravi backup u Kies-u ili nešto. Ali probaj prije svega samo "Wipe cache", možda ti se tako riješi taj problem ako ne onda ovo što sam ti napisao.

15 godina
PlayMaker10 kaže...
ERROR1911 kaže...
PlayMaker10 kaže...
ERROR1911 kaže...
PlayMaker10 kaže...

I šta sve briše? 

Da, sve iz cache memorije, sve podatke i sve, prije toga napravi backup u Kies-u ili nešto. Ali probaj prije svega samo "Wipe cache", možda ti se tako riješi taj problem ako ne onda ovo što sam ti napisao.

U system recovery imam mogučnosti:

reboot system now

apply update from ADB

apply update from external storage

wipe data/factory rest

wipe cache partition ------ to odaberem?

apply update from cache

16 godina
neaktivan
ERROR1911 kaže...
PlayMaker10 kaže...
ERROR1911 kaže...
PlayMaker10 kaže...
ERROR1911 kaže...
PlayMaker10 kaže...

I šta sve briše? 

U system recovery imam mogučnosti:

reboot system now

apply update from ADB

apply update from external storage

wipe data/factory rest

wipe cache partition ------ to odaberem?

apply update from cache

Ovako, probaj prvo samo "Wipe cache", pa onda "Reboot system now". I onda probaj te Air gesture, ako ne radi vrati se nazad u recovery mode, i onda idi "Wipe cache" pa onda i "Wipe data/factory reset". Iako mislim da sam factory reset automatski čisti i cache ali za svaki slučaj. Ali kažem prvo probat samo "Wipe cache". Neka zna bit problem samo u tome.

15 godina

Napravljen jedan i drugi, ali i dalje ista stvar, ne radi... 

Ja to nikad nisam ni probavao od kad sam ga kupio, ali sad ga prodajem i lik koji kupuje išao je to probati i ne radi, i sad neće kupiti dok to ne složim, a nemam jamstvno da ga nosim na jamstvo. 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ERROR1911 kaže...

Ja to nikad nisam ni probavao od kad sam ga kupio, ali sad ga prodajem i lik koji kupuje išao je to probati i ne radi, i sad neće kupiti dok to ne složim, a nemam jamstvno da ga nosim na jamstvo. 

A onda je servis jedina opcija. Ja sam probao kod sebe radi ali o je takva glupost tako da ja to sve automatski isključujem.

15 godina
PlayMaker10 kaže...
ERROR1911 kaže...

A onda je servis jedina opcija. Ja sam probao kod sebe radi ali o je takva glupost tako da ja to sve automatski isključujem.

Također tako je i kod mene bilo uvijek sve isključeno, ali ovaj lik cjepidlači pa hoće da radi. Svejedno hvala.

16 godina
neaktivan
ERROR1911 kaže...
PlayMaker10 kaže...
ERROR1911 kaže...

Također tako je i kod mene bilo uvijek sve isključeno, ali ovaj lik cjepidlači pa hoće da radi. Svejedno hvala.

Pazi nije to cjepidlačenje, lik možda to nikad neće koristi ali želi da mobitel funkcionira kako treba, ako nešto ne radi znači da se treba napravit. Krene sa senzorom pa završi sa matičnom. Ne kažem da si ti kriv jer ti očito nisi niti znao da ne radi.

15 godina

Jel mi moze neko pomoc, oduvijek imam 

za ikonicu browsera, htio bio onu standardnu okruglu, jel mogu to nekak promijenit

Zanimljivo je da kad stavim neki drugi launcher imam normalnu ikonu, mreza je t mobile

Problem se javlja na home screenu i app draweru, u recent apps je ikona normalna

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.11.2014 11:46 (Qudek).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Mozes pomocu aplikacije Desktop Visualizer, sa Trgovine Play. U toj aplikaciji prvo odaberes koju ikonu zelis i onda nakon toga odaberes aplikaciju koja ce se pokrenuti klikom na tu ikonu. Na kraju samo ides OK i ikona se pojavi na homescreenu.

13 godina
neaktivan

Poz.. isplati li se uzeti I9500 za 1000kn, star par mj, kao nekorišten.. popodne idem pogledati mob da vidim dali je stvarno neogreban...

Ima li još kakvih problema s tim modelom vs I9505?

AKo ima jamstvo važeće da uzmem?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Schweini7 kaže...

Poz.. isplati li se uzeti I9500 za 1000kn, star par mj, kao nekorišten.. popodne idem pogledati mob da vidim dali je stvarno neogreban...

Ima li još kakvih problema s tim modelom vs I9505?

AKo ima jamstvo važeće da uzmem?

Lol. Galaxy S3 ako je u odlicnom stanju ide za 1000kn. Cim je tako niska cijena nesto mi tu smrdi. Pazi da nije neka kineska kopija S4 ili jos gore da nije ukraden. 

13 godina
neaktivan

Prodaje starija gospođa iz sela mog naselja..tj njezin sin.. moguće da je kupljen vani jedino.. ali zato idem osobno provjeriti da vidim u kakvom je stanju, jer bez jamstva ga nebi uzimal, taman da je novi.. jer čitajući temu vidim da S4 zna zezati...

S2 već imam 2 godine i ni najmanjih problema...

Ali ovo je dobra prilika pa ću provjeriti u živo o ćemu se radi.. kak prepoznati kopiju?

0 0 hvala 0
16 godina

Ako ima instalirane aplikacije i radi trg play instaliraj malu aplikaciju phone info-samsung i ona ti sve veli,kad je napravlje  i gdje i sve podatke,ugl taj model mora imati exynos procesor od samsunga a kopije imaju mtk procesore.jos mozes i inst cpu z da vidis bas podatke za procesor.

A ovako bez toga neznam po cemu bi mogao bas znati da nije kopija,koji su detalji razliciti jer kinezi rade dosta dobre kopije.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina

moj susjed je popusio kopiju jos prosle godine, ja nisam vjerovao kako je dobra kopija, sve naljepnice sve isto, skuzio sam odma po losijem displayu da je kopija ali eto on nije, onda sam i preko cpu-z potvrdio da je kopija budući da je mtk chipset unutra...za ovog I9500 garantiram da je kupljen vani jer je to model za azijsko trziste, mi smo dobili I9505 model sa S600 chipsetom, mrvicu slabiji od exynosa ali i trosi manje baterije

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ako je izvana me ne zanima, jer mob bez jamstva nebi kupil ni da je za 200kn.. a kamoli za 1000... radije počekam da ovaj S2 krepa pa onda uzmeme koji već bude aktualan..

Što se tiče oglasa, više ga nema..baš me zanima kaj bude kad u 17 nazovem, a velim čovjek je od mene nekih 5 min biciklom pa nije frka iči pogledati..

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.11.2014 14:21 (Schweini7).

0 0 hvala 0
16 godina

Ta verzija s4 se nije kod nas prodavala pa onda kolko znam nema ni važeču garanciju....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

ljudi, dolazi nam lizaljka {#}

TiONiO

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
skrba kaže...

Ta verzija s4 se nije kod nas prodavala pa onda kolko znam nema ni važeču garanciju....

Ja gledal po njuški i ima I9500 s Vip jamstvom.. tj piše da je zaključan na VIP.

Dokaz.

15 godina

nemora bit da je bas I9500 mozda je samo kopirao podatke s interneta. I meni izbaci I9500 kad upisem galaxy s4 tak da treba ga bas pitat

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Evo da javim, ovaj S4 I9500 je izvana dobiven na poklon, starijoj osobi od rodbine, tak da mislim da nije ukraden..

Jamstvo nema, izgleda ko da je kupljen prije 15 minuta..

Kolka je šansa da to krepa? Sad imam S2 već 3 god i 4mj star i dela ko prvog dana...

Dal bi se isplatilo za 900kn to riskirati?

0 0 hvala 0
16 godina

za 900 kn ti je to jaaako dobra prilika,jer je to jako dobar mob za te novce,iako nema garancije vrijedi i koju stoticu više,a sad nikad neznaš kad ti možđe nešto krepati,može sutra a može i nikad,odluka je na tebi.

ja da imam takvu ponudu bi riskirao s kupnjom:)

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.11.2014 19:08 (skrba).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

jesi ti lud? ak neces ti ja cu uzet, ako se vec tolko bojis mozes ga preprodat za bar 1500 nekome

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Schweini7 kaže...

Evo da javim, ovaj S4 I9500 je izvana dobiven na poklon, starijoj osobi od rodbine, tak da mislim da nije ukraden..

Jamstvo nema, izgleda ko da je kupljen prije 15 minuta..

Kolka je šansa da to krepa? Sad imam S2 već 3 god i 4mj star i dela ko prvog dana...

Dal bi se isplatilo za 900kn to riskirati?

Ako je kupljen u eu..vrijedi gara u europa trade preko imeia..ako je potvrdjen jamstveni list

razorblade
13 godina
neaktivan

Nekako m ije logično da je iz Austrije.. možda sutra nazovem dali da za 900...

Mada u veljači mogu uzet novi, jer majka ima produženje službenog ugovora.. a hitno mi uopće nije, ovaj S2 je još Bog bogova..a i nije da me 900kn žulja u džepu..

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.11.2014 20:20 (Schweini7).

0 0 hvala 0
13 godina

Onda vrijedi i kod nas..ak ti se nezuri onda u veljaci pikni s5

razorblade
15 godina

Moze pricekat i piknut S5 ali zasto ne uzet ovaj i zaradit jer ak ga dobije za 900 prodat ce se za vise sam tak. Nit kopo nit oro a zaradio

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

S5 mi je preogroman, čak mi je S4, ali kad debili očito ne misle nkj manje složiti {#}

edit: nove informacije, mob je kupljen u njemačkoj, a u europatrade vele da vrijedi jamstvo ako ima papire.. sad nisam pitao ljude dali ima kakve papire..uglavnom dns idem popodne do njih i ako da za 900kn ću uzeti pa kud puklo da puklo..

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.11.2014 8:18 (Schweini7).

1 5 hvala 1
15 godina

Interesira me kako provjeriti jel uređaj root-an?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice