Samsung Galaxy S IV - Rasprava

poruka: 3.531
|
čitano: 848.485
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Nezz mene je razocarao na pocetku jer sam ga 2 dan odma imao , bas se osjetio lag ,sad ovim zadnjim updateom  nista uredno radi jedino neke aplikacije pucaju same od sebe mobitel zna da bloka  vjerovatno je do njih posto su free ,  a nije mi se pregrijao nista sve uredno , bas me iznenadio i dodao sam ga xz iako mi je sony favorit daleko od svih , sta se tice htc prekrizio sam ga iako je mozda bolji od s4 i bolje se prodaje 

Ovaj video je dobra pomoc za korisnike koji ga imaju pomogao je dosta.

Na raspolaganju imam par Htc One-a , dolaze iz Vipa i traze nove vlasnike , Split i okolica prednost.

5 5 hvala 1
15 godina

Evo, za sve one, koji uglavnom prigovaraju na račun uređaja i krive proizvođača, a uglavnom su sami krivi za svoju glupost i nezanje.

Žalim takve!

Uživajte, 101 Zašto & Zato 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
2 10 hvala 0
16 godina
Re: Samsung Galaxy S IV - Rasprava
sudy_freak kaže...

Evo, za sve one, koji uglavnom prigovaraju na račun uređaja i krive proizvođača, a uglavnom su sami krivi za svoju glupost i nezanje.

Žalim takve!

Uživajte, 101 Zašto & Zato 

Na šta konkretno misliš ?

Na ovaj dio o grijanju, samo sam se nasmijao.

EDIT: da preduhitrim sam sebe u idučem postu. 

Za broj TD-a koje ću dobit za ovaj post, nadam se da će bit od ekipe koja posjeduje S4, a ne od kojekakvih dežurnih dušebrižnika.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.6.2013 22:47 (zabranjeniples).
15 godina

Ova tema je postala općeprihvaćeno mjesto dežurnih kretena koji na sve lupaju TD.
Evo i sada, ako ne skupi 10, kao da nisam ništa napisao.

Ovaj forum je prepun djece i iskompleksiranih odraslih debila {#} 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
13 8 hvala 4
16 godina
sudy_freak kaže...

Ova tema je postala općeprihvaćeno mjesto dežurnih kretena koji na sve lupaju TD.
Evo i sada, ako ne skupi 10, kao da nisam ništa napisao.

Ovaj forum je prepun djece i iskompleksiranih odraslih debila {#} 

Slažem se i u potpunosti te shvacam po tom pitanju.

Ali tvoj post je svejedno aludirao i na neke ozbiljnije komentatore.

Iskreno, meni taj TD i ne znači previše, koliko mi je žao što to čine ljudi koji su isfrustrirani.

Kako god pogledaš, BUG se sve više čini kao ne pretjerano ozbiljan forum.

Kad se prebaciš na PC Eskpert, a pogotovo na neki od stranih foruma , onda tek vidiš koliko djece ima na ovom forumu.

Veliki broj ljudi, koji komentiraju kojekakve teme na ovom forumu, vrlo vjerovatno nikad nisu ni vidjeli ono što komentiraju, a kamoli da su držali u ruci ili koristili neko duže vrijeme.

Ili u drugom pogledu, toliko su očarani da ne žele vidjet ili priznat nedostatke koje taj uređaj ili komad hardvera ima.

Tako da je svaka daljnja rasprava suvišna.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.6.2013 23:28 (zabranjeniples).
16 godina
Ja stvarno ne vidim šta ikome smetaju TD ili TU??
TD - ne slažem se
TU - slažem se
Hvala - Hvala ;)
ptspclan.com | visit us ^^
17 godina
neaktivan

Pa što drugo napraviti kada netko napiše da se One (5 mil) prodaje bolje od S4 (10 mil)? Predložiti ga za Nobelovu nagradu iz matematike i/ili ekonomije?

7 3 hvala 4
16 godina
Isto kao da netko napiše da zato što se prodao u 10m primjeraka je bolji od onog šta se proda u 5m primjeraka ;) I da, SG4 je isporučen distributerima u toj količini ...
ptspclan.com | visit us ^^
17 godina
neaktivan
sardax kaže...
Isto kao da netko napiše da zato što se prodao u 10m primjeraka je bolji od onog šta se proda u 5m primjeraka ;) I da, SG4 je isporučen distributerima u toj količini ...

A distibuteri valjda drže na skladištu 6 M komada? Osim toga ni HTC ne skuplja svakodnevno informacije od VIPa i Tele2 o broju prodanih, pa i oni mogu pričati samo o isporučenima. Druga je stvar što to ne zovu tako.

14 godina

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da i radi. kupljen u Tmobileu. Mislio sam da će se možda zaključat promjenom Roma ili wipeanjem ali unlock je ostao.

We have different opinions and mine is the one that counts because you work for AS and I am the coach of Madrid.
15 godina

Ja sam jučer kupio S4 za samo 3600 jer već 4. godinu produžujem ugovor.

Iskreno toliko je HTC One ljepši ali jednostavno preko nekih stvari nisam moga prijeć.

Da sad ne ulazim u raspravu, najvažnija stvar mi je bila izmjenjiva baterija a ostale karakteristike koje su prevagnile na S4 naspram HTC One-a su mi služile samo kao dodatno opravdanje za kupnju tako da to neću ni spominjat (gorila glass 3, veća dijagonala, više megapiskela iako senzor u HTC one prima više fotona ali kad se slije smanje na npr. 4 megapiksela šum nestaje, mrvu brži procesor, iako je HTC One ljepši opet bi ga nagrdia sa nekim bumperom tipa Candyshell grip, to je to.)

Ima li laga - ima!! Jeli to zato što je nakrcan sranjima... nezz. Neki "clean" custom rom još neću stavljat.

Jesam li zadovoljan - da. {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.6.2013 22:40 (KIKI3ooo).

6 4 hvala 0
16 godina

danas sam probao s4 i mobitel je odličan.vrlo rado bi ga mjenjao za svoj s3.puno ljepsi od s3a...jedino što sam primjetio lag i to me tako nervira.da su tako nesposobni da nemogu to popravit a hvale se silnim điđabajtima i megahercima.ista stvar kao i na s3.ne radi ništa bolje

btw na mobitelu nije bilo gotovo nikakvih aplikacija tj onih koje su naknadno stavljene od korisnika.

KIKI3ooo

i to nije za samo 3600 nego su te oderali kao i sve druge.nemojte molim vas pričat kako je to "samo"

ja sam svoj s3 kupio za 1300 na pretplatu 300 prije 6 mjeseci.to je ok cijena

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.6.2013 22:41 (Kill Frenzy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Nakon updatea firmwarea mi se ikona interneta promjenila u jednu vrlu ruznu(kocka i slovo T u sredini), jel postoji način da vratim staru?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Samo da vam napomenem da sam kupio u vipu S4 I9505 32 Gb jučer. Mislim da su ga tek dobili jer je zadnji update gore.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

0 2 hvala 0
13 godina
protjeran

Citam, TFT ekran...kaj ce sada ljubitelji Amoled ekrana reci?

SE T200-SiemensC45-Nokia3200-LGU8180-LGU880-Nokia6120c-Nokia3120c-NokiaC3-01-GalaxyFit-XperiaU-XperiaSL-iPhone3GS-SGS3LTE-Nokia101-XperiaZ-NokiaE71
Moj PC  
4 2 hvala 0
14 godina

Pozdrav kolege. Kupio sam danas Galaxy S4 u VIP-u. Zaključan je na VIP a meni treba otvoren na sve mreže radi putovanja u inozemstvo. Je li netko uspio otključati VIP Galaxy S4 i na koji način. Onaj tutorial na XDA iz nekog razloga meni ne radi jer mi u zadnjem koraku gdje treba vratiti NV backup baci error i odmah se resetira. Vidio sam da je par ljudi otključalo VIP GS4, pa ne znam zašto meni ne radi. Hvala na pomoći! LP

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pa to bi trebalo radit barem tako kazu, ja nisam probavao, nemam sim karticu 2. operatera.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2282683

I da mobitel je fenomenalan, odmah sam ga updateao na nesto.

Baterija traje abnormalno, sve leti, ekran je pre pre predivan, dizajn isto, bas je SOLID u ruci, jako lagan i ne znam, naprosto sam jako jako sretan s uredajem.

Moj PC  
2 5 hvala 0
14 godina

Mob je stvarno ludnica. :D Eto meni ne radi, ne znam. Nekimaiz Hrvatske na VIP-u radi. Ne da mi sa dat 500 kn ako ga mogu otključat sam.

Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
protjeran

Zakaj da dajes 500 kn, kad na Sammobilu das 100 kn i otkljucaju ti ga isto ko i ovi nasi LOPOVI.

daniel
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
daniel.hajdinjak666 kaže...

Zakaj da dajes 500 kn, kad na Sammobilu das 100 kn i otkljucaju ti ga isto ko i ovi nasi LOPOVI.

Baš sam to kupio i ne mogu ni s tim otključat. Nešto ne prepoznaje uređaj. Vjerojatno ne radim dobro. Ako tko može pomoći, bit ću zahvalan :D

14 godina
protjeran

Salji im e-mail da ti posalju novi kod, ili kak to vec ide. Ja sam ga otkljucal putem tuta sa XDA, ali ja imam S3. Probaj s ovim, ekipa je otkljucala S4, samo moras biti na stocku.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
daniel.hajdinjak666 kaže...

Salji im e-mail da ti posalju novi kod, ili kak to vec ide. Ja sam ga otkljucal putem tuta sa XDA, ali ja imam S3. Probaj s ovim, ekipa je otkljucala S4, samo moras biti na stocku.

Probao i ne radi! :( BTW, da nije do VIP-ovog softvera stvar? Trebam li imat Global verziju?

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.6.2013 2:23 (intelduo1).
14 godina
neaktivan

Izgleda da dolazi novi update ne cini mi se lose , napokon su stavili da aplikacije mozes prebacit na sd karticu , mislim da nije bitno vise jel imate 16,32 ili 64gb 

Izvor - http://www.sammobile.com/2013/06/06/new-software-update-rolling-out-for-the-samsung-galaxy-s4-brings-enhancements-and-stability-fixes/

Na raspolaganju imam par Htc One-a , dolaze iz Vipa i traze nove vlasnike , Split i okolica prednost.

6 0 hvala 2
16 godina
razbijac kaže...

Izgleda da dolazi novi update ne cini mi se lose , napokon su stavili da aplikacije mozes prebacit na sd karticu , mislim da nije bitno vise jel imate 16,32 ili 64gb 

Izvor - http://www.sammobile.com/2013/06/06/new-software-update-rolling-out-for-the-samsung-galaxy-s4-brings-enhancements-and-stability-fixes/

Rad na uređaju je sad osjetno fluidniji, posebno primjetno u sms porukama.

E sad, da mi je još duplo trajanje baterije {#}

Govorim o novom updateu, za one zbunjenije

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.6.2013 19:48 (eevek).
14 godina
neaktivan

Baterija mi je ok , osjeti se malo lag samo pri ulasku u poruke i imenik kontakte ali ne smeta mi kao prvi put kad je bilo i do 5-6 sec , Iznenadio me pogledao sam cak 2 serije bones-a po 45 min osjetila se malo toplina ali nista strasno sta sam ostao odusevljen 90 min gledanja bez problema , brine me jedino memorija ostalo mi je jos 3gb , ali vidim da ce rjesit sljedecim updateom aplikacije na karticu stavit i to e to kupim jeftino karticu od 64gb i mirna bosna .Mobitel sam bas natrpao aplikacijama i muzikom i za sada dobro ide , zna da se osjeti lag kad koristite vise od 1 aplikacije odjednom, pregrijavanje ne osjetim .a sve u svemu ok , bas mi je napet bio ovaj active ne izgleda lose , ali kad sam vidio kamera ko u s3 , tft ekran kao u xz (osobno mi ne smeta ) ali bilo bi bolje da je amoled ali sta je tu je . Mislio sam se da cekam galaxy note 3 ali odusto sam jer mogu s njim doslovno ubit covika , to mi vec nije mobitel nego tablet.

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.6.2013 19:09 (razbijac).

1 2 hvala 0
12 godina
neaktivan

Molim vas pomozite nmg nikako ni jedna fajl ubaciti u obb fajl andorid/obb nista tu nmg ubacit i onda pokusam da stavim u andorid i preko telefona prebacim u obb moze ali mi igrice otvori crno i izbaci me moze li mi neko reci u cemu je problem>?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Danas zamjenio iPhone 5 za galaxy s4 crni i stvarno sam se preporodio galaxy u svim područjima bolji od iphonea osim možda dizajn galaxy puno bolje leži u ruci.

5 3 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice