Samsung Galaxy S IV - Rasprava

poruka: 3.531
|
čitano: 846.403
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

pilana stigla...

prvi dojam vauuuuu

10 puta bolji nego na s3

isporavak ajd bar 2-3 puta je bolji :P

s3 mi je home tipka bila preduboko,

a ovako cijelokupni dojam s4ke cista 5ca meni 

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. http://db.tt/0iXs5Cx
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.5.2013 15:19 (thabigjc).
Moj PC  
7 8 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: Samsung Galaxy S IV - Rasprava

10x? Nemoguće.

A prisoner of war is a man who tries to kill you and fails, and then asks you not to kill him. ~ Winston Churchill ~
16 godina

da li ima negdje za kupiti samo slušalice od s4?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Matoje kaže...

Kupi S4 i daj ga meni, a ja ću ti dati slušalice.

A prisoner of war is a man who tries to kill you and fails, and then asks you not to kill him. ~ Winston Churchill ~
14 godina
neaktivan
Matoje kaže...

A šta će ti samo slušalice od S4? Iako su vrlo dobre, ima i dosta boljih in-ear slušalica u prodaji za iste novce...

Osvrt s korisničke strane - http://echo1.blog.hr/
16 godina

krepale mi moje od s2 pa sam mislio uzet ove

16 godina
neaktivan

neznam kakav daltonista radi u samsungu al brate mili da nisu mogli stavit uz ''black mist'' crni punjac, data kabal i slusalice nevjerujem -.- prestrasno

oni stave bijelo..... grrrr

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. http://db.tt/0iXs5Cx
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Matoje kaže...

krepale mi moje od s2 pa sam mislio uzet ove

Realno, slušalice od S2 su sranje. Uzmi neke in ear od Sennheisera ili Philipsa za 100-150 kn i dobit ćeš bolji zvuk.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
14 godina
thabigjc kaže...

neznam kakav daltonista radi u samsungu al brate mili da nisu mogli stavit uz ''black mist'' crni punjac, data kabal i slusalice nevjerujem -.- prestrasno

oni stave bijelo..... grrrr

Jel znaš slučajno koje boje dolaze punjač i slušalice kod iUređaja?

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
15 godina
neaktivan
Evo vam test uređaja 21 minutu ali na talijanskom.
Telefon dosta "laga". U galeriji, browser, pinch out.Mislio sam da će se neke stvari riješiti na S4 ali izgleda da je TouchWiz tvrd orah.

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Settings > Dev options > upaliti GPU rendering i GPU screen composing

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
sale0711 kaže...
Telefon dosta "laga". U galeriji, browser, pinch out.Mislio sam da će se neke stvari riješiti na S4 ali izgleda da je TouchWiz tvrd orah.

E da je barem samo to , a od otvaranje imenika ,poruka i galerija slika isti problemi su bili i na s3 , znaci po tome pitanju nisu se potrudili nista glavno da su su mu nabili procesor koji ima vidljive razlike i to samo na papiru.Ove testove i videje po youtube to je sve namisteno cisti marketing i nista vise. Tko voli nek izvoli :)

Uzmi sve što ti život pruža jer danas si pupoljak,a sutra uvenula ruža
13 godina
protjeran
sale0711 kaže...

Pratim lika vec duze vrijeme. Cesto nije potpuno objektivan..malo favorizira Apple, iako koristi Note2.

SE T200-Siemens C45-Nokia 3200-LG U8180-LG U880-Nokia 6120c-Nokia 3120c-Nokia C3-01-Galaxy Fit-Xperia U-Xperia SL-SGS3 LTE
17 godina
odjavljen

android, naravno da lagga... što se čudite?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
7 5 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ako ćemo tako, sve laga.... i iOS i WP i Android,....

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
protjeran
sto mislite da bi bio razlog zbog kojeg hardverska akceleracija nije upaljena po defaultu?

1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

nisam još vidio iOS ili WP da lagga... da se desi tu i tamo, da... nitko ko android

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
neaktivan
skank666 kaže...

nisam još vidio iOS ili WP da lagga... da se desi tu i tamo, da... nitko ko android

Ha? Jel ti kužiš što si upravo napisao. Uglavnom, lagaju u istoj količini. To što ti pokušavaš naći razlog zašto je WP dobar to je drugi problem, ali nažalost to nije istina.

17 godina
odjavljen

ne budali... da laggaju u istoj količini?! da te ne znam rekao bih da je to plačeni oglas!! a ne znam te. :D

16 godina
neaktivan

Imam 2 HTC-a, praktički isti procesor, na jednom WP na drugome Android sa 'zahtjevnim' Senseom 4.

Češće mi se dogodi da WP nešto zezne nego Android... a lagganje JE u istoj količini.

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.5.2013 12:49 (Mitsuoka).
13 godina
protjeran
kad uzmes nove aparate u ruke i upalis HA na androidu, ne laga ni jedan. samo sto IP ne laga ni nakon godinu i pol a android pocne jako brzo. to moze potvrditi bilo tko ko je drzao npr stariji sgs3 u ruci

2 4 hvala 0
17 godina
odjavljen

eto, a moje iskustvo skroz drugačije... 8x nikad nije zalagao osim neke app npr battery sense a one x svaki put kad uđem u app drawer. ili kad skrolam. skrolanje na androidu je največe govno ikad pokakano

Moj PC  
2 2 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jeb.ga, ja sam radi tih navoda uzeo WP8 uređaj, da bi se na kraju razočarao i proslijedio ga dalje članu obitelji....

13 godina
protjeran
citiram jednog forumasa sa ovog portala: "Nebih pisao ovako nesto bez konkretnih razloga. Naravno da sam koristio te mobitele. Xperiu S sam koristio od 6 mjeseca pa do 9. prosle godine a sgs3 od 11 pa do sada. Lag kad scrollas na homescreenu, bez obzira dali je live wallpaper ili obicni, lag pri scrollanju u settings, facebook, evernote aplikaciji, tj. u vecini aplikacija. Isto tako i pri pokretanju aplikacija, gdje ponekad treba i do 6-10sek da pokrene neku aplikaciju. Onda lag u aplikaciji za pozive, gdje ili se ne zeli javiti, ili kad pritisnes tipku za javiti se trebas cekati nekoliko sekundi da se stupi u kontakt (to je ustvari bilo na svim android mobitelima koje sam koristio, a njih je bilo bome dosta). Ne da mi se dalje nabrajat, ali u svakoj situaciji mi je trzala i nisam jedini koji je skuzio to. Nisam govorio o tome nego o scroll lagu, tj. da scroll ne prati pokrete istog trenutka kad se dodirne ekran i povuce prst, gore-dolje."

4 0 hvala 2
16 godina

@Mitsuoka,NHF ili bez uvrede,a da ti malo ne favoriziras previse Samsung i opcenito ako netko napise nesto protiv Samsunga vuces paralelu sa WP,iOS itd. 

Moj PC  
8 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Trenutno uspostavljam paralelu HTC WP - HTC Android, jer imam dva skoro identična mobitela različitih OS-ova, a i Samsung ima nekoliko WP7/8 uređaja, tako da očigledno bogohulim, ha?

16 godina

Sve pet uspostavljaj sta god hoces,ali pratim ovu temu i cim netko napise protiv Samsunga ili mu nadje manu,odmah usporedujes sa WP8,iOS,govorim o mobilnim OS-evima,ne proizvodjacima mobitela.
Ja necu vise nista zucnuti,samo sam morao to komentirati.
Pozdrav 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Cura mi je imala iphone 4 star godinu i pol. Nedavno sam joj kupio s3 mini jer se zalila da joj stalno blokira, pogotovo facebook aplikacija. Kamera se jako sporo otvarala. Tako da niti iphone nije to sto neki kazu da je.

SE T200-Siemens C45-Nokia 3200-LG U8180-LG U880-Nokia 6120c-Nokia 3120c-Nokia C3-01-Galaxy Fit-Xperia U-Xperia SL-SGS3 LTE
Moj PC  
4 8 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja branim Android ;)

Branit ću ga u temi od HTC-a ili od Samsunga, jer jedino u tim temama sudjelujem...

16 godina
neaktivan

moram priznat da su smanjili lag u imeniku i prijelaz iz phone u imenik...

prvo punjenje i praznjenje tak da cemo vidjet dalje...

evo malo slikica da mi mitsuoku ostavite na miru malo :P

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.5.2013 13:47 (thabigjc).
Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice