pilana stigla...
prvi dojam vauuuuu
10 puta bolji nego na s3
isporavak ajd bar 2-3 puta je bolji :P
s3 mi je home tipka bila preduboko,
a ovako cijelokupni dojam s4ke cista 5ca meni
pilana stigla...
prvi dojam vauuuuu
10 puta bolji nego na s3
isporavak ajd bar 2-3 puta je bolji :P
s3 mi je home tipka bila preduboko,
a ovako cijelokupni dojam s4ke cista 5ca meni
10x? Nemoguće.
da li ima negdje za kupiti samo slušalice od s4?
Kupi S4 i daj ga meni, a ja ću ti dati slušalice.
A šta će ti samo slušalice od S4? Iako su vrlo dobre, ima i dosta boljih in-ear slušalica u prodaji za iste novce...
krepale mi moje od s2 pa sam mislio uzet ove
neznam kakav daltonista radi u samsungu al brate mili da nisu mogli stavit uz ''black mist'' crni punjac, data kabal i slusalice nevjerujem -.- prestrasno
oni stave bijelo..... grrrr
krepale mi moje od s2 pa sam mislio uzet ove
Realno, slušalice od S2 su sranje. Uzmi neke in ear od Sennheisera ili Philipsa za 100-150 kn i dobit ćeš bolji zvuk.
neznam kakav daltonista radi u samsungu al brate mili da nisu mogli stavit uz ''black mist'' crni punjac, data kabal i slusalice nevjerujem -.- prestrasno
oni stave bijelo..... grrrr
Jel znaš slučajno koje boje dolaze punjač i slušalice kod iUređaja?
Settings > Dev options > upaliti GPU rendering i GPU screen composing
E da je barem samo to , a od otvaranje imenika ,poruka i galerija slika isti problemi su bili i na s3 , znaci po tome pitanju nisu se potrudili nista glavno da su su mu nabili procesor koji ima vidljive razlike i to samo na papiru.Ove testove i videje po youtube to je sve namisteno cisti marketing i nista vise. Tko voli nek izvoli :)
Pratim lika vec duze vrijeme. Cesto nije potpuno objektivan..malo favorizira Apple, iako koristi Note2.
SE T200-Siemens C45-Nokia 3200-LG U8180-LG U880-Nokia 6120c-Nokia 3120c-Nokia C3-01-Galaxy Fit-Xperia U-Xperia SL-SGS3 LTE
android, naravno da lagga... što se čudite?
Ako ćemo tako, sve laga.... i iOS i WP i Android,....
nisam još vidio iOS ili WP da lagga... da se desi tu i tamo, da... nitko ko android
nisam još vidio iOS ili WP da lagga... da se desi tu i tamo, da... nitko ko android
Ha? Jel ti kužiš što si upravo napisao. Uglavnom, lagaju u istoj količini. To što ti pokušavaš naći razlog zašto je WP dobar to je drugi problem, ali nažalost to nije istina.
ne budali... da laggaju u istoj količini?! da te ne znam rekao bih da je to plačeni oglas!! a ne znam te. :D
Imam 2 HTC-a, praktički isti procesor, na jednom WP na drugome Android sa 'zahtjevnim' Senseom 4.
Češće mi se dogodi da WP nešto zezne nego Android... a lagganje JE u istoj količini.
eto, a moje iskustvo skroz drugačije... 8x nikad nije zalagao osim neke app npr battery sense a one x svaki put kad uđem u app drawer. ili kad skrolam. skrolanje na androidu je največe govno ikad pokakano
Jeb.ga, ja sam radi tih navoda uzeo WP8 uređaj, da bi se na kraju razočarao i proslijedio ga dalje članu obitelji....
@Mitsuoka,NHF ili bez uvrede,a da ti malo ne favoriziras previse Samsung i opcenito ako netko napise nesto protiv Samsunga vuces paralelu sa WP,iOS itd.
Trenutno uspostavljam paralelu HTC WP - HTC Android, jer imam dva skoro identična mobitela različitih OS-ova, a i Samsung ima nekoliko WP7/8 uređaja, tako da očigledno bogohulim, ha?
Sve pet uspostavljaj sta god hoces,ali pratim ovu temu i cim netko napise protiv Samsunga ili mu nadje manu,odmah usporedujes sa WP8,iOS,govorim o mobilnim OS-evima,ne proizvodjacima mobitela.
Ja necu vise nista zucnuti,samo sam morao to komentirati.
Pozdrav
Cura mi je imala iphone 4 star godinu i pol. Nedavno sam joj kupio s3 mini jer se zalila da joj stalno blokira, pogotovo facebook aplikacija. Kamera se jako sporo otvarala. Tako da niti iphone nije to sto neki kazu da je.
SE T200-Siemens C45-Nokia 3200-LG U8180-LG U880-Nokia 6120c-Nokia 3120c-Nokia C3-01-Galaxy Fit-Xperia U-Xperia SL-SGS3 LTE
Ja branim Android ;)
Branit ću ga u temi od HTC-a ili od Samsunga, jer jedino u tim temama sudjelujem...
moram priznat da su smanjili lag u imeniku i prijelaz iz phone u imenik...
prvo punjenje i praznjenje tak da cemo vidjet dalje...
evo malo slikica da mi mitsuoku ostavite na miru malo :P