Evo da malo osvježim temu, zgodna usporedba ekrana, sa XDA:
WOW. Bijela je cak i bijela na SGS3, nevjerojatno!
Meni samo smeta Pentile matrica posto vidim na Nexusu pixele, tako bi vjerojatno i na ovom. Nije prestrasno ali primjeti se, na OneX-u nisam vidio ni najmanji.
Meni samo smeta Pentile matrica posto vidim na Nexusu pixele, tako bi vjerojatno i na ovom. Nije prestrasno ali primjeti se, na OneX-u nisam vidio ni najmanji.
To me najmanje muči... Mobitel namjeravam gledati sa uobičajenih udaljenosti, mikroskopske pretrage ostavljam entuzijastima.
To me najmanje muči... Mobitel namjeravam gledati sa uobičajenih udaljenosti, mikroskopske pretrage ostavljam entuzijastima.
Za te novce zelim da je ekran besprijekoran, ipak je to najbitniji dio smartphonea.
Ja ih vidim i s normalne udaljenosti, tako da.
Na gsmareni su rekli da se pikseli vide tek kada mobitel približiš očima toliko da te oči počnu boljeti jer se moraš dobro skoncentrirati da ih ugledaš.
Ja ni na SGS2 ne vidim piksele. Možda eventualno kad bi približio mobitel toliko da me oči bole ko blesave...
EDIT: Trenutno ne mogu vidjeti ni na SGS2 piksele, koliko god se naprezao.
Ja sam isto birao izmedu ova 2,ali sam se odlucio na galaxy s3 samo zbog jednog razloga a to je sto mi je jeftiniji na pretplati nekih 40 eura(to je u Njemackoj). Tako da sam si ga jucer narucio i pocetkom tjedna bi trebao doci.
Evo da malo osvježim temu, zgodna usporedba ekrana, sa XDA:
Pa Samsungov je displey cini si bolji.
Pogledaj samo crnu boju,kod HTC-ovog izgleda sivo dok kod samsunga prava crna.
Pa Samsungov je displey cini si bolji.
Pogledaj samo crnu boju,kod HTC-ovog izgleda sivo dok kod samsunga prava crna.
Ma tu je negdje, svaki ima svoju prednost i svoje nedostatke... Na žalost nema tu "savršenog". Oba su dobra, to svakako.
To je i jedina razlika tih ekrana. Samsung prikazuje boje sa većim kontrastom dok su na HTC boje prirodnije, tj realnije.
isprobavao sam oba, ali nekako mi se više sviđa One X ..nekako mi bolje leži, a i izgleda..razlike u performansama su onako, neprimjente, a One X je cak i jeftiniji ako se ne varam..
Zna li netko tko je vlasnik hoxa, da li se može u browseru ugasit onaj text reflow, alignment ili kako se već zove? Trenutno se mislim između s3 i hoxa i nekako sam bliži hoxu ponajviše zbog boljeg ekrana, ali bi mi ovaj nikakav browser mogao biti dealbreaker u korist s3.
imas operu,chrome,dolphin a i mislim da se moze to sredit...
Malo da dignem temu...
Galaxy je bolji!
Brat ima galaxy ja one x,i brzi je galaxy,HTC-a guši taj Sense...
Igre npr Asphalt 7,fluidnije su na Galaxyu,nema zamjerke za HTC nista ne steka,ali nekako kao da FPS dropa na koju sekundu...
Cekam Jelly bean da se prilagodi quadu i onda ce biti tu usporedbe,ICS je za dualce....
Malo da dignem temu...
Galaxy je bolji!
Igre npr Asphalt 7,fluidnije su na Galaxyu,nema zamjerke za HTC nista ne steka,ali nekako kao da FPS dropa na koju sekundu...
Cekam Jelly bean da se prilagodi quadu i onda ce biti tu usporedbe,ICS je za dualce....
Evo da odgovorim: meni je bolji HOX.
HTC ima bolju kvalitetu izrade, puno puno bolji ekran, ljepši je. Sense 4.0 je bolji od TouchWiza, i nije istina da ga guši, stvarno je odlično napravljen. Što kažeš na home tipku na SGS3?
Malo da dignem temu...
Galaxy je bolji!
Evo da odgovorim: meni je bolji HOX.
HTC ima bolju kvalitetu izrade, puno puno bolji ekran, ljepši je. Sense 4.0 je bolji od TouchWiza, i nije istina da ga guši, stvarno je odlično napravljen. Što kažeš na home tipku na SGS3?
Ovo sto sam boldao je istina,dok za ekran stvarno nemogu reci...
Ali sense guši one x,to je istina...
Opet ponavljam cekam Jelly Bean da vidimo kakvi ce onda biti quadovi...
Stavi neki kang na one x i probaj :)
Evo sensation je otkako je ics'a / pogotovo senselessa', kang itd..preporod..ma kakvi galaxy s2 itd...
nvm...