Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava

poruka: 5.989
|
čitano: 2.598.085
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Meni isto pise GT-i9000.Mislim da svima pise GT-i9000 to ne mora da te brine, a ovo za punjac ne znam.Probaj ga puniti preko USB-a pa vidi hoce li to isto biti.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Hoće li mi priznat garanciju zbog burn-inova?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava
Hoce, i ja sam ih imao.
4chan ≫ Reddit ≫ Memebase ≫ 9fag
16 godina
neaktivan

Gdje da onemogucim da aplikacije se konectuju na internet,...tj ne zelim da mi skine racun neka aplikacija koja koristi internet u pozadini,...

17 godina
neaktivan
dogman kaže...

Gdje da onemogucim da aplikacije se konectuju na internet,...tj ne zelim da mi skine racun neka aplikacija koja koristi internet u pozadini,...

Možeš ugasiti internet kompletno tako odeš u postavke -> wifi i mreže -> mobilne mreže -> koristi podatkovne podatke (tako nekako)

16 godina
neaktivan

Postoji li mogucnost da mob koristi adls vezu kompjutera posto nemam WiFi,....preko USB da ga povezem na komp i da surfam

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.7.2012 16:37 (dogman).
17 godina
neaktivan
dogman kaže...

Postoji li mogucnost da mob koristi adls vezu kompjutera posto nemam WiFi,....preko USB da ga povezem na komp i da surfam

Ako ti komp ima wifi adapter onda je moguće. Stvoriš hotspot mobitelu preko programa tipa Connectify i slično.

16 godina
neaktivan

Ma nema nazalost,....koristim system 2.3.3.....koji je trenutno najbrzi i najstabilniji za ovaj telefon

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.7.2012 21:09 (dogman).
14 godina

Koliko ti otprilike traje baterija?Jel imas problema sa njom?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dogman kaže...

Ma nema nazalost,....koristim system 2.3.3.....koji je trenutno najbrzi i najstabilniji za ovaj telefon

Najbolje ti je staviti neki 4.0.4 ROM. Pogledaj ovdje na XDA: Slim ICS, CM9 ili nešto slično. Android 2.3.3 je najgore što možeš imati zbog Android OS battery draina.

Još jedno pitanjce, priznaje li garancija možda bateriju. Jer mi se praktički za duplo skratilo trajanje i mogu samo sanjati više od 2h screen on timea. Provjeravao sam svime i svačime, ništa ne pokazuje neko abnormalno trošenje baterije (niti imam nešto pozadinskih procesa). Telefon je već star godinu i nešto pa predpostavljam da je lako moguće da je baterija već oslabila. Mislio sam uzeti neku novu malo jaču s ebaya ali eto ako garancija priznaje i to. {#}

15 godina

Danas sam stavio službeni 2.3.6 value pack...ljudi taj rom preporodi mob....a čak i sve lijepo izgleda...znači tko neželi rootat mob i stavljat neslužbene romove..ovaj je definitivno za vas......toplo preporučam...

http://www.smartphonehrvatska.com/2012/04/28/upute-kako-nadograditi-galaxy-s-na-value-pack/

My way
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.7.2012 20:30 (galinjo24).
14 godina

Hvala ti! {#}  Napokon sam nasao nesto normalno, evo odmah se bacam na posao jer ovaj 2.3.3 me ubija.

16 godina
galinjo24 kaže...

Danas sam stavio službeni 2.3.6 value pack...ljudi taj rom preporodi mob....a čak i sve lijepo izgleda...znači tko neželi rootat mob i stavljat neslužbene romove..ovaj je definitivno za vas......toplo preporučam...

http://www.smartphonehrvatska.com/2012/04/28/upute-kako-nadograditi-galaxy-s-na-value-pack/

>Odin

Gubljenje garancije.

s14.___.org/qthrwcptb/NO_DONT_PLEASE.jpg What heretics expect...
14 godina
neaktivan

dal koristi netko Darky ICS, dojmovi???

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ljudi sta je razlog sto mi se baterija brzo trosi,...eto sinoc kad sam lego u 2h imao sam 87% a danas kad sam pogledao u 13h samo 36 %,......jel to do systema ,...koristim 2.3.3......takodje imam problem kada zelim sacuvati neki kontakt,.ponudi mi da ga sacuvam u telefon ili na google accaunt ,...znaci nemaSIM kartice da na nju sacuvam kontakt

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.7.2012 14:01 (dogman).
17 godina
neaktivan
dogman kaže...

Ljudi sta je razlog sto mi se baterija brzo trosi,...eto sinoc kad sam lego u 2h imao sam 87% a danas kad sam pogledao u 13h samo 36 %,......jel to do systema ,...koristim 2.3.3......takodje imam problem kada zelim sacuvati neki kontakt,.ponudi mi da ga sacuvam u telefon ili na google accaunt ,...znaci nemaSIM kartice da na nju sacuvam kontakt

Postavke -> O telefonu -> Baterija pa vidi što ti troši.

Vjerojatno je do sistema, napravi update. Spremanje na sim karticu je stvar prošlosti, tako da pređi na Cloud (Google account) ili na telefon. Preporučam Google account, tamo će ti biti sigurni.

16 godina
neaktivan
Dkc kaže...
dogman kaže...

Postavke -> O telefonu -> Baterija pa vidi što ti troši.

Vjerojatno je do sistema, napravi update. Spremanje na sim karticu je stvar prošlosti, tako da pređi na Cloud (Google account) ili na telefon. Preporučam Google account, tamo će ti biti sigurni.

Da ali meni je bitno da mogu kontakte spremiti na SIM karticu,...postoji li neki program ili slicno za to,....

17 godina
neaktivan

ako ti nije sim kartica puna onda idi na imenik pa stisni lijevi donji gumb pa više-postavke-memorija telefona i tu si staviš gdi hočeš da ti sprema kontakte.

edit:i obavezno napravi update jer 2.3.3. ima bug koji cucla bateriju

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.7.2012 19:56 (jura).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Evo ja jucer sebi stavio 2.3.6 value pack kojeg je preporucio galinjo24(hvala jos jednom {#}).Mobitel ide kao metak.Imao sam isti problem kao i ti.Sada mi se baterija trosi sasvim normalno.Preporucujem ti, napravi si taj value pack i problem ti je rijesen.Evo ti odlicno objasnjenog tutoriala, a posao traje 5 min.   

Ako imas pitanja, slobodno pitaj

0 0 hvala 0
16 godina

kriva tema, delete

s14.___.org/qthrwcptb/NO_DONT_PLEASE.jpg What heretics expect...
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.7.2012 20:49 (8ax).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

heloo svima...

kako ste?

trebam pomoc...

imam rootan mob i sad bi ga vratio na staro radi toga jer ga moram nositi na servis.

kako da to napravim? jel moze pomoc?

mob je inace kupljen u tmobilu.

hvala

0 0 hvala 0
17 godina
dogman kaže...

?

ne bi se baš složio -- stavljen mi je ICS SGS (4.0.3) i stvar leti i nije se niti jednom srušila ili zablokirala u oko 3 mjeseca korištenja.

13 godina
neaktivan

->gjutrisa

Prtobaj s http://www.unlockroot.com/

Meni radi na mom i9000

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.7.2012 9:22 (Toxx).
16 godina
neaktivan
Latz kaže...
dogman kaže...

?

ne bi se baš složio -- stavljen mi je ICS SGS (4.0.3) i stvar leti i nije se niti jednom srušila ili zablokirala u oko 3 mjeseca korištenja.

nisi me shvatio,ja sam postavio pitanje koji je najbrzi i najstabilniji system za galaxy s,..pozzz

13 godina
neaktivan
brane_og kaže...

dal koristi netko Darky ICS, dojmovi???

Mislim da se ne isplati to flashat, ima dosta bugova jos

Npr. ne radi FM, nekima lažno javlja da je eksterna sd kartica puna, nemas neke standardne opcije koje su specificne za Darky...

14 godina
neaktivan
dogman kaže...
Latz kaže...
dogman kaže...

?

nisi me shvatio,ja sam postavio pitanje koji je najbrzi i najstabilniji system za galaxy s,..pozzz

Meni je sasvim dovoljan MIUI v4 za SGS, super radi, niti jednom se nije srušio i jako je brz zbog HWA.

Stručnjak za paranormalne pojave
14 godina
neaktivan

Ljudi kako da vratim rootan mob na orginalni tmobilov software??

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
gjutrisa kaže...

Ljudi kako da vratim rootan mob na orginalni tmobilov software??

Pa je li ti mobitel samo rootan ili imas i neki custom rom?

Ako je samo rootan mozes to rjestit u 2 minute  preko http://www.unlockroot.com/ (i rootanje i unrootanje mozes s tom aplikacijom obaviti)

Ako imas custom rom, onda ces morati flashati preko odina neki official rom. 

16 godina
galinjo24 kaže...

Postojil kakva mogućnost da to radi na mom Samsungu GT-s5230?..

Softwer
17 godina
neaktivan
Softwer kaže...
galinjo24 kaže...

Postojil kakva mogućnost da to radi na mom Samsungu GT-s5230?..

Ne postoji.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice