Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava

poruka: 5.989
|
čitano: 2.598.726
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava

na kraju dolazi li taj value pack za sgs??

My way
16 godina
Sluzbeni ne, za nesluzbeni nikog nije briga.
You can either try to destroy it... Run from it... Or concede to it. Aren't you tired of running?Na razne nacine bi moglo da se laze i Nvidia isto tako upali PhysX i Radeon se zbuni totalno. - Vlada01
14 godina
galinjo24 kaže...

na kraju dolazi li taj value pack za sgs??

evo ti link

http://www.sammobile.com/2012/03/13/value-pack-for-the-next-models/

Had a dream I was king, I woke up still king
15 godina
neaktivan

Ovako, prije roota spremio sam si default rom od mobitela na SD karticu i nakon toga rootao sam mob i snimio clockwork recovery ( preko kojeg sam instalirao rom naravno )...I sada mobitel bi nosio na garanciju i kako da da si vratim sve na početne postavke bez da ljudi u T-Mobile-u ne skuže...

unaprijed hvala

Win Osama in hide and seek
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.3.2012 20:57 (J3ckYYY).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Skini stock 2.3.3 sa samfirmwares i flashaj prek Odina.
You can either try to destroy it... Run from it... Or concede to it. Aren't you tired of running?Na razne nacine bi moglo da se laze i Nvidia isto tako upali PhysX i Radeon se zbuni totalno. - Vlada01
16 godina
Ups, nisam dobro procitao.
Mislis napravio si nandroid backup?
15 godina
neaktivan

snimio sam onaj FeaMod recovery i prije nego sam stavio custom rom, napravio sam backup default androida 2.3.5

I sada bi trebao sve sve maknuti tako da mogu odnesti mob u T-mobile

EDIT: radi se o Samsung Galaxy S+ ( I9001 ) ali mislim da nema neke prevelike razlike

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.3.2012 21:15 (J3ckYYY).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Stavio sam 2.3.6 i sad imam problem, ne želi mi se spajati na internet preko 3g-a samo preko wi fi-a Neznam gdje treba unesti podatke one (t-mobile) Pa ako mi netko moze reci kaj da radim ?

ⓑⓤⓖ░░▒▓███✰✰►◕‿◕◄✰✰███▓▒░░ⓑⓤⓖ
17 godina
tony THE Noob kaže...

Stavio sam 2.3.6 i sad imam problem, ne želi mi se spajati na internet preko 3g-a samo preko wi fi-a Neznam gdje treba unesti podatke one (t-mobile) Pa ako mi netko moze reci kaj da radim ?

Moraš instalirati APN backup&restore sa Marketa i napraviti Restore APNs...

EDIT: i onda reboot.

Do NOT feed the troll!!
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.3.2012 14:16 (CrnaBitanga).
15 godina
neaktivan
CrnaBitanga kaže...
tony THE Noob kaže...

Moraš instalirati APN backup&restore sa Marketa i napraviti Restore APNs...

EDIT: i onda reboot.

Ili ručno unijeti Tmobile postavke za internet...

Postavke-Bezicno i mreza-Mobile mreze-Pristupne tocke ( APN ) - Menu tipka - Novi APN --

Naziv: TM Internet

APN: web.htgprs

MCC: 219

MNC 01

VRSTA PROVJERE: PAP

APN VRSTA: internet

ostalo sve ostavis prazno...

16 godina
Ma trebas sam APN i Name unest.
Ja sam unesem data.vip.hr (to sam napamet prvi put i radilo je :D ) i sam mi skine MCC i MNC.
You can either try to destroy it... Run from it... Or concede to it. Aren't you tired of running? /// Everyone has a dark side--you show me yours and I'll show you mine.
13 godina
neaktivan

Pozdrav, imam problem s baterijom. U pitanju je SGSplus..Preko noci se potrosi i do 30 % Evo slike ca CPU Spy

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Evo jos slika. Ko zna nek pomaga..;)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

to ti se zove androidos bug ,on ti nesmije biti preko 10% a tebi je 58 :)

napravi update na 2.3.5 ili noviji i rjesit ces problem.

0 0 hvala 0
17 godina

preporucam 2.3.6 meni je android os 2%

13 godina
neaktivan

Nisam neki expert za mobitele, pa jel moze mala pomoc po koracima kako da uradim update na 2.3.6 npr.?? Ili da se ne zezam da odnesem nekome ko zna? :D

0 0 hvala 0
17 godina
Nokee kaže...

Nisam neki expert za mobitele, pa jel moze mala pomoc po koracima kako da uradim update na 2.3.6 npr.?? Ili da se ne zezam da odnesem nekome ko zna? :D

Mogu ti ja pomoci preko skypea, jucer sam sebi stavio 2.3.6

13 godina
neaktivan
tony THE Noob kaže...
Nokee kaže...

Mogu ti ja pomoci preko skypea, jucer sam sebi stavio 2.3.6

Moze, koji ti je nik na skype-u? Posalji u pp ako ti nije problem..

17 godina

tko ima rootani galaxy s i 9000 2.3.6 I9000XXJVU ? Meni se svako malo pokaze unlock screen, a ne diram mobitel. Kad sam stavljao I9000XXJVU nisam odabrao PIT jel ima to kakve veze ? 

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.3.2012 13:12 (tony THE Noob).
15 godina

jel mi može netko preko teamweiwura pomoči stavit zadnji ics na moj galaxy s..trebao bi i rootat telefon..

My way
16 godina
@Tony
Imam ja.
Vjerojatno ti se soft-reseta mobitel.
Jesi napravio repartition dok si stavljo i napravio wipe prije flashanja?
Probaj drugi kernel stavit.
You can either try to destroy it... Run from it... Or concede to it. Aren't you tired of running? /// Everyone has a dark side--you show me yours and I'll show you mine.
17 godina

Jel se jos nekome događalo da mobitel ne dira (zaključan je), a da mu se nakon nekoliko sekundi pokaze unlock screen na sekundu pa ugasi i tako cijelo vrijeme ?

16 godina
tony THE Noob kaže...

Jel se jos nekome događalo da mobitel ne dira (zaključan je), a da mu se nakon nekoliko sekundi pokaze unlock screen na sekundu pa ugasi i tako cijelo vrijeme ?

Vjerojatno neki minor bug u kernelu. Ne brini se.

17 godina

TAman sam ponovo instaliral aplikacije i sad moram sve ponovo cini se :/ jos neko ima taj 2.3.6. al niko ne pise da ima taj bug. Sad neznam dal da opet stavljam 2.3.6 jer kad sam ga stavljao u odinu nisam odabrao onaj PIT file. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.3.2012 14:52 (tony THE Noob).
13 godina
neaktivan

Ma pusti 2.3.6. ja sam ga kratko koristio, i kod mene je često znao praviti problema, ja ti preporučujem Team ICSSGS RC4.2, ev ti i snimak koji sam ja pravio na mobu, pa pogledaj brzinu, i način na koji radi. Ako trebadne pomoć slobodno traži ;) 

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.3.2012 16:54 (salih88).
13 godina
neaktivan

Pozdrav, novi sam ovdje i od nedavno imam Galaxy S i dobar je i sve to no živciraju me aplikacije koje imaju automatski startup i lagovi i još dosta toga.

Sad da ne gledam kroz 160 stranica topica, može mi netko samo reći ili dat link na neki najjednostavniji tutorial kako ga rootati, i koji je dobar   firmware/kernel?

http://www.theandroidsoul.com/new-android-2-3-6-firmware-leaked-for-galaxy-s-i9000-xwjw1/  je zadnje što sam uspio pronaći, i probati ću uskoro, no postoji li neki bolji firmware možda?

I zanima me kako ga rootati nakon toga.

Eto hvala unaprijed i oprostite na lijenosti {#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mojsisije kaže...

Pozdrav, novi sam ovdje i od nedavno imam Galaxy S i dobar je i sve to no živciraju me aplikacije koje imaju automatski startup i lagovi i još dosta toga.

Sad da ne gledam kroz 160 stranica topica, može mi netko samo reći ili dat link na neki najjednostavniji tutorial kako ga rootati, i koji je dobar   firmware/kernel?

http://www.theandroidsoul.com/new-android-2-3-6-firmware-leaked-for-galaxy-s-i9000-xwjw1/  je zadnje što sam uspio pronaći, i probati ću uskoro, no postoji li neki bolji firmware možda?

I zanima me kako ga rootati nakon toga.

Eto hvala unaprijed i oprostite na lijenosti {#}

Ev brate ovdje imaš sve objašnjeno na engleski.

Ja sam objasnio ovdje na našem jeziku ako će ti pomoći.

Sretno

15 godina
Probao sam Team ICS. Sa Apex launcherom radi vrlo glatko i mislim da je Apex najbolji za ics rom.

E sve bi bilo krasno kada bi radilo sve sto treba raditi.
Ne radi compass. Imam aplikaciju compass i nece radit. Probao sam jos neku i isto ne radi. U onom z device testu isto ne radi.
Ako netko zna fix neka javi.

Druga stvar. Nemam google maps aplikacije. Na marketu ju nece skinuti jer javlja ono standardno sranje da nije kompatibilno. Instalirao sam onaj gapps pack ali ni tada mi nije instalirao g maps.

Zatim autobrightness ne radi, gotovo da ne radi. daje samo znakove zivota.

Ima toga jos ali za sada mi se ovo cini kao najveci bug.

0 0 hvala 0
15 godina

Pozz,

Imam problema sa navedenim uređajem: Samsung Galaxy S

Root-an je, a na njemu je android: 2.3.4, Broj verzije je : GINGERBREAD.XFJV7

Root, je prijeko potreba zbog unlockanog SIM-a, da može raditi na sve mreže.

A problem je sljedeci, stalo mi pri radu izabcuje 2 greške, koje se prilikom bilokakvog rada pojavljuju u razlicitim vremenskim intervalima , a greske su : "Aplikacija AdService (proces com.sec.android.app.secad) neočekivano prekinuta, Ponovite, sljedeca greska glasi ovako: "Aplikacija Samsung Push Service (proces com.sec.spp.push) neočekivano prekinuta. Ponovite.... kod obje greške mi samo ponudi da odaberem : Prisilni prekid.

Nakon sto ih : "prisilno prekinem" , nakon nekog vremena opet mi mob izbaci istu grešku.

Ima li tko rješenje za ovaj problem?

Hvala !

Alistair Overeem vs. Brock Lesnar - Match godine 30.12.2011<3
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Za Europu se korisi XX firmware, a ne XW.
Skini ROM Manager i stisni Fix Permissions i rebootaj mob.
Ak ti se to jos dogadja, izbrisi te dvije aplikacije, nepotrebne su.
A mob lagano mozes otkljucat sa GalaxyS Unlock s Marketa.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice