Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava

poruka: 5.989
|
čitano: 2.599.144
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

evo

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.3.2012 9:37 (brane_og).

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava
brane_og kaže...

evo

Hvala prijatelju, najvjerovatnije i ja ovih dana flasham da pogledam da li je brži od ovoga sada koji imam, :)

sa 4.0.3 RC4.2 trenutno nemam nekih većih bugova, ali ću se prebaciti malo da vidimo kakav je 4.0.4 :D

13 godina
neaktivan
Odi pod Live wallpapers. Bit ćeš blago iznenađen ;)
15 godina
neaktivan

Jel zna možda netko hoče li Teamhacksung izdati CM9 baziran na Androidu 4.0.4 ?

Je li uopče Google objavio source code za 4.0.4 ?

Peace.......Ja sam muško, zakaj svi mislite da sam žensko ?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

jel mi moze reci kako da napravim reset na mobitelu,znaci da sve sto je instalirano na njemu bude izbrisano,i slike,muzika,znaci da telefon bude prazan

tureburevalja
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
limalesa kaže...

jel mi moze reci kako da napravim reset na mobitelu,znaci da sve sto je instalirano na njemu bude izbrisano,i slike,muzika,znaci da telefon bude prazan

Tvorničke postavke

Peace.......Ja sam muško, zakaj svi mislite da sam žensko ?
17 godina
neaktivan
Tinča14 kaže...

Jel zna možda netko hoče li Teamhacksung izdati CM9 baziran na Androidu 4.0.4 ?

Je li uopče Google objavio source code za 4.0.4 ?

Odgovor ti je u drugom pitanju. {#}

Ne brini CM redovito prati source codove službenog Androida pa kad budu objavljeni onda će upgrejdati.

16 godina
limalesa kaže...

Odi u CWM pa wipe data, wipe cache, wipe dalvik.

You can either try to destroy it... Run from it... Or concede to it. Aren't you tired of running?
14 godina
neaktivan
Trebalo mi je ovo:
-da ne zvoni telefon kad me zove odabrana osoba
-da ne signalizira dolazak Sms poruke (ali da je spremi u određeni folder gdje bi je otvorio upisivanjem šifre)
Nabavio sam aplikaciju "BlackList pro" odabrao jedan broj, umetnuo ga blacklist i odabrao turn off ringer + block sms.
Nakon poziva te osobe i dalje zvoni mob, nakon primitka sms-a od te osobe prikazuje je odmah.
Nije mi jasno šta da uradim da dobijem to šta želim
Ima li ko da zna.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

skini program hide it pro sa marketa

i u njemu namjestiš sve, naime taj program kasnije se pojavljuje kao audio manager i kad uđeš u njega pokazuje ti postavke oko nivoa zvuka, tek kad držiš ikonu duže onda ukucaš kod i u njega ulaziš i namještaš postavke i sve to što ti treba, tako da netko tko ne zna za njega te ne može skužiti

plus kada ti dođe poruka ili poziv pokazuje ti kao da je greška s tim programom i onda ovaj postupak gore da uđeš i vidiš sms ili poziv

plus šta možeš skrivati u njemu i aplikacije, slike, video, fileove, blabla sve što treba

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.3.2012 0:13 (brane_og).
16 godina
smante kaže...
Trebalo mi je ovo:
-da ne zvoni telefon kad me zove odabrana osoba
-da ne signalizira dolazak Sms poruke (ali da je spremi u određeni folder gdje bi je otvorio upisivanjem šifre)
Nabavio sam aplikaciju "BlackList pro" odabrao jedan broj, umetnuo ga blacklist i odabrao turn off ringer + block sms.
Nakon poziva te osobe i dalje zvoni mob, nakon primitka sms-a od te osobe prikazuje je odmah.
Nije mi jasno šta da uradim da dobijem to šta želim
Ima li ko da zna.

Ma jel ti to imaš ljubavnicu? heheh

Šalim se, ali nisam ima pojma da postoji neka takva aplikacija...

14 godina
neaktivan

Skinuo sam taj program ali ne štima nešto.
Odabrao sam broj telefona i uključio ove kvačice:
-Block incoming calls
-Hide from call log
-Show secret call notification
I nakon šta me zove taj broj pojavi se (lažna) poruka da je neka audio greška ali i nakon toga pojavi se okvirić "Tko je zvao" i piše "propušteni poziv" i prikazuje broj pozivatelja.

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.3.2012 9:30 (smante).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

probaj nakon svega restartati mobitel nakon šta si sve postavio, jer meni je na darky 10.2.2 sve super radilo i sada na dark knight ics 4.0.4. isto, evo upravo isprobao

jedino ako baš na mobu u tom trenutku nešto radim, mob zazvoni možda na sekundu(niti toliko) s tog broja, al ne pojavljuje se nikakva notifikacija i nema nigdje ništa

probao sam more takvih aplikacija i ova je jedina koja mi radi kako treba

14 godina
neaktivan

Restartovao sam i opet isto.
Za probu sam nazvao svoj mobitel sa kućnoga telefona, nije zvonio mob ali pojavi se poruka sa brojem telefona pozivatelja
Evo pogledaj

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.3.2012 12:42 (smante).

0 0 hvala 0
16 godina
Pa nemres blokirat tu poruku.
Ta aplikacija ne blokira pozive doslovno vec prekida, i zato ti Vip salje tko je zvao.
You can either try to destroy it... Run from it... Or concede to it. Aren't you tired of running?
14 godina
neaktivan

upravo ovo što ti je rečeno, ti nemaš grešku sa aplikacijom nego se radi o obavijestima tko te zvao, a to je obavijest od tvojeg pružatelja usluga (tmobile, vip) ili koga već imaš. To moraš isključiti tu opciju od njih jer to je nešto drugo od ovoga što si ti pisao

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Oooo shit, znači ništa od toga.
Ok thanks to all

0 0 hvala 0
15 godina

Probao nakratko Team icssgs. Rom je stvarno fluidan, ne trza gotovo nikad. Naravno telefon nema puno rama tako da ne treba ocekivati čuda ali vidi se.osjetni napredak u odnosu na Gingerbread i steta sto Samsung nece izdati sluzbeni icsza sgs.

Rom ima bugova. Neki se pojavljuju samo kod nekih. Neki ne flashaju na čisto pa zato dobiju bugove.

Uglavnom rom obećaje puno ali ne bih preporucio se pouzdati skroz u njega i radije sam i sam jos neko vrijeme na Gingerbreadu.

Jedan od bitnih problema je vanjska sd. Pristupit joj se moze samo preko root foldera pa kroz emmc folder.
Ko got kao ja drzi fotke, mjuzu itd. na vanjskoj sd imati ce otezano pristupanje a aplikacije tipa QuickPic nece vidjeti te slike ili playeri video/glazbu...

Widgeti su razbacani, trebala bi neka aplikacija kao na gingerbreadu da ih grupira.

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.3.2012 16:26 (Chome).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Chome kaže...
Jedan od bitnih problema je vanjska sd. Pristupit joj se moze samo preko root foldera pa kroz emmc folder.
Ko got kao ja drzi fotke, mjuzu itd. na vanjskoj sd imati ce otezano pristupanje a aplikacije tipa QuickPic nece vidjeti te slike ili playeri video/glazbu...

Sve ijedna aplikacija koju sam koristio dosad (uključujući i QuickPic) nije imala problema s tim.

13 godina
neaktivan

Izrada sigurnosne kopije (image) cijelog sistema ?
Imam rootani SGS I9000 i nakon šta sam instalirao sve potrebne aplikacije, upisao (wifi) network key, sinkronizirao google account itd. htio bi uraditi nekakav backup cjelog sistema, tako da kad mi zatreba da mi vrati mobitel u prijašnje stanje (nešto kao kad se pravi image HD-a na compu)
Skinuo sam "MyBackup pro" i išao sam na backup/data i odabrao local (/sdcard/external_sd) i otvorio se prozor gdje me pita šta oču backup. Odabrao sam sellect all i napravio mi je backup.
Sad me zanima da li je to to šta sam tražio ili ne ?

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.3.2012 16:44 (Don_Ante).

0 0 hvala 0
15 godina

Ja sam nešto zeznuo kod QuickPica. Može se. Ali nažalost na drugim stvarima je ipak problem.

Da je samo stvar u nazivu foldera bilo bi ok ali je problem lokacija emmc foldera. ALi recimo PlayerPro ne prikazuje root kako treba pa se ne može vidjeti emmc folder niti pristupiti glazbi. Ima tih primjera dosta. Svakako većina aplikacija ne predviđa takvu lokaciju vanjske sd kartice.

15 godina
Don_Ante kaže...

Imam rootani SGS I9000 i nakon šta sam instalirao sve potrebne aplikacije, upisao (wifi) network key, sinkronizirao google account itd. htio bi uraditi nekakav backup cjelog sistema, tako da kad mi zatreba da mi vrati mobitel u prijašnje stanje (nešto kao kad se pravi image HD-a na compu)
Skinuo sam "MyBackup pro" i išao sam na backup/data i odabrao local (/sdcard/external_sd) i otvorio se prozor gdje me pita šta oču backup. Odabrao sam sellect all i napravio mi je backup.

Ovako. Pravi backup kao image kod windowsa ti je nandroid backup.

Moraš flashati neki kernel koji ima napredni CWM. DAkle flashas neki semaphore kernel koji odgovara tvojem romu. Ako imaš noviji Gingerbread rom flashaj zadnji 2.5.0sc Semaphore kernel.

Kad ga flashas uđeš u CWM (konbinacija tipki kod paljenja Vol- + Home + Power). Tamo imaš backup opciju. Dosta dugo radi taj backup pa se strpi, moraš imati dosta mjesta na unutarnjoj sd.

Backup sprema u folder clockworkmod.

NA isti način se vraća backup ali je preporučljivo imati opet isti kernel.

Dakle ako recimo staviš ICS morat ćeš prvo flashati neki gingerbread pa opet ovaj semaphore kernel 2.5.0 i onda u njemu Restore backupa.

17 godina
neaktivan
Chome kaže...

Ja sam nešto zeznuo kod QuickPica. Može se. Ali nažalost na drugim stvarima je ipak problem.

Da je samo stvar u nazivu foldera bilo bi ok ali je problem lokacija emmc foldera. ALi recimo PlayerPro ne prikazuje root kako treba pa se ne može vidjeti emmc folder niti pristupiti glazbi. Ima tih primjera dosta. Svakako većina aplikacija ne predviđa takvu lokaciju vanjske sd kartice.

Ovaj PlayerPro?

http://dl.dropbox.com/u/58256498/Screenshot_2012-03-15-16-56-05.png

Ja s nijednom aplikacijom još nisam imao problema a imam ih masu. Jedino sam s mybackup pro morao promjeniti u postavkama defaultni folder iz /sdcard/external-sd/ u /emmc. Ali i to sam napravio samo da čita postojeće backupe na vanjskoj sd kartici, ako sam htio mogao sam ostaviti.

13 godina
neaktivan
Chome kaže...
Don_Ante kaže...

Ovako. Pravi backup kao image kod windowsa ti je nandroid backup.

Moraš flashati neki kernel koji ima napredni CWM. DAkle flashas neki semaphore kernel koji odgovara tvojem romu. Ako imaš noviji Gingerbread rom flashaj zadnji 2.5.0sc Semaphore kernel.

Kad ga flashas uđeš u CWM (konbinacija tipki kod paljenja Vol- + Home + Power). Tamo imaš backup opciju. Dosta dugo radi taj backup pa se strpi, moraš imati dosta mjesta na unutarnjoj sd.

Backup sprema u folder clockworkmod.

NA isti način se vraća backup ali je preporučljivo imati opet isti kernel.

Dakle ako recimo staviš ICS morat ćeš prvo flashati neki gingerbread pa opet ovaj semaphore kernel 2.5.0 i onda u njemu Restore backupa.

Ok ali nije mi jasno šta ustvari dobivam sa time ako napravim backup (sellect all). pogledaj sliku

http://img600.imageshack.us/img600/6499/slika1o.jpg

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.3.2012 17:25 (Don_Ante).
15 godina
Dkc kaže...
Chome kaže...

Ovaj PlayerPro?

Ja s nijednom aplikacijom još nisam imao problema a imam ih masu. Jedino sam s mybackup pro morao promjeniti u postavkama defaultni folder iz /sdcard/external-sd/ u /emmc. Ali i to sam napravio samo da čita postojeće backupe na vanjskoj sd kartici, ako sam htio mogao sam ostaviti.

Baš taj. Meni nije htio. Ni na Gingerbreadu mi neželi prikazati root folder. Ne znam zašto.

Nego jesi probao jeli radi sa gingerbreada onaj apk što grupira widgete? Jeli koristiš nekakve togglese za padajući izbornik jer ih nema po defaultu. Jeli ima neki Home Switcher koji može na ICS-u mijenjati defaultni Launcher?

15 godina
Don_Ante kaže...

Ok ali nije mi jasno šta ustvari dobivam sa time ako napravim backup (sellect all). pogledaj sliku

http://img600.imageshack.us/img600/6499/slika1o.jpg

Sa tom aplikacijom isto kao i sa Titanium backupom možeš backupirat aplikacije i njihove postavke.

Znači instaliraš neki rom i napraviš factory reset ti možeš te aplikacije na taj novi rom vratiti zajedno sa njihovim postavkama.

Time ne možeš cijeli rom backupirati već samo to što ti i piše u toj listi gdje stavljaš kvačice.

17 godina
neaktivan
Chome kaže...
Dkc kaže...
Chome kaže...

Ovaj PlayerPro?

Baš taj. Meni nije htio. Ni na Gingerbreadu mi neželi prikazati root folder. Ne znam zašto.

Nego jesi probao jeli radi sa gingerbreada onaj apk što grupira widgete? Jeli koristiš nekakve togglese za padajući izbornik jer ih nema po defaultu. Jeli ima neki Home Switcher koji može na ICS-u mijenjati defaultni Launcher?

Nisam grupirao widgete, ne smeta mi to toliko. Ionako ih jednom postavim i ne diram više.

Teamhacksung-ovi ROMovi imaju togglse koji ovako izgledaju (stari SS, nisu se mjenjali od tad):

https://lh6.googleusercontent.com/-jgHtaix81sY/Tx_w6bSRvYI/AAAAAAAABEI/9PQsRQFGE18/s720/Screenshot_2012-01-19-12-47-39.png

Standardni home switcher s marketa radi i na ICS-u.

15 godina

Jesi ti na Teamhacksung-ovom ili na Team? Team mi se čini bolji, kao da je manje bugova i da je brži. Nisam probao oba nego sam XDA pratio obje teme pa došao do tog zaključka.

Isto tako vidim da mnogi imaju bug sa primanjem poziva, ne radi im mikrofon odprve ili je pak nekvalitetan zvuk.

17 godina
neaktivan
Teamhacksungov odnosno CM9 koristim već dulje vrijeme. Nemam tih problema s mikrofonom.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

jel se može na samsungu izbrisat WM7 i stavit android? j asam tražio na internet u i nigdje nisam ništa našo...
molim da onoga tko odgovara napravi reply da vidim akd dodje odgovor, hvala

School for money!

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice