Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava

poruka: 5.989
|
čitano: 2.599.206
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

evo presao sam i ja icssgs + semaphore kernel :)

e sad imam jedno pitanje,da li mogu kako promjenit ikonu baterije i na kolko vam je oc procesor ?

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava
Cro01 kaže...

e sad imam jedno pitanje,da li mogu kako promjenit ikonu baterije i na kolko vam je oc procesor ?

Kakav ti je to ICSSGS+??

Do NOT feed the troll!!
17 godina
neaktivan

ne icssgs+ nego icssgs i(+) semaphore kernel 

Ako ti neko pomogne stisni gumb HVALA!
14 godina
neaktivan
CrnaBitanga kaže...
Cro01 kaže...

Kakav ti je to ICSSGS+??

a sta tebi treba slikovno objasnjenje !? uostalom nisam tebe niti nista pitao tako da nebrini koji je to rom...

16 godina
Nesta smo nadr.kani.
danas a?
You can either try to destroy it... Run from it... Or concede to it. Aren't you tired of running?
15 godina
neaktivan

Teamhacksung kad će više taj BUILD 17 ?

Peace.......Ja sam muško, zakaj svi mislite da sam žensko ?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Čemu nestrpljenje? Meni build 16 sasvim pristojno radi.
17 godina
Cro01 kaže...
CrnaBitanga kaže...
Cro01 kaže...

Kakav ti je to ICSSGS+??

a sta tebi treba slikovno objasnjenje !? uostalom nisam tebe niti nista pitao tako da nebrini koji je to rom...

Ako ćemo tehnički nisi nikoga ništa pitao, nego si konstatirao. I ne brini se piše odvojeno.

Do NOT feed the troll!!
13 godina
neaktivan
Cro01 kaže...

http://i.imgur.com/8kTqX ovako nešto

Phone: Samsung Galaxy S GT-I9000 Battery: Samsung 1500mAh ROM: Team ICSSGS RC4.2 Kernel: Semaphore ICS 0.9.1
13 godina
neaktivan

kako da postam zip file

Phone: Samsung Galaxy S GT-I9000 Battery: Samsung 1500mAh ROM: Team ICSSGS RC4.2 Kernel: Semaphore ICS 0.9.1

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

To se trazi!

neznam kako postati zip file,sta imas neki instalacijski zip za cwm ?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

da i neznam kak da ga stavim jer tam di sam ga ja skinul više ne radi link

14 godina
neaktivan

probaj mozda na dropbox postavit pa stavi link !?

17 godina
neaktivan
Napravi account npr. na rapidshare.com i stavi zip file i postaj link onda tu.
Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

http://db.tt/z8gijjXh battery mod za team icssgs za v.3.1-4.2

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

radi super !

16 godina
neaktivan

jedno pitanjce... Da li se na gmail app prikaže brojka/obavijest o dolaznoj poruci ili se to nekako zasebno konfigurira u postavkama? Trenutno imam samo glasonu obavijest... :/

Firm 2.3.3

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
kameni kaže...

jedno pitanjce... Da li se na gmail app prikaže brojka/obavijest o dolaznoj poruci ili se to nekako zasebno konfigurira u postavkama? Trenutno imam samo glasonu obavijest... :/

Firm 2.3.3

to ti ovisi o launcheru

ak ti trebaju brojke kolko imaš ne pročitanih mailova, poruka i propuštenih poziva instaliraj go launcher

16 godina
neaktivan

hvala... ajd baš budem probao ;)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ja sam isto imao problema sa tim dok sam koristio cyanogenmod. Kad instaliraš go launcher opet će ti praviti problemčića dok ne instalirašGO Luacher EX Notification. 

:D

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

koji je po vama najkompetniji ili najbolji rom za galaxy?Nebi ICS :P

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.3.2012 23:07 (Rašo).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Rašo kaže...

koji je po vama najkompetniji ili najbolji rom za galaxy?Nebi ICS :P

Ako već nećeš ICS probaj cyanogenmod v7. Koristio sam ga skoro mjesec, sve radi, (wifi, cam, hd video.....), što se tiče otvaranja aplikacija stvarno je prejak. Na benchmarku mi je javljalo negdje oko 2400+, ne znam tačno, ne sjećam se. Poruke i pozive je isto nakon klika odmah otvarao,....

Jedina mana ili nedostatak je bio to što treba čekati oko 3-4 sec da ga vratiš iz deep sleepa, ali svako naredno otključavanje ide za jednu sekundu ili malo jače. 

Da vidiš o čemu se radi pogledaj ovaj video:

17 godina
neaktivan

Rašo meni je ovaj odličan:

DarkyRom 10.4.2

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.3.2012 23:45 (jura).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

dok sam ja bio na GB najbolji mi je bio elin rom od perke sa mialwe kernelom

ako očeš brz i stabilan rom flashaj bilo koji odex rom

ako očeš super brz i manje stabilan rom flashaj deodex rom kao darky

najstabilniji deodexed po meni je bio juwe i surface rom

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

hvala,ma to frendu za njegov galaxy.rutali smo ga pa reko da stavimo neki drugi rom gore a pošto ja neznam koji je za I9000 dobar da pitam vas.ipak se je odlučio za MIUI kojeg i ja trenutno koristim na svom S2

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
salih88 kaže...

Ja sam isto imao problema sa tim dok sam koristio cyanogenmod. Kad instaliraš go launcher opet će ti praviti problemčića dok ne instalirašGO Luacher EX Notification. 

:D

Niti s tim Launcherom mi ne radi :/

13 godina
neaktivan
kameni kaže...

Niti s tim Launcherom mi ne radi :/

Vidi ovako taj GO Launcher ima svoje GO CALL i GO SMS. Tako da kada te neko zove ono i dalje piše ona notifikacija iznad onih tvojih starih pozivi i poruke. Kada izbaciš one stare aplikacije za pozive i poruke, vidjet ćeš da piše notifikacija. Ja sam ovom aplikacijom uspio uštimati da mi piše broj iznad ovih aplikacija za poziv i poruke od teme. Malo pročačkaj po toj aplikaciji pa probaj uštimati da ti prikazuje notifikacije za GO aplikacije a ne za ove androidove koje dodju na njemu.

:)

13 godina
neaktivan
Tinča14 kaže...

Teamhacksung kad će više taj BUILD 17 ?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1363593 Evo pitao si kada će da izađe BUILD 17, evo da te obradujem, ali prijavljuju još dosta bugova, tako da ti još ne bih predložio flashovanje :D

16 godina
neaktivan

Ja sam na tom Romu od Builda 9, i pola tih bugova su jednostavno slučajni, pojave se nekim korisnicima, dok drugi uopće nemaju problema. Od ovih bugova koji su spomenuti na zadnjih par strana, barem pola sam isprobao i nemam ih. Jedno9stavno neki bugovi ovise o nekim nepoznatim razlozima .... Tako da mislim da ako i flashas rom da se neces razocarati.

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
13 godina
neaktivan
goranbm kaže...

Ja sam na tom Romu od Builda 9, i pola tih bugova su jednostavno slučajni, pojave se nekim korisnicima, dok drugi uopće nemaju problema. Od ovih bugova koji su spomenuti na zadnjih par strana, barem pola sam isprobao i nemam ih. Jedno9stavno neki bugovi ovise o nekim nepoznatim razlozima .... Tako da mislim da ako i flashas rom da se neces razocarati.

Tu se slažem sa tobom, ima dosta početnika koji nešto ili ne urade dobro ili zaborave wipe pa im zbog toga javlja greške, ali koliko vidim ima i par koji su tu na forumu duže i koji javljaju banalne greške, na primjer da se u meniju pomute sve slova od naziva aplikacija, ali da se restartom sve vraća na staro, ali mislim da nije ni to toliko strašno. 

Kad budem imao malo vremena i živaca probam i ovaj rom da flasham pa ćemo da vidimo utiske. 

Ukoliko ga neko prije proba, neka javi UTISKE :)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice