Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava

poruka: 5.989
|
čitano: 2.600.321
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Ajde vi sam malo meni pomozite: sa Semaphoreom dolazi i neki Vooodoo sounds i Voodoo color.. Što je to?

Do NOT feed the troll!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

hm ja kolko sam guglo to bi trebalo biti voodo sound za zvuk moba kao da mozes poboljsat neku kvalitetu zvuka,a grafiks za grafiku,tj za neki 3d....Postoji tema na xda .Eto tak sam ja to skuzil za te fixeve

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=806195  tu je ta tema pa vidi...

AMD-ATI
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.2.2012 11:59 (mirza64).

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Dkc i Crna bitanga, hvala puno na odgovorima!{#}

...borac za bolje danas, glasajte za nas!

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava
major_tom84 kaže...

Dkc i Crna bitanga, hvala puno na odgovorima!{#}

Lupi nam ''HVALA'' ispod posta!

Do NOT feed the troll!!
17 godina
mirza64 kaže...

hm ja kolko sam guglo to bi trebalo biti voodo sound za zvuk moba kao da mozes poboljsat neku kvalitetu zvuka,a grafiks za grafiku,tj za neki 3d....Postoji tema na xda .Eto tak sam ja to skuzil za te fixeve

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=806195  tu je ta tema pa vidi...

Skinuo sam sa Marketa Voodoo Sound, instalirao i zvuk mi je preko slušalica puno bolji. Ostavite defaultne postavke u programu i pomak je značajan..

Do NOT feed the troll!!
14 godina
neaktivan

a ovako bez slusalica?

AMD-ATI

0 0 hvala 0
17 godina

Čini mi se malo bogatiji, mesnatiji zvuk. Ali teško je ocjenjivat nešto što izlazi iz tog malog kreštavca. Ali na mojim Sennovima zvuk je osjetno bolji!

Do NOT feed the troll!!
16 godina
Mozete i jako poglasnit na slusalicama zvuk, pomaknete slider sa -10dB na +5dB.
420chan.org // 7chan.org
17 godina
neaktivan

Obavezno bass boost uključite.{#}

Držim u equalizer-u 'Rock' i uz bass boost zvuk je kao da sam na koncertu. {#}

Uglavnom igrajte se malo s postavkama, nađite si zvuk koji vam paše. Što se tiče Voodoo Colora da se malo igrati s gammom i malo boje srediti komu se da igrati i s tim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ljudi, jel imate rjesenje, danas sam flasho Semaphore 2.5 na stock 2.3.6, imam UZASAN color banding...
a voodoo screen tuning ne radi odjednom... (prije sam CFRoot imao)
Ista stvar sa 1.3GHz ocom i bez...
I jel mi mozete preporucit ROM sa ocom na bar 1.5GHz?
420chan.org // 7chan.org
14 godina

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3908&idPhone2=4114

SGS plus i Galaxy W skoro pa isti hardware imaju, i opet galaxy s nece dobit update, vala ovo mi je zadnji put da cu uzeti samsungov telefon, jednom dvaput sam uzeo i pogrijesio, vala 3. put nepadam

Had a dream I was king, I woke up still king

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Indestructible kaže...

SGS plus i Galaxy W skoro pa isti hardware imaju, i opet galaxy s nece dobit update, vala ovo mi je zadnji put da cu uzeti samsungov telefon, jednom dvaput sam uzeo i pogrijesio, vala 3. put nepadam

A gdje piše da će Galaxy W dobiti ICS?

Inače meni ne pada teško što SGS neće dobiti službeni ICS. Ionako su im Gingerbread ROM-ovi konstantno traljavi, strah me i pomisliti na što bi ličio njihov ICS ROM za SGS.

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.2.2012 2:47 (Dkc).
17 godina
Indestructible kaže...

vala ko ti kriv kad uzimaš ''međuizvedbe'' mobitela?? Naravno da za jedan SGS plus podrška neće biti kao za obični SGS!

Do NOT feed the troll!!
14 godina
Indestructible kaže...

Takoder, samsung-nikad vise.

LoL NordicEU : Heineken01
17 godina
KKristijan kaže...
Indestructible kaže...

Mladići - shvatite jednu stvar - ne možete očekivati da ćete imati punu sistemsku i softversku podršku za neke međuverzije mobitela! Uostalom, na vašim se komentarima vidi da vam je stock ROM jedino što ste vidjeli. Jer da ste tu i tamo eksperimentirali s custom ROM-ovima vidjeli bi da se stock i custom razlikuju ko nebo i zemlja.. prednost, naravno, ima custom!

Netko je napisao da je bolje da nema službenog ICS-a za SGS, jer ono što su napravili sa gingerom je strašno! Imate SGSICS, imate (ili će biti uskoro) CM9, sigurno će biti podrška i za vaše podtipove mobitela.

Do NOT feed the troll!!
17 godina
Evo jedan mali update: dakle ICSGS, Nova Launcher, Semaphore 0.8.0. kernel - mob je napunjen do kraja, i restartan. WiFi stalno uključen, svjetlina ekrana na cca 30%. Bluetooth OFF, GPS OFF, samo 2G mreže. Dosta prčkanja po mobu, fejs, market, igra GraveDefense HD na zahodu, SMS/whatsApp. AndroidOS mi ždere 18% baterije.
Uključen je cca 10 i pol sati, baterija je na 68% (prema infu iz system settings/Battery). To za sad izgleda super, najbolja trajnost baterije do sada!
Do NOT feed the troll!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Imam jedan problem s icsom.Kad duze ne koristim mob trazi me pin ko da sam tek upalil mob...i pise samo hitni pozivi.Dal je to nes u postavkama ili?

AMD-ATI

0 0 hvala 0
16 godina
Meni na Stock 2.3.6 + Semaphore 2.5, OC@1300, brightness 100%, 43%, 17h 20mn, screen on 2h 30mn...
420chan.org // 7chan.org
17 godina
mirza64 kaže...

Imam jedan problem s icsom.Kad duze ne koristim mob trazi me pin ko da sam tek upalil mob...i pise samo hitni pozivi.Dal je to nes u postavkama ili?

Koju verziju ROM-a i kernela imaš?

Do NOT feed the troll!!
14 godina
neaktivan

rom je onaj koji si ti dao link sa xda i semafor

AMD-ATI

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ekipa imam jedan problem ...

instalirao sam

ics ovaj kaj ste vi linkali

semaphore 0.0801 

i nova launcher 

i mob mi se restartira svakih 1-2min  ...lol nemrem nikaj radit na njemu pa ono sad pokušavam nač problem al ak neko zna da se ne mučim :D

preveliki clock :D

Ako ti neko pomogne stisni gumb HVALA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.2.2012 18:06 (teo7).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
CrnaBitanga kaže...
KKristijan kaže...
Indestructible kaže...

Mladići - shvatite jednu stvar - ne možete očekivati da ćete imati punu sistemsku i softversku podršku za neke međuverzije mobitela! Uostalom, na vašim se komentarima vidi da vam je stock ROM jedino što ste vidjeli. Jer da ste tu i tamo eksperimentirali s custom ROM-ovima vidjeli bi da se stock i custom razlikuju ko nebo i zemlja.. prednost, naravno, ima custom!

Netko je napisao da je bolje da nema službenog ICS-a za SGS, jer ono što su napravili sa gingerom je strašno! Imate SGSICS, imate (ili će biti uskoro) CM9, sigurno će biti podrška i za vaše podtipove mobitela.

glupost, ja vise preferiram prvo da izadje stock, pa kasnije koristiti custom, neda se meni peglati i cekati neko vrijeme da u custom romu proradi sve, na pocetku, ne radi ovo ne radi ono

a sgs+ je uzet samo radi toga sto sam morao produziti ugovor kod provajdera

Had a dream I was king, I woke up still king
15 godina
Izvadi SIM ocisti kontakte i vrati.
17 godina
Indestructible kaže...
CrnaBitanga kaže...
KKristijan kaže...
Indestructible kaže...

glupost, ja vise preferiram prvo da izadje stock, pa kasnije koristiti custom, neda se meni peglati i cekati neko vrijeme da u custom romu proradi sve, na pocetku, ne radi ovo ne radi ono

a sgs+ je uzet samo radi toga sto sam morao produziti ugovor kod provajdera

Dobro, i što sad? Preferiraš stock i onda stavljaš custom? Pa stavi odmah custom koji u pravilu radi bolje od stocka, i stvar riješena. Stock ginger sam na mobu imao doslovno dva dana, čak sam se vratio na njega s CM7, i vidio da je sranje kroz gusto granje.

A što se tiče ''nikad više Samsung'' fora, ne izdaje Samsung ICS za njega, nego Google! Isto tako su iz distribucije ICS-a isključili i hrpu HTC-ovih mobova, pa Motorolinih itd, itd...

Kupio si međumodel i pomiri se s time da neće biti službene nadogradnje - neće je biti niti za SGS - stavi neku s XDA i to je to!

Do NOT feed the troll!!
17 godina
mirza64 kaže...

rom je onaj koji si ti dao link sa xda i semafor

Ne znam, ja nemam nikakvih problema.

Rješenje ti je da pogledaš u Known Issues listu na XDA i fvidiš da li se to još kome pojavljuje.

A drugo da probaš isključiti Screen lock i Sim-card PIN, ja to uvijek imam isključeno jer mi je nepotrebna komplikacija.

Do NOT feed the troll!!
15 godina
neaktivan

Inace samo da znas da ne radi svi custom romovi bolje od stocka...recimo jos niti jedan ics rom ne radi kako bi trebao jer je pun bugova...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Izgleda da sam u semaphorovim postavkama onaj neki profile dolje na kraju stisnul pa kozna kaj se dog mozda je digo proc pa se restarto ugl sam to vratio na kak je bilo i sad je ok...Zanimalo me kakvih profila ima ali sam on nes odredi tak da je sad cjeli dan ok i jucer bilo i danas..Ugl se ne isplati nista dirat:)

AMD-ATI

0 0 hvala 0
17 godina
Cro01 kaže...

Inace samo da znas da ne radi svi custom romovi bolje od stocka...recimo jos niti jedan ics rom ne radi kako bi trebao jer je pun bugova...

što fali ICSSGS u RC4.2 ??

16 godina
Cro01 kaže...

Meni ICS CM9 radi sad bolje od bilo kojeg stock roma 2.3.x...

Ne znam o kakvim bug-ovima pričaš jer ja ih nemam još od build 12...(sad sam na 16)

Nema šanse da se vratim na bilo koji stock....bit će ICS na njemu dok ga ne prodam odnosno dok mi ne istekne ugovor......

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.2.2012 22:40 (amater_2).
16 godina
Clockan na 1300MHz MC3 uopce ne steka, idem sad MP igrat... :)
420chan.org // 7chan.org
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice