Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava

poruka: 5.989
|
čitano: 2.600.874
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava

Slažem se sa Tinča14, također isprobao oba ROM-a ....

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
17 godina
lukazg kaže...

Stavio sam CM, podsjetio me kako je nevjerojatno brz i sve one dodatne stvari u settingsima - Sve što mogu reći je :DDDDD

Jedino ne mogu staviti custom ringtone, inače je bilo tako da sam otvrio mp3 u musicu i set as ringtone, ovdje toga nema...

Ne znam, ja iz Winampa direktno izaberem melodiju za ringtone... Radi bez greške!

Prodajem zjake...povoljno! A ako sam ti pomogao - stisni HVALA..
15 godina
neaktivan
Gerontius kaže...

Nego... Da priupitam... Ako netko koristi Onecosmic ICS 4.0.3 RC3...

Da li je taj ROM dovoljno stabilan za svakodnevnu uporabu?

Koristim stock ROM JVQ i htio bih preći na ICS, a koliko čitam na xda, ljudi su dosta zadovoljni sa ovim romom, ali me zanimaju vaša iskustva... Jasno, prije stavljanja bih wipeao sve, mobitel bih doveo u djevičansko stanje prije nego kaj ga metnem {#}

i jedan i drugi su za svakodnevnu upotrebu ali i imaju jos dosta bugova...

ako zelis stabilan rom stavi darky-a 10.4.2 i nemjenjaj ga dok ne izađe stabilna verzija ics-a!

16 godina
Darky se jako pogorsao od verzije 12... iako je jos uvijek solidan rom, nema nista revolucionarno.
Master131 EESP - Undetected since 4/6/11
15 godina
neaktivan

po cemu se to pogorsao ?

0 0 hvala 0
16 godina
Nikakva posebna poboljsanja u odnosu na ostale romove, a i prosirio bi publiku da imaju threadove na XDAju
15 godina
neaktivan

Gle mozda nema neke stvari sto imaju drugi romovi ali vjeruj mi da kada izajde Stabilna verzija Darky-a onda je to rom bez bugova!

a svi ovi romovi na xda je dobro poznato da su vecinom za koristenje na max 2 tjedna i onda vec poludis od raznih bugova...zbog toga on ima svoju publiku koja ga koristi netreba mu xda...

A sada tko voli experimentirati i svaki dan flashati drugi rom samo naprijed...a tko hoce stabilan rom tu je darky ili stock rom sa custom kernelom !!!

16 godina
neaktivan

iako sumljam da je iko imo ovakvih iskustava ali ajd da pitam 

Imam malo lufta na ekranu

Ko da se odljepil malo ( staklo samo ) i sad gore se kad stisnem onda se back tipka lagano izviri izndad okvira. 

- Sad mobitel je kupljen 20.12.2010. kolko je garancija opce ? 
- Dali da nosim u Vip i kazem da mi se  to samo pojavilo ? ( na mobitelu se vide tragovi koristenja, malo je onaj okvir okolo izgreban ali ostalo je super ) 

Jer ja stvarno neznam kak je to nastalo tak je mobitel kupljen ( oglas ) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Po meni mislim da je mob nekome gadno pao i u tome slucaju ti nece proc garancija..Ako se radi o meh ostecenju tipa tog da je ogrebano jos nest sa strane.Jos nedo bog da je to nekak pokusao prikrit kad ti ga je prodavao(ljepit ili tak nes) bas ne vjerujem da ce priznat garanciju,jedino je sto bi mogo probat narucit drugu cjelu masku i dat nekome da ti zamjeni.

AMD-ATI

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

aha hvala 

a sto je nagore kaj mi se moze desti u vipu ? 
vrate mi mob i odbe garanciju ?  

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Tako je :)

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
17 godina
GRDI-146 kaže...

aha hvala 

a sto je nagore kaj mi se moze desti u vipu ? 
vrate mi mob i odbe garanciju ?  

Uzmu ti mob, porcija šiba i octa po plećima i na ispovijed..{#}

Odi probat ako nema vidljivih oštećenja, meni se na Njoki E52 iz čista mira počela odvajat tipkovnica od onog dijela gdje se dodiruje s ekranom, odnio u Mobis i zamijenili mi cijelu masku, bez ikakve frke. Ništa te ne košta da probaš.

14 godina
neaktivan

Ja bi osobno probao u europatradeu direkt po meni ovi iz VIPA budu ti uzeli mob i onda bus mjesec dana bez njega dok to oni tam daju,pa dok to oni njima vrate itd...ili probaj u neki servis koji je ovlasten za samsung..Znam da ima agramservis u zg se zove proguglaj pa posalji upit imaju mail...

AMD-ATI
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.1.2012 12:26 (mirza64).

0 0 hvala 1
17 godina
mirza64 kaže...

Ja bi osobno probao u europatradeu direkt po meni ovi iz VIPA budu ti uzeli mob i onda bus mjesec dana bez njega dok to oni tam daju,pa dok to oni njima vrate itd...ili probaj u neki servis koji je ovlasten za samsung..Znam da ima agramservis u zg se zove proguglaj pa posalji upit imaju mail...

Jaooo, nemoj u Agramservis, imaš tu na forumu hrpu postova u kojim ih ekipa pljuje...

18 godina
neaktivan
Ovaj RC3.1 je odlican, nema laga, kamera dobro radi... ali AndroidOS battery drain je tu... Da li je netko uspio izbjeći battery drain?
Tko pod drugim jamu, ja mu mamu.
16 godina
Ustvari nema draina, to je bug zbog kojeg se Android OS usage PRIKAZUJE veci nego sta stvarno je.
14 godina
odjavljen

yep nema draina i baterija je stvarno dobra . Do tri dana koristenja sa cca sat vremena telafoniranja dnevno , internet , mail ... znaci rom je za svakodnevni rad - vrti skoro mjesec dana i nemislim ga mjenjati dok ne izidje "stabilna" verzija za javnost {#}.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Ma ima draina... Danas u 6 ujutro ga ištekao iz struje... U pol sedam navečer baterija na 7%
ROM je flashan "djevičanski" - prvo stock jvp sa odinom, pa CFroot 3.7 sa Odinom, pa sam metnuo update na SD karticu, restartao u CWM... Sve wipeao/resetirao i flashao ROM i gapps...
Sve fenomenalno radi osim te baterije

Pošto mi je prvi put da flasham custom rom i rootam, da li sam gdje fulao?
14 godina
odjavljen

Mislim da imas problem s karnelom. I ja sam ga morao mjenjati ali se ne sjecam zasto . U moru karnela i romova mislim da su mi sugerirali ovaj ( FuguModICS_GT-I9000 ) - probaj potrazit {#}.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Kernel je defaultni koji dolazi sa ovim ROMom... Platypus se zove
18 godina
neaktivan

Evo... Flashao sam zadnju verziju kernela (btw ROM se više ne zove Onecosmic nego ICSSGS na XDA forumima) i  sad dobro radi!

Kaj da velim... ICS je udahnuo novi život u moj mobitel :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Da li si ostavio ovu Platypus verziju kernela ili si flashao s nekim drugim?
16 godina
neaktivan

Može jedno padobranac pitanje, da ne otvaram temu samo radi toga? Ovo nije striktno vezano za Samsung... :)

Zanima me koliko megabajta jede online google maps navigacija? 

I jesu li te maps iste kao i standardne, ove na "kompu". 

P.S. Neću rootat a ni ne želim kupovat licence.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
the_dammed kaže...

Može jedno padobranac pitanje, da ne otvaram temu samo radi toga? Ovo nije striktno vezano za Samsung... :)

Zanima me koliko megabajta jede online google maps navigacija? 

I jesu li te maps iste kao i standardne, ove na "kompu". 

P.S. Neću rootat a ni ne želim kupovat licence.

Nisam sigurno za prvo, ali su iste kao i na kompu.

15 godina
Dajte pišite ono što je bitnije kod ICS-a. Što ne radi dobro kao na Gingeebreadu.

Nema goreg nego kad neko neupucen procite tu razne hvale roma pa se pomuci da sve to poinstalira i flasha, da bi na kraju otkrii neki frustrirajuci problem ili bug pa mora opet sve nazad vracat.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Flashao sam sa novijom verzijom Platypus kernela koju je autor ROMa stavio na svoj dropbox account
15 godina
neaktivan
Chome kaže...
Dajte pišite ono što je bitnije kod ICS-a. Što ne radi dobro kao na Gingeebreadu.

Nema goreg nego kad neko neupucen procite tu razne hvale roma pa se pomuci da sve to poinstalira i flasha, da bi na kraju otkrii neki frustrirajuci problem ili bug pa mora opet sve nazad vracat.

Napokon netko realan :) 

Slazem se s tobom !

14 godina
neaktivan

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Već flashan i ok je :)

16 godina
neaktivan
Chome kaže...

Sory al ova druga rečenica ti je glupost. Za svaki ROM u njegovoj temi na forumu gdje ga skineš, uvijek imaš napisano što točno ne radi na njemu (Known Issues) i lijepo prije flashanja pročitaš, ukoliko vidiš da nešto ne radi, a tebi je to baš potrebno što bi ga instalirao... 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice