Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava

poruka: 5.989
|
čitano: 2.602.758
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Frendu je puklo ono staklo na ekranu i sad čitam malo po netu i kažu da se nemože samo staklo zamjeniti, nego da se mora cijeli komplet(i display), dali je to istina?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

I mom frendu je pao niz stepenice prije par mjeseci i to veselje ga  je doslo oko 800 novcanica u servisu {#}.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Znači da mijenjaju sve, probati ću naručiti sa Ebaya samo to staklo i neka odnese na servis. Možda mu promjene.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

A ono staklo na kameri se može kak promijenit? Več mi je svo izgrebano pa se slike loše vide.

Peace.......Ja sam muško, zakaj svi mislite da sam žensko ?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Evo papci, žderite :)

http://nvonews.com/2011/12/29/samsung-galaxy-s-to-get-android-ice-cream-sandwich/

Ipak ide!

EDIT - i sad čitam da razmatraju mogućnost izdavanja nekakvog Value Packa, koji bi ponudio NEKE mogućnosti ICS-a... Koja fakinkatastrofa..

Još jednom da ponovim ako čita netko iz Googlea/Samsunga (yeah, right), jasno i glasno:

Dajte nam puni ICS, maknite ono šugavo govno od TouchWiza, Samsung Appsa, Aldika, Layara i ostalog neupotrebljivog smeća, i imat ćete dovoljno memorije za nadogradnju!!

I još nešto - nitko ne puši foru da je Galaxy S hardverski nedovoljno potkovan za ICS, I NE - NEĆEMO KUPOVATI DRUGI NOVIJI MOBITEL kako bismo imali ICS

Hvala i doviđenja..

Prodajem zjake...povoljno! A ako sam ti pomogao - stisni HVALA..
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.12.2011 9:45 (CrnaBitanga).
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

imaš negdje službenu obavijest od danas ICS neće biti nego će izdati taj value pack, al nitko ne znaš što im je to

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava

A to ti je Gingerbread koji će imati nekoliko ICS mogućnosti i poboljšanja, uglavnom glupost i bezveze....

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
17 godina
neaktivan

Na xda piše drukčije:

http://www.xda-developers.com/android/galaxy-s-and-tab-getting-value-pack-instead-of-ice-cream-sandwich/

Update: reader msgfromside3, who speaks Korean, pointed out that the “Value Pack” is supposed to be ICS-based, but with some features removed. So both Galaxy S and Tab will almost definitely get Android 4.0 Ice Cream Sandwich, possibly with a “lite”-version of TouchWiz.

Nadam se da je to točno, znači puni ICS i lite verzija TW-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da to je sad novo nešto. Ja sam pročitao ovo dolje što je prekriženo neki dan :

The value pack would presumably include some Android 4.0-like features, such as enhanced multitasking, faster web browsing, new widgets, and improved camera, but on top of Android 2.3 Gingerbread. In the report, Samsung said that, due to the limited amount of RAM available, an Android 4.0 version wouldn’t be able to include all TouchWiz features. With previously available features removed, customers would be dissatisfied, which is why it has now instead opted for another Gingerbread update.

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
17 godina

a kad mozemo ocekivati ics za i9000??

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kada bude spreman. :D

17 godina
neaktivan

Evo Onecosmicov ICS RC2:

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=20877234&postcount=2298

Sadrži uglavnom bugfixeve.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dkc kaže...

Evo Onecosmicov ICS RC2:

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=20877234&postcount=2298

Sadrži uglavnom bugfixeve.

Ja sam baš prekjučer stavio rc1. Zanima me samo kad će popravit kameru. Jer bi na ics-u trebala radit bolje.

Uglavmon ogromna razlika u korist androida i sad to postaje vraški konkurent ajfonu po fluidnosti.

Ko drugom jamu kopa trećom šlajdra!
16 godina
neaktivan

CM9 je jucer izdao Build 12, usporedio sam ga sa Onecosmic rc2 i razlika je dosta velika i radi super brže i fluidnije :)

15 godina
neaktivan

neznam da li ste primjetili da applanet.net opet radi...

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja opet imam problem s internetom na mobitelu. Preko WiFi-a se neče spojiti nikako, restartam mobitel-ne radi, restartam router-ne radi. Neznam što da radim više. Ne mogu ništa skinuti s marketa niti čitati vijesti preko BugDroida.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jel ima tko problema s kamerom na ovom ROM-u: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1398223

Ja nemam autofocus i kamera je jednostavno traljava i spora. Također u načinu snimanja nema ni blizu 30 fps-a.

Ko drugom jamu kopa trećom šlajdra!
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.1.2012 0:16 (Blue_Fatal1ty).
15 godina
neaktivan
Koji modem koristiš ? Probaj staviti neki drugi modem...
16 godina

Kod mene na 2.11 radi kamera i ima autofocus...

Probaj ga fleshati na novo ili jednostavno instaliraj neku aplikaciju sa marketa tipa camera360.

15 godina
neaktivan
8rda3+ kaže...
Koji modem koristiš ? Probaj staviti neki drugi modem...

Imam ovaj modem. Nemam nikakav drugi da isprobam.

16 godina
neaktivan

A imaš orginal software na mobu ili ??

17 godina

ljudi eo danas sam nabavio samsung galaxy s i9000.

Imam sad pitanje,ovo piše u mome mobitelu:

Firmware version:2.3.5

Build number:Juwe's Smart edition v6.

ROM version:Juwe's ROM v6.0 GINGERBREAD

Trebam vaš savijet:dali preporučujete neki bolji ROM ili OS ili šta već (sry nov sam u androidu :S)?Ako ne,dali ima novija verzija od ove moje?

I kako skidam nove aplikacije?Pomoću koje aplikacije?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
goranbm kaže...

A imaš orginal software na mobu ili ??

Nemam original. Imam 2.3.5 verziju. Kernel je: 2.6.35.7-i9000XXJVS-CL565837 se.infra@SEP-73 #2. To mi je stric stavio prije oko 3 mjeseca, internet je radio sve do dok mobitel nisam stavio na tvorničke postavke.

BugHacker kaže...

ljudi eo danas sam nabavio samsung galaxy s i9000.

Imam sad pitanje,ovo piše u mome mobitelu:

Firmware version:2.3.5

Build number:Juwe's Smart edition v6.

ROM version:Juwe's ROM v6.0 GINGERBREAD

Trebam vaš savijet:dali preporučujete neki bolji ROM ili OS ili šta već (sry nov sam u androidu :S)?Ako ne,dali ima novija verzija od ove moje?

I kako skidam nove aplikacije?Pomoću koje aplikacije?

Aplikacije skidaš preko Android Marketa. Za ROM ti nek napišu ostale kolege jer se baš u to i ne kužim.

14 godina
neaktivan

ja sam prije stalno imao juwe rom i radio je odlično,ali ih više ne pravi pa je ovaj što imaš već malo zastario (ali ako ti radi dobro ne diraj),sada sam na Jetpack romu i radi odlično (to mi je do sada najbolji rom,a mjenjao sam ih dosta),ako budeš stavljao novi rom prvo sve dobro prouči jer se može desiti da nešto ne uradiš kako treba pa da ti radi gore nego što ti radi sada iako je noviji

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tinča14 kaže...

Nemam original. Imam 2.3.5 verziju. Kernel je: 2.6.35.7-i9000XXJVS-CL565837 se.infra@SEP-73 #2. To mi je stric stavio prije oko 3 mjeseca, internet je radio sve do dok mobitel nisam stavio na tvorničke postavke.

A da nisi upisao krivu lozinku ?? jer ne vidim razloga zašto ti se neće spojiti... Jesi nakon tvorničkih postavki, namjestio postavke na mobu kako su i bile prije ??

16 godina
neaktivan

Eto kako je i očekivano ništa od ICS-a za Galaxy S (službenog) a ni od Value packa .....

http://www.xda-developers.com/android/samsung-confirms-no-value-pack-no-ice-cream-sandwich-for-galaxy-s-and-tab/

16 godina
neaktivan

Ne želim biti Vidoviti Milan, ali vrlo je moguće da bude "no Jellybean for SII"!

16 godina

Fu*k yeah, strgao sam samo ekran a ne i masku - zamjena ekrana je 274kn a zamjena maske+ekrana 800kn (znači maska je 526kn, WTF!)

Blood in the carpet... Urine stains on the walls... A colony of bats in the men's room... Asbestos in your air conditioner! Snakes in your planes!
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
8ax kaže...

Fu*k yeah, strgao sam samo ekran a ne i masku - zamjena ekrana je 274kn a zamjena maske+ekrana 800kn (znači maska je 526kn, WTF!)

Gdje se to može zamjeniti ekran za 274kn? {#}

Imam točkicu na ekranu od pepela cigarete koja me iritira. {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 20:18 (Dkc).
16 godina

Ovlašteni Samsung servis u Sesvetama.

Blood in the carpet... Urine stains on the walls... A colony of bats in the men's room... Asbestos in your air conditioner! Snakes in your planes!
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 22:44 (8ax).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice