Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava

poruka: 5.989
|
čitano: 2.603.060
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

bok

imam 2.3.4 i uzasno me iritiraju neki sitni bugovi koji su vidim popravljeni u 2.3.5 verziji.

Kako, kako...., nadograditi na 2.3.5 ali da mi se ne izgube aplikacije i sve moguce stvari i postavke u telefonu? preko kiesa nemogu jer pise da imam verziju koja se nemoze nadograditi.

Ja normalno to znam napraviti preko odina ali nemam zivaca, vremena i volje opet provesti 2-3 mjeseca ugađajući telefon kao sto je sada sve na svom mjestu.  Sve opet instalirati, podesiti do najsitnijih detalja, u pbz po novi aktivacijski kljuc za mToken itd. I onda opet za tolko novu verziju i tako u krug.

Dal je to ikako moguce napraviti ili je odin - svjeza instalacija jedini izbor.

Hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava

Koji je trenutno najbolji costum ROM za galaxy s i kernel?
Cura bi htjela da joj flashnem nesto gore jer stock je postao katastrofa, stalno blokira, itd itd, vise problema nego koristi..

Dali je bolji miui ili darky, i koja je zadnja stabilna verzija oba roma?

I da li valja s njima upariti speedmod kernel, jer meni se on na mom SGS2 pokazao najboljim..
I ako moze netko zaljepiti link za ova 2 roma s uputstvima, ili neki treci ROM za koji mislite da je bolji, pa cemo vidjeti sta ce se gospodjici vise svidjeti..
Unaprijed hvala.. :) 

15 godina
neaktivan
bokizg kaže...

bok

imam 2.3.4 i uzasno me iritiraju neki sitni bugovi koji su vidim popravljeni u 2.3.5 verziji.

Kako, kako...., nadograditi na 2.3.5 ali da mi se ne izgube aplikacije i sve moguce stvari i postavke u telefonu? preko kiesa nemogu jer pise da imam verziju koja se nemoze nadograditi.

Ja normalno to znam napraviti preko odina ali nemam zivaca, vremena i volje opet provesti 2-3 mjeseca ugađajući telefon kao sto je sada sve na svom mjestu.  Sve opet instalirati, podesiti do najsitnijih detalja, u pbz po novi aktivacijski kljuc za mToken itd. I onda opet za tolko novu verziju i tako u krug.

Hvala

Backup nekom aplikacijom, npr. titanium backup

Proud Galaxy S I9000 owner
15 godina

Treba mi stock cf-root za XXJVQ....2.3.4

Trebam kalibrirat bateriju nakon nadogradnje..(zato kaj mi je napuni na 95%)

a nemrem nač ovaj stock rootan kernel da se hebem...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Android 2.3.6 I9000XWJVZ

Samsung I9000 Firmware

Pass - samfirmware.com
Source - www.SamMobile.com/firmware

Main changes:-
- faster boot time
- better memory management
- better overall performance/smoothness
- faster browser
- wider battery icon
- RFS seems more tuned
- better 2D performance
- slower 3D performance (in quadrant)
- better GPS performance (instant fix/better reception)

Download:-
http://hotfile.com/dl/136940891/b232b26/I9000XWJVZ_I9000OXAJVT_OXA.rar.html

0 0 hvala 1
15 godina

Ima netko ovaj mobitel da bi ga prodavao? Ako da nek mi se javi na pp, hvala :)

Uvijek radim na nekom projektu, pp ako vas zanima neka suradnja saljite poruku :D ------ Radim plexi kucista, ili sva ostala custom made kucista--posalji mi pp
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
lukazg kaže...
bokizg kaže...

bok

Hvala

Backup nekom aplikacijom, npr. titanium backup

da, al za titanium backup moram imati rootan mob, a ako ga rootam postoji (POSTOJI) mogucnost opet da izgubim sve podatke. Znam da je mala mogucnost al ne zelim riskirati. I kako onda napraviti backup svega ? :D

16 godina
nandroid backup.
Blood in the carpet... Urine stains on the walls... A colony of bats in the men's room... Asbestos in your air conditioner! Snakes in your planes!
17 godina
neaktivan
8ax kaže...
nandroid backup.

Opet mora imat rootan mob da bi flashao recovery i pokrenuo nandroid backup

Ili se može iz adb?

Lipstick junkie be funky all he wanty
17 godina
neaktivan

jel možda netko naručil ovaj punjač?

strah me da mi bateriju ne shebe takvo kinesko čudo.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.12.2011 18:19 (jura).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Pozdrav svima!

Nov sam na ovom pdf-u, pošto sam tek prije tjedan dana kupio Galaxy S.

Mob je došao sa stock Froyom, i preko Kiesa sam ga nadogradio na Ginger 2.3.4, Baseband je I9000XXJVQ, Build number Gingerbread.XFJV7

Danas sam ga uspješno rootao s Odino, vrlo jednostavno, 2 minute posla. Odmah sam primjetio ubrzanje, sve je nekako fluidnije, nema lagga i trzanja kao što se tu i tamo dalo vidjeti.

Sve radi, ništa nije obrisano s SD kartice, znači do sada 10/10.

Ono što me zanima jest kako ga UnRootati, da li je to ona opcija u Odinu Reset, ili se može izravno s moba (čisto radi garancije, ne dao bog da zatreba)? Pojavile su mi se ikone Superuser, CWM i Tweaks...

A drugo - što sad? Da li instalirati neki custom ROM i kernel, ako da - koji i kako? Koje korisne programe mogu instalirati a da rade na rootanom mobu?

Ili da jednostavno čekam službenu nadogradnju na ICS za Galaxy S (ako je bude)?

Hvala i lp,

CB

Prodajem zjake...povoljno! A ako sam ti pomogao - stisni HVALA..
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Bas me zanima koji si CF-Root stavio...

Ajd podijeli koju verziju....

Meni ne prima niti jedan cf-root osim onong smeca koje ima RFS/Voodoo

CF-Root-XX_UNK_JVQ-v3.7-CWM3RFS - s tim ne želi bootat

Baseband je I9000XXJVQ, Build number Gingerbread.XFJV7

znači koji si ti root stavio da radi... znaci CW + root bez lagfixa...

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.12.2011 7:25 (Zver).
17 godina

Evo ovaj: CF-Root-XX_UNK_JVQ-v3.7-CWM3RFS.tar...

Sad vidim da je isti koji tebi ne prima. Čudno, kod mene sve bez problema u dvije minute posla..

Prodajem zjake...povoljno! A ako sam ti pomogao - stisni HVALA..
14 godina
neaktivan
jkrajnik kaže...

Pozdrav!

ispričavam se ak krivo pišem, ima samo jedno pitanje o samsungu galaxy s+, kupio sam ga neki dan, i mobitel je zbilja super,,ali danas mi se 2x restartao sam od sebe..pa ak neko možda zna kaj bi moglo biti i da li se trebam brinuti.firmwahre 2.3.5., kernel verzija 2.6.35.7-perfroot@dell133#1, gingerbread.bokp4

nisam na njega instalirao skoro ništa, jedino kaj mi je ponudio aktualizaciju za software znači samsung apps, i skinuo sam nadogradnju za gmail, layar i market.

Molim ak neko ima kakvu ideju da javi..

Hvala unaprijed

niko nema nikakvu ideju, ili sam fulao temu?! specifično je to da se mob pali sam od sebe nakon kaj zaključam ekran..

15 godina
neaktivan

vjervatno je softwareski problem tj. bug probaj staviti zadnju verziju mislim da ima za njega 2.3.6 ili neki custom rom,malo prouci ovdje :

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1270

14 godina
neaktivan

Hvala..nosim ga sutra u T-centar, pa nek oni to srede, imam garanciju..brine me samo to dal je moguće otkloniti to, jer sam se načekao dok je mobitel došao i sad idmah problemi:(:(

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
majdo kaže...

Cura bi htjela da joj flashnem nesto gore jer stock je postao katastrofa, stalno blokira, itd itd, vise problema nego koristi..

I da li valja s njima upariti speedmod kernel, jer meni se on na mom SGS2 pokazao najboljim..
I ako moze netko zaljepiti link za ova 2 roma s uputstvima, ili neki treci ROM za koji mislite da je bolji, pa cemo vidjeti sta ce se gospodjici vise svidjeti..

Zar ne postoji nijedna dobra dusa koja bi htijela nabaciti komentar/savjet, koji rom bi bio najbolji po vama i link?

15 godina
neaktivan

darky 10.2.2 + semahore 1.9.1 JVT

http://www.darkyrom.com/community/index.php?threads/rom-darkyrom-v10-2-2-final-touchwiz-4.5124/

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1112908 oc stavis na 1200 mhz

Najbolja i najstabilnija kombinacija za sgs.

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.12.2011 20:27 (Cro01).

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
jkrajnik kaže...

Hvala..nosim ga sutra u T-centar, pa nek oni to srede, imam garanciju..brine me samo to dal je moguće otkloniti to, jer sam se načekao dok je mobitel došao i sad idmah problemi:(:(

Da sam na tvom mjestu stavio bi neki custom rom s kojim bi 99% rjesio problem i mobitel bi ti vjerovatno radio duplo brze nego sada...

Ali ipak je najsigurnija opcija odnjet ga u t-centar pa nek oni probaju rijesiti problem...

Pa ti odluci sta ces :)

14 godina
odjavljen
majdo kaže...
majdo kaže...

Zar ne postoji nijedna dobra dusa koja bi htijela nabaciti komentar/savjet, koji rom bi bio najbolji po vama i link?

CyanogenMod 7 , 2.3.7 - odlican rom . Stabilan , ultra brz i baterija vise nego zadovoljavajuca . Pogledaj na XDA forum za SGS imas sve sto te zanima {#}.

15 godina

Ajde mora netko da ga hoce prodati :D

Uvijek radim na nekom projektu, pp ako vas zanima neka suradnja saljite poruku :D ------ Radim plexi kucista, ili sva ostala custom made kucista--posalji mi pp
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Izgleda da niko nece {#} .Trenutno ne vidim razlog zasto bi ga mjenjao .

15 godina
Alien 22 kaže...

Izgleda da niko nece {#} .Trenutno ne vidim razlog zasto bi ga mjenjao .

Nazalost {#}

15 godina
neaktivan

pa imas ih na njuskalu !?

15 godina
Cro01 kaže...

pa imas ih na njuskalu !?

gdje ih ekipa cijeni u nebo a nebi spustili cijenu, p.s. ja jos pokusavam naci da netko uzme moj trenutni i moju nadoplati

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.12.2011 22:47 (FiCoO).
15 godina
Ne vidim razlog zasto bi spustali cijenu ako mobitel toliko vrijedi...
Valjda ga zelis uzet zato sto je odlican zbog svega, a ne zato sto je samo finog izgleda kao sto se konkurencija prodaje :)
15 godina
iceman89iceman kaže...
Valjda ga zelis uzet zato sto je odlican zbog svega, a ne zato sto je samo finog izgleda kao sto se konkurencija prodaje :)

Hehe, nasao sam za 1600kn i 1500kn, kontaktirao sam ih i naravno nitko se nejavlja :P

Izgled - da, ali onaj od ekrana ne od kutije mobitela :D

17 godina
neaktivan
FiCoO kaže...
iceman89iceman kaže...

Hehe, nasao sam za 1600kn i 1500kn, kontaktirao sam ih i naravno nitko se nejavlja :P

Provedi više vremena na njuškalu, ja sam svojeg danas kupio za 1500kn.

Lik je stavio oglas i u roku sat vremena je bio u mom džepu. {#}

LoL EU: Ferinus
15 godina
zv'jer2 kaže...
FiCoO kaže...
iceman89iceman kaže...

Provedi više vremena na njuškalu, ja sam svojeg danas kupio za 1500kn.

Lik je stavio oglas i u roku sat vremena je bio u mom džepu. {#}

Mozda mi se zato nejavlja jedan lik {#}

17 godina
neaktivan

Ekipa poz.

Kad sam zadnji put upgrade-o svoj SGS patchao sam KIES i povukao verziju za EU. Sada mi ne želi povući HR VIP verziju 2.3.4. Pošto znam da mogu ubaciti novu verziju sa ODIN-om molio bih samo neki link ili neki drugi način da se dokopam službene VIP verzije softa.

Unaprijed zahvaljujem !

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice