Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava

poruka: 5.989
|
čitano: 2.603.265
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava
Lepy kaže...

Trenutno na svom galaxy s imam DarkyROM 10.2.2 bez TW4. Stavio sam ga otprilike kad je izašao i od samog početka imam problem što mi nakon korištenja aplikacija poput galerije fotki, navigacije i sl. (vjerojatno svih aplikacija koje zauzmu veću količinu memorije) mobitel zašteka, odnosno potrebno mu je duže vrijeme da se rekuperira, vrati ikone na zaslon i da mogu dalje normalno nastaviti raditi. To me užasno smeta. Da li postoji neki način da se to popravi ili možda još bolje da li postoji neki bolji i noviji ROM koji mi preporučate da zamijenim ovog?

Možda je najbolji način ponovo flashat rom, to uglavnom riješava većinu problema

Proud Galaxy S I9000 owner
15 godina
neaktivan

Nije problem u romu neki u kernelu,vjerovatno koristis darkcore kernel !

flashaj zadnju verziju semaphore kernela i to je to :)

15 godina
neaktivan
EZY-E kaže...

Sta mislite, jeli bolji HTC HD 2 ili galaxy s?

Iako obožavam svoj galaxy s, HTC HD2 bi rado htio imati zbog izbora operativnih sustava koje je moguće na njega instalirati i imati ih na dual boot-u.

18 godina

ma taj htc je proslo svrseno vrijeme 

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.12.2011 16:14 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
u mad? :D
Blood in the carpet, urine on the wall, azbestos in the air conditioner, snakes in your planes... ///No one is ever truly lost...
16 godina
wtf kriva tema
Blood in the carpet, urine on the wall, azbestos in the air conditioner, snakes in your planes... ///No one is ever truly lost...
15 godina
neaktivan
Cro01 kaže...

Nije problem u romu neki u kernelu,vjerovatno koristis darkcore kernel !

flashaj zadnju verziju semaphore kernela i to je to :)

ok...jel mogu ovaj najnoviji semaphore 1.9.1 (JVT) staviti na darky 10.2.2 (JVQ)?

15 godina
neaktivan

mozes ja ga ga imam na tom romu...samo prije iskljuci lagfix i imas dvije verzije,obicni i BM(bigmemo) sa ovom BM ti neradi video snimanje u najvecoj rezoluciji.

18 godina
Skot kaže...
mali.ivica87 kaže...

Molim pomoć.

Na svom galaxyu imam raspored tipkovnice u načinu qwerty(usa)...ja bi htio to prebaciti u qwertz(eur)?

Da li netko zna kako?

android je 2.3.4....i mob je navodno kupljnen u t-mobile.

Moram reći da mi kies ne dopušta nadogradnju i da su mi ga preko štele nadogradili u europatrade-u.

Kies ni ne pušta drugu nadogradnju osim 2.3.4

inače, koristim 3x4 tipkovnicu pa ni ne znam koja je razlika između USA i Eu querty tipkovnice !?

Meni je Kies "dopustio" nadogradnju na 2.3.4 samo je malo zeznuto dok ne skonta telefon (glup softver)

Molim da ubuduće radije ne komentiraš ništa nego ovakve nebuloze!!!

Ili barem pročitaj što si napisao prije odgovaranja na nečije pitanje.

Uspio sam rješiti problem sa tipkovnicom, tako da sam u postavkama tipkovnice prebacio jezik na njemački.

Noi dalje ne mogu nadograditi softver na mobu preko kiesa, tj. piše mi da "Uređaj ne podržava nadogradnju softvera programom Kies".

Bolje 5 do 12 nego ni jedna poslije 1! :)
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.12.2011 23:55 (mali.ivica87).
17 godina

Ne znam tko je jos osim mene kupio zamjensku bateriju od 1800mAh od one njemačke firme kaj prodaje preko eBay-a -- ali ja sam stvarno zadovoljan - jos uvijek nije proslo puno ciklusa, 3-4 samo - ali baterija mi uz moje normalno korištenje traje već 3 dana 2 i pol sata i ostalo je jos 11% ...

inace mi je trajala malo preko 2, 2 i frtalj mozda

nije lose za 100 kuna

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Latz kaže...

od 1800mAh od one njemačke firme kaj prodaje preko eBay-a --

imaš neki link??

17 godina
neaktivan
Latz kaže...

Ne znam tko je jos osim mene kupio zamjensku bateriju od 1800mAh od one njemačke firme kaj prodaje preko eBay-a -- ali ja sam stvarno zadovoljan - jos uvijek nije proslo puno ciklusa, 3-4 samo - ali baterija mi uz moje normalno korištenje traje već 3 dana 2 i pol sata i ostalo je jos 11% ...

inace mi je trajala malo preko 2, 2 i frtalj mozda

nije lose za 100 kuna

znači dobra je?ja sam naručil prije par dana.kolko dugo si čekal na nju?

mali.ivica87 kaže...
Latz kaže...

od 1800mAh od one njemačke firme kaj prodaje preko eBay-a --

imaš neki link??

http://www.ebay.com/itm/390280069621?ssPageName=STRK:null:IT&_trksid=p3984.m1542.l2649

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
15 godina
hej ljudi,ovako,imam jedan problem...kupio sam navedeni mobitel,nisam ništa nadograđivao na njemu,sve tvorničke postavke,ali kad stavim na vibraciju,kad me netko zove uopće mi ne vibrira mobitel!
Do čega bi mogla biti greška?
pozz
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pozdrav svima, namjeravam kupiti ovaj mobitel, pa me zanima koji je najnoviji Android za njega? Isto tako me zanima i stranice za aplikacije, i ostale điđemiđe koje idu uz to :) Ovo će mi bit prvi Android, jer sam do sad posjedovao iPhone 3GS... Ispričavam se ako je pitanje bilo postavljeno već prije, nisam iskreno čitao prijašnje postove, sad ih pročitam pa ako nađem odgovor na svoje pitanje ili pak nađem nešto što me zanima pa postavim nova pitanja u editu, hvala :)

16 godina
neaktivan

Hej zadnji službeni Firmware je 2.3.5 (nadogradnja preko službenog programa KIES) ... Od neslužbenih možeš naći i 2.3.7 ( U Custom ROM-u pod nazivom CyanogenMod 7), a već sad postoje i prvi portovi najnovijeg Android-a 4.0 ali su još uvijek u Alpha izdanjima sa podosta nedostataka. Aplikacije skidaš na Android marketu, imaš ih stvarno, naravno ima besplatnih i onih koje se plaćaju. Od foruma, recimo ja koristim Mobilism, tamo ima svega :) A i google ti je prijatelj što se aplikacija tiče, tamo sam ih većinu našao :D

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
15 godina

Da dodam.. Kies radi kako treba samo ako.. se ode u postavke mreže i USB connection izabere Kies/pc suite...

Mislim da je vec neko napisao...

Ako se ostavi da pita kod izbora ne radi.. zakaj? nemam pojma

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

I još jedna... na stock 2.3.4 Romu izgleda da je nestala opcija za izabrati vezu konekcije sa PC-jem prilikom uštekavanja kabla...

Samo Data/kies/player..

nema opcije select on connect

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ja povučem prema dolje onaj padajući izbornik, imaš opciju na njemu za spajanje USB-om na komp...

Prodajem zjake...povoljno! A ako sam ti pomogao - stisni HVALA..
16 godina
neaktivan

Znam da nije ista stvar u pitanju, ali dali mi moze netko reci kakav je Samsung I9001 Galaxy S Plus te dali ga se isplati uzeti?

Ako ih nema, imam neku stelu pa bih vec izganjao jednoga za sebe...ako se isplati naravno!?

U T-mobile-u kosta 400 kn u tarifi koju gledam sto mi je ultrapristupacno...no ako imate neki drugi prijedlog, samo dajte posto ne pratim bas mobove i drzim se vecinom BlackBerry-a.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Dali je itko od vas davao mobitel na servis ( podgarantnim rokom - vip ) ?

Ima li Samsung istu politiku ko Apple da mobitele ne servisira nego izdaje nove uredaje ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Zar sam ovdje jedini sa ICS (Android 4.0.1) portom na I9000? Hebes Gingerbread, vise stvarno nemam volje da se vracam na isti. Iako je u beti, imam (lazem, nisam imao ni jedan) manje FC nego sto sam imao u nekim GB custom verzijama. Zasad ne radi video recording i par sitnih stvari.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Hej, ma i ja bih prešao isto, ali nemam baš vreman sad trenutno za zezanje sa tim :) a i video snimanje isto koristim dosta u zadnje vrijeme :) ali uskoro kad izađe neka prva stabilnija verzija, aj isto gibam :)

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
17 godina
neaktivan
Denyken kaže...

Zar sam ovdje jedini sa ICS (Android 4.0.1) portom na I9000? Hebes Gingerbread, vise stvarno nemam volje da se vracam na isti. Iako je u beti, imam (lazem, nisam imao ni jedan) manje FC nego sto sam imao u nekim GB custom verzijama. Zasad ne radi video recording i par sitnih stvari.

ja opće ne koristim video snimanje,čak i slikam jako rijetko.daj link da vidim koji su sve nedostaci  kod prelaska na ICS pa da vidim dal da prelazim sad ili da čekam neku stabilnu verziju.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
14 godina
neaktivan

Vjerujte i ja neznam kad sam nesto snimao...
Evo link http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1363593
Instalacija ja krajnje jednostavna - uobicajeni nacin. Primjetio sam da aplikacije rezervirane za TABLET rade perfekt (napomena: neke starije ne rade).
Meni je zaista sve super i jako sam zadovoljan. "Zakljucavanje licem" radi - za one koji ne znaju o cemu se radi - pogledaj ovaj video:

Napominjem: koristim ga preko 7 dana i ponavljam: nisam imao ni jedan FC iako je u beti.

Good luck!!

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2011 20:36 (Denyken).

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

jesi radio benchmark na ics-u ?

navodno ima hardware akcelaraciju pa pojasni malo o tome :) ?

0 0 hvala 0
18 godina
GRDI-146 kaže...

Dali je itko od vas davao mobitel na servis ( podgarantnim rokom - vip ) ?

Ima li Samsung istu politiku ko Apple da mobitele ne servisira nego izdaje nove uredaje ?

Pa nije Samsung religija ko Apple, pa da mora na taj način zadovoljit svoje sljedbenike.

Daš mob na servis, ako nešto ne radi i oni ti ga poprave i vrate.

17 godina
neaktivan
Cro01 kaže...

jesi radio benchmark na ics-u ?

navodno ima hardware akcelaraciju pa pojasni malo o tome :) ?

~1500 quadrant.

Ne navodno, nego je ima. Samo još ne radi 100% na SGS-u. (Dobar dio radi, ali mislim da nije sve. )

14 godina
neaktivan

Pozdrav!

ispričavam se ak krivo pišem, ima samo jedno pitanje o samsungu galaxy s+, kupio sam ga neki dan, i mobitel je zbilja super,,ali danas mi se 2x restartao sam od sebe..pa ak neko možda zna kaj bi moglo biti i da li se trebam brinuti.firmwahre 2.3.5., kernel verzija 2.6.35.7-perfroot@dell133#1, gingerbread.bokp4

nisam na njega instalirao skoro ništa, jedino kaj mi je ponudio aktualizaciju za software znači samsung apps, i skinuo sam nadogradnju za gmail, layar i market.

Molim ak neko ima kakvu ideju da javi..

Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Samsung Galaxy S i9000 -durabilty test

Molim pogledajte video.

Nije moguće da je ovaj mobitel toliko otporan na ogrebotine, oštećenja općenito {#} 

fake ?

Pjatim cujice po pajkovima.hihihihi....
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2011 13:00 (Endimion).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S i9000 -durabilty test
Endimion kaže...

Molim pogledajte video.

Nije moguće da je ovaj mobitel toliko otporan na ogrebotine, oštećenja općenito {#} 

fake ?

Moguće je, posebno ekran.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice