Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava

poruka: 5.989
|
čitano: 2.603.865
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava
amater_2 kaže...

IMa li di kakvo upustvo za stavljanje?

Nema, flešaš ga kao i svaki drugi ROM, wipe svega i normalan install ROM-a.

Long live Open Source and GNU/Linux!
15 godina
neaktivan

Slučajno*

Proud Galaxy S I9000 owner
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2011 16:19 (lukazg).
15 godina
neaktivan
GRDI-146 kaže...

moze pomoc : Nestaje mi notification bar ?

Ako si stavio neki launcher ili custom rom u postavkama launchera možeš podesiti vidljivost notification bara

15 godina
neaktivan
Nocio kaže...
lzgr kaže...
Nocio kaže...

vozdra. danas dobivam samsung galaxy s i vjerojatno ak na njemu nije android 2.3 cu stavit prek kiesa

sad me zanima kako mogu otkljucat mob da prima sve kartice tj mreze?

Bolje ti stavi neki Custom ROM, ako je 2.2 onda super jer za neke ROM-ove treba stock 2.2 zbog bootloadera. :)

jel ti problem da mi pojasnis ovo s bootloaderom, koja je vaznost toga u vezi 2.2 i 2.3 i koji rom preporucas?

Imaš sve objašnjeno kroz temu (search teme), možeš googlat, a preporučam XDA-developers forum, temu Samsung galaxy s i9000, pročitaš F.A.Q. (mislim da je pod General).

Ne želim biti bezobrazan ali ovakva pitanja su postavljena toliko puta da postaju kao 3. repriza Dadilje na RTL-u prije 6-7 godina.

Preporuke: Možda je najbolje da staviš neki Stock Gingerbread (Androidsoul.com stranica ima jako dobro napisana uputstva za flashanje koje je inače jednostavno dosta, a i na youtubu imaš apsolutno sve). A kasnije se igraj sa Custom ROM-ovima kada ti ovaj dosadi

16 godina
lukazg kaže...
GRDI-146 kaže...

moze pomoc : Nestaje mi notification bar ?

Ako si stavio neki launcher ili custom rom u postavkama launchera možeš podesiti vidljivost notification bara

Zato sam prešao s DarkyROMa.

No one is ever truly lost...
14 godina
neaktivan

Ima li negdje za kupit onaj gumeni dio za slušalice koje sam dobio uz mobitel?
Koliko koštaju? 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pozdrav.

Pošto ima puno postova,moze li mi tko reci samo, koliko je normlano da mi baterija prakticki traje po pola dana uz sasvim umjereno koristenje.

Malo neta,pozivi do 30 min,koji sms,spojen na 3G stalno u stanu na wi-fi,aktivan gtalk i viber!

Radi na 2.3.3 koji je dignut sa 2.2 i cak mi se cini da sa 2.3.3 baterija malo bolje stoji!

Hvala

0 0 hvala 0
16 godina
Android 2.3.3 ima Android OS bug. Bogledaj pod Battery Usage kolko ti Android OS trosi.
14 godina
neaktivan

Možeš li reć kako si to onda riješio? Ukoliko ne mislim mjenjat rom sama ne preostaje mi ništa nego čekati novu službenu nadogradnju i nadat se da če tad to bit riješeno?

14 godina
neaktivan

U vezi mog gašenja, napravila sam reset na tvorničke postavke, prošlo tek jedno punjenje preko noći pa ne mogu reć  bi li se ugasio, to čemo još vidjeti al mi opet zablokiro i sad dok bio upaljen mobo player naravno jedino moguće bilo vadit bateriju.

Zar je moguće da službeni update može tolko štekati i ako tko zna zašto ne mogu napunit bateriju dokraja, tj.napuni 100% al čim isključim iz punjaća padne na 92% pa opet uključim i tako 3-4 puta da bi ostala na 100% i to se događa svaki put kad ga punim i to nakon nadogradnje na 2.3.4., prije dok bio na 2.2 baterija bila normalno na 100% i tako ostala nakon isključivanja punjača.

Neki su mi predložili kalibraciju al ju nisam mogla napravit jer mob.nije rootan, može li se to riješit kako drugaćije ili zamjenom nove baterije?

I još samo jedna stvar ne mogu isključit google kartu a potrošila mi preko noći tj.od isključivanja s punjaća u roku 1 sata 10% bat., tj.pala na 89% i piše 50% potrošila google karta ostalo zaslon i android itd, a kad idem prisilno zaustavi, stane al opet pogledam pod pokrenuto i dalje radi,što da radim, da ju deinstaliram?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

trenutno mi pise da je os potrosio oko 8% a na bateriji je 4h i 10min trenutno

18 godina
neaktivan
zola.mne kaže...

Nece slobodno factory reset uradi. Barem u mom slucaju :P Sibaj preko odina neki novi rom kakav kies :)

Jucer mi se pojavila nadogradnja na 2.3 preko KIES-a mini. Moze li jos netko potvrditi da mi se nadogradnjom nece zakljucati na T-Mobile USA. Da napomenem, telefon je Galaxy S 4G.

"Oh, yeah, it was sooo easy, I can't believe it... No, it wasn't" (Mika)
17 godina
neaktivan

evo ovak,več sam se zasitil darkyroma i vrijeme je za promjene,pa kad ulovim za vikend malo slobodnog vremena flashal budem neki od ta dva,ali ne znam koji:

4 CyanogenMod
4 MIUI
Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Upravo uradio update preko KIES mini na Galaxy S 4G i updatealo ga na verziju 2.3.6. Ugodno iznenadjenje, s obzirom da na SII KIES vrsi update na 2.3.5.

P.S. Ostao je otkljucan:)

"Oh, yeah, it was sooo easy, I can't believe it... No, it wasn't" (Mika)
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2011 20:29 (Pudge).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
jura kaže...

evo ovak,več sam se zasitil darkyroma i vrijeme je za promjene,pa kad ulovim za vikend malo slobodnog vremena flashal budem neki od ta dva,ali ne znam koji:

Evo moje iskustvo...

MIUI - s obzirom da sam prešao sa Iphona na Android ovako nešto mi se nije svidjelo jer me previše podsjeća na Iphone. Inače svi ga hvale na veliko, pogotovo zbog mogućnosti mijenjanja tema

Cyanogen - vjerojatno najbrži i najfluidniji rom na kojem sam bio. Problem sam imao sa external sd 16gb. Uz to mu je mana što je aplikacija kamere dosta loša.

Da se razumijemo, svi hvale romove i treba ih isprobat, ovo je moje dosta subjektivno mišljenje

17 godina
neaktivan

stavil malo prije po preporuci TheRunner cyanogenmod i prvi dojmovi su izvrsni.

hvala još jedanput{#}

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
lukazg kaže...

Imaš sve objašnjeno kroz temu (search teme), možeš googlat, a preporučam XDA-developers forum, temu Samsung galaxy s i9000, pročitaš F.A.Q. (mislim da je pod General).

Ne želim biti bezobrazan ali ovakva pitanja su postavljena toliko puta da postaju kao 3. repriza Dadilje na RTL-u prije 6-7 godina.

Preporuke: Možda je najbolje da staviš neki Stock Gingerbread (Androidsoul.com stranica ima jako dobro napisana uputstva za flashanje koje je inače jednostavno dosta, a i na youtubu imaš apsolutno sve). A kasnije se igraj sa Custom ROM-ovima kada ti ovaj dosadi

Ok to sam skuzio. mogu uc u download mode i recovery mode s kombinacijom tipki bez ikakvog flesanja itd itd. Rootao sam fa s z4root, i posto imam 3e recovery a zelim 2e da bi mogo flesat romove i dovit custim clockwork recovery s kojim cf-om da to napravim? taj dio nikako nemogu skuzit kolko god da citao

EDIT: i koji cf root trebam stavit po ovim slikama? gledo sam al nigdje nemrem nac JPB

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.11.2011 9:54 (Nocio).
16 godina
CwM se flasha preko ROM Managera ili custom kernela...
16 godina

a kak stavie onda 2e recovery?

16 godina
Nikad cuo za to...
16 godina

pa sta onda treba imat sve za CmW? i kak to slozit

15 godina
neaktivan
Najmanje 20 puta već sve detaljno objašnjeno ovdje. Što, kako, s čim flashati, rootati, recovery .... Sve, sve , sve. Čak ima i napravljen tutorial na hrvatskom jeziku sa pripremljenim svim već potrebnim fajlovima za recovery, flash, root....
15 godina
neaktivan
Nocio kaže...

pa sta onda treba imat sve za CmW? i kak to slozit

Flashaj preko Odina neki custom kernel, to je najjednostavnije

14 godina
protjeran

zašto ovaj naš Galaxy S nema bljeskalicu ?

pa danas led bljeskalice i to po dvije imaju duplo jeftiniji mobaći.

ili galaxy ima tako dobru optiku da mu bljeskalica ni ne treba, u što sumnjam po fotkama koje napravim u zatvorenom.

vani je sve OK, fotke i video vrhunski.

Prof.dr.sc glazbeni producent, (bez sluha)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Da izgleda vise fensi... valjda.
16 godina
BTW Flashao sam stock 2.3.3 i uopce mi ne steka x264 720p kao na CM7 2.3.7.
15 godina
neaktivan
8ax kaže...

Na CM7 ne radi 720p video recording jer  CM team nema source code od moba, pa to nemogu popraviti.

17 godina
neaktivan

Evo ja sam alphu ics-a instalirao. Sve radi manje više osim GPS-a, Kamere i 3G-a :D.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1338636

Evo i koji video kako to radi:

[IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-ciNkUxwBeMQ/TskCDkk6FfI/AAAAAAAAAu4/7MGi11vw988/s512/ScreenShot.png[/IMG]

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.11.2011 14:40 (Dkc).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
lambo741 kaže...
8ax kaže...

Na CM7 ne radi 720p video recording jer   CM team nema source code od moba, pa to nemogu popraviti.

720p recording radi, ali playback šteka.

15 godina
neaktivan

Jeli ko probao GalaxyROM?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice