Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava

poruka: 5.989
|
čitano: 2.604.146
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava
Switch kaže...

Taj 2.3.7 kolko sam upoznat nije stock rom. Zadnji stock je 2.3.5. Ja sam trenutno na njemu i super sam zadovoljan. O 2.3.7 ne znam ništa pa nek netko tko ga ima napiše koju riječ.

2.3.7 je u CM7, a pošto je meni CM7 puno bolji i brži od samog stock ROM-a, teško je pisati o razlici 2.3.4 i 2.3.7 jer je jedan stock a jedan Custom. Ali CM7 je meni puno brži i fluidniji od bilo kojeg stock ROM-a i nema onih mutavih nepotrebnih aplikacija :D

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
15 godina
neaktivan

Koji je zadnji ROM koji podržava ful Htvatski, dakle i T9, a koji je zadnji samo sa Hrvatskim menijem bez T 9 i swype-a?

16 godina
Samo pazi, cm7 je nightly tj. Alpha rom i nema prijavljivanja bugova, ali imas super podrsku na XDA.
Meni su se jedino poceli force closati gappsi, docsi, facebook, rom manager nakon instaliranja hrpu programa.
No one is ever truly lost...
16 godina
neaktivan

Ma nek fleša CM7.1 stable i to je to.... A i dečki na xda oće pomoći kad god treba :)

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
15 godina
neaktivan

jel mi se isplati sada kupovati samsung galaxy s?? ili da uzmem neki drugi mobitel?? hoce li biti upgrade na android 4.0

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
99% da će biti update... samo pitanje bitnije je... kad će kod naših operatera biti update ;-) ....

zašto ne kupiti... dobar, brz.... ja sam npr. imao prilike i raditi na i kupiti galaxy s 2 pa me uopće nije impresionirao...
15 godina
neaktivan

hvala na odgovoru...kupiti cu :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

update će biti sigurno, samo je pitanje oće li biti službeno ili u obliku custom ROM-a :D

15 godina
neaktivan

zanima me sluzbeni :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
strbi kaže...

zanima me sluzbeni :D

99% sam siguran da oće

EDIT:

Flashao sam sad ovaj F1 v7 ROM, baš ću vidit jel valja šta... Čini mi se da je WiFi prijem loš, morat ću flashati drugi modem/radio.

Long live Open Source and GNU/Linux!
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.10.2011 23:17 (lzgr).
16 godina
neaktivan

Evo jedan tekst sa xda foruma, kažu da je službeno, ali tko zna :

Samsung has officially confirmed that Italy's new Galaxy will receive the update to Android 4.0 during the next year. The devices are confirmed:

• Galaxy S2
  • Galaxy Notes
  • Galaxy Tab 10.1
  • Galaxy Tab 8.9
  • Galaxy Tab 7.7
  • Galaxy Tab 7.0 Plus

A što se tiče wi-fi, modem /radio nemaju veze sa wi-fi , nego kernel ima... Jer su driveri za wi-fi u kernelu. Modem ti je bitan za signal i prijam signala a time i trajanje baterije. (barem tako ovi iskusni momci koji rade kernele za CM7 govore)

17 godina
neaktivan
goranbm kaže...

Samsung has officially confirmed that Italy's new Galaxy will receive the update to Android 4.0 during the next year. The devices are confirmed:

• Galaxy S2
  • Galaxy Notes
  • Galaxy Tab 10.1
  • Galaxy Tab 8.9
  • Galaxy Tab 7.7
  • Galaxy Tab 7.0 Plus

A što se tiče wi-fi, modem /radio nemaju veze sa wi-fi , nego kernel ima... Jer su driveri za wi-fi u kernelu. Modem ti je bitan za signal i prijam signala a time i trajanje baterije. (barem tako ovi iskusni momci koji rade kernele za CM7 govore)

Koji je onda kernel dobar za prijem WiFi-a?

15 godina
neaktivan
goranbm kaže...

• Galaxy S2
  • Galaxy Notes
  • Galaxy Tab 10.1
  • Galaxy Tab 8.9
  • Galaxy Tab 7.7
  • Galaxy Tab 7.0 Plus

ovdje nema galaxy s?

17 godina
neaktivan
strbi kaže...
goranbm kaže...

• Galaxy S2
  • Galaxy Notes
  • Galaxy Tab 10.1
  • Galaxy Tab 8.9
  • Galaxy Tab 7.7
  • Galaxy Tab 7.0 Plus

ovdje nema galaxy s?

Ne, što me čudi, jer galaxy s ima i više nego dovoljan hardver za ICS.{#}

Čak i ako ne izdaju, tu su uvijek developeri sa xda {#}

15 godina
neaktivan
Dobit će ga nexus, to ti je isto ;-)
16 godina
neaktivan
lzgr kaže...

A cuj neznam, jer se rade kerneli za odredene ROM-ove .... Ja na CM7 koristim FuguMod i super sam zadovoljan.... On je takodjer dostupan i za Miui ....

17 godina
neaktivan
goranbm kaže...
lzgr kaže...

A cuj neznam, jer se rade kerneli za odredene ROM-ove .... Ja na CM7 koristim FuguMod i super sam zadovoljan.... On je takodjer dostupan i za Miui ....

aha... kod desirea je nešto drugačije.

15 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi.

Pitanje vezano za kernel. Wikipedia mi je pomogla shvatiti što je kernel http://en.wikipedia.org/wiki/Kernel_%28computing%29 a mene zanima što mogu dobiti ili izgubiti mijenjanjem kernela na mobu. Na što sve utječe ta promjena, koji su najefektivniji ili najpopularniji?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
lukazg kaže...

Pozdrav ljudi.

Pitanje vezano za kernel. Wikipedia mi je pomogla shvatiti što je kernel http://en.wikipedia.org/wiki/Kernel_%28computing%29 a mene zanima što mogu dobiti ili izgubiti mijenjanjem kernela na mobu. Na što sve utječe ta promjena, koji su najefektivniji ili najpopularniji?

Da...

Možeš izgubiti garanciju koju si već izgubio vjerojatno rootanjem i/ili flashanjem custom ROM-a.

Možeš dobiti duže trajanje baterije, bolji WiFi signal itd..

14 godina
neaktivan

Vijesti!

-Samo za iskusne <--

Paznja - DEVELOPMENT ONLY

Android 4.0 Update for Galaxy S i9000

http://www.theandroidsoul.com/android-4-0-update-for-galaxy-s-i9000-custom-rom/

xda link

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1324556

Youtube

1 1 hvala 1
17 godina
neaktivan
Denyken kaže...

Vijesti!

-Samo za iskusne <--

Paznja - DEVELOPMENT ONLY

Android 4.0 Update for Galaxy S i9000

http://www.theandroidsoul.com/android-4-0-update-for-galaxy-s-i9000-custom-rom/

xda link

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1324556

Youtube

wow.si isprobal?trebal bi imati još jedan galaxy za takve stvari.{#}

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.10.2011 11:00 (jura).
17 godina
lzgr kaže...
lukazg kaže...

Pozdrav ljudi.

Da...

Možeš izgubiti garanciju koju si već izgubio vjerojatno rootanjem i/ili flashanjem custom ROM-a.

Izgubio si garanciju -- ali ju vratis u pol sata :D

15 godina
neaktivan
Latz kaže...
lzgr kaže...
lukazg kaže...

Pozdrav ljudi.

Da...

Garancija je izgubljena odavno, već se dugo igram custom ROM-ovima ali nikad nisam u potpunosti bio shvatio što je kernel. Hvala ;)

17 godina
neaktivan
Latz kaže...
lzgr kaže...
lukazg kaže...

Pozdrav ljudi.

Da...

Ma znam, samo kažem čovjeku jer nisam znao koliko zna o svemu, pa da nebi otišao na servis sa custom ROM-om i custom kernelom :D

14 godina
neaktivan

Mene traži da potvdim nekakav password. Da li on to mene traži password od mreže

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.10.2011 21:10 (mmm12).

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jesu li većina još na darky romovima ili je neki drugi prevladao kao najbolji?

Ja sam trenutno na Darky 10.2.2. U principu sam zadovoljan ali zadnje vrijeme Darky slabo unaprijeđuje i izdaje nove updateove pa možda su se u međuvremenu pojavili kakvi bolji romovi. MIUI me ne zanima jer je previše izmjenjeno sučelje i sve, Cyanongen također zbog nekih bugova za koje sam čuo.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Chome kaže...

Jesu li većina još na darky romovima ili je neki drugi prevladao kao najbolji?

Ja sam trenutno na Darky 10.2.2. U principu sam zadovoljan ali zadnje vrijeme Darky slabo unaprijeđuje i izdaje nove updateove pa možda su se u međuvremenu pojavili kakvi bolji romovi. MIUI me ne zanima jer je previše izmjenjeno sučelje i sve, Cyanongen također zbog nekih bugova za koje sam čuo.

Probaj staviti MIUI na tjedan dana, čisto da vidiš kako se snalaziš. Tako sam i ja govorio dok sam bio na Desireu, onda sam ga flashao i odlučio ostati na njemu jer je zbilja najbolji i najfluidniji.

15 godina
neaktivan

MIUI mi nije bio fora jer je izgledom sličan Iphone-u sa kojeg sam jedva dočekao maknut se i uzet SGS.

CM7 je bio najbrži, sa puno customization opcija, ali problemi sa SD karticom i loša aplikacija kamere me otjerala od tog Rom.

Najviše sam bio na Darkyu, i nekako se navikao na njega, s tim da mi je lagano dosadio, trenutno na JVR 10.2.2

Sada sam mislio isprobati Blockbuster jer su kritike dosta dobre.

Pitanje... Kada stavim stock Rom, mogu li iz recovery-a flashat Custom Rom? (Tj bez CWM-a)

I koji je smisao flashanja kernela preko Odina dok još imam stock rom prije samog flashanja Custom Roma? (jer vidio sam da tako neki rade)

Razlog tome jer sam odlučio odsad uvijek prvo stavit Stock rom prije bilokakvog flashanja customa da instalacija bude najčišća moguća, uz formatiranje SD kartice.

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.11.2011 23:13 (lukazg).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ako ne griješim mislim da baš sa   flashanja kernela preko Odina na stock romu dobije CWM sa kojim onda dalje možeš preko njega instalirat romove (mislim da sa stock kernelom to nije moguče,možda griješim), i mislim da se to mora napraviti,bez toga ne ide, ja sam za novi rom uvijek prvo stavljao stock,zatim formatirao internu memoriju i onda wipe verziju custom roma,već sam mjesecima na juwe 5.3JVR,radi odlično kao i prvog dana i iako je izašla nova verzija 6.0JVT neću dirati jer sam stvarno zadovoljan

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava
Isprobao sam Operu Mobile, FF, DolphinHD, Skyfire i zakljucio da je stock browser najbolji... pogotovo zbog user agenta...
No one is ever truly lost...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice