Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava

poruka: 5.989
|
čitano: 2.597.879
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Je li bilo govora o hrvatskim slovima na Darky romovima? Jer to mi jako fali...

EDIT: sam da kažem da sam stavio Darky JVR Base, dosta je sporiji od Cyanogenmod-a al nadam se da će me poslužiti...

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2011 13:35 (lukazg).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava
lukazg kaže...

Je li bilo govora o hrvatskim slovima na Darky romovima? Jer to mi jako fali...

EDIT: sam da kažem da sam stavio Darky JVR Base, dosta je sporiji od Cyanogenmod-a al nadam se da će me poslužiti...

Možeš instalirati hrvatski swype ako misliš na tipkovnicu, ili ako ti se ne sviđa imaš smart keyboard pro kojeg ja osobno koristim.

15 godina
neaktivan
Dkc kaže...

Možeš instalirati hrvatski swype ako misliš na tipkovnicu, ili ako ti se ne sviđa imaš smart keyboard pro kojeg ja osobno koristim.

Odličan savjet, hvala!

17 godina
neaktivan

Podržavaju li svi Samsung Galaxy SII LTE mrežu ili je to zasebna serija?

http://www.Hedonist385.in
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Zasebna...

Veza : 7500/650kbps. Prodajem PC, Athlon x3, 4GB RAM, HD6850, 250GB HDD + Pokolni, garancija.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

dal ima tko možda sljedeći problem, naime dok je net preko wifi-a na mobu uredno mi dolaze mailovi, viber i whats up, sve radi ok, al preko data paketa sve kasni više od pola sata.

normalno sinkronizacija i sve je uključeno al preko data paketa užas sve kasni

0 0 hvala 0
16 godina
Jel imas HSDPA, bar 500-600 kbps?
Veza : 7500/650kbps. Prodajem PC, Athlon x3, 4GB RAM, HD6850, 250GB HDD + Pokolni, garancija.
15 godina
To ti kasni na bonbonu vjerojatno? Zbog pusha ti kasni...
14 godina
neaktivan

ne, tmobile je u pitanju i bez obzira bilo 2g, 3g ili hsdpa signal, al uglavnom je hsdpa i brzina je nomalna ko što je i prije bila

al čini mi se da mi je to otkad imam juwe rom, idem probati sada cm7 pa ćemo vidjeti možda je do toga

0 0 hvala 0
15 godina
Isto ce ti biti...push je problem...
17 godina

Kako najjednostavnije složit' taj je*eni GPS ?

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Je li bilo koja mreža dobila službeni Gingerbread?

There's no time to lose, I heard her say Catch your dreams before they slip away
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pa mislim da je ovdje bio jedan post o tome da je dobio T-mobile, ali neznam da li je to potvrđeno....

17 godina
neaktivan

2.3.3 je došao na bonbon prije 2 tjedna

17 godina

jel moguće ikako nadograditi s 2.3.4 na 2.3.5 bez da moram sve aplikacije, sve postavke svega zivoga instaliravati/podesavati ponovo jer me to pshicki ubije. Treba mi mjesec dana dok mi mob ne radi kako ja zelim i onda se pojavi novi upgrade. Problem je u tome sto skoro nakon svakog poziva javi se pogreska "android.phone" has stopped working i onda mob ode u airplane mode i vrati nazad ( a nekad se ne vrati i potrebno ga je ugasiti i ponovo upaliti)

15 godina

E ja imam isti problem na 2.3.4. pa sam razmišljao stavit 2.3.5,ali mi se neda ponovno sve ins..

My way
17 godina

citao sam po forumima itd. i rjesenje ti je da za zvuk zvona stavis neki samsungov zvuk koji je vec u mobu i nakon prvog poziva s tom izmjenom mozes vratiti na staro ili da resetiras na tvornice postavke. Kod mene to ne pali. Nije mi zapravo to razlog za update vec to sto svakim novim upgradeom mi baterija sve duze i duze traje :D

15 godina

ma meni se taj android phone javi nekad al sam stisnem bilo koju tipku i vrati signal,nemoram restart..al taj 2.3.5 je beta čekaj bolje final..kak se pravi reset na tvorničke?onda mi se neče sve izbrisat?napravio sam sad onosa melodijom..ček stavio sam ono avemaria(to je valjda njegova)

My way
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2011 13:15 (galinjo24).
17 godina

ma i meni se vrati signal odmah, al u 10 % slucajeva ne, te moram raditi restart koji traje dulje od normalnog. Da, znam da je beta, to sam ovak informativno pitao dal je to moguce bez da se izgube sve postavke itd. Reset na tvornice, odi u settings, privacy. mislim da ce ti se sve izbrisat. Nisam siguran jer sam to radio na frendovom mobu koji je tek kupio i imao istog problema kao ja. Doslovno ga je izvadio iz kutije, i to se desavalo bez da je ikakve aplikacije instaliravo. Napravili smo factory reset i od onda radi.

15 godina

Moguče je jedino da ins.neku aplikaciju vračanje postavki,al s tim mi se neda zajebavat..a za tvornički ak je onaj bio novi nije imao niš ins pa nije mu se bilo šta obrisat...msm da neče aplikacije dirat...hehe

My way
17 godina

upravo tako. S tim aplikacijama mi se neda zajebavati. A neznam. probaj pa javi :D

15 godina
neaktivan

Da, T-Mobile prije 3 ili 4 tjedna, 2.3.3 Gingerbread. Zadovoljan sam, ali su i dalje ostali problemi s slanjem i primanjem MMS-a. 

16 godina
Dali se nekome blokira mob. (bude crni ekran) i ne reagira na niti jednu tipku? To mi se dogadja jako cesto..... dnevno barem jednom
15 godina

Hej,prvo ču ovo sad vidjet sa zvonom,ak neuspije onda na tvorničke:-)

My way
15 godina

amater_2 jesi na 2.3.5 ako jesi nije ni čudo, jel je to beta;----{#}

My way
16 godina
Jesam, ali mi se to dogadjalo i na 2.3.3 i na 2.3.4
17 godina
neaktivan

Meni je jedino blokirao dok sam koristio tw4.5 (ili bilo koji tw 4)

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Eo vako, ja bi htio isprobati neki custom room malo, i nekako mi je zapeolo oko na CyanogenMod 7 ... Da li je netko ovdje ga koristio da mi kaže koje su mu prednosti koje mane, i da li ima nekih veći bugova ??

Ovako trenutno znači imam stock 2.3.4 JVP , i rootan je sa onim kernelom sa prve stranice ovog posta. Može li mi netko reći što bi točno morao učiniti kad bi htio prijeći na ovaj custom ROM i da li mogu nekako sačuvati aplikacije, poruke, datoteke i ostalo ?? Hvala.

17 godina
neaktivan
goranbm kaže...

Eo vako, ja bi htio isprobati neki custom room malo, i nekako mi je zapeolo oko na CyanogenMod 7 ... Da li je netko ovdje ga koristio da mi kaže koje su mu prednosti koje mane, i da li ima nekih veći bugova ??

Ovako trenutno znači imam stock 2.3.4 JVP , i rootan je sa onim kernelom sa prve stranice ovog posta. Može li mi netko reći što bi točno morao učiniti kad bi htio prijeći na ovaj custom ROM i da li mogu nekako sačuvati aplikacije, poruke, datoteke i ostalo ?? Hvala.

Pročitaj prethodnu stranicu.

16 godina
neaktivan

Instalirao sam CyanogenMod i zanima me kako da dodam google account ??

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice