Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava

poruka: 5.989
|
čitano: 2.605.379
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Ustvari, ima jedan od najkracih trajanja.

Ocito si lose ROMove isprobavao :D

Veza : 7500/650kbps. Prodajem PC, Athlon x3, 4GB RAM, HD6850, 250GB HDD + Pokolni, garancija.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Da, lose ali dobre, svega i svacega. Mogao bi i ti probati vise njih i da ti prosudis a ne po sistemu "rekla-kazala". Probaj zadnju verziju pa nam svima javi ovdje.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

romovi se trebaju osobno isprobati, i to ne po jedan dan, najmanje desetak dana, i uopće ne mora značiti da ako radi dobro kod mene da će i kod drugoga, jer iako su svi galaxy s nisu svi isti (npr. neki modeli se mogu clockati a neki ne), treba pročitati sva mišljenja ali ne napadati nikoga jer ako čitate forume znate da sve ovisi od korisnika do korisnika, kod nekog radi savršeno dok kod drugo nikad gore, npr. meni darky nikad nije bio baš nešto dok kod večine radi super, a meni je super juwe (radi stvarno odlično) iako nekima ne odgovara.

najosnovnije je da se pažljivo drži uputa instaliranja roma, po mogučnosti da se sve briše i kreće iz samog početka bez ikakvih backupova (znam da je to mnogima nezamislivo) jer onda je najveća mogučnost da ništa neće štekati

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pozdrav.Trebao bih usb data kabel.Gdje ga mogu kupiti ak netko zna?

mašić
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava
mačakzg kaže...

Pozdrav.Trebao bih usb data kabel.Gdje ga mogu kupiti ak netko zna?

Bilo gdje, u čipoteci ili slično.

To je obični microUSB to USB kabel.

17 godina
neaktivan

Hej ekipa, jel se isplati kupiti ovaj mobitel? Kakva su iskustva? Kakva je kamera? Koji ROM da nabacim ako ga kupim?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kod mene je bezicni internet u PC. Kablom sa vanjske antene povezan je preko USB-a. Zanima me, posto nemam Wi-Fi signal u stanu, da li mogu i pomocu cega napraviti da dijelim taj internet i svom Galaxy-ju? Jel moguce to?

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Fala,bio u chipoteci i kupio.Cijena-35kn.

mašić
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Galaxy mi ne prepoznaje karticu jer kodiran je na drugog operatera.Sad me zanima ak netko zna tko je to već radio:1. s kojim programom je najlakše dekodirati mob?

2. koji je firmware sad najbolji i najstabilniji za skinut?

pozdrav....

mašić
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Denyken kaže...

Kod mene je bezicni internet u PC. Kablom sa vanjske antene povezan je preko USB-a. Zanima me, posto nemam Wi-Fi signal u stanu, da li mogu i pomocu cega napraviti da dijelim taj internet i svom Galaxy-ju? Jel moguce to?

Nisam dobro razumio ovaj prvi dio. Uglavnom ako PC ima WLAN adapter (antenu) možeš preko Connectifya napraviti WLAN (Wifi) mrežu.

To sam ja radio dok mi je laptop bio spojen preko LAN-a u domu pa sam tako davao net telefonu. Ali naravno moj laptop uz LAN ima ugrađen WLAN adapter.

berofx kaže...

Hej ekipa, jel se isplati kupiti ovaj mobitel? Kakva su iskustva? Kakva je kamera? Koji ROM da nabacim ako ga kupim?

Naravno da se isplati za ~2k kuna.

Što se tiče kamere video je odličan dok su slike pristojne valjda.

Romove biraš po osobnom ukusu (da, toliko ih ima :D )

mačakzg kaže...

Galaxy mi ne prepoznaje karticu jer kodiran je na drugog operatera.Sad me zanima ak netko zna tko je to već radio:1. s kojim programom je najlakše dekodirati mob?

2. koji je firmware sad najbolji i najstabilniji za skinut?

pozdrav....

Nisam radio, ali ima aplikacija na marketu i gomila youtube videa, pa provjeri.

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.9.2011 20:37 (Dkc).
16 godina
neaktivan

To znam i sam,ali koja je najbolja aplikacija?

mašić
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mačakzg kaže...

To znam i sam,ali koja je najbolja aplikacija?

Pa nije to nešto što ćeš svaki dan koristiti. Prva koja obavi posao je najbolja. :D

Probaj ovde dvije:

https://market.android.com/details?id=com.clarkehackworth.SamsungGalaxySUnlock&feature=search_result

https://market.android.com/details?id=com.helroz.galaxysunlock&feature=search_result

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.9.2011 21:05 (Dkc).
17 godina
Dkc kaže...
Denyken kaže...

Nisam dobro razumio ovaj prvi dio. Uglavnom ako PC ima WLAN adapter (antenu) možeš preko Connectifya napraviti WLAN (Wifi) mrežu.

To sam ja radio dok mi je laptop bio spojen preko LAN-a u domu pa sam tako davao net telefonu. Ali naravno moj laptop uz LAN ima ugrađen WLAN adapter.

EDIT : Riješeno

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.9.2011 21:23 (Xbox360 Modder).
17 godina
neaktivan

jel stavil ko 10.3 darky?ne znam zakaj ali imam stari market!?kak je kod vas?radil sam wipe

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ja sam stavio i isto mi je stari market...meni to ne smata cak mi je i drazi stari :)

imas negdje na xda download novi market....

17 godina
neaktivan
jura kaže...

jel stavil ko 10.3 darky?ne znam zakaj ali imam stari market!?kak je kod vas?radil sam wipe

Samo nađi .apk novog marketa i instaliraj. Radit će sve.

Također sam stavio 10.3.

16 godina
Stock 2.3.4 JVR + GalaxianEE, zasad je sve super
Veza : 7500/650kbps. Prodajem PC, Athlon x3, 4GB RAM, HD6850, 250GB HDD + Pokolni, garancija.
16 godina
Shit, slucajno GalaxianGT umjesto EE stavio :( (GT je na 1200MHz OC)
15 godina
neaktivan

Većina koristi Darky romove kod nas ali me zanima jeli ima netko da je probao neke druge i kakvi su. Ja sam oduvijek na Darkyima bio ali odkako se Darky povuka baš i nisu im nešto romovi. Od Darky-a 9.5 nijedan Darky mi nije savršeno dobar. Trenutno sam na 10.2.

Malo sam gledao po XDA pa sam se zainteresirao malo za onaj F1 rom i za Cyanongen. Jel ima neka lista top 5 custom romova sa prednostima i nedostacima?

0 0 hvala 0
16 godina
Stock + Custom Kernel (Ja koristim GalaxianEE)
16 godina
neaktivan

Ukratko, kaj se dobije tim GalaxianEE ??

16 godina
Voodoo Sound, Zipaligned, deodexed, Voodoo Color, CWM...
15 godina
neaktivan

koristi li netko micro sd od 32 GB ?negdje sam citao da nekima mobitel ne prihvaca tu karticu zbog velicine...

0 0 hvala 0
16 godina
Ja je mislim kupit...
17 godina
neaktivan

Samo budite svjesni da ne možete staviti fajl veći od 4 GB. Tako da 720p film ne ide :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
16 godina
Pa kaj ce ti 720p na mobu...
17 godina
neaktivan
8ax kaže...
Pa kaj ce ti 720p na mobu...

Ma recimo da spojim na TV-u, jer sve na laptopu skidam u 720p i sad da ne moram opet skidat dvd rip htio sam neki film pogledat i ne ide xD

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.9.2011 9:42 (Dkc).
16 godina
Pa enkodiras u x264 800*480 650kbs...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice