Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava

poruka: 5.989
|
čitano: 2.605.919
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Flashanje nema veze sa otkkjucavanjem mobitela.

0 0 hvala 0
17 godina

Može mi neko pls pojasnit Z4 Root aplikaciju, čitao sam po netu ali nisam baš skužio ?

Znam da ima Temporary Root i Permanent Root, temporary bi trebalo biti privremeno koliko sam shvatio,

ako napravim temporary root brišu li se svi podaci no mobu ili ?

Nisam rootao mob do sad, pa nemojte zamjerit na možda noobovskim pitanjima.

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava

ja sam rootao preko njeg i uradio sam perament root

15 godina

kad če doči 2.3.3 na tele 2?

17 godina

Probao sam Z4 Root, ne radi na mom mobu (jer imam 2.2.1).

Sad ću probat preko Odina.

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Koji je postupak rootanja Galaxy S na 2.3.4 XXJVP ?? i da li je postupak rootanja moguc bez da se izgube aplikacije iodaci i to ??

16 godina
Trebas instalirat .zip iz cwma.
Afaik svi romovi sem stocka su prerootani?
Neaktivan.
17 godina

Evo rootao sam s SuperOneClick programom. {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.8.2011 23:13 (Xbox360 Modder).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Koja verzija programa i koja verzija androida ??

Ja sam uspio vrlo lako s Flshanjem nekog kernela, na 2.3.4 :)

15 godina

xbox bio bih ti zahvalan kad bi ukratko na napisao što moram sa SuperOneClick programom točno,čini mi se najednostavniji,msm da napravim update na 2.3.4

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ti oces root-at ili nadograditi na 2.3.4 ??

15 godina

evo ga uspio preko odina nadogradit na 2.3.4,e sad sve mi se izbrisalo,to nemogu više vratit?i pitanje na engleskom je,dali ču moči kad dođe preko kiesa nadogradit na hrvatski..

16 godina
Ne mozes stavit hrvatski mislim i nemozes vratit programe.
Trebao si mislit o tom.
Neaktivan.
15 godina

a jezik mi nije tolko bitan čak je na engleskom bolje,ali eto sad čemo opet na marketu provesti jedno vrijeme...

16 godina
neaktivan

A koji si to stavio da nema hrvatski, ja sam isto preko Odina flashao 2.3.4 i ima Hrvatski ???

15 godina
neaktivan

koji 2.3.4??? da si stavio jvq imao bi i hr meni i možeš i swype staviti i sve

0 0 hvala 0
15 godina

ček jel ima to namještat jezik negdje ili default bude hrvatski?

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.8.2011 15:15 (galinjo24).
15 godina

Našao sam Hrvatski:-)))ima odmah default swaype....razlika je velika u brzini i izgledu od froya;-)))

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.8.2011 15:25 (galinjo24).
17 godina

imal neki app da mi preko citavog ekrana pokaze propusten poziv i poruka kad mi stigne? ovako mi samo u notification baru pokaze!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

možeš instalirati NOLED pa da ti pokazuje na ekranu notifikacije za sve i svašta, a možeš i sam slike birati

a imaš i full screen caller id, tako da ti može biti i slika pozivatelja preko cijeloga ekrana, kao i obavijest za propušteni poziv, poruku...

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Flashao sam JVQ (XEU) fw preko Kiesa, a prije imao JPY (XEU) fw. Prije flashanja zaboravio sam napraviti wipe iz recovery-a pa me sad malo to muči. Jel sam trebao raditi wipe? S druge strane nakon flasha dočekale su me stare postavke i aplikacije pa ne moram sve iz početka instalirati i postavljati.

I još nešto. Vidim da su kolege gore stavljali JVQ fw preko Odina i nakon toga imaju hrvatski swype. Kod mene nema hrvatski swype vjerojatno zbog XEU verzije. Da li je sad naknadno moguće nekako tu verziju prebaciti na CRO pa da imam hrvatski swype?

0 0 hvala 0
17 godina
Lepy kaže...

Flashao sam JVQ (XEU) fw preko Kiesa, a prije imao JPY (XEU) fw. Prije flashanja zaboravio sam napraviti wipe iz recovery-a pa me sad malo to muči. Jel sam trebao raditi wipe? S druge strane nakon flasha dočekale su me stare postavke i aplikacije pa ne moram sve iz početka instalirati i postavljati.

I još nešto. Vidim da su kolege gore stavljali JVQ fw preko Odina i nakon toga imaju hrvatski swype. Kod mene nema hrvatski swype vjerojatno zbog XEU verzije. Da li je sad naknadno moguće nekako tu verziju prebaciti na CRO pa da imam hrvatski swype?

postavke i aplikacije su ti ostale zato sto nisi uradio wipe. a wipe mozes uraditi kad god hoces preko CWM-a i onda ce ti se izbrisati aplikacije itd... :)

16 godina
neaktivan
Lepy kaže...

Ako mislis na moj post gore, ja sa stavljao XXJVP verziju i imam hrvatski .....

14 godina
neaktivan
Zna li neko kako se moze skinuti ROM,i vratiti sve na staro,posto prodajem telefon
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Skini stock 2.3.4 sa samfirmware.com
Neaktivan.
14 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.8.2011 22:51 (Borisbc2).
15 godina
neaktivan

jel se uopče isplati stavljati 2.3.4

Imam galaxy iz Vip-a, ima standardni 2.2, moram priznati da radi savršeno, možda ima neki sitni lag kod dodavanja appova, ali zanemarivo.

Najviše me GPS iznenadio, imao sam Desire, Desire Z, isprobao Desire S, i moram priznati da meni na Galaxyu bolje šljaka, očito su prve revizije imale problema, ali ovo sad je odlično, GPS fix brz, preciznost ok.

I baterija je odlična, usporedna sa Iphonom 4 koji sam imao. Izdrži bez problema dva dana uz relativno dosta korištenja.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Isplati se stavljati 2.3.4 ako imas froyo....

15 godina

jel ima veze ako imaš puno aplikacija,da je baterija slabija i live wallpaper*

16 godina
Live wall dosta bateriju trosi.
Neaktivan.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice