Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava

poruka: 5.989
|
čitano: 2.605.859
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava
zola.mne kaže...
E do cega to moze bit da mi je znat.? Znaci samo kad sisnem dugme sa strane POWER onda se ukluci i izbaci me na home skreen ali ne moze da se cacka nista dok ga ne maknem sa punjaca. Ima li jos ko sa ovim problemom?

isti problem imam i ja :( i ja trazim po netu sta moze biti uzrok ali nista nema :S

14 godina
neaktivan
Javi ako napravis to....
Posle instaliranja STOCK JVR vidim da mi je onaj Touch wiz launcher. Da li je normalno to? Zar ne bi trebalo da mi je po defaultu Gingerbread?

0 0 hvala 0
16 godina
Pa jer je to STOCK rom od Samsunga.
Odi u instalirane aplikacije pa TwLauncher pa 'clear defaults' pa stisni Home i pitat ce te koji Launcher hoces.
Neaktivan.
16 godina
neaktivan

Pozz. Kako da si GPS pravilno kalibriram. Pokušao sam sa par programa kao okretanje za 360 par puta po svakoj osi. Problem je u tome kaj ma na mapsu i Sygic Auri smjesti na oko 4,5km od mjesta na kojem sam. Jel to do satelita ili do moba?
tnx 

0 0 hvala 0
17 godina
hmm ja imam jedno pitanje mozda malo i glupo ali me zbunjuje jedno a to da system storage ima 1.7gb free a sd card 5.66gb free :S jel ovo predstavlja kao dvije particije ? internal phone storage mi pokazuje 165mb/1.85gb predpostavljam da je 165mb zauzeto vec i personal data 5.57mb/127mb a internal sd card 47.26/5.63gb?! kako mogu ovo vec sto je na phone storage prebaciti na sd card? jer imam vise memorije na sd card odnosno usb storage nego na phone storage!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DangerousB kaže...
hmm ja imam jedno pitanje mozda malo i glupo ali me zbunjuje jedno a to da system storage ima 1.7gb free a sd card 5.66gb free :S jel ovo predstavlja kao dvije particije ? internal phone storage mi pokazuje 165mb/1.85gb predpostavljam da je 165mb zauzeto vec i personal data 5.57mb/127mb a internal sd card 47.26/5.63gb?! kako mogu ovo vec sto je na phone storage prebaciti na sd card? jer imam vise memorije na sd card odnosno usb storage nego na phone storage!

ovih 1.7gb ti je za instalirat aplikacije, a ovih 5.66gb za sve ostale što pohranjuješ na mobitel.

17 godina
TheRunner kaže...
DangerousB kaže...

ovih 1.7gb ti je za instalirat aplikacije, a ovih 5.66gb za sve ostale što pohranjuješ na mobitel.

hmm kad odem na manage applications pa kliknem on SD card vidim da imam instalirane 3 aplikacije ispod pise USB storage 36mb used a free 5.66gb a downloaded system storage pise 167mb used 1.7gb free jel moguce nekako da napravim da mi se aplikacije instaliraju na sd card ?

14 godina
neaktivan
DangerousB kaže...
TheRunner kaže...
DangerousB kaže...

hmm kad odem na manage applications pa kliknem on SD card vidim da imam instalirane 3 aplikacije ispod pise USB storage 36mb used a free 5.66gb a downloaded system storage pise 167mb used 1.7gb free jel moguce nekako da napravim da mi se aplikacije instaliraju na sd card ?

Da, mislim da možeš, ali nisam još probao ništa s tim jer je ovih 1.7gb i više nego dovoljno za aplikacije.

17 godina
TheRunner kaže...
DangerousB kaže...
TheRunner kaže...
DangerousB kaže...

Da, mislim da možeš, ali nisam još probao ništa s tim jer je ovih 1.7gb i više nego dovoljno za aplikacije.

ali ne kuzim jedno sto neke aplikacije instalira na sd a neke na phone storage :S pokusao sam ono move app to usb storage i pise da nema memorije :S

16 godina
Stavlja podatke od appa (gameloft igrice, sygic...) na SD.
Neaktivan.
14 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.8.2011 16:08 (zola.mne).

0 0 hvala 0
16 godina
Ressurection je ogoljeni a obicni obicni.
Neaktivan.
14 godina
neaktivan

-----------------------------------

Martux ROM V3 2.3.4 (JVR)

Odlican!!

http://martux.nl/index.html

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Denyken kaže...

Odlican!!

bolji od darky?ovak na prvi pogled super izgleda

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
14 godina
neaktivan
jura kaže...
Denyken kaže...

Odlican!!

bolji od darky?ovak na prvi pogled super izgleda

Zanimljiv je ROM, ne kosta nista da se proba... :)

14 godina
neaktivan
Oce li mi reci ko koliko crtica vam je domet na ovaj tel?

0 0 hvala 0
16 godina
Obicno 3.
Al i kad je 0 ima signala.

Inace koji je naj fancy rom osim miuija?
Neaktivan.
14 godina
neaktivan

Ok hvala puno i meni je 3 a kad sam u podrum smanji se pa pomislih da to nije dobro ;)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

jel probo ko martux rom da nam javi prve dojmove :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Martux rom ima HR jezik (netko me je pitao za to) i kod mene se navigacija rusila, a naredni dan se phone poceo restartati sam od sebe (mozda zbog iGO-a?). Koliko god vizuelno dobro izgledao neki ROM najbitnija je stabilnost. Za dobar izgled ROMovi tipa HaWKiSH ili Martux ili svi pokusaji portovanja SGS 2 u SGS su podlozni rusenju samih od sebe... bar za sad.

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.8.2011 13:41 (Denyken).

0 0 hvala 0
15 godina

Ljudi jedno pitanje,uzeo sam i9000.preko kiesa sam napravio update na froyo,kako da stavim najnoviji firmwire,ono da nije komplicirano...msm. na ovaj najnoviji službeni update...2.3.4

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.8.2011 14:21 (galinjo24).
14 godina
neaktivan

IMAM JAKO ZANIMLJIV PROBLEM...KUPIO SAM GALAXY S PRIJE PAR DANA,DOWNLOADOVAO SAM SAMSUNG KEIS AL KOMPJUTER MI NE PREPOZNAJE MOBITEL A VIDIM DA MI SE PUNI BATERIJA ZNACI DA KABAL I USB ULAZ SU ISPRAVNI...
STVARNO NE ZNAM STA DA RADIM...SKIDAO SAM VISE 'KEIS' SOFTVERA AL NISTA...POKUSAVAO SAM PREKO MOBITELA DA NAMJESTIM AL NEMA SANSE...MOLIM VAS POMOZITE MI...UNAPRIJED HVALA....

0 0 hvala 0
16 godina

Isto sam imao ovaj problem, nije ga komp mogao prepoznati niti instalirati drivere. Mal sam tražio po forumima i našao jedno riješenje s kojim mi je proradilo.

Prvo kad ga spajaš sa kompom spajaj ga na stražnji usb port, nemoj ove naprijed jer navodno ove naprijed ne prepoznaje nekada.

Zatim odeš na usb postavke na mobu i odabereš "Spremanje podataka" (tak je nahrv, kak je na eng ne znam) i spojiš ga sa kompom. Sad će ga komp prepoznati kao memorijsku i instalirati neke drivere. Kad se to završi odspoji ga i na mobu upali Usb debugging u "Aplikacije/Razvoj aplikacija/USB ispravljanje grešaka". Kad to upališ spoji ga sa kompom. Opet će se instalirati neki driveri. Kad se završi odspoji ga i ugasi USB debugging. Zatim odi na USB postavke i odaberi "Sumsung Kies" i spoji ga na komp. Sad će se opet instalirati driveri i kad se završi, to je to. Upali Kies i trebalo bi proraditi.

14 godina
neaktivan

Vidim da vas ima koji koristitie MIUI rom, jel imate problema sa titlovima?

Imam instaliran Rock Player ali ni jedan titl nece da mi ucita {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

jel ima ko kakvi tutorial za miui?

nisam jos probo niti jedan a zelja mi je pa molim vas da mi pomognet hvala  :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mrDamir kaže...

Sve ti tu piše.

http://www.galnetmiui.co.uk/content/getting-started.php

15 godina
neaktivan

Večeras stavio preko Kiesa službeni Gingerbread 2.3.3 (T Mobile).

Prvo me oduševilo što je prvi puta instalcija pčrošla bez ikakvih zastoja za 15-20 minuta, za razliku od Froja 2.2.0 i 2.2.1 (iz 18. pokušaja i rušenja).

Već se od oka vidi da je sve skupa puno brže, doduše i ram je stalno blizu 200 mb, procesor je opterećeniji, pa ću u jutro vidjeti koliko je potrošio struje, to me i zanima najviše.

Ne vjerujem da troši manje nego na Froyu.. {#}

Za sada sve izgleda jako dobro, još da je i gps barem malo brži (sutra provjera na otvorenom nebu).  {#} 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
TheRunner kaže...
mrDamir kaže...

Sve ti tu piše.

http://www.galnetmiui.co.uk/content/getting-started.php

baš ne znam dal vrijedi više taj tutorilal, izašao je u miui twoey 2 a za njega su potrebni gingerbread bootloaderi, možda se i varam

16 godina
neaktivan

Onako realno, koliko vam dura baterija na i9000?

Znaci pozivi, par SMS-a, mailova i recimo dnevno cca 1h na netu?

Naravno, zanima me neko cca vrijeme....

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.8.2011 13:24 (win32).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
win32 kaže...

Onako realno, koliko vam dura baterija na i9000?

Znaci pozivi, par SMS-a, mailova i recimo dnevno cca 1h na netu?

Naravno, zanima me neko cca vrijeme....

Zavisi kako kad. Nekad zna biti android os bug i pocucla bateriju za par sati. A nekad mi traje i po 3 dana.

Uz isto korištenje.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice