ma to je mene podsjetilo kako me moja profesorica prije dosta gd. skuzila kada sam prepisao od pametnjieg kolege i imali smo istu gresku. flasham JVK i power control widget uredno radi. znaci nije do JVK nego kad je darky radio na rc4 nesto je fulao i sada je ista greska na thunderu. sto znaci baza mu je bila rc4.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo ga, ko još nije vidio, samsung je izbacio Source Code za Gingerbread http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1039963
sad dolaze prave stvari, custom kernel, modovi, bolji romovi, sve bazirano na gingeru.
pa sam sam napisao da sam koristio neke fileove sa darkya, ali se nisam bazirao na njemu. Da sam se isao bazirat bazirao bi se na juwes romu koji je puno stabilniji od darkya.
ali sada kada je izašao službeni 2.3.3 biti će puno lakše modificirat rom. PEACE
Opet novosti: Another release of gingerbread I9000XWJVA, CSC = I9000LUXJV3 on samfirmware.com
Ja cekam (trenutno darky 9.5) da se sve smiri i da izade Darky 10.1 ili neki drugi custom rom sa finalnim i ispoliranim Gingerbreadom.
Jeste li vidjeli da Apple tuzi Samsung zbog kopiranja dizajna na Galaxy S-u, Tabu itd... :P Link
iphon bi tuzio sam sebe :-)aj salu na stranu ako je ko uspio patchat novi kies i stavit xeu official verziju neka napise...jucer je izasla...
jesi probao ovo ili
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=835628
ionako radim sve preko odina ne da mi se s ovim zezati
Samsung je na traženje Googlea odlučio povući službenu nadogradnju za Galaxy S Gingerbread 2.3.3
, iako je od 16. travnja izašla službena verzija za skandinavske zemlje, Njemačku i Nizozemsku, a od sutra i za ostatak Europe. Google je pronašao neočekivanu pogrešku u Samsungovoj nadogradnji za Galaxy
. Ili je nešto drugo u pitanju...?
Darky na facebooku:
Small Update about my status:
FOR ALL SGS 2 BUYERS:
Today, a Digitec worker (where I pre-ordered my SGS 2) said, it will arrive at 25.04 (in 5-6 days) in Switzerland...
MY PERSONAL STATUS:
Now I can't have everything (car has priority) - I'd have to cancel it - I also have to sell my iMac where I produce the ROMs and work with a notebook which has half the screen size (worse for developing).
I don't *NEED* donations as I can do some extra work for a few months to get the money I need (you know, it's not just about the car itself, there are also other fees).
I really don't feel good if people just throw the money at me - it's like you just get something if you didn't work for it...
WHAT THIS MEANS:
This is painful to say, but I just don't find any time to develop in the next few weeks... You can either stay with v9.5, v10 RC4, official JVB Gingerbread or another ROM - it's your choice.
WHAT I WANTED TO SAY:
Thanks to everyone for their support and loyality!
With best wishes,
Joël
PS: I will come back and if I do so, v10 Final will rock!
odeeeee.. je8iga, bilo je dobro dok je trajalo.
Ja samo cekam Sense 2.1 Port za SGS....
Ja samo cekam Sense 2.1 Port za SGS....
al ce bit toga? i
Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
nesto ko spb shell... od htc-a korisnicko sucelje
Pozz,posjedujem samsung galaxy s i9000.Uglavnom stavio sam prije par miseci froyo 2.2.U zadnjih par tjedana mob toliko sporo radi da vise ne mogu ni poruku napisati.Slabo se kontam oko rootanja i poboljšavanja moba.Dođe mi da ga prodam jel vec gubim živce sa njim.Jel ima koga iz Osijeka koji može riješiti moj problem?
da li je netko probao ovo:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1043034,
ja sam probao i sada nađe satelite u sekundi,
probao sam i sa igo i copilot i svaki put nađe odmah satelite, probajte
Stari trik, ali ga nisam htio isprobavati, jer sam vjerovao da se radi o softverskom problemu. Zašto mi uz gps aids (A-GPS) pronađe i fiksira satelite za par sekundi?
Zanima me jesi li zalijepio običnu izolir traku ili ljepljivu s dvije strane kako se navodi? Spominje se čak i obični presavijeni papir samo da drži pritisak na antenu...
Mogu li i kako iz IMEI broja saznati kada je uređaj proizveden, jer su navodno razlike između onih proizvedenih prije i poslije listopada 2010?
@ Mesola
uopće nije komplicirano, samo prati upute
i nemoj prodati mob jer je stvarno odličan
ako trebaš kakvu pomoć samo javi i pomoći će ti se
Poz.Sinoć sam nešto čačkao po mobu i kontam da sam nešto zeznio.Stisnio sam tipku home tipku za gašenje i volume down zajedno.Pojavila mi se ikona download.Tu je mob počeo nešto skidati i nakon 15 min se ugasio jel je bila prazna baterija.Sada mi ne radi youtube i zaljepio mi je neke slike na mp3 albumima.Kako da to sve vratim kako je bilo,u prvobitno stanje.Recimo sada mi mobitel brže radi i ne šteka ali sam zeznio youtube i mp3.
Poz.Sinoć sam nešto čačkao po mobu i kontam da sam nešto zeznio.Stisnio sam tipku home tipku za gašenje i volume down zajedno.Pojavila mi se ikona download.Tu je mob počeo nešto skidati i nakon 15 min se ugasio jel je bila prazna baterija.Sada mi ne radi youtube i zaljepio mi je neke slike na mp3 albumima.Kako da to sve vratim kako je bilo,u prvobitno stanje.Recimo sada mi mobitel brže radi i ne šteka ali sam zeznio youtube i mp3.
http://mob.hr/kako-instalirati-gingerbread-na-samsung-galaxy-s-pomocu-odin-a/ evo ti upute na hr da stavis 2.3.3 gingerbread
da li je netko probao ovo:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1043034,
ja sam probao i sada nađe satelite u sekundi,
probao sam i sa igo i copilot i svaki put nađe odmah satelite, probajte
Kakvu si traku zalijepio? Može li biti izolir traka, za koju se bojim da možda ne propušta dovoljno elektriciteta (EM valove?) ili mora biti neka papirnata više propusna, tek toliko da drži "klacklaicu" '- GPS antenu?
kakvih vi problema imate?
ja sam stavio samo gps fix ( onaj gps.conf) i sve radi kao sat
Da, to je možda i dobro rješenje, ali je moguće samo u rootanim uređajima, u stock verzijama poput moje ne.
kakvih vi problema imate?
ja sam stavio samo gps fix ( onaj gps.conf) i sve radi kao sat
ja isto, sad je prije dan, dva izašla nova verzija tog gps.conf, samo to stavio i gps ko avion, čak me i u autu prati bez problema
stavio sam neku običnu ali više je papirna nije izolir
OK, hvala, probat ću s papirnatom trakom u dva sloja, iako nakon pritiskanja prstom nije bilo rezultata.
Do sada mi se jedino GPS Aids pokazao svrsishodnim, ali mi se ne da svako malo skidati XTRA data.
No, pronalazi satelite i fiksira ih za nekoliko sekundi, zato mislim da je problem u softwareu, odnosno serverima, što se u rootanim uređajima može lako promijeniti (GPS.config), ali u stockiranim to nije moguće!
ako ti nije reagirao na prst mislim da ti neće pomoći ni traka, jer kada sam stisnuo sa prstom odmah mi je uhvatio signal, ali čini mi se da tamo na onoj stranici piše da je to za modele koji su napravljeni prije listopada
Sta nije jednostavnije rootati mobitel (minuta posla) i instalirati fix preko root explorera (max. 2 minute) nego zajebavati se papirnatim trakicama i whatnot?
nigdje ne piše da moraš stavljati te trakice, to je samo još jedna pomoć (već par postova bolje je ovo, bolje je ono), samo sam stavio da tko hoće neka proba a nisam rekao ni da je bolje ni gore od ostalih rješenja, pa neka si stavi tko šta hoće
Sretan Vam Uskrs dečki