zdravo ljudi!
jucer sam dobio samsung galaxy s i9000 pa malo guglam i izbacilo me na vas forum..
znaci ne snalazim se uopce a tu sam malo preskrolao pa vidim da ima ljudi koji se kuze..
pa eto - ako ima neka voljan da objasni totalnom laiku sta mi je ciniti sad u pocetki - koje programe skinuti, updateove, neke bug fixeve i slicno... koje su najbolje aplikacije??
i jos jedno pitanje - uzeo sam mob preko oglasa od nekih likova iz zga... uglavnom mob je nov, bio je za strano trziste, oni su ga otkodirali, stavili hrvatski meni.. i sad su mi poslali pisanu garanciju od europatrade.. zanima me da li ce mi vrijediti ta garancija ako je mobitel otkodiran???
eto, biti cu zahvalan ako mi odgovorite :)
Jel mi moze tko pomoci? Znaci imam uredjaj 6 dana. i baterija mi traje 10 sati, bez da gledam filmove, slusam glazbu i slicno :O evo punio sam ju cijelu noc. ujutro iskopcao i cijeli dan minimalno koristio phone. sad pred 10 minuta mi kaze da je baterija prazna i da je prikljucim na punjac :(
e sad... ne znam ako sam to ja zeznuo ili su mi uvalili. jer na uputstvima od mobitela je pisalo da odmah krenem puniti do kraja, što sam i napravio (makar je baterija bila na 60ak posto). a inace pustam da baterija crkne pa onda punjenje do kraja i tako par puta.
jel ima di kod nas za uzeti samo bateeriju u ducanu?
i jel mi mozete odgovoriti na ovo pitanje vezano uz garanciju (navedeno u kvotu)?

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!