Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava

poruka: 5.989
|
čitano: 2.602.897
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava
Blade3 kaže...

da, prošlo je i to, nevjerojatna baterija koju sam imo je isparila čim sam ju prvi put napunio, valjda se bila nabrijala nakon flashanja novog rom i kernela i sad ju je popustilo :) uglavnom sad sam opet na normalnoj potrošnji

idem isprobat Ultimate kernel ;)

Eh evo ja sam ga isprobao na sat dva... Nikakve razlike nisam primjetio u odnosu na speedmod. Pače na istim postavkama je u Quadrantu slabiji za oko 200. Prednost je slobodnih 350 MB, te potencijalna ušteda baterije jer ima undervolting. I da, onoga koga zanima OC kernel posjeduje i tu mogućnost, no mene ista ne zanima. A kako nema BLN što je meni bitno, vratio sam se na speedmod.

15 godina
neaktivan

looool, ista stvar, još gore iskustvo...mob. mi je usporio pogotovo se vidi dok imam neki live wallpaper. Probo sam OC/UV mob mi se 3 puta smrznuo, stavio sam quadrant koji mi je u 70% slučaja izbacio force close(pao sa oko 2300 na speedmodu na manje od 2000),  nenamark je pao sa uobičajnih 50 na 40, sve mi je nekak bljahhh. Imam iste postavke ko na speedmodu(ext4 i ext2(loop)). Reko na kraju, ajde idem isključit UV/OC možda je zbog toga, isključim, reboot i uđem u boot loop, hvaljen bio 3button combo, sad idem opet flashat svoju prošlu odličnu kombinaciju, koji me vrag uopče tjero od nje. Izbjegavat pod razno

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.3.2011 21:55 (Blade3).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Blade, sada kada ajmo reć imaš idealnu kombinaciju za Galaxy, mogao si napraviti krati tutorial što si sve radio na njemu, u pogledu instalacije i dodatnih opcija.

Vidim da ti Quadrant rastura, moj najbolji ikad bio 1350, sa Darkyiem 9.3 Final.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.3.2011 2:40 (lujito).
15 godina

Applanet online

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
lujito kaže...

Blade, sada kada ajmo reć imaš idealnu kombinaciju za Galaxy, mogao si napraviti krati tutorial što si sve radio na njemu, u pogledu instalacije i dodatnih opcija.

Vidim da ti Quadrant rastura, moj najbolji ikad bio 1350, sa Darkyiem 9.3 Final.

A ništa posebno, samo sam napravio najčišću instalaciju. Znači prvo sam stavio Darky 9.2 preko Odin , kada sam došo do PART 2 korak 2, izabrao sam WIPE, onda na korak 3 (tu sam izabro što hoču, uključujući i speedmod kernel) i kod koraka 4 umjesto resuretcion.zip sam flasho Darky 9.3.zip  iz CWMa.  Kad je sve zavšilo otišo sam u CWM u speedmod features i stavio ovakvu kombinaciju po redu (ext4, ext4nj,ext4,ext2,ext2,ext2,false), uključio prva 3 tweka (R) i reboot.

15 godina
neaktivan

evo jedan fora mali tweak izvučen iz gingerbreda za froyo, samo instal iz cwma, ubrza malo otvranje aplikacija, skrolanje

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=981125

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.3.2011 19:48 (Blade3).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Blade daj plz napisi koja je razlika između darky-a 9.2 extreme i 9.3 ?

Inace korisitim darky-a 9.2 i full sam zadovoljan!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Cro01 kaže...

malo ljepši izgled, neke sitne grafičke greške ispravljene (tipa kad držiš power buton i dođe menu, sad je sve na jednom ekranu, nema skrolanja itd), imaš opciju da snimaš poziv tijekom razgovora, novi lockscreen, dodani neki wallpaperi i tak. Iznutra je promijenjen, cijeli rom je baziran na najnovijem stock rom JS5 ,čini se nekak glađe i brže sve, ak si zadovoljan sa 9.2 ne trebaju ti ove neke dodtane opcije netrebaš mijenjat, neznam

15 godina
neaktivan
Blade3 kaže...
Cro01 kaže...

malo ljepši izgled, neke sitne grafičke greške ispravljene (tipa kad držiš power buton i dođe menu, sad je sve na jednom ekranu, nema skrolanja itd), imaš opciju da snimaš poziv tijekom razgovora, novi lockscreen, dodani neki wallpaperi i tak. Iznutra je promijenjen, cijeli rom je baziran na najnovijem stock rom JS5 ,čini se nekak glađe i brže sve, ak si zadovoljan sa 9.2 ne trebaju ti ove neke dodtane opcije netrebaš mijenjat, neznam

hm...mozda bi i mogo stavit 9.3 :)

kak je najbolje ga stavit preko cwm-a ?

moze link di ga mogu downloadat

16 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi, evo mislio sam se izmedju HTC Desirea i Samsung Galaxya i odlucio se za ovi. Vecinom zbog.. SVEGA.

Sada me zanima jel mi mozete preporucit negdje da uzmem dosta povoljno?  Vip? Tele 2? Tmobile gdje je najjeftinije?

http://www.youtube.com/user/ICECROATIAN?feature=mhum

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo stavio sam darky-a 9.3 i primjetio sam jedan problem a ti je da mi wlan slabije lovi signal(ista stvar mi se događala dok sam bio na froyu 2.2 i problem je bio rjesen sa darkyjem 9.2)

znaci evo mobitel je cca 1 metar od rutera i varira mu jedna crtica stalno a kada otiđem u drugu sobu signal je minimalan....jel imao netko nesto slicno ?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
I meni se to događa od kada sam presao na 9.3.....na stock 2.2.1 mi je u stanu u mojij sobi bio pun signal...sada na 70%.... Al nisam previše zagledao u to ....
15 godina
neaktivan
Radi mi na 9.3 ko beba, i izvan kuce, mozda niste radili wipe...
15 godina
neaktivan
Blade3 kaže...
tvrtkoq kaže...
Blade jel ti sta usporila mob za razliku od stock teme? I jesi radio mount kako pise? Kako?

Iskreno koristio sam ju sa Darky 9.2, sad se namjeravam držat 9.3 i ne flashat više na nju niš. Uglavnom ni jedna tema nije kao "stock" tema koja dolazi sa Darkyevim romom. Uglavnom zato što su neke stvari povezane sa njom a kad staviš novu temu ti modovi se maknu tako da mi je ponekad (u rijetkim slučajevima) znala notification bar malo zapinjat. Ovo je jako dobra tema i nečeš primjetit vjerojatno nikakvu razliku (bio je čak 9.2 rom koji je dolazio u kombinaciji sa ovom temom). Ako ti se sviđa samo naprijed.

Inače moram reć da ja nikad još nisam imo bolju bateriju, kombinacija Darky 9.3 + speedmod kernel K13C. Stavio sam rom onda kad je izašo i danas ujutro mi je baterija crkla tek a mob. sam koristio dosta često (prčkanje po novom rom, muzika, net, poziv, poruka), Iskreno mislim da je to povezano sa tim da sam loop na speedmod pretvorio u ext2. S tim sam dobio nevjerojatnu brzinu, glatkoću i bateriju. Quadrant za one koje zanima je 2346. Sve se odvija jako brzo no glavna atrakcija je baterija, npr 15min wifi surfanja po youtube = 1%

Tema je odlična, preporučam

14 godina

Pozdrav ekipa. Evo i ja sam od nedavno ponosni vlasnik galaxy s-a I za sada sve funkcionira kao podmazano, rootao sam mob bez problema, imam gore 2.2 droid, sve radi ali nešto me ipak muči. Baterija mi traje jedva jedan dan. Sa isključenim WiFi-jem, GPS-om, BT-om, praktički sam sve isključio, osim paketnih podataka zbog widgeta koji mi se refreshaju svakih sat vremena (vrijeme, fejs, kladionica) Evo danas mi sam u 2 sata izgubio 20 % baterije. Ovim tempom neće dočekati do ručka :D

Ako može mala pomoć oko ovog "problema" Hvala

15 godina
neaktivan
quickr kaže...

Pozdrav ekipa. Evo i ja sam od nedavno ponosni vlasnik galaxy s-a I za sada sve funkcionira kao podmazano, rootao sam mob bez problema, imam gore 2.2 droid, sve radi ali nešto me ipak muči. Baterija mi traje jedva jedan dan. Sa isključenim WiFi-jem, GPS-om, BT-om, praktički sam sve isključio, osim paketnih podataka zbog widgeta koji mi se refreshaju svakih sat vremena (vrijeme, fejs, kladionica) Evo danas mi sam u 2 sata izgubio 20 % baterije. Ovim tempom neće dočekati do ručka :D

Prelistaj 6-7 stranica u nazad, imaš nekoliko puta napisano kako se radi kalibracija baterije. Jedina stvar koju možeš

16 godina
neaktivan
quickr kaže...

Evo ti thread za bateriju, prouči sve a najbitnija ti je sama kalibracija, napravi je točno po uputama.

YABD - YET ANOTHER BATTERY DRAIN THREAD

14 godina

thx {#}

15 godina
neaktivan

Čini se da imaš više od jednog Widgeta koji se osvježavaju svakih sat. Ako si na 2.2 onda tije modem  JPP vjerojatno. Navodno isti ždere prilično bateriju osobito ukoliko je na 3G. Možeš se prebaciti na 2G. Za osvježavanje widgeta to bi ti trebalo biti dovoljno. Tkođer možeš pokušati isključiti HSPA (i ostati samo na 3G) http://touristinparadise.blogspot.com/2010/11/samsung-galaxy-s-turn-off-hsdpa-for.html. Isto tako možeš pokušati promijeniti modem. Ja sam prilično zadovoljan sa BUJP5 (jedino sam flashao XXJPY wi-fi firmware).

16 godina
neaktivan
markomarko kaže...

Pozdrav ljudi, evo mislio sam se izmedju HTC Desirea i Samsung Galaxya i odlucio se za ovi. Vecinom zbog.. SVEGA.

Sada me zanima jel mi mozete preporucit negdje da uzmem dosta povoljno?  Vip? Tele 2? Tmobile gdje je najjeftinije?

15 godina
neaktivan
pogledaš na webu tko nudi za koje pare i usporediš
16 godina
neaktivan

vidio sam ali htio bi vidjeti gdje ste ga i vi uzeli gdje preporucate

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
markomarko kaže...

vidio sam ali htio bi vidjeti gdje ste ga i vi uzeli gdje preporucate

u VIP-u, za 500 kn, super cijena, ali tada je vrijedila ponuda da su tarife na pretplatu 50% jeftinije zauvijek. Dakle, tarifa 400, plaćaš 200, to je bila ok ponuda, po punoj cijeni sumnjam da bi uzeo....

15 godina
neaktivan
quickr kaže...

Ja sam imao isti problem i to mi je strasno islo na zivce...pogledaj koji ti je modem meni je bio jpB

Uglavnom presao sam na darky-a sa speedkernelom i baterija doslovno 50% bolje drzi nego na froyu 2.2

15 godina
protjeran
markomarko kaže...

Njuškalo majka ...

Sting like a bee, flow like a butterfly...
16 godina
neaktivan
Buller kaže...
markomarko kaže...

Njuškalo majka ...

nemam 3000 kn u djepu a i ne zelim rabljeni.

15 godina
protjeran
markomarko kaže...
Buller kaže...
markomarko kaže...

Njuškalo majka ...

Imaš i novih do najviše 2500kn...

Sting like a bee, flow like a butterfly...
16 godina
neaktivan
Buller kaže...
markomarko kaže...
Buller kaže...
markomarko kaže...

Njuškalo majka ...

Imaš i novih do najviše 2500kn...

a gle i to je dosta.. meni je 1700 kn 1800 max

16 godina
neaktivan

U vip-a ,pretplata 150, mobitel 1900 kuna...

16 godina
neaktivan

Ja sam u tele2 uzea, 1800kn, tarifa poslovna 95kn

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice