Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava

poruka: 5.989
|
čitano: 2.597.441
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Jel me netko dozivio par postova prije :-) ??

jedno pitanje...jel to do darkija ili marketa.....nece mi skinuti aplikacije....stoji mi u downloading do beskraja....tj. pise downloading....i stoji..niti skida niti nista,,

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

GPS Aids je odlična aplikacija, stvarno ubrzava traženje i fiksiranje satelita. Jedino mi nije jasno zašto je postavljeno traženje zona (Europa, Španjolska i dr.) samo za rootane mobove, tako da mi stalno po defaultu traži sjeverno američki pool, ali ne žalim se, jer mi je navigacija totalno ubrzana. Probao sam staviti i kvačicu na rootanu opciju i zatim traženje Europe, no kasnije mi kada uncheckiram root opciju i dalje šalje podatke sa "nord american poola".

Jedino što mi u mojem iGOu treba barem minuta ili dvije da mi pronađe točnu poziciju, jer zna promašiti i za 100 metara, pa se pomiče do pravog položaja. Prije sam probao i s GPS fasterom i GPS Statusom, ali nisu davali nikakve rezultate. Što se tiče prčkanja po settingsima mobitela, sve je barem kod mene (t mobile, 2.2) već postavljeno po preporukama s xda d., osim što je osjetljivost 50 m, a ne 30.  

S marketom sam i ja imao problema prije par dana, ali kada sam još jednom postavio svoj mail i pass sve je ok. 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava
Stvarno gubi podatke, aplikacije mi gube zadane postavke.....
15 godina
neaktivan
Pincek kaže...

GPS Aids je odlična aplikacija, stvarno ubrzava traženje i fiksiranje satelita. Jedino mi nije jasno zašto je postavljeno traženje zona (Europa, Španjolska i dr.) samo za rootane mobove, tako da mi stalno po defaultu traži sjeverno američki pool, ali ne žalim se, jer mi je navigacija totalno ubrzana. Probao sam staviti i kvačicu na rootanu opciju i zatim traženje Europe, no kasnije mi kada uncheckiram root opciju i dalje šalje podatke sa "nord american poola".

Jedino što mi u mojem iGOu treba barem minuta ili dvije da mi pronađe točnu poziciju, jer zna promašiti i za 100 metara, pa se pomiče do pravog položaja. Prije sam probao i s GPS fasterom i GPS Statusom, ali nisu davali nikakve rezultate. Što se tiče prčkanja po settingsima mobitela, sve je barem kod mene (t mobile, 2.2) već postavljeno po preporukama s xda d., osim što je osjetljivost 50 m, a ne 30.  

S marketom sam i ja imao problema prije par dana, ali kada sam još jednom postavio svoj mail i pass sve je ok. 

Po defoltu da al čim sam prvi put stavio Europu , ostalo mi je na njoj. Sad sam stavio custom NTP za Hrvatsku

baš me zanima dal će bit još kakve promijene

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.2.2011 13:15 (Blade3).
15 godina
neaktivan

Što ti piše na početnom zaslonu, meni north-america.pool... Čak sam probao i checkirati za rootanu verziju, no i onda mi nakon downloadanja podataka pokazuje Ameriku. Imaš li rootani mob ili stock? Iako radi odlično i s Amerikom {#}.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pincek kaže...

Što ti piše na početnom zaslonu, meni north-america.pool... Čak sam probao i checkirati za rootanu verziju, no i onda mi nakon downloadanja podataka pokazuje Ameriku. Imaš li rootani mob ili stock? Iako radi odlično i s Amerikom {#}.

Curent NTP server    europe.pool.ntp.org

rootan sa darkyem gore

15 godina
neaktivan
Blade3 kaže...
Pincek kaže...

Curent NTP server    europe.pool.ntp.org

rootan sa darkyem gore

Očito custom radi samo s rootanim mobovima, službeni os-ovi - automotizam. 

14 godina
neaktivan
meni je mob rootan pa uvijek piše na početnoj north pole, bez obzira šta stavio u postavkama, bila europa bilo custom hr, i bez obzira šta stavio u postavkama

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tko je umro :-)? Izašao novi darky 9.3 beta 2.... Jel netko probao?
15 godina
neaktivan

Kolko vidim beta 3 je već vani, nehh, čekam finale da se ubacim al zato vozim novi speedmod K13C :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Benchmark ? Baterija? Čitao sam da je vijek baterije puno bolji.....

Ja iso čekam finalnu verziju..sada imam beta 1 i stari speedmom i savršeno radi.... Pitanje..kada radim upgrade... Negdje pise da ne moram iskkjuciti speedmod lagfix...negdje pise da moram...???
15 godina
neaktivan
8rda3+ kaže...

Ja iso čekam finalnu verziju..sada imam beta 1 i stari speedmom i savršeno radi.... Pitanje..kada radim upgrade... Negdje pise da ne moram iskkjuciti speedmod lagfix...negdje pise da moram...???

Benchmark oko 2200   Baterija oko dan i pol sa teškim korištenjem (filmovi, muzika, net...)  ja kad idem sa speedmod na speedmod nikad ne isključim, sve ok

15 godina
neaktivan
Onda čekam da izađe 9.3 finalna i flasham...darky rulzzz :-)....jedino sto mi smeta na ovoj beta verziji su slab wi-fi signal i market bug....
14 godina
neaktivan

pozdrav!

Imam samsung galaxy s od t-mobile-a i strasno mi ide na zivce ona njihova boot animacija kada palim i gasim mobitel...pa me zanima da li je i kako netko uspio to maknuti?

0 0 hvala 0
17 godina
Cro01 kaže...

pozdrav!

Imam samsung galaxy s od t-mobile-a i strasno mi ide na zivce ona njihova boot animacija kada palim i gasim mobitel...pa me zanima da li je i kako netko uspio to maknuti?

Stavi darky i to ce biti povijest :)

15 godina
neaktivan
8rda3+ kaže...
Onda čekam da izađe 9.3 finalna i flasham...darky rulzzz :-)....jedino sto mi smeta na ovoj beta verziji su slab wi-fi signal i market bug....

Ja jučer napravio flash Darky 9.3 Beta 3, i stavio Speedmod K13C, namjestio tweak-ove po uputama (ext2), i moram priznati da mob nikada brže i glađe nije radio, bateriju guta, al s time sam se pomirio, puknem ga punit preko noći i to je to. Inače nikakav bug nisam primjetio, market mi radi najnormalnije, i Applanet isto, jedino mi ne radi stock navigacija, cijelo vrijeme mi provjerava dostupnost navigacije, no nisam se nikada previše bavio tom navigacijom pa ne isključujem mogućnost da mi je nešto u postavkama krivo što ne znam ispraviti.

Al pokušavam sa Applaneta instalirat CoPilot Live, ali prilikom instalacije samo mi napiše da aplikacija nije instalirana, i to je to. Zna netko u čemu je problem?

15 godina
neaktivan
Blade3 kaže...
8rda3+ kaže...

Benchmark oko 2200   Baterija oko dan i pol sa teškim korištenjem (filmovi, muzika, net...)  ja kad idem sa speedmod na speedmod nikad ne isključim, sve ok

Kako si ga doveo do tog rezultata?? Meni je 1900, napravio wipe, darky 9.3 b3, K13C speedmode, ništa skoro aplikacija gore.

Znam da benchmark nije toliko bitan i ja sam jako zadovoljan kako sada radi, al eto, čista znatiželja :D

14 godina
neaktivan

Pozdrav svima. jedno pitanjce. ako na 2.2.1 stavim Hrvatski swype i tipkovnicu dali imam i Hrvatski T9?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Da
14 godina
neaktivan

pozdrav moze link za skinut odin

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pa to imaš gdje hoces samo upiši u google

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
parizer kaže...
Cro01 kaže...

pozdrav!

Stavi darky i to ce biti povijest :)

Iskreno malo me strah da ne sj... mobitel, inace mobitel je rootan i lagfixan.Istina da me privlaci taj darky rom pa bih molio da mi napisete neke prednosti tog roma u odnosu na stock.

14 godina
neaktivan

Ja sam to maknio tako što sam zamjenio komplet slike i muziku od t.mobile sa originalom samsung ali opt treba root da se može obrisat. ah sad vidim da je rotan sad ću naći kako to ide. a kad si ga već rootao što ne saviš 2.2.1 i makne ti sve.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.2.2011 20:46 (Slatix).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Slatix kaže...

Ja sam to maknio tako što sam zamjenio komplet slike i muziku od t.mobile sa originalom samsung ali opt treba root da se može obrisat. ah sad vidim da je rotan sad ću naći kako to ide. a kad si ga već rootao što ne saviš 2.2.1 i makne ti sve.

Ne bih htio jos riskirat da brickam mob. trenutno je na njemu froyo ali definitivno cu stavit 2.2.1 uskoro tj. narucio sam si usb jig za unbrickat mob. pa nek se najde kad krenem malo vise prckat :) .

Svejedno bih molio da mi napises tocniju proceduru ukoliko znas kako bih maknuo te boot animacije.

15 godina
neaktivan
Blade3 kaže...
8rda3+ kaže...

ovak mi idu postavke ext4,ext4nj,ext4, ext2,ext2,ext2 i svi recomended twekovi uključeni i tak mi izbaci rezultat

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.2.2011 21:23 (Blade3).
14 godina
neaktivan
Cro01 kaže...
Slatix kaže...

Ne bih htio jos riskirat da brickam mob. trenutno je na njemu froyo ali definitivno cu stavit 2.2.1 uskoro tj. narucio sam si usb jig za unbrickat mob. pa nek se najde kad krenem malo vise prckat :) .

Svejedno bih molio da mi napises tocniju proceduru ukoliko znas kako bih maknuo te boot animacije.

Evo po ovome sam napravio. dakle postoječe filove treba zamjenit sa ovima koje ovdje skineš. Then download and install a Root Explorer, Root Manager or something like that from Android Market. Using those, delete the files (not folder)..... 1 ) in \System\Media\ - delete bootsamsung.qmg and bootsamsungloop.qmg. These are the bootup animation screens. 2 ) in \System\Media\Video\Shutdown\ - delete all the .png and a .cfg. These are the shutdown screens. 3 ) in \System\Etc\ - delete PowerOn.wav. This is the bootup sound. and 4 ) in \System\Media\Audio\ui\ - delete shutdown.ogg. This is the shutdown sound. galaxy s original rar http://www.mediafire.com/?nzks1qbq466oc2s evo i link gdje je preglednije nemogu ovdje nikako složit da se lijepo vidi http://www.samsunggalaxysforum.com/samsung-galaxy-s-how-to/start-up-and-shut-down-leader/
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.2.2011 22:00 (Slatix).
15 godina
neaktivan
Cuj cro1 ako ti radi 3 button combo...šanse da zbrickas sgs su skoro pa nikakve....najlakše ti je skinuti darkija, staviti na sd karticu (ne externu) i preko 3 button combo flashat...svu proceduru imaš detaljno objašnjenu na xda forumu...ili par stranica ranije je netko stavio zip sa lijepim objašnjenjem na hrvatskom....a po meni su jedine prednosti nad stock 2.2.1 sa lagfiksom sljedece:
Ova njegova zelena tema mi je predobra...
Gallery bug ispravljen
baterija s postotkom
Puno nekih mini bugova ispravljeno koje nisi ni primjecivao prije
15 godina
neaktivan
skinite si sa applaneta Homescreen 3D, nije nešto praktičan ali odlično izgleda!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
evo jedno pitanje stavljam CWM preko onih uputa tamo, i kad stavim apply sd update uđe u zeleni ekran i piše dolje CWM i to što treba, zelena slova, al kasnije ništa više ne mogu u njemu, moram skroz izaći sa back buttonom i onda opet kad odem u recovery uvijek bude onaj stari recovery plava slova jel moram još šta ili. jer klinem u cwm kad mi ga pokaže reboot system, on ništa, install from zip on ništa

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
riješeno al da vidim jel sve točno, svaki put u recovery-u(plava slova) ode se na update da se uđe u CWM mode(zelena slova), a u njemu za potvrdu akcije nije home button nego ono za zaključavanje jer to nigdje ne piše. Jesam dobro zaključio ili sam šta zeznuo???

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice