Jel zna neko koja je verzija modema dolazila sa orginalnim eclair 2.1 i koja je kad se update preko Kiesa na 2.2?? Kad bi znali, mogli bi flashat Darky i onda preko orginalnu verziju za naše područje, ko zna, možda je bolja??
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
To se i ja pitam. Ne znam jeli modem utječe na kvalitetu zvuka kod razgovora?
JPM ako se ne varam...
poz,
da se i ja nadovezem na temu u vezi modema. imam darky 9.2 (voodoo kernel), koristio jpy modem i nisam bio bas zadovoljan (zbog bat). stavio jucer ZSJPE najprije, nije los, bat se vrlo dobro ponasa. jedino mi nije htio lockat gps (samo iz stana isprobavao), cak ni danas ujutro po vedrom vremenu makar nade 5,6 sat. stavo sam maloprije BUJP5 i isprobao opet gps iz stana (uspio gps lockat) i mogu reci da mi se prvi put dogodilo da je pokazao TOCNO gdje sam (stavio gmaps satelite view bas da vidim i tocno moju zgradu je pokazao). na jpy mi je uvijek malo pokraj. jos da vidim kak ce se bat ponasat i mozda ostanem na BUJP5. eto. :)
docx
imaš negdje link za UGJL2 modem, vidim svi ga hvale.
I kak to flasham, samo iz CWMa il prek Odina?
Evo linka. No ovaj se flasha preko Odina. Staviš file (modem.bin) pod phone. Makni kvačicu sa repartition. Drugi link ispod je za pročitati.
http://www.multiupload.com/TC1ME8VB20
http://cloudrainstar.blogspot.com/2010/12/xxjpy-darkys-70-ugjl2-modem-bmcjl2-csc.html
Fala, jer moram uć sa mob. u download mod pa od tamo prikopčat na odin i onda flashat ili? neznam točno, nisam nikad baš prek odina išo, daj molim te malo u par koraka samo natuknice da nebi bilo zabune.
Također modemi na ovom linku vidim da su zip. fajlovi, njih onda iz CWMa flasham samo? http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=9724862&postcount=14434
I kad se flasha, jel znaš di mogu provijerit točno koji modem imam, onaj neki secret code il tak neš?
Mislio sam isprobat UGJL2, JPP i JP5 pa napišem dojmove.
Odeš na postavke -> o telefonu (meni je na hrv pa tako i pišem), tamo piše koji je modem,koji OS, koji je lagfix
JPM ako se ne varam...
Može neko ko je na stock firmwareu provijerit koji je modem??
Inače jer radi vama navigacija ona koja se dobi sa romom (googlova mislim da je), nikad to nisam koristio i sad prvi put upalim i cijelo mi vrijeme vrti Prvojera dostupnosti navigacije i to je to??
rjesio brick juhu. uglavnom svim koji imaju problema sa baterijom neke skinu jpd modem http://www.multiupload.com/AZJTW4JL35
Svaka čast. Kako si uspio? Link koji daješ je za ZSJPE modem. Možete probati i BUJP5 modem. Ja sam ga flashao i vrlo sam zadovoljan (http://www.multiupload.com/MPHBIX83EY)
neznam ni sam samo mi je odjednom tj u 6 sati ujutro dosao sam u downland mod i onda sam znak kako dalje. haha probao ovaj BUJP5 i mogu reci da sam prezadovoljan sa baterijom ima cijeli dan ukljucen skype jel sam na bon bonu i onda za 3 kn dnevno dobijes 300 mb i jos neke min i poruke ali me to ne dira posebno ovo sa 300 mb mi je dovoljno za skype i surfanje. sa ovim BUJP5 od 7ujutro skypao sam neki sat vremena i surfao neki 40 min i razg i ostalo do sada do sada i baterija mi je na 88 posto. zadovoljan i preporucio bi svima. hvala docx p.s. sada je 15h
Može li mi netko reći da li postoji način (postavke) ili aplikacija koja ugasi 3g (internet) kad mob ode u sleep, a kad se "probudi" tj. kad ga počnem koristiti da se ponovno uspostavi veza (nešto slično kao što postoji za wifi)??
juice defender
STATUS: Waiting.
your phone is rooted
We found more than one copy of busybox
Kada kliknem instal izbaci mi:
The app has failed, either because your device is not nand unlocked or we were unable to remount. Please use logcat at this time.
Šta to znači??? jel mi nešto ne valja ili to tako treba biti???
Hvala puno!
STATUS: Waiting.
your phone is rooted
We found more than one copy of busybox
Kada kliknem instal izbaci mi:
The app has failed, either because your device is not nand unlocked or we were unable to remount. Please use logcat at this time.
Šta to znači??? jel mi nešto ne valja ili to tako treba biti???
Hvala puno!
Pa već imaš više od jedne kopije busyboxa, zašto instalirati još jednu?
Već sam dobio neku predođbu o različitim modemima. Može molim još neko ko je na službenom android 2.1 ili 2.2 prepisat ono što piše kad se u dialer ukuca *#1234#
Evo na Darkyiu sam, 9.2, prema OVOM TUTORIALU, jako jednostavno.
Međutim, mogu reć da nisam sad tu nešto ekstra oduševljen. On je brz i stabilan, al iskreno, nemogu reć da vidin neku razliku između 9.2 i stock 2.2.1. U pojedinim trenutcima mi je i daleko lošiji od 2.2.1, to se poglavito odnosi na pregledavanje slika u galeriji.
Pa mi sad nije jasno, da nisam ja nešto propustio napraviti i instalirati. Znači, mobitel je samo rootan i prema navedenom tutorialu stavljen je Darkie 9.2. Ili sam ja malo previše očekivao od Drakyia? Imam Voodo Fix, TWLauncher i mislim da je to to, aplikacija ne previše, nekih 50-ak sve ukupno sa početnim i instaliranim...
Jel mogu još nešto naparvit da bi dobio na brzini, smanjio lagove i imao osjećaj da mobitel stvarno leti, kao što je dosta vas napisalo, trenutno nemam baš taj osjećaj...
Evo na Darkyiu sam, 9.2, prema OVOM TUTORIALU, jako jednostavno.
Međutim, mogu reć da nisam sad tu nešto ekstra oduševljen. On je brz i stabilan, al iskreno, nemogu reć da vidin neku razliku između 9.2 i stock 2.2.1. U pojedinim trenutcima mi je i daleko lošiji od 2.2.1, to se poglavito odnosi na pregledavanje slika u galeriji.
Pa mi sad nije jasno, da nisam ja nešto propustio napraviti i instalirati. Znači, mobitel je samo rootan i prema navedenom tutorialu stavljen je Darkie 9.2. Ili sam ja malo previše očekivao od Drakyia? Imam Voodo Fix, TWLauncher i mislim da je to to, aplikacija ne previše, nekih 50-ak sve ukupno sa početnim i instaliranim...
Jel mogu još nešto naparvit da bi dobio na brzini, smanjio lagove i imao osjećaj da mobitel stvarno leti, kao što je dosta vas napisalo, trenutno nemam baš taj osjećaj...
Eh, sad ću napisati ono krajnje nepopularno.... Rekao sam već. Prije nešto postova sam napisao da neke vidljivije razlike u brzini između Darkya i 2.2.1 i nema... Meni je Darky OK, ali u brzini veće razlike nema. Nešto je doduše bolji na Quadrantu ali nije da osjetiš. Ono u čemu jest bolji je da nešto manje draina bateriju. Ili bar meni.
Ne trebaš brisati kopije. Ako ti sve radi kako treba nema potrebe za dodatnim instaliranjem busyboxa. Neke aplikacije doduše traže određeni busybox ali one ili doalze s njim ili ga automatski downlodaju. Koliko ja znam Galaxy od naših providera nema nand lock. Ono zbog čeg je tebi install javljao grešku je zato što se busybox instalira u system (ili sys nisam siguran) direktorij. A on je po definiciji r/o (read only). Ako imaš root explorer (može i sgs toolbox) možeš postaviti da ti je system dirktorij r/w (read/write) pa onda sa instalacijom busyboxa nećeš imati problema. No za sada ti ne treba jer već imaš busybox.
Pa kad Darkyev rom je napravljen na temelju 2.2.1, nemre bit puno razlike, više je user friendly. Kad bi išo sa 2.2 ili 2.1 osijetio bi razliku. Možeš probat drugi kernel, ja sam sada 2 dana bio na voodoo dok isprobavam modeme različite i mogu reć da mi je puno lošiji od speedmod, dobivo sam dosta često neke trzavice i kad sam stavio live wallpaper nije mi više bilo glatko skrolanje. Sad sam opet na speedmod i sve je super. Uglavnom imam vrlo zanimljive rezlutate što se tiče modema, nije JPY baš najbolji za naše područje. Još dan dva ću isprobavat pa objavim, inače docx JP3 modem di je to bilo pobogu, kad, jedan član je to prepiso i kaže da je na službenom froyu, ke nije to još bilo sa 2.1
Pa kad Darkyev rom je napravljen na temelju 2.2.1, nemre bit puno razlike, više je user friendly. Kad bi išo sa 2.2 ili 2.1 osijetio bi razliku. Možeš probat drugi kernel, ja sam sada par 2 dana bio na voodoo dok isprobavam modeme različite i mogu reć da mi je puno lošiji od speedmod, dobivo sam dosta često neke trzavice i kad sam stavio live wallpaper nije mi više bilo glatko skrolanje. Sad sam opet na speedmod i sve je super. Uglavnom imam vrlo zanimljive rezlutate što se tiče modema, nije JPY baš najbolji za naše područje. Još dan dva ću isprobavat pa objavim, inače docx JP3 modem di je to bilo pobogu, kad, jedan član je to prepiso i kaže da je na službenom froyu, ke nije to još bilo sa 2.1
Nisam napisao JP3 nego JPM. I mislio sam na 2.1. Na 2.2 ako se dobro sjećam je JPP.
Pa kad Darkyev rom je napravljen na temelju 2.2.1, nemre bit puno razlike, više je user friendly. Kad bi išo sa 2.2 ili 2.1 osijetio bi razliku. Možeš probat drugi kernel, ja sam sada par 2 dana bio na voodoo dok isprobavam modeme različite i mogu reć da mi je puno lošiji od speedmod, dobivo sam dosta često neke trzavice i kad sam stavio live wallpaper nije mi više bilo glatko skrolanje. Sad sam opet na speedmod i sve je super. Uglavnom imam vrlo zanimljive rezlutate što se tiče modema, nije JPY baš najbolji za naše područje. Još dan dva ću isprobavat pa objavim, inače docx JP3 modem di je to bilo pobogu, kad, jedan član je to prepiso i kaže da je na službenom froyu, ke nije to još bilo sa 2.1
Nisam napisao JP3 nego JPM. I mislio sam na 2.1. Na 2.2 ako se dobro sjećam je JPP.
znam da nisi ti, jedan drugi je član, evo ovo mu piše i kaže da je na froyo
pda: i9000bojpb
phone: i9000bojp3
csc: i9000gcrojp4
build info: 2010.11
ma da, ke je jpp za 2.2, odlično, odlično, onda se podudara sve ovo ke sam testiro
Ispravak JM1 ili JM3, na 2.1
Taj član ima t-mobile. Tele-2 i VIP imaju JM1 ili 3
Potvrđeno. Na 2.2 je JPP. Malo sam prolistao postove. Dakle na 2.2 je JPP.
šta mislite da je JPP najbolji za naše područje?
Ok, hvala na provjeri, mslim da je, dosta je u prednosti sa nekim stvarima, još moram par stvari isproba, uglavnom UGJL2 je prvi ispo iz konkurencije :)
Koliko se sjećam prilično je cuclao bateriju. Ali pema navodima osim tog felera, jedan je od najboljih modema. No ja sam zadovoljan sa BUJP5. Vrlo je potedan za bateriju, a sve ostalo radi. No čekam Bladeov izvještaj.
Koliko se sjećam prilično je cuclao bateriju. Ali pema navodima osim tog felera, jedan je od najboljih modema. No ja sam zadovoljan sa BUJP5. Vrlo je potedan za bateriju, a sve ostalo radi. No čekam Bladeov izvještaj.
Stavim sutra ;)
U međuvremenu evo jedne super slike koja se dobi kad povučete dolje ovo za notifikacije, ja sam stavio, super izgleda, samo mi nije htijelo iz CWMa flashat nek sam ubacio apk sa root explorerom
Ne trebaš brisati kopije. Ako ti sve radi kako treba nema potrebe za dodatnim instaliranjem busyboxa. Neke aplikacije doduše traže određeni busybox ali one ili doalze s njim ili ga automatski downlodaju. Koliko ja znam Galaxy od naših providera nema nand lock. Ono zbog čeg je tebi install javljao grešku je zato što se busybox instalira u system (ili sys nisam siguran) direktorij. A on je po definiciji r/o (read only). Ako imaš root explorer (može i sgs toolbox) možeš postaviti da ti je system dirktorij r/w (read/write) pa onda sa instalacijom busyboxa nećeš imati problema. No za sada ti ne treba jer već imaš busybox.
Hvala!
Stavim sutra ;)
U međuvremenu evo jedne super slike koja se dobi kad povučete dolje ovo za notifikacije, ja sam stavio, super izgleda, samo mi nije htijelo iz CWMa flashat nek sam ubacio apk sa root explorerom
Blade,
Nije mi htio preko CWM-a pa sam prebacio .apk u system/framework/ kako i piše, no ne radi mi, što sam krivo napravio?
jel naletio netko na neki info ako je moguce puknut na SGS-a win7? ili ako ekipa radi na tome?
Stavim sutra ;)
Blade,
Nije mi htio preko CWM-a pa sam prebacio .apk u system/framework/ kako i piše, no ne radi mi, što sam krivo napravio?
Stvarno neznam, evo na ovoj stranici drugoj, vidiš ovog dečeca sa Hrv, zastavom, to sam ja :) uglavnom ovo mi je napiso Push touchwizframework-res.apk to /system/framework and reboot http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=925460&page=2
You can use root explorer or adb for that.
Sa isto te druge stranice kad stisneš na ove slike toga možeš skinut apk. file
Znači samo sam skinuo to, stavio na unutarnju memoriju telefona, otvorio root explorer, našo taj apk. stisnuo na njega i stisnuo move, vratio se natrag, ušo u system/framework/ stisnu gore Mount R/W i onda paste taj apk. Ovaj je reko da već ima neki i dal ga hoću zamijenit, rekoh da. Reboot i to je to, sve radi. Mobitel znači mora bit rootan.