Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava

poruka: 5.989
|
čitano: 2.599.053
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava
zosi kaže...

ovako prvo pozdrav svima pošto sam novi

drugo imam problem sa sgs i9000 nikako da mi proradi 3 button combo, probao sam sve fore koje postoje na xda forumu

pošto combo ne radi nebih se upuštao u daljnje kopanje po mobu jel koliko sam imao primjera vidit na xda dosta ljudi ima sad zbrikan mob

eto pa ako ima tko kakvih prijedloga bilo bi super je nakon 4 dana kopanja po netu i mobu nisam ništa uspio napraviti

podatci o mobu:

GT-I9000

2.2 FROYO

I9000BOJP3

KARNEL 2.6.32.9 ROOT@SE-S608#1

mob sam digao službenim kiesom, rootan je sa z4root-om

unaprijed hvala

Možda je najbezbolnije nadograditi preko Registry patchera firmware na 2.2.1. i imat ćeš 3 button combo.

15 godina

OVDJE su speedmod kerneli sa change logom. Sad kako vidim zadnji je SpeedMod K12R. Možda ga probam stavit samo me zanima jeli mogu samo preko starog speedmoda bez disableanja lagfixa i tweakova?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nije tocno da ce imati 3 button combo ako samo nadograti preko Kies-a na 2.2.1 ja sam nadogradio i nemam nego sam ga sam morao raditi

15 godina
neaktivan
Nije tocno da ce imati 3 button combo ako samo nadograti preko Kies-a na 2.2.1 ja sam nadogradio i nemam nego sam ga sam morao raditi
15 godina
neaktivan
Chome kaže...

OVDJE su speedmod kerneli sa change logom. Sad kako vidim zadnji je SpeedMod K12R. Možda ga probam stavit samo me zanima jeli mogu samo preko starog speedmoda bez disableanja lagfixa i tweakova?

jel bi mi mogao malo pojasniti Tweakove kod Speedmoda, imam k12q 500Hz, vidio sam ih u CWM-u ali nisam htio dirati jer ne znaš što su.

Hvala!

15 godina

Ovdje ti nešto piše ali ja sam ih uključio i mob i dalje radi. Al baš da sam primjetio neko poboljšanje i nisam.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hvala!

Proučit ću mada iskreno sa Darkyem 9.0.2. mi radi ko metak, tako da sumnjam da ću nešto dirati no želio bih znati što više.
Daj još jedno pitanje, skinuo sam si Android assistant i preko njega gasim aplikacije, jer sa back ili home buttonom ostaju upaljene (prilično sam siguran, barem mi tako assistant pokazuje), jel postoji neka aplikacija koja bi automatski potpuno ugasila aplikacije iz kojih izađeš? ili neko drugo riješenje za to?
15 godina
neaktivan
hrcpin kaže...

Pa ako i ne bude imao, CF-root, Voodo lagfix, Speedmod...   Sykako će se morati malo poigrati s Odinom. Ali iz iskustva, 2.2 zo ovu regiju je prilično težak za sve...

15 godina
neaktivan
pa froyo 2.2 je katastrofa za hrvatsku po meni je 2.1 brze radio od 2.2 ali sa 2.2.1 je druga prica se super bez icega
15 godina
neaktivan

Izašla je nova teme, koga zanima STISNI TU, meni se baš sviđa

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Blade3 kaže...

Izašla je nova teme, koga zanima  STISNI TU, meni se baš sviđa

Preprepre sareno...ja volim minimalisticki stil... ovo je too much....

15 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi!

Evo jučer sam uzo SGS i maloprije sam krenuo stavljati novi software preko Kiesa. Počeo sam čitati temu od početka jer je stvarno korisna i dogodila mi se slična situacija kao još jednom forumašu (Luka-san ja mislim) a to je da, tijekom instalacije software došlo je do neke blokade i instalacije nije došla do kraja. Mobitel mogu upaliti ali se pojavi samo ekran sa nazivom mobitela a problem je što NEMOGU UĆI U RECOVERY MODE (mob sam uzo u Vipu). Kada spojim mob preko usb-a u Kiesu ga nemože pronaći i napraviti emergency firmware recovery....

Ima li itko ikakvih ideja???

Hvala!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dodge_167 kaže...
Blade3 kaže...

Izašla je nova teme, koga zanima STISNI TU, meni se baš sviđa

Meni baš paše, neznam di vidiš da je šareno, tema je apsolutno cijela u tamno plavom {#}

15 godina

U biti bi trebao moći ući u download mod ali ako nema recovery-a onda vjerojatno ni download ne radi a to je uvjet da bi išta napravio. Možeš preko ADB komandi otić u download mod i flashat neki firmware pa onda opet u kies i ponovo flashat. A isto tako možeš i vratit mob pošto ti vrijedi garancija jer si na normalan način išao upgradeati službeni rom i tako se ne gubi garancija.

15 godina
neaktivan
lukazg kaže...

Pozdrav ljudi!

Evo jučer sam uzo SGS i maloprije sam krenuo stavljati novi software preko Kiesa. Počeo sam čitati temu od početka jer je stvarno korisna i dogodila mi se slična situacija kao još jednom forumašu (Luka-san ja mislim) a to je da, tijekom instalacije software došlo je do neke blokade i instalacije nije došla do kraja. Mobitel mogu upaliti ali se pojavi samo ekran sa nazivom mobitela a problem je što NEMOGU UĆI U RECOVERY MODE (mob sam uzo u Vipu). Kada spojim mob preko usb-a u Kiesu ga nemože pronaći i napraviti emergency firmware recovery....

Ima li itko ikakvih ideja???

Hvala!

A smola,  nemrem nabrojat kolko smo puta rekli da se apsolutno ništa ne flasha ako se nema 3 button combo i mogućnost ulaska u recovery i download mod. Nemaš baš puno izbora, izvadi bateriju na neko vrijeme, probaj ju stavit unutra i pokrenut ponovo mob. možda ti se posreći. Ovo je još jedan način da napraviš kako bi ga natjerao u download mod

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=819551

EDIT: nisam shvatio baš, ako si išo na službenu nadogradnju onda nemaš brige jer ti garancija vrijedi.   Makar kolko je Kies sh** i za njega bi trebao bit osposobljen 3 BC.

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.1.2011 23:24 (Blade3).
17 godina
neaktivan
Blade3 kaže...
Dodge_167 kaže...
Blade3 kaže...

Izašla je nova teme, koga zanima  STISNI TU, meni se baš sviđa

Meni baš paše, neznam di vidiš da je šareno, tema je apsolutno cijela u tamno plavom {#}

Ne mislim bas sareno sareni, nego da ima puno razlicitih nijansa plavih, od full tamnih, pa full svijetlih, pa glossy, pa mat itd. a ima i nekih narancastih i ljubicastih dijelova...

15 godina
neaktivan

Ma znam, ali taman sam počeo čitat temu i došo sam do negdje 10. strane prije čega sam pročitao da 3 button combo nije potreban osim ako se instalira neslužbeni firmware što me zeznulo, nakon toga sam malo detaljnije pogledao i vidio da je obavezan....

Ali hvala puno na odgovoru!

EDIT:

I ja sam bio uvjeren da neće biti problema ako idem preko Kiesa ali nezz kako je došlo do blokade, firmware se valjda instalirao preko 40 minuta....

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.1.2011 23:31 (lukazg).
15 godina
neaktivan

Vani je novi Darkyy 9.1 baziran na najnovijem JS3. Evo čitam forume i još niko nije spomenu nikakv bug, svi ga hvale, danas predvečer flasham {#}

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Stignete li vi ikad ikoga nazvati ili poslati sms sa tim telefonom? Stalno nesto flashate? Zasto imam osjecaj da ga je vecini tata kupio pa se sad igrate.

:)
17 godina
logic kaže...

Stignete li vi ikad ikoga nazvati ili poslati sms sa tim telefonom? Stalno nesto flashate? Zasto imam osjecaj da ga je vecini tata kupio pa se sad igrate.

Daj logic oladi malo, svugdje te ima. Mobitel radi odlicno i bez flashiranja na darky i slicno. 

Drustvo na bug forumu je malo drugacije od "regularnih" korisnika.

Osobno bolji mobitel nisam imao. Imam jos i iPhone 3gs i sad stoji tamo bzvze, pokloniti cu ga rodbini :)

15 godina
neaktivan
logic kaže...

Za vrijeme dok si napisao ovaj bez značajan post mogo si flashat novi rom, postupak vremenski traje otprilike isto. Osobno kupio sam ga od svoje plače, zato se i volim sa njim "igrat" jer želim izvuć maksimum od uloženih novaca.

15 godina
neaktivan

Bok ljudi!

Jedno pitanje vezano za market (došao sam do 30. strane teme pa se ispričavam ako je objašnjeno dotad).

Kada se instalira aplikacija ''Market Enabler'' i kada se omogući skidanje aplikacija koje nisu dostupne korisnicima iz Hr, je li se te APLIKACIJE PLAĆAJU? Ili ''Market Enabler'' omogućuje besplatno skidanje svih aplikacija?

Recimo ''Beautiful Widgets'', može li se ta aplikacija ikako besplatno skinut?

P.S. Vezano za moj problem sa 3 button combo-om, mobitel je na servisu u Europatrade-u i valjda će bit gotov do ponedjeljka. Odlučio sam se bacit na njega 2.2.1 Froyo i pričekat koji tjedan da vidim mogu li preživjet bez root-a i i hoće li mi aplikacije koje su ponuđene biti dovoljne.

Hvala!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

moraš ih platiti

market enabler ti samo omogućuje da uopće dobiješ mogučnost kupovanja

15 godina
neaktivan
Blade3 kaže...

Osobno kupio sam ga od svoje plače, zato se i volim sa njim "igrat" jer želim izvuć maksimum od uloženih novaca.

Slazem se. Isto tako volim izvuc maksimum iz svakog komada tehnike koji posjedujem. Na kraju krajeva, svatko nek radi sto ga veseli. ;)

Al sta znaci izvuc maksimum? Svaka tri dana flesat novi ROM?

Rasprava se razvukla na 40+ stranica, i vecinu vremena se vrte doslovno iste stvari, 3btn recovery mode, download mode, darky, custom rom.

Nemoguce da se izvlacenje maksimuma iz ovog uredjaja svodi na bacanje u recovery mod i puko flesanje romova.

16 godina
neaktivan

zna li netko zašto ne mogu dodavati ljude u grupe u imeniku

imam darkyy 9.0.2

15 godina
neaktivan
civicar kaže...
Blade3 kaže...

Osobno kupio sam ga od svoje plače, zato se i volim sa njim "igrat" jer želim izvuć maksimum od uloženih novaca.

Slazem se. Isto tako volim izvuc maksimum iz svakog komada tehnike koji posjedujem. Na kraju krajeva, svatko nek radi sto ga veseli. ;)

Al sta znaci izvuc maksimum? Svaka tri dana flesat novi ROM?

Rasprava se razvukla na 40+ stranica, i vecinu vremena se vrte doslovno iste stvari, 3btn recovery mode, download mode, darky, custom rom.

Nemoguce da se izvlacenje maksimuma iz ovog uredjaja svodi na bacanje u recovery mod i puko flesanje romova.

Dobro zboriš, i ja smatram da se malo previše razvuklo. Stvar je u tome da smo 99% toga, što se tiče flashanja, registry patcha, 3button combo (kako, što, gdje i na koji način) riješili prije nego što smo stigli do 30 stranici, samo što ljudi uglavnom ne čitaju, pogledaju zadnju stranicu i to je to, tako da se ista pitanja stalno ponavljaju. Kad bi izbacili pitanja gore spomenuta i prešli samo na to ko ima kakve bugove NAKON flashanja, neke dobre aplikacije koje idu uz njih itd. opet bi se vratili na pravu stazu.

Što se tiče izvlačenja maksimuma, mislim da nema bolje načina od flashanja. Custom romovi i devolperi koji ih rade svaki dan sve više napreduju i i svakim updejtom izvlače sve više i više iz ovog nevjerojatnog uređaja a jedini način da se dođe do tih pogodnosti je flashanje, rotanje itd.  No kao što rekoh, postupak toga traje minutu a puno se dobi.

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.1.2011 17:55 (Blade3).
15 godina
neaktivan
Nix666 kaže...

imam darkyy 9.0.2

kak ne, samo otiđeš na neki kontakt, edit, nađeš groups i staviš ga negdje, meni radi normalno.

16 godina
neaktivan

ja mislim da treba te bitne stvari poput 3button, darkyy, i slično staviti u prvi post i u naslov teme dodati da se obavezno pročita prvi post

i bilo bi dobro navode u prvom postom potkrijepiti linkovima na stranice gdje se o tome govorilo

z

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Civicar, ti si čini mi se napisao jednom da koristiš K9 za email. Je si li maknuo originalnu Samsungovu aplikaciju ili te dvije mirno koegzistiraju kod tebe?

16 godina
neaktivan
Blade3 kaže...
Nix666 kaže...

imam darkyy 9.0.2

kak ne, samo otiđeš na neki kontakt, edit, nađeš groups i staviš ga negdje, meni radi normalno.

kod edit imam samo za promijeniti ime i broj

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice