Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava

poruka: 5.989
|
čitano: 2.598.861
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

baterija mi se ispraznila...hahaha...morat ćeš pricekat do jutra jer odo krmit {#}

{#}

iPhone je jedna velika prevara...koja je uspjela !!!

0 0 hvala 0
17 godina

Napokon sam se odlucio staviti Darky's v9.0.2 Extreme Edition. 

Nije mi se svidjala ikona za bateriju (okomita) pa sam stavio drugu

Inace super radi... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava
Blade3 kaže...
tvrtkoq kaže...
Ljudi stavio darky 9.0.2. i radi ko beba sa widgetima, live wallpaperima, ma cudo!! Hvala svima na pomoci.
Stavio sam si gingerbread launcher i sada bih htio staviti jos njegovih ikonica, skinuo sam u zipu jos njegovih ikona ali ne znam kako ih zamjeniti s postojecima od recimo marketa, imenika itd.

Jel zna tko????

desktop visualizer skini sa marketa

hvala! odlično izgleda! ako netko želi ikona ima ih ovdje

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=9724950&postcount=14436

sorry, to je za swype, evo za ikone http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=9770439#post9770439

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.1.2011 7:58 (tvrtkoq).
16 godina
pa kak vam brzo izlaze ti romovi i jel ima vecih razlika?

Tj. Prije 2 tjedna bio je darky 7.8 a sad je 9.02?!?
MW2 : N'Dorphin // GRNDWR // HCTDM // HCSD // HCMSHPT
15 godina

Kako u albumu postaviti koje foldere da mi prikazuje. Jer ovako prikazuje sve i svašta, i šta treba i ne treba.

Oktrio sam. Recimo ako vam prikazuje u galeriji foldere sa slikama od IGO aplikacije morate u folder IGO staviti file ".nomedia."

Na kompu odete u notepad i saveate prazan file. Preimenujete ga u ".nomedia". Taj file ona kopirate u sve foldere u kojem se nalaze slike ili zvukovi koje ne želite da vam se prikazuju u galeriji/albumu ili media playerima.

Znači ako stavite taj file u folder IGO u albumu se neće niti jedna slika prikazati iz tog foldera niti iz bilo kojeg podfoldera (tako recimo ako stavite u root kartice taj file onda se neće ništa sa te kartice prikazivati u albumu).

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.1.2011 10:35 (Chome).

0 0 hvala 2
15 godina
neaktivan

ej ljudi kako se koristi Tapatalk?kako da nadjem ovaj forum na njemu?vidim da ga neki koriste.hvala

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Hose Marinho 46 kaže...

ej ljudi kako se koristi Tapatalk?kako da nadjem ovaj forum na njemu?vidim da ga neki koriste.hvala

ne radi za ovaj tip foruma...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
neaktivan
Kako? Pa netko ga je koristio ma pocetku ove teme

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Danas sam dobio Galaxy S sa verzijom 2.1.

Pitanje, da li sa 2.1 verzije mogu staviti Darky 9.0.2 ili moram staviti 2.2 verziju.

Ako mogu, treba li Galaxy biti rutan ili ne. U tutorijalu za instalaciju Darky-a to mi je malo nejasno.

Ne mogu pronaci na marketu DarkyRom Configurator.

Ako se slučajno nekome da provjeriti dostupnost istoga bio bih jako

zahvalan!

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

moras ga rootat... ako mislis stavljat darkija ne idi na 2,2 jer ta nesto petlja s bootloaderom pa imas jos malo vise posla nego sto je potrebno (nista strasno ali korak vise)...  dakle root, pa skini clockwork rom manager i onda darky conf. (dostupan je, sad gledao) i pucaj gore novi rom..

vidi dali ti radi 3button combo prvo nego budes ista radio!

15 godina
slavonacdjk kaže...

Danas sam dobio Galaxy S sa verzijom 2.1.

Pitanje, da li sa 2.1 verzije mogu staviti Darky 9.0.2 ili moram staviti 2.2 verziju.

Ako mogu, treba li Galaxy biti rutan ili ne. U tutorijalu za instalaciju Darky-a to mi je malo nejasno.

Ne mogu pronaci na marketu DarkyRom Configurator.

Ako se slučajno nekome da provjeriti dostupnost istoga bio bih jako

zahvalan!

Najbolje bi bilo staviti 2.2.1 JPY verziju firmwarea jer za nju imaš CF-root koji je potrebno staviti prije instalacije darky-a.

JPY staviš preko kiesa pomoću kies patchera. Pogledaj upute po XDA i Darky forumu.

Jeli ti telefon iz t-mobilea? AKo je daj mi molim te prepiši što ti točno piše kad odeš u postavke-o telefonu. Zanima me Verzija firmwarea pa sve do dolje što piše.

Isto tak utipkaj *#1234# pa mi i od tamo očitaj podatke. Ja sam zaboravio iz svog očitati dok sam imao taj originalni firmware a treba mi da znam koji trebam tražit ako će mi ikad trebati original.

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.1.2011 14:30 (Chome).
15 godina
neaktivan

Kupljen je U Vip-u

Hvala !

3button combo radi

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.1.2011 14:41 (slavonacdjk).

0 0 hvala 0
15 godina

Koju aplikaciju za NOTE koristite? Tražim neku dobru i da ima mogućnost postaviti na desktop poruku. Ima ih milion a ne znam koju odabrati.

Meni je za sada OnePunch notes ok ali prihvaćam prijedloge pa ako mi se bude činilo nešto bolje onda prelazim na to.

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.1.2011 16:15 (Chome).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pomoč, instalirao sam Dary-a 9.0.2 sve radi jako brzo, no primjetio sam da ne mogu

otvoriti market. Ikona od marketa se nalazi na ekranu no prilikom pokušaja pokretanja

aplikacije dobivam poruku da aplikacija nije instalirana na telefonu ?

Kaj da radim?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

bok

sorry na postu

novi sam na forumu

nabavio sam si Galayx s i sada bi si htio staviti root i sve te silne stvari o kojima pričate ali....nemam hrabrosti a ni znanja

pa ako ima nekoga području PREČKOG,VRBANA,ŠPANSKOG ko je voljan mi te stvari ubaci na mobač i malo me podučiti o tome

neka mi se slobodno javi

svaka škola se plača pa sam i ja tako voljan nagraditi učitelja

tel.

091 3373668

Davor

p.s.ako neko od administratora misli da tema ne odgovara slobodno obrišite post

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.1.2011 20:55 (bisrko).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Bome problemi s baterijom kod Vibranta,stavio 2.2 i baterija od ujutro od 8 sati do 8 nemoze izdrzati,a to je 12 sati,neznam sto da radim,prije nisam imao takvih problema,a

A kada sam radio update mob je bio pun.

PS danas sam iskljucio i skype,izbrisao yahoo mail,i svewjedno nije izdrzao cijeli dan,ne smao da nnije cijeli dan,vec nije ni 12 sati,

Hellp

0 0 hvala 0
17 godina
gorki8701 kaže...

Bome problemi s baterijom kod Vibranta,stavio 2.2 i baterija od ujutro od 8 sati do 8 nemoze izdrzati,a to je 12 sati,neznam sto da radim,prije nisam imao takvih problema,a

PS danas sam iskljucio i skype,izbrisao yahoo mail,i svewjedno nije izdrzao cijeli dan,ne smao da nnije cijeli dan,vec nije ni 12 sati,

Hellp

Probaj ovo

15 godina
neaktivan
parizer kaže...
gorki8701 kaže...

Hellp

Probaj ovo

LOOOL...e moj parizeru...ja sam već 3(tri) puta stavio taj link ovdje na forumu i očito je svima tlaka čitat...uh da sam ja moderator...{#}

iPhone je jedna velika prevara...koja je uspjela !!!
15 godina
neaktivan
pols kaže...

Docx kaže....

"Dakle ovako. Trebaš imati Kies (što očito imaš, ver. 1.5.3.10103_102). Skineš Registry patcher ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=835628 ) pročitaj što tamo piše. Ativiraš patcher, izabereš XEU, pokreneš kies, uštekaš mob i to je više manje to. Nemoj izabrat CRO, VIP ili nešto drugo, nego XEU. Tako ćeš dobiti 2.2.1 za englesko tržište, JPY, a što je najnovija verizija. Isti ima i hrvatski jezik ali ne hrvatsku tipkovnicu, no Smart keyboard pro (ako nemreš skinut ili ne želiš kupit mogu ti poslat apk). Vjerojatno ćeš nakon nadogradnje trebat ponovo unijeti postavke za 3G i MMS i e-mail. No nazoveš providera (T-mobile, Vip ili Tele2) i oni će ti ih poslat. A možeš ih i prepisati sada, prije upgradea. ne treba toi root jer u osnovi to ide "legalnim" putem. Svakako pročitaj upute na gornjem linku. Sretno".

Čitam da neki još spominju rotanje i slične gluposti. A što reći lili su glupi i tupi ili ne znaju hrvatski? Napravio sam kako docx kaže. Spremio kontakte, programe, slike, muziku i slično  na računalo, za svaki slučaj napravio bekap na mobitelu (lakše je vratiti) i vratio na tvorničke postavke. Potom napravio ono što Docx kaže. I što reći? Fenomenalno, nema nikakvog laga, surfam po internetu bez ikakvih problema, aplikacije rade kao podmazane, jednom riječi divota. Jedini problem je bio što su nestale date davatelja usluga. To se lako rješava, mail ili besplatni telefonski poziv davatelju usluga i problem je riješen.

Na kraju molim docx da ako bude i kada bude da isto tako da uputu za 2.3. Unaprijed mu zahvaljujem, uz lijep pozdrav.

Hvala i Docx-u i pols-u!

Vrtim 2.2.1 {#}

Mala dopuna. Izgubio par sati. Ne može bilo koja verzija Kies-a 1.5.3.xxx, daje neke glupe greške tipa: imate prijavljena 2 telefona i slično..

Koristite baš tu verziju gore navedenu. skinite odavde http://dls.scione-music.de/KIES/.

Hvala još jednom.

15 godina
neaktivan

Dali je izaslo tako nesto za Galaxy-a VIBRANTA,ili jos uvijek ima samo osnovni update na 2.2

PS stavio sam 2.2 i mob ide isto kao i prije mozda malo i brze,ali ima jedna stavka,u galeriji kada slike pregledavam,prije je otvarao prvo zadnju uslikanu sliku,sada mi kao na X!0 otvara one koje sam prve uslikao,i to je malo glupo,ali nemoze se podesiti.

17 godina
neaktivan
bisrko kaže...

bok

sorry na postu

novi sam na forumu

nabavio sam si Galayx s i sada bi si htio staviti root i sve te silne stvari o kojima pričate ali....nemam hrabrosti a ni znanja

pa ako ima nekoga području PREČKOG,VRBANA,ŠPANSKOG ko je voljan mi te stvari ubaci na mobač i malo me podučiti o tome

neka mi se slobodno javi

tel.

091 3373668

Davor

Sjedi sa mirom. Hoces da budes cool a nemas pojma o mobu. Mob ti savrseno dobro radi i bez svega ovog.

:)
15 godina
neaktivan

ovako prvo pozdrav svima pošto sam novi

drugo imam problem sa sgs i9000 nikako da mi proradi 3 button combo, probao sam sve fore koje postoje na xda forumu

pošto combo ne radi nebih se upuštao u daljnje kopanje po mobu jel koliko sam imao primjera vidit na xda dosta ljudi ima sad zbrikan mob

eto pa ako ima tko kakvih prijedloga bilo bi super je nakon 4 dana kopanja po netu i mobu nisam ništa uspio napraviti

podatci o mobu:

GT-I9000

2.2 FROYO

I9000BOJP3

KARNEL 2.6.32.9 ROOT@SE-S608#1

mob sam digao službenim kiesom, rootan je sa z4root-om

unaprijed hvala

0 0 hvala 0
15 godina

Slijedi OVE upute i otključat ćeš 3button. Samo prvo makni ovaj z4 root. Za svaki slučaj.

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.1.2011 12:08 (Chome).
15 godina
neaktivan

Jedno prozaično pitanje: kako da promijenim melodiju zvona i dojave poruka izvan onih predinstaliranih? U koji folder trebam kopirati željenu melodiju da mi je u postavkama zvona i pokaže i prihvaća li uređaj mp3 format za zvono?  

0 0 hvala 0
15 godina

Za sms kopiraš na sdcard/media/notifications. Najbolje ti je skinuti neku aplikaciju za zvona i tamo možeš podesiti za sve. Npr Ringo Pro ili neku sličnu.

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Pincek kaže...

Jedno prozaično pitanje: kako da promijenim melodiju zvona i dojave poruka izvan onih predinstaliranih? U koji folder trebam kopirati željenu melodiju da mi je u postavkama zvona i pokaže i prihvaća li uređaj mp3 format za zvono?  

Otvori folder di ti je melodija, duži klik na sami file i odaberi za što želiš koristi. Tako za melodije skinute sa marketa, mp3 nisam pokušavao, ima većih znalaca ovdje od mene netko će ti reči.

17 godina
odjavljen

za mp3 mozes preko winampa (za android) stavit koju god pjesmu hoces za melodiju zvona dolaznog poziva...

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Postoji li način da se zaključa pojedni folder??

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
logic kaže...
bisrko kaže...

bok

sorry na postu

novi sam na forumu

neka mi se slobodno javi

tel.

091 3373668

Davor

Sjedi sa mirom. Hoces da budes cool a nemas pojma o mobu. Mob ti savrseno dobro radi i bez svega ovog.

+1

Osim sto Galaxy stvarno ne radi bas najbolje sa 2.1 softom. Tvornicki dizanje na 2.2, eventualno na 2.2.1 i to je to.

Sve ostalo ( pa makar i uz tudju pomoc ) bez ikakvog informatickog znanja je suludo.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice