Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava

poruka: 5.989
|
čitano: 2.598.774
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava
Chome kaže...

Jel kod flashanja speedmoda bitno da je baterija na 100% radi pravilne kalibracije ili je to bitno samo kad se rom stavlja?

Ajme ljudi...pa jel vi čitate išta po forumu...kako ovdje tako i na XDA...dajte se molim Vas mrvu potrudite...

Ja sam već 2 puta pisao o kalibraciji baterije ovdje...evo Vam još jednom link.

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=10092321&postcount=11053

Za kalibraciju baterije potrebno ju je napuniti do čepa i onda u CWM-u ''wipe battery stats''.

Dakle pogledajte gore navedeni link i pratite upute.

Ja sam tako napravio i baterija traje dosta duže.

Sad ću pričekat da dođe mrcina od 3000 mAh. {#}

iPhone je jedna velika prevara...koja je uspjela !!!
15 godina

Jel se isplati stavljati lagfix u speedmodu. Mislim jeli se osjeti razlika ili je to više za score u benchmarku?

Meni je jasno vezano za kalibraciju ali toliko se ljudi žale po xda i na Darky forumu tako da bolje ići na sigurno pa pitati 100 puta isto ako treba.

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.1.2011 11:45 (Chome).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Chome kaže...

Jel se isplati stavljati lagfix u speedmodu. Mislim jeli se osjeti razlika ili je to više za score u benchmarku?

Gle...ostavi se benchmarka...nije bas kompetentan.

Nije problem u hardvareu nego u software-u...to ti je isto da kupiš Ferrari-ja i odvedeš ga na selo i voziš ga po makadamu 35 km/h.

Jedan je na XDA forumu pitao jel se isplati OC procesor na SGS-u na 1,25GHz...pa ti sad vidi.

Hoću reći da sam ja još na v.9.0.0. od darky-a sa voodoo lagfixom i da ima jedna super opcija u mobitelu u vidu aplikacije da možeš dignut

izlaznu snagu za slušalice.

15 godina
neaktivan
Chome kaže...

da, možda nečeš ni vidjet tolko razlike u brzini jer je već ovako jako brzo al uglavnom bolje je sa lagfix (voodoo, speedmod) koji koriste ext4 za razliku od samsungovog rfs. Manji gubitak baterije (meni), brže, manja mogučnost od gubitke podataka, jednostavno bolje.

15 godina
neaktivan
Blade3 kaže...

Manji gubitak baterije (meni)

Ukoliko se još baterija kalibrira.{#}

15 godina
neaktivan

da, ok je uključit i na voodoo i na speedmodu enable lagfix i system conversion ili system lagfix, tak se neš zove, oboje koriste ext4,   u speedmodu još i one twekove i ima da lete oboje

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.1.2011 11:55 (Blade3).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
imam voodoo 5.0.1. i skinute superuser i busybox sa marketa, koliko sam shvatio ne trebam flashat CF root, niti skidat busy box sa tutoriala, već samo stavit Darky u .zip fileu na internu SD karticu i u download modu pokrenut darky?? a kasnije preko ODIN-a instalirat preporučeni speedmode. jesam u pravu??
15 godina

Ma boli me za benchmark pa baš zato i pitam. Ako je lagfix dobar samo za benchmarkiranje onda mi ni ne treba jer ne mislim se bavit benchmarkom. Ali kad već kažete da je bolje onda ću ga stavit.

Znači samo u CWM-u odem na lagfix i tamo ga pokrenem i to je sve? Ne treba na niš posebno obraćat pažnju?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tvrtkoq kaže...
imam voodoo 5.0.1. i skinute superuser i busybox sa marketa, koliko sam shvatio ne trebam flashat CF root, niti skidat busy box sa tutoriala, već samo stavit Darky u .zip fileu na internu SD karticu i u download modu pokrenut darky?? a kasnije preko ODIN-a instalirat preporučeni speedmode. jesam u pravu??

ne u download modu nego iz CWMa, isto tak i speedmod poslije

15 godina
neaktivan
Chome kaže...

Ma boli me za benchmark pa baš zato i pitam. Ako je lagfix dobar samo za benchmarkiranje onda mi ni ne treba jer ne mislim se bavit benchmarkom. Ali kad već kažete da je bolje onda ću ga stavit.

Znači samo u CWM-u odem na lagfix i tamo ga pokrenem i to je sve? Ne treba na niš posebno obraćat pažnju?

U CWM odeš na advanced SPeedmod features i tamo ima lagfix i odmah ispod njega negdje imaš za system conversion mislim

15 godina
neaktivan
aha, baš hoću stavit CWM ali mi piše da mi je bolje ugasit lagfix, di ga gasim?

Onda samo uđem recovery mode, instaliram CWM, kada to završim od tamo pokrenem Darky, nakon toga skinem speed mode, i pokrenem ga iz CWM i to bi trebalo biti to. jel?
15 godina
neaktivan
tvrtkoq kaže...
aha, baš hoću stavit CWM ali mi piše da mi je bolje ugasit lagfix, di ga gasim?

Onda samo uđem recovery mode, instaliram CWM, kada to završim od tamo pokrenem Darky, nakon toga skinem speed mode, i pokrenem ga iz CWM i to bi trebalo biti to. jel?

pa isto tamo di si ga i upalio, ako si ga upalio, voodoo iz recovery moda...da tak bi trebalo bit, ne siječam se točno, davno sam to radio, proučio još malo one linkove ke sam ti dao, tam je sve objašnjeno po redu točno, mislim da ni nemoraš gasit za 9.0.2 verziju

15 godina
neaktivan
stavio Darky 9.0.2.!!

Kako sada staviti Speed mode??
15 godina

Darky to je već stavio speedmode osim ako si u darky coniguratoru odabrao drugačije.

Nakon instalacije darky-a samsung tipkovnica nema HR slova. Kako to naknadno ubaciti?

15 godina
neaktivan

eh, ja sam odabrao Voodoo prije stavljanja Darkya :(( neznanje jbg.! kako sada, čitam da je ovaj speedmod-kernel-k12q-500hz-CWM

najbolji, tj. da mob radi ko lud na njemu

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.1.2011 13:47 (tvrtkoq).
15 godina
neaktivan
Stavio Darky 9.0.2 i Speed mode K12q 500Hz!

Ima tko još kakvu preporuku što čini telefon boljim???

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
instalirao sam Darky i kada sam napravio factory reset nestao mi je onaj defaultni launher njegov???
nakon stavljanja speedmode-a manji mi je rezultat na benchmarku nego sa voodoo kernelom???
kako staviti HR tipkovnicu???

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nikad ne raditi factory reset na custom romovima tipa darky, nekaj će se sigurno sjebat i izbrisat mnoge važne stvari, usnimi ga ponovo.

Speedmod koji se dobije se Darkyem je već zastarijela verzija, skinite najnoviju i samo ju snimite iz CWMa preko ovo.

Isto tako ako si izabro voodoo, možeš speedmod samo prek njega nasnimit.

Tu je stranica sa hrv. swypom, skiniti verziju koju trebate i usnimite iz cwma.

Benchmark niš ne znači

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.1.2011 17:16 (Blade3).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ekipa da vas pitam posjedujem samsung wave 2 s8530 gdje da nadjem stranicu za aplikacije skidati od samsunga bio bih vam zahvalan pozz od mene

0 0 hvala 0
15 godina
Blade3 kaže...

Ja sam stavio HR swype iz CWM-a i swype ima HR jezik ali Samsung originalna tipkovnica bez swype-a mi nema HR znakove i u postavkama nema Hr jezika za tipkovnicu.

15 godina
neaktivan
Chome kaže...
Blade3 kaže...

Ja sam stavio HR swype iz CWM-a i swype ima HR jezik ali Samsung originalna tipkovnica bez swype-a mi nema HR znakove i u postavkama nema Hr jezika za tipkovnicu.

Aha, to neznam, meni je uvijek na Swypu, ima Hr. jezik, č,ć, a i mogu njime normalno pisat ak mi se neda swypat.

15 godina

Ma dobro, koristim smart keybord pro ali rado bi da mi i na originalnoj tipkovnici radi ako poželim na nju preć.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Blade3 kaže...

Nikad ne raditi factory reset na custom romovima tipa darky, nekaj će se sigurno sjebat i izbrisat mnoge važne stvari, usnimi ga ponovo.

Speedmod koji se dobije se Darkyem je već zastarijela verzija, skinite najnoviju i samo ju snimite iz CWMa preko ovo.

Isto tako ako si izabro voodoo, možeš speedmod samo prek njega nasnimit.

Benchmark niš ne znači

di je stranica???

15 godina

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Ljudi stavio darky 9.0.2. i radi ko beba sa widgetima, live wallpaperima, ma cudo!! Hvala svima na pomoci.
Stavio sam si gingerbread launcher i sada bih htio staviti jos njegovih ikonica, skinuo sam u zipu jos njegovih ikona ali ne znam kako ih zamjeniti s postojecima od recimo marketa, imenika itd.

Jel zna tko????

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tvrtkoq kaže...
Ljudi stavio darky 9.0.2. i radi ko beba sa widgetima, live wallpaperima, ma cudo!! Hvala svima na pomoci.
Stavio sam si gingerbread launcher i sada bih htio staviti jos njegovih ikonica, skinuo sam u zipu jos njegovih ikona ali ne znam kako ih zamjeniti s postojecima od recimo marketa, imenika itd.

Jel zna tko????

desktop visualizer skini sa marketa

15 godina
neaktivan
Pomozite.....bio sam bezbeze na internetu preko mobitela i slucajno zaokruzio neku rijec i stisnuo copy i smpemila.mi se u meki medjuspremnik i sad kad god pisem poruku nudi mi opciju "paste".kako da to maknem iz tog medjuspremnika?uzasno me zivcira to

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo za mog priku Hose Armanda par slikica kako napraviti potpis u gmailu.

pocetna gmail pocetna gmail
klikni na vise klikni na vise
settings settings
signature signature

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

evo sad mi jos odgovori na ovo zadnje i to je to {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jar Jar Binks kaže...

Evo za mog priku Hose Armanda par slikica kako napraviti potpis u gmailu.

evo napravio sam ovo....ali to vrijedi za gmail samo...vidio sam na pocetku ove teme ako se ne varam da je netko poslao sa mobitela i da mu je pisalo da je poslao sa galxy-a i na fejsuisto tako pise "sent via iphone,galaxy s itd.   ...meni to ne pise...jel se moze namijestiti za sve to?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice