Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava

poruka: 5.989
|
čitano: 2.598.900
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Vidim dozvili ste moje pitanje {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

"doživili"

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava

Jooooj...pa čeprkaš li ti išta po tom mobitelu {#}

Odi na račun od e-maila, postavke i imaš negdi potpis ili slično.

iPhone je jedna velika prevara...koja je uspjela !!!
15 godina
neaktivan
Jar Jar Binks kaže...
Blade3 kaže...

tebi bi trebalo ovo 3000mah baterija

Kupljeno upravo... {#}

E sad je samo treba čekat da dođe. {#}

Vidio sam jednog frajera sa SGS-om i ima na njemu onaj silikonski case. Kaže da ga je uzeo u Tele2 centru u Splitu {#} otić ću i to vidit.

E sad ćemo vidit kako će trajat baterija....je8ote...ko će tu mrcinu kalibrirat...hahahahah...trebat ce tjedan dana za potrosit je {#}

Javit cu vam dojmove i slike kada dođe skupa sa poklopcem.

15 godina
neaktivan

tooo,i onda kupim oruzani list i setam se po gradu

16 godina
nista od mog galaxya s... :(

mozda u 2. Ili 3. Mjesecu, kad se skupi 18k bodova...
MW2 : N'Dorphin // GRNDWR // HCTDM // HCSD // HCMSHPT
15 godina
neaktivan

A sto se tice kalibracije,nisam to nikada cinio,iako sam razmisaljo o tome,jer mi je na Laptopu otisla baterija,i svaki dan si mislim da to ucinim,ali nisam siguran,malo mi je to blesavo da stavljam bateriju recimo u frizider,sta s celijama,nisam previse siguran u to,

a sto se tice punjenja i praznjenja na mobitelu,recimo da mi se je mob i jucer i daans ugasio,znaci prazna do kraja,a punim ga navecer,i puni se dok se ne probudim,recimo oko 6.

Tako radim godinama,jedini mob koji zbilja ima dobru bateriju je Blackberry,baterija traje po 3 dana,a nakon 2 god 2 dana,sto je nevjerojatno.

15 godina
neaktivan
Jar Jar Binks kaže...
Blade3 kaže...

Kupljeno upravo... {#}

Vidio sam jednog frajera sa SGS-om i ima na njemu onaj silikonski case. Kaže da ga je uzeo u Tele2 centru u Splitu {#} otić ću i to vidit.

hahah, javi dojmove kakva je, ja sam htio al baš si kupio ovo

http://cgi.ebay.co.uk/NEW-SAMSUNG-I9000-GALAXY-S-LEATHER-CASE-BELT-CLIP-PHONE-/200558267571?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item2eb2344cb3

a di će ta mrcina unutra, i ovog sam rastezo par dana da mi stane unutra galaxy s silicon case.   Bolje nemoj niš kupovat dok ti ne stigne ovo čudo, takav se silikon case još nije rodio u kojeg bi ovo stalo {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.1.2011 0:23 (Blade3).
15 godina
neaktivan

Hoce li ti ovi nasi lopovi naplatiti carinu vise nego baterija vrijedi.

Ili sam ja sam te nesrece.

15 godina
neaktivan
gorki8701 kaže...

Hoce li ti ovi nasi lopovi naplatiti carinu vise nego baterija vrijedi.

Ili sam ja sam te nesrece.

nikad se ne carini ispod 300 kn (naručujem već godinama) a mislim da su prije koji mjesec podigli na 1000kn

15 godina
neaktivan

ja sam prije 4 mjeseca platio carinu,uzeo desk charger za iphone 3gs,dres reala i auto cgarger i nosac,sve me izaslo oko 35 dolara,i platio sam 120 kuna carine plus.

Prvo mi posalli pismo kuci da ako hocu primiti paket moram platiti carinu,i nista na postu i plati carinu.

15 godina
neaktivan
gorki8701 kaže...

ja sam prije 4 mjeseca platio carinu,uzeo desk charger za iphone 3gs,dres reala i auto cgarger i nosac,sve me izaslo oko 35 dolara,i platio sam 120 kuna carine plus.

Prvo mi posalli pismo kuci da ako hocu primiti paket moram platiti carinu,i nista na postu i plati carinu.

gamad, mislim da u zakonu piše čak da nede ispd 300kn,  inače meni još nisu nikad carinili čak i kad sam išo iznad 300 zato što uvijek od onog od kog naručujem (90%sa ebay) kažem da označi da dolazi kao poklon (gift) ispod 300, njima to nije problem a na carini takve ne gledaju.

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.1.2011 0:40 (Blade3).
15 godina
neaktivan
Jar Jar Binks kaže...
Blade3 kaže...

Kupljeno upravo... {#}

Ej, reci mi taj silikonski šta ima u TELE 2 kupit, jel to ovako nešto??

15 godina

Stavio Darky-a 9.0.2.

Mob je iz t-mobile. Imao sam 2.2.1 original UK JPY firmware koji sam updateao preko Kiesa sa registry patcherom.

Zatim stam stavio CF-root. Stavio darky aplikaciju i podesio speed mod i neke sitnice. Kopirao na memoriju telefona darky rom.zip i update.zip za CWM.

Restart u recovery mod, instaliram CWM (update-zip), i odem na install darky-a.

Instalira i ono pred kraj javi grešku sa zipom. Reko pas mater kaj je sad. I ništa probaj još jednom ono opet. Reko valjda oštećen zip. Skinuo sa neta ponovo darkya i onda je radilo. Instalirao se i za sad funkcionira.

Bateriju sam imao na 100% prilikom instalacije i mob spojen na punjač.

Kad se instalirao malo sam ga podesio i baterija pala na 98%. Ostavio ga 5 sati preko noći (isključen wifi, gps, 3g) i za 5 sati pala na 92%. Sad ću malo si ga još podesit pa ćemo vidjeti kako radi. Možda stavim i zadnji speedmod pa onda i lagfix.

Imam jedno pitanje za kraj. Ovaj Speed mod u Darky-u nije zadni jel tako? Zadnji bi trebao biti:speedmod-kernel-k12q-t7-500hz.

Na XDA se može skinuti: speedmod-kernel-k12q-t7-500hz-CWM.zip i speedmod-kernel-k12q-t7-500hz.zip.

Ako skinem ovaj CWM jel to znači da se ta verzija mora iz CWM-a instalirati?

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.1.2011 7:50 (Chome).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

e a što je uopće speed mod i čemu služi?

15 godina

To je Kernel. Speedmod je modificirani kernel koji daje bolje performase uređaja + joše neka poboljšanja.

16 godina
neaktivan

ahaa...jel onda i lagfix kernel ili?

btw. hvala na odgovoru

15 godina
neaktivan
Misliš da je Speedmod bolji od Voodoo 5.0.1.?? Imam Froyo 2.2. i Voodoo i dok je sve pogašeno radi ok, ali čim stavim malo 2-3 widgeta, scrollam po aplikacijama dođe do štekanja, imaš kakvu preporuku kako da to spriječim? Radna memorija mi pada na 80MB dok je par stvarćica upaljeno, kada sve pogasim dođe do 134MB
15 godina
neaktivan
ima ko link za upute kako staviti darky 9.0.2.?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
15 godina
neaktivan
Chome kaže...

Stavio Darky-a 9.0.2.

Mob je iz t-mobile. Imao sam 2.2.1 original UK JPY firmware koji sam updateao preko Kiesa sa registry patcherom.

Zatim stam stavio CF-root. Stavio darky aplikaciju i podesio speed mod i neke sitnice. Kopirao na memoriju telefona darky rom.zip i update.zip za CWM.

Restart u recovery mod, instaliram CWM (update-zip), i odem na install darky-a.

Instalira i ono pred kraj javi grešku sa zipom. Reko pas mater kaj je sad. I ništa probaj još jednom ono opet. Reko valjda oštećen zip. Skinuo sa neta ponovo darkya i onda je radilo. Instalirao se i za sad funkcionira.

Bateriju sam imao na 100% prilikom instalacije i mob spojen na punjač.

Kad se instalirao malo sam ga podesio i baterija pala na 98%. Ostavio ga 5 sati preko noći (isključen wifi, gps, 3g) i za 5 sati pala na 92%. Sad ću malo si ga još podesit pa ćemo vidjeti kako radi. Možda stavim i zadnji speedmod pa onda i lagfix.

Imam jedno pitanje za kraj. Ovaj Speed mod u Darky-u nije zadni jel tako? Zadnji bi trebao biti:speedmod-kernel-k12q-t7-500hz.

Na XDA se može skinuti: speedmod-kernel-k12q-t7-500hz-CWM.zip i speedmod-kernel-k12q-t7-500hz.zip.

Ako skinem ovaj CWM jel to znači da se ta verzija mora iz CWM-a instalirati?

Nije, ovo je zadnji SpeedMod K12Q with HZ=500 CWM, njega stavi, definitivno preporučam, moj radi već dva dana sa live wallpaperom i wifi i tek je negdje na 40%  a i stvarno je brz, uključiš preporučene twekove iz CWMa i lagfix ako hočeš (makar netreba) i sve pet.  Da ova vezija sa swm se instalira iz cwma a odin verzija iz odina. Preporučam cwm.

15 godina

Jel kod flashanja speedmoda bitno da je baterija na 100% radi pravilne kalibracije ili je to bitno samo kad se rom stavlja?

15 godina
neaktivan
lujito kaže...
Jar Jar Binks kaže...
Blade3 kaže...

Kupljeno upravo... {#}

Ej, reci mi taj silikonski šta ima u TELE 2 kupit, jel to ovako nešto??

Yep...kupio sam i to sada...samo jedan je crni prozirni drugi je skroz crne boje i neproziran.

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.1.2011 11:06 (Jar Jar Binks).
15 godina
neaktivan
Chome kaže...

Jel kod flashanja speedmoda bitno da je baterija na 100% radi pravilne kalibracije ili je to bitno samo kad se rom stavlja?

Ne, to samo kod roma.

15 godina
neaktivan

Pa ovo je za poludit {#}

Već sat vremena zovem carinske ispostave u Splitu i nitko se ne javlja na fakin telefone...

Radi li itko išta u ovoj državi (CARINA) {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

što je ovaj captivate fix što mi piše da moram flashat, kako, što je to??? Trenutno si punim mob na 100%, skinuo sam Darky 9.0.2. Extreme Edition.

Dakle, snimim file na internu SD, i šta? samo ga pokrenem u download modu??? negdje piše da trebam CWM, nije mi baš najjasnije, može pomoć???

Blade, vidim da se kužiš, pomagaj! :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.1.2011 11:22 (tvrtkoq).

0 0 hvala 0
15 godina

Jel imaš link kakav di je objašnjeno šta koji tweak radi. Ja ne mogu naći za ovaj novi rom.

Ovdje ne piše za sve tweakove.

15 godina

Nego da vas upitam, mogu li na Darkyjev rom umjesto voodoo lagfixa staviti recimo OCLF (one click lagfix)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jar Jar Binks kaže...

Pa ovo je za poludit {#}

Već sat vremena zovem carinske ispostave u Splitu i nitko se ne javlja na fakin telefone...

Radi li itko išta u ovoj državi (CARINA) {#}

Napokon sam ih dobio...

Dakle...sad sam dobio pravovaljanu informaciju...a ticat će se i vas dragi moji forumaši...

Neka mi admin oprosti na caps locku ali ovo su bitne stvari.

1. DO 160 KN CARINA SE NE PLAĆA

2. PREKO 160 KN CARINA SE PLAĆA

Konkretno mene je baterija ispala :

Conversion from:
-150.05 HRK Conversion to:
£16.98 GBP Exchange rate:

1 Croatian Kuna = 0.113162 British Pounds    - baterija

Conversion from:
-25.19 HRK Conversion to:
£2.85 GBP Exchange rate:
1 Croatian Kuna = 0.113162 British Pounds   - silicon case
15 godina
neaktivan

Evo, prva dva guida od A- Ž kako se stavlja Darky

http://darky.ficeto.com/community/index.php?forums/rom-guides-information.23/

Samo uključio tweakove koji imaju R(recomended) pored sebe i lagfix ako hočeš, ja jesam, sekunda posla

Nemože, i opčenito nemojte stavljat taj OCLF osim ako niste baš na stock rom, dosta loš lagfix

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice