Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava

poruka: 5.989
|
čitano: 2.598.203
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava
gorki8701 kaže...

Dali je netko od vas imao problema s samsungom da mu nece da ocita data promet na mobitelu,nece da se pojavi 3G,niti EDGE,neznam sta mu je,stavio sam dvije kartice na kojima imam DATA i nece da se pokaye,nov je i pokusao sam da ga aktiviram tako da aktiviram gmail,ali me iybaci i kaze da nemam Data signala

hmmm, sorry ke pitam, vjerojatno jesi al za svaki slučaj, jesi unio točne APN postavke od svog providera (tele2, vip...)?

15 godina
neaktivan

blade...imas PM

Poslano sa moj Galaxy i9000
15 godina
neaktivan

t-mobile,ali sve sam sada pregledao neznam gdje bi to unesao,

15 godina
neaktivan

Pa evo sve sam sredila na mobu ,radi odlično.Imam svašata nešto novo. Hvala mom super frendu!!! {#} A hvala i vama koji ste htjeli pomoći! {#} 

vrataric

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

nasao sam gdje ide,u mobile i network,

access point names

i kada kliknem na to dobijem APN empty,

i ispod pise add an APN,

onda kada potvrdim da dodam dobijem dosta postavki za namjestati,

name,apn,proxy,port,username,pasword,server,mmsc,mms port,mcc,autentihication type,apn type,

i to je to

15 godina
neaktivan

ali sve je praznooo

15 godina
neaktivan

nazoveš tmobile da ti pošalju postavke direktno na mob ili da ti ih kažu, možda ih imaš i na njihovoj net stranici. Stavljaju se u Setting/wireless and network/mobile networks/access point name/opcije/ new apn

Jar Jar Binks

Poslo sam ti ih na PM

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Blade3 kaže...

Jar Jar Binks

Poslo sam ti ih na PM

Ja nisan ništa dobija na PM {#}

15 godina
neaktivan
jaska kaže...

A hvala i vama koji ste htjeli pomoći! {#} 

A moja Jaska...kasniš{#}

ja ti poslao PM ima 5 dana već {#} da ti pomognem a ti niš{#}

P.S. a ko je taj tvoj super frend{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.1.2011 20:58 (Jar Jar Binks).
15 godina
neaktivan
Jar Jar Binks kaže...
Blade3 kaže...

Jar Jar Binks

Poslo sam ti ih na PM

daj mail onda

15 godina
neaktivan
Blade3 kaže...
Jar Jar Binks kaže...
Blade3 kaže...

Jar Jar Binks

Poslo sam ti ih na PM

daj mail onda

milan.inic@inet.hr

15 godina
neaktivan

ako imas t mob daj ih i meni posalji

15 godina
neaktivan

Jesam

Nemam, ja sam tele2

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
gorki8701 kaže...

ako imas t mob daj ih i meni posalji

pa zovi t-mobile da ti posalju instalacijske poruke...{#}

17 godina
neaktivan

za gorki8701.pošalješ poruku na1598 i slovo I i to ti je to.stigne ti poruka otkucas pin 1234 i restart mobitela i trebalo bi ti delati.evo ti link

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.1.2011 21:17 (jura).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

sada sam zvao nece da me spoje s teh sluzbom a oni neznaju

evo probati cu sada ovo s porukom

15 godina
neaktivan

jedna stvar,moj Samsung je Vibrant 959 Vibrant,iz USA,

sada sam poslao poruku i dobio sam odg da moj uredaj ne podrzava internet uslugu

17 godina
neaktivan

onda ih nazovi i objasni im problem.tak sam ja kupil galaxy s a jos ga nisu imali u ponudi,onda sam ostavil kucni broj telefona i sutradan me zval tehnicar iz t-mobila i objasnjaval kaj i kam trebam pisati u mobitel.

EDIT:

ako se dobro sjećam trebal bi napraviti novu pristupnu točku(APN).

kod mene je ovak:IME:T-mobile HR

APN:web.htgprs

MCC:219

MNC:01

APN vrsta:internet

sve ostalo mi je prazno.

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.1.2011 21:32 (jura).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Imam pitanje.

Što je toliko bolje na custom ROM-u da ga ljudi koji to ne zanju raditi, baš moraju instalirati, riskirajući kvarenje mobitela?

Ja na original 2.2. još nisam naišao na problem zbog kojeg bi morao išta mjenjati.

Vidio sam neke beneficije u vidu igara i nekih aplikacija, ali niti jedna mi nije toliko bitna da moram svaki dan stavljati novi ROM i o tome pisati na 6 stranica.

Bez uvrede, ali postavljam si pitanje koristite li vi taj mobitel uopće za ono što je namjenjen ili cijeli da stišćete taj 3 botun recovery mode (koji još uvijek nemam pojam čemu služi)

Mogu zvat - mogu

Slat poruke - mogu.

Slušat glazbu - mogu

Kopirat avi i gledat ga bez trzanja - nogu

Instalirati igru bilo koje zahtjevnosti - mogu

Navigacija - mogu

Muzika - nemam ni vremena sušati

Sa brzinom sam i više nego zadovoljan.

Uglavnom mobitel ima toliko mogućnosti out of the box da nemam vrmena niti to iskoristiit a kamoli da trošim par sati dnevno na instaliranja, downloadmode, recovery mode i otale nebuloze (običnom korisniku) kojim  ste naspamali cijelu temu.

You can't hit a nail straight when you're laughing Keep on playing maybe it'll happen dear
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

znaci nema veze moze se namjestiti,ok hvala ti

17 godina
neaktivan
wyks kaže...

Imam pitanje.

Što je toliko bolje na custom ROM-u da ga ljudi koji to ne zanju raditi, baš moraju instalirati, riskirajući kvarenje mobitela?

Ja na original 2.2. još nisam naišao na problem zbog kojeg bi morao išta mjenjati.

Vidio sam neke beneficije u vidu igara i nekih aplikacija, ali niti jedna mi nije toliko bitna da moram svaki dan stavljati novi ROM i o tome pisati na 6 stranica.

Bez uvrede, ali postavljam si pitanje koristite li vi taj mobitel uopće za ono što je namjenjen ili cijeli da stišćete taj 3 botun recovery mode (koji još uvijek nemam pojam čemu služi)

Mogu zvat - mogu

Slat poruke - mogu.

Slušat glazbu - mogu

Navigacija - mogu

Uglavnom mobitel ima toliko mogućnosti out of the box da nemam vrmena niti to iskoristiit a kamoli da trošim par sati dnevno na instaliranja, downloadmode, recovery mode i otale nebuloze (običnom korisniku) kojim  ste naspamali cijelu temu.

ne znam od kud ti to da mi trošimo par sati dnevno na te stvari???ne pričaj gluposti!a kaj se tiče stavljanja drugog rom-a to je stvar svakog pojedinca,a ne tebe.ako ti mob radi dobro onda ok,ako si zadovoljan sa ovakvim kakvog imas opet ok.ja sam ga osobno rootal zbog lagova koje sam imal,a sad vidim da mi je internet puno brzi i sve ostale aplikacije se brze otvaraju i imam bolji signal.evo ukratko to je nekoliko razloga.

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.1.2011 21:49 (jura).
15 godina
neaktivan
wyks kaže...

Imam pitanje.

Mogu zvat - mogu

Slat poruke - mogu.

Slušat glazbu - mogu

Navigacija - mogu

summa summarum:

you wanna know why we do it?

because we can

{#}

17 godina
neaktivan
jura kaže...

ne znam od kud ti to da mi trošimo par sati dnevno na te stvari???ne pričaj gluposti!a kaj se tiče stavljanja drugog rom-a to je stvar svakog pojedinca,a ne tebe.ako ti mob radi dobro onda ok,ako si zadovoljan sa ovakvim kakvog imas opet ok.ja sam ga osobno rootal zbog lagova koje sam imal,a sad vidim da mi je internet puno brzi i sve ostale aplikacije se brze otvaraju i imam bolji signal.evo ukratko to je nekoliko razloga.

Pa po količini postova i nabrajanju verzija sigurno nije posao od 5 minuta.

Nekako sam očekivao od teme neku univerzalnu raspravu, malo o aplikacijama, igrama, stvarima u kojima je Galaxy posebniji od ostalih Androida.

Zadnjih desetak stranica je rasprava isključivo o ROMovima.

You can't hit a nail straight when you're laughing Keep on playing maybe it'll happen dear
17 godina
neaktivan
wyks kaže...
jura kaže...

Pa po količini postova i nabrajanju verzija sigurno nije posao od 5 minuta.

Nekako sam očekivao od teme neku univerzalnu raspravu, malo o aplikacijama, igrama, stvarima u kojima je Galaxy posebniji od ostalih Androida.

Zadnjih desetak stranica je rasprava isključivo o ROMovima.

evo ovdje ti je isključivo tema za igre i aplikacije.naziv ove teme je  "Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava" pa ne vidim razloga da se ne piše o ROMovima.

17 godina
neaktivan

Ma uspoređivao sam temu s onom o Desireu i tamo ima daleko manje govora o ROMovima, više je orijentirano na posebnosti uređaja.

Kako Galaxy ima više mogućnosti od Desirea očekivao sam više isticanja tih mogućnosti.

No sad vidim da je tema i započela kao rasprava o Romovima, pa se ispričavam što je (iako nisam imao namjeru) ispalo kao da vas napadam.

Ovu temu sam počeo pratiti jer je aktivnija od one druge o Galaxyu.

15 godina
neaktivan
wyks kaže...

Imam pitanje.

Mogu zvat - mogu

Slat poruke - mogu.

Slušat glazbu - mogu

Navigacija - mogu

Meni nije jasno zašto si ti kupio Galaxy-a?? To što ti radiš sa njim možeš i sa jeftinijim mobitelima. A mi ostali uživamo kada možemo nešto šta skupo platimo iskoristit do krajnjih granica. Onaj tko krene u to, mora biti svjestan da sve može krenut po zlu, i to je na dosta mjesta navedno.

No i kad sve krene po zlu, opet postoji način da se mobitel vrati u staru funkciju, u mom predzadnjem postu sam stavio 2 videa kako vratit brickani mobitel u život.

Nego mene ljute ljudi što pročitaju samo zadnji post i krenu sa svojim problemom bez da pretraže rješenje koje je već navedeno. Zato ovaj Bug-ov forum nikad neće biti cjenjen, barem dok se ne uvedu dobri moderatori i administratori.

15 godina
neaktivan

zato što večina nas ne želi da mob. koji košta prek 4000kn, ima lagove ili da je išta manje od savršenog. Ono što si ti nabrojo možeš radit i na duplo jefinijem mob. kad počneš stvarno korisiti mob (htijet ga sinhronizirat sa više PC, samo počet razvijat neke apliacije na njemu itd.) a ne samo zvat, pisat poruke i slušat glazbu vidjet češ kolko stvari nedostaju  a po tome što nemaš lagove pretpostavljam da nemaš ni više od nekih 40 aplikacija.   A i postupci flashanja traju doslovno 2min samo što se ljudi na početku boje da nebi nešto zeznuli što je normalno, tako da traže info. pitaju pitanja itd. a di je bolje mijesto za to nego forum. Ovog je mob. vrlo teško brikat tako da se ja osobno učim na njemu o romovima, flashanju, kernelu itd. pa da jednog dana  i sam mogu nešto korisno napravit, pa da neko stavi link i na moj post od mojeg roma, hehe :) za sad razvijam temu novu za mob. počinjemo malim koracima ;)

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.1.2011 22:11 (Blade3).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

MOZE LI MENI NETKO RECI,KAKO DA MI KIES PREPOZNA SAMSUNGA

OVO JE PRESLO SVAKU MJERU

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

a koji kies imaš?mozda zato jer je vibrant treba neki drugi kies a ne ovaj koji mi imamo.probaj ovaj.

pogledaj odgovor na prvo pitanje.lol

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.1.2011 22:22 (jura).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
gorki8701 kaže...

MOZE LI MENI NETKO RECI,KAKO DA MI KIES PREPOZNA SAMSUNGA

OVO JE PRESLO SVAKU MJERU

joj gorki, svi šutimo kad stvarno nemamo pojma kaj bi moglo bit pa neznamo kakv savijet da ti damo, pogotovo ke si dobio novi mob. i ista stvar :(  no bacio si bombu sa ovim da ti je mob. zapravo samsung  Vibrant 959, neznam dal to mijenja nešto no ko zna, vidim da taj ima potpuno drugačiji raspored tipki, tako da i ako uspiješ povezat na Kies nemoj stavljat neke romove dok ne budeš siguran. Mislim da bi se i dalje trebo moć povezat na Kies ali ko zna, možda treba neka druga verzija.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice