Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava

poruka: 5.989
|
čitano: 2.597.968
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava
skank666 kaže...
gorki8701 kaže...
gorki8701 kaže...

ovo nije za vjerovatii,dobio sam drugi Samsung vibrant i nece da ga spoji na KIES

LJUDI STO DA RADIM,IMA LI ITKO RJESENJE,STA JE OVO,ZASTO MI NEVJEROJATNI KIES NECE DA PREPOZNA UREDAJ,SVE SAM ZIVO PROBAO,VISE NEMAM IDEJE

kies ne zeli prepoznati mobitele ako npr si stavio neki drugi launcher, pa da nije mozda to?

Nisam nista stavio,nov novcast iz kutije izvadjen

17 godina
neaktivan

Tko je rekao da Kies ne valja :P

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
docx kaže...
Hose Marinho 46 kaže...

Nakon 5 sati druzenja sa Jar Jar Binksom preko skype-a do 3 ujutro mob je napokon na 2.2.1 {#}.

sorry Jar Jar ali moram pitat {#}...jel netko zna zasto mi kad udjem u poruke i hocu dodati primatelja iz imenika nema sa strane slova H nego je umjesto njega točka i jos jednog slova ali neznam koje je na onoj okomitoj abecedi uz desni rub ekrana? kad udjem normalno u imenik (ne prek poruka) sva su slova tamo {#}

Moram priznati da sam tek sad to primijetio. Zašto je to tak ne znam. Ali ne smeta me puno.

stvar roma, takav je JPY (kriv je samsung), Darky je to ispravio u svom rom, neki brzi fix, nemojte me pitat koji jel me uopće ne smeta to pa nisam ni tražio.

15 godina
neaktivan
Hose Marinho 46 kaže...

Jel mi moze netko odgovorit na ovo gore ako znate....i jos jedno pitanje....dodao sam slike na kontakte i slike su strasno mutne i lose kvalitete.u slikama kamere su dobre i cak kad odem u imenik i onak pokraj imena su istete slike i isto su dobre kvalitete ali cim idem pozvat nekog sa slikom, slika postane losa.jel ima neko rijesenje?

isto mislim da je stvar roma, na Darkyu je ok, a možda i nije, znam da je pričo nešto da je to popravljeno kod njega,  ovisi u kojem trenutku ti misliš da je loša, meni izgledaju čist normalno, ne oštre ko iz galerije ali sasvim pristojno

15 godina
neaktivan
jura kaže...

evo samo da javim.uspješno stavljen darky rom.{#}.puno hvala Blade3 i njegovim korisnim informacijama na 20-toj stranici.

nema na čemu {#}

uglavnom, svi koji su na Darkyu, čudno al tek sam sad otkrio da iz SGS tools koji dobijete sa romom možete nadogradit osnovne aplikacije. Npr. galerija se nadogradi da sada više nema Sensor buga koji je prisutan u 2.2.1 i svim nižim romovima.  Kamera se nadogradi da može slikat slike i kad je baterija skroz niska, također gumb za palit/gasit mob sad može služit ko okidač, Touchwiz launcher se može nadogradit, sad i kad ste na home screenu kad okrenete mob u horizontalan položaj, sve se okrene a i brži je sa ljepšim ikonama itd

15 godina
neaktivan

najbolje od svega sa darky rom ima gps signal u kuci tj. blizu prozora dok sam sa svima jedva nalazio van. darky rules ;)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Blade3 kaže...
jura kaže...

evo samo da javim.uspješno stavljen darky rom.{#}.puno hvala Blade3 i njegovim korisnim informacijama na 20-toj stranici.

nema na čemu {#}

uglavnom, svi koji su na Darkyu, čudno al tek sam sad otkrio da iz SGS tools koji dobijete sa romom možete nadogradit osnovne aplikacije. Npr. galerija se nadogradi da sada više nema Sensor buga koji je prisutan u 2.2.1 i svim nižim romovima.  Kamera se nadogradi da može slikat slike i kad je baterija skroz niska, također gumb za palit/gasit mob sad može služit ko okidač, Touchwiz launcher se može nadogradit, sad i kad ste na home screenu kad okrenete mob u horizontalan položaj, sve se okrene a i brži je sa ljepšim ikonama itd

Ma di to...daj govori...ocu i ja napravit taj update...{#}  ajde...govori...pljuni...ispljuni...ajdeeeeeee {#}

Poslano sa moj Galaxy i9000
15 godina
neaktivan

Tema koja bi trebala postati sticky ili must read :)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=10525068&mode=linear#post10525068

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jar Jar Binks kaže...
Blade3 kaže...
jura kaže...

nema na čemu {#}

Ma di to...daj govori...ocu i ja napravit taj update...{#}  ajde...govori...pljuni...ispljuni...ajdeeeeeee {#}

aplikacija SGS tools, upgrade stock apps

:)

15 godina
neaktivan

A odakle si skinija tu aplikaciju?

15 godina
neaktivan
Jar Jar Binks kaže...

A odakle si skinija tu aplikaciju?

Dolazi zajedno sa Darkyevim romom kad se instalira. Također evo još malo eye candy. Na to sam instalirao ovu novu temu, stvarno je odlična  

http://darkyrom.com/community/index.php?threads/theme-r64s-pro-theme-the-cleanest-most-professional-theme.124/                 i ovaj stakleni phone dialer   

http://darkyrom.com/community/index.php?threads/phone-dialer-dark-glass.114/ 

i mogu reć da u kombinaciji sa Darkyevim romom izgleda prepre dobro. Instaliranja se odvijaju u doslovno 2 klika i traju minutu

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.1.2011 20:42 (Blade3).
15 godina
neaktivan
Blade3 kaže...
Hose Marinho 46 kaže...

Jel mi moze netko odgovorit na ovo gore ako znate....i jos jedno pitanje....dodao sam slike na kontakte i slike su strasno mutne i lose kvalitete.u slikama kamere su dobre i cak kad odem u imenik i onak pokraj imena su istete slike i isto su dobre kvalitete ali cim idem pozvat nekog sa slikom, slika postane losa.jel ima neko rijesenje?

isto mislim da je stvar roma, na Darkyu je ok, a možda i nije, znam da je pričo nešto da je to popravljeno kod njega,  ovisi u kojem trenutku ti misliš da je loša, meni izgledaju čist normalno, ne oštre ko iz galerije ali sasvim pristojno

tako losa da jedva raspoznajem ko je na slici

15 godina
neaktivan

Pozdrav svima,

Evo jucer sam kupio samsung galaxy i9000, instalirao kies i krenuo updateat firmware na 2.2.  Međutim stalno mi dolazi ovo:

Zna li netko u čemu je problem?

0 0 hvala 0
17 godina

Koliko vidim to je Kies 2.0 sto koristis. Ja bih ti preporucio da probas naci i instalirati verziju 1.5.3.10103_102. Ja sa njom nisam nikada imao problema.

15 godina
neaktivan

Ok, thx Za sve one koji žele malo ukrasit svoj mob. izvana, odlični skinovi a možete si ih i sami napravit.

http://www.gelaskins.com/store/skins...S_Vibrant_Intl

Ja svoj već jesam i na putu je za ZG. Baziran je na ovoj slici http://s287.photobucket.com/albums/l...r.jpg&newest=1 C:\Users\Igor\Desktop\1294621210_thumb.jpg

Evo, tu je moj, malo je mala slika, kaj mislite?  C:\Users\Igor\Desktop\1294621210_thumb.jpg

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo da si čestitam rođendan...hihihi  šta cu kad moram sam sebi...hahaah

Bio je 12.01 {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

jel ima koje rjesenje za ovo....znaci kad se ode pod "telefon" pa "pozivi" mobitel prikazuje znaci sve pozive (dolazne,odlazne,neodgov.) i poruke....jel se mogu maknut te poruke?i jos jedno pitanje....kad sam u porukama i hocu dodati primatelja preko imenika u imeniku mi prikazuje i kontakte sa facebooka i gmaila uz naravno ove sam mobitela.jel se moze to rijesiti kako da mi ne prikazuje te sa fejsa i gmaila (mislim kakve to ima veze sa porukama {#}) ? i isto tako da se nadovezem u imeniku mi prikazuje i imena i mailove kontakata (koji imaju gmail) a oznaceno je u "memoriji imenika" - telefon, znaci ne SIM i ne gmail (to su opcije jos)? verzija 2.2.1     

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jar Jar Binks kaže...

Evo da si čestitam rođendan...hihihi  šta cu kad moram sam sebi...hahaah

Bio je 12.01 {#}

Sretan rodjendan {#}

15 godina
neaktivan
Hose Marinho 46 kaže...

jel ima koje rjesenje za ovo....znaci kad se ode pod "telefon" pa "pozivi" mobitel prikazuje znaci sve pozive (dolazne,odlazne,neodgov.) i poruke....jel se mogu maknut te poruke?i jos jedno pitanje....kad sam u porukama i hocu dodati primatelja preko imenika u imeniku mi prikazuje i kontakte sa facebooka i gmaila uz naravno ove sam mobitela.jel se moze to rijesiti kako da mi ne prikazuje te sa fejsa i gmaila (mislim kakve to ima veze sa porukama {#}) ? i isto tako da se nadovezem u imeniku mi prikazuje i imena i mailove kontakata (koji imaju gmail) a oznaceno je u "memoriji imenika" - telefon, znaci ne SIM i ne gmail (to su opcije jos)? verzija 2.2.1     

Kad odeš pod ''Pozivi'' pritisni onu lijevu tipku za opcije pa imas opcije kako hoćeš da ti sortira. Poruke ne možeš maknuti jer većina mobitela danas tako funkcionira, bilježi sve što se dešavalo. A što se tiče kontakata sa fejsa i gmaila moraš isključiti sinkronizaciju moba sa gmailom i fejsom...meni je recimo to bezveze...

15 godina
neaktivan

P.S. ja u subotu šikam unutra darkky v.8 verziju.{#}

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imam ja jedno hipotetsko pitanjce za sve lumene ovdje :) Recimo da imam zaključan Galaxy S na VIP na kojem je službeni 2.2 Froyo za našu regiju, update je napravljen preko Kies-a bez ikakvih reg hackova.. Taj mobitel ima Recovery Mode 3e, a meni treba Recovery Mode 2e, na koji način da to postignem? Za one koji ne znaju (ako je već netko to napisao ovdje, ispričavam se) 2e Recovery Mode je potreban da bi se na telefon instalirali unsigned update-ovi, dok je na 3e to onemogućeno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Chronic kaže...

Imam ja jedno hipotetsko pitanjce za sve lumene ovdje :) Recimo da imam zaključan Galaxy S na VIP na kojem je službeni 2.2 Froyo za našu regiju, update je napravljen preko Kies-a bez ikakvih reg hackova.. Taj mobitel ima Recovery Mode 3e, a meni treba Recovery Mode 2e, na koji način da to postignem? Za one koji ne znaju (ako je već netko to napisao ovdje, ispričavam se) 2e Recovery Mode je potreban da bi se na telefon instalirali unsigned update-ovi, dok je na 3e to onemogućeno.

Rootaj mob sa CF-root-om. Osim roota on vraća 2e recovery mod.

15 godina
neaktivan

Ili možeš staviti voodoo lagfix. On dolazi sa CWM recoveryem pa ti 2e i ne treba. A imaš nešto o tome na ovom threadu (ponešto kompliciranije) (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=821698)

15 godina
neaktivan

Eh i ja imam mob zaključan na VIP. To nije prepreka. Kad sam bio na službenom 2.1 uopće nisam imao  3 button combo. Pa sam ga vratio (XDA forum). Zatim sam prešao na službeni 2.2. Stavio Voodoo lagfix i imao CMV recovery. Sad sam na 2.2.1 i voodoo lagfix.

17 godina
neaktivan

Kako primjetiti taj lag. Verzija je 2.2. ništa nije mjenjano.

Vidim većina vas ima taj lagfix, kako sam zadovoljan brzinom i responseom aplikacija, zanima me da li je to univerzalan problem ili ovisi o modelu?

You can't hit a nail straight when you're laughing Keep on playing maybe it'll happen dear
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
wyks kaže...

Kako primjetiti taj lag. Verzija je 2.2. ništa nije mjenjano.

Vidim većina vas ima taj lagfix, kako sam zadovoljan brzinom i responseom aplikacija, zanima me da li je to univerzalan problem ili ovisi o modelu?

Nakon nekog vremena "listanje" ekrana postane trzavo, aplikacije se sporije učitavaju.... Što dulje mob radi bez reboota to je stvar izraženija.

15 godina
neaktivan

Vrijeme mi je za ćorku... Nikako spojiti sve u jednom postu. Problem je univerzalan. Ovisi o firmwareu. Tek kad staviš lagfix onda shvatiš da je mob brži. No ja sam pristalica onog ako si zadovoljan, ne mijenjaj.

17 godina
neaktivan

Hvala, probat ću!

17 godina
neaktivan

Stvarno nisam primjetio niakakva usporenja, doduše koristim ga oko 20 dana.

Koristim LauncherPro,  nemam widgeta, samo jedan homescreen. Nemam puno aplikacija (niti 10), a scrolanje u appdraweru je super brzo.

You can't hit a nail straight when you're laughing Keep on playing maybe it'll happen dear
17 godina
neaktivan

OK, još jedno pitanje. Koji bi ja CF root package trebao skinut od svih ponuđenih? Moj sustav je JPP, a takvog nema na listi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice