Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava

poruka: 5.989
|
čitano: 2.598.056
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava
Hose Marinho 46 kaže...

Pozdrav....koji god clock widget skinem i stavim na pozadinu kada kliknem na njega ne dogodi se nista...prilikom instaliranja mi uvijek izbaci obavijest da je to widget i da se klikom na njega udje u menu gdje mogu namjestit alarm (zato mi i treba).zasto?jel mozda zato sto sam na 2.1 pa to ne radi ka sto ne radi i skype recimo?ili nesto drugo...

njega ne mozes dodati kao obicnu aplikaciju, nego ides na home sreen -> options -> add widget, tamo bi ga trebao naci

moras ga dodati kao widget :)

btw, reggao sam se samo da ti odgovorim na ovo :D

15 godina
neaktivan
Pinkyy kaže...
Hose Marinho 46 kaže...

Pozdrav....koji god clock widget skinem i stavim na pozadinu kada kliknem na njega ne dogodi se nista...prilikom instaliranja mi uvijek izbaci obavijest da je to widget i da se klikom na njega udje u menu gdje mogu namjestit alarm (zato mi i treba).zasto?jel mozda zato sto sam na 2.1 pa to ne radi ka sto ne radi i skype recimo?ili nesto drugo...

njega ne mozes dodati kao obicnu aplikaciju, nego ides na home sreen -> options -> add widget, tamo bi ga trebao naci

ili ovo što je napiso Pinkyy ili widget nije za taj launcher (TouchWiz) nego za neki drugi, trebalo bi pisati u opisu za koji je.

16 godina
neaktivan

Čitam vec 20 dana ovaj thread i jucer sam dobio svoj Galaxy, malo sam se izgubio u svim ovim porukama pa bi li mi netko rekao sto bih prvo trebao uciti kako bi dobio bolje performanse i postoji li jos koje misto za skidanje igara/aplikacija osim Marketa

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hose Marinho 46 kaže...

Jel zna netko gdje ima za kupiti futrola za galaxy s po mogucnosti kozna ili da netko prodaje u zagrebu???i nemojte mi napisati naruci prek neta i tak to {#}.hvala

Pogledaj u Tele2 centrima, ja sam je tamo kupio...kožna futrola koja je u principu napravljena za HTC Hero, ali paše i za Galaxy-a....cijena..........   49,00 kuna{#}

15 godina
neaktivan
jaska kaže...

Možete li mi reči što mi je sada činiti. Da li da zovem u Samsung ili je to nešto banalno što mogu učiniti i sama. Smiješno mi je da nemam recimo aktiviran kalendar na mogu. Ne razumijem ae previše u to pa ne znam što mi je činiti. Hvala!

Jaska imaš PM. {#}

15 godina
neaktivan
tk.nike kaže...

Čitam vec 20 dana ovaj thread i jucer sam dobio svoj Galaxy, malo sam se izgubio u svim ovim porukama pa bi li mi netko rekao sto bih prvo trebao uciti kako bi dobio bolje performanse i postoji li jos koje misto za skidanje igara/aplikacija osim Marketa

Moraš nam prvo reć di si ga kupija tj. na kojoj mreži i koji ti je baseband version ili osnovna verzija software-a.

Poslano sa moj Galaxy i9000
15 godina
neaktivan

Kažu, sa 2.2.1 gubimo garanciju...

A šta ako mi unrootamo mob, te vratimo naše orginalne verzije Androida, znam da imaju za Tmobile i Vip sigurno preko onog programa, onda opet imam tvornički mobitel?

Ili je kvaka u tome da se na Androidu nemožeš vračat unatraga sa verzijama , tj. može sa 2.2 na 2.2.1, al ne i sa 2.2.1 na 2.2 ili 2.1??? ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Darkyy ima intervju  http://www.ipadchatshow.co.uk/     :D a šta reć, talentiran čovjek.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.1.2011 21:46 (Blade3).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ovo nije za vjerovatii,dobio sam drugi Samsung vibrant i nece da ga spoji na KIES

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pinkyy kaže...
Hose Marinho 46 kaže...

{#}...pa i dodao sam ga kao widget (veliki sat na ekranu)...

15 godina
neaktivan
lujito kaže...

A šta ako mi unrootamo mob, te vratimo naše orginalne verzije Androida, znam da imaju za Tmobile i Vip sigurno preko onog programa, onda opet imam tvornički mobitel?

Ili je kvaka u tome da se na Androidu nemožeš vračat unatraga sa verzijama , tj. može sa 2.2 na 2.2.1, al ne i sa 2.2.1 na 2.2 ili 2.1??? ;)

...samo da se nadovezem na ovo....recimo da se stvarno nesto i dogodi a eto nemamo garanciju,sta se to opce moze dogodit i koliko bi otprilike mogao doci takav popravak? ja mislim ma nebi trebalo biti skupo...trebaju samo opet dignut software na njega ili....?

16 godina
neaktivan
Jar Jar Binks kaže...
tk.nike kaže...

Moraš nam prvo reć di si ga kupija tj. na kojoj mreži i koji ti je baseband version ili osnovna verzija software-a.

Tele 2, preko pretplate, I9000XXJM1, 2.1-update1 - firmware

15 godina
neaktivan
lujito kaže...

Možeš se vratiti na stari firmware samo ga trebaš imati. Obzirom da je nadogradnja s 2.1 na 2.2 službena ne gubiš garanciju. Preko Registri Patchera bi morao moći vratiti sa 2.2.1. na 2.2 jer on vara Kies tako da mu "kaže" da imaš mob s nekom od 2.1 verzija. A koliko znam s Odinom možeš flashat mob s kojom hoćeš verzijom firmwarea samo je moraš imati. Pa ako to napraviš možeš slobodno u servis ne strahujući za garanciju. Naravno treba mob unrootati ukliko rootan.

15 godina
neaktivan

Koja je najnovija verzija Marketa   2.2.7 ili 2.13  ?

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.1.2011 0:24 (Blade3).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Blade3 kaže...

Darkyy ima intervju  http://www.ipadchatshow.co.uk/     :D a šta reć, talentiran čovjek.

Posluša san intervju...momak je genijalac(švicarac-zurich) ...i još najljepše rekao je da ga čak i Samsung zove da radi za njih da nema šanse {#} kaže da rade smeće od ROM-a {#}- šta je u pravu

I mulac ima 18 godina.......   darkyy živija ti nama još 1000 godina {#}{#}

Poslano sa moj Galaxy i9000
15 godina
neaktivan
gorki8701 kaže...

ovo nije za vjerovatii,dobio sam drugi Samsung vibrant i nece da ga spoji na KIES

LJUDI STO DA RADIM,IMA LI ITKO RJESENJE,STA JE OVO,ZASTO MI NEVJEROJATNI KIES NECE DA PREPOZNA UREDAJ,SVE SAM ZIVO PROBAO,VISE NEMAM IDEJE

17 godina
odjavljen
gorki8701 kaže...
gorki8701 kaže...

LJUDI STO DA RADIM,IMA LI ITKO RJESENJE,STA JE OVO,ZASTO MI NEVJEROJATNI KIES NECE DA PREPOZNA UREDAJ,SVE SAM ZIVO PROBAO,VISE NEMAM IDEJE

kies ne zeli prepoznati mobitele ako npr si stavio neki drugi launcher, pa da nije mozda to?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
protjeran

Evo i ja jučer dobio Galaxyja pa se polako ufuravam u priču.

Instalirao sam Kies i spojio telefon i koliko sam primjetio sve je OK.

Čak mi je ponudio nadogradnju softvera, ali je nisam napravio jer je baterija bila na kraju, a tamo je pisalo da mobitel mora biti pun.

Pitanja:

- u imeniku mi prikazuje kontakte sa SIM kartice i sa Gmaila, ali mi ne prikazuje sa Fejsa mada sam uključio sync i da mi ih prikazuje - zna li netko zašto?

- dal da napravim update softwera ako mislim staviti Darkyjev ROM?

- dal da stavim Darkyjev ROM?

BTW

Mob je kupljen u T-comu

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

dok idem raditi kies patch za 2.2.1 jel mi mob treba u trenutku ukljucivanja u kies biti u recovery modu ili nek normalno radi?pise tamo da bi dobro bilo napraviti factory reset.jel mogu kaj shebat ako ne napravim factory reset?

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.1.2011 10:36 (jura).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
jura kaže...

dok idem raditi kies patch za 2.2.1 jel mi mob treba u trenutku ukljucivanja u kies biti u recovery modu ili nek normalno radi?pise tamo da bi dobro bilo napraviti factory reset.jel mogu kaj shebat ako ne napravim factory reset?

Ako radiš upgrade preko Kiesa (registry patcher) mob ti ne treba biti u recovery modu. Nek radi normalno. Ja nisam napravio factory reset i sve mi radi OK.

15 godina
neaktivan

Nakon 5 sati druzenja sa Jar Jar Binksom preko skype-a do 3 ujutro mob je napokon na 2.2.1 {#}.

sorry Jar Jar ali moram pitat {#}...jel netko zna zasto mi kad udjem u poruke i hocu dodati primatelja iz imenika nema sa strane slova H nego je umjesto njega točka i jos jednog slova ali neznam koje je na onoj okomitoj abecedi uz desni rub ekrana? kad udjem normalno u imenik (ne prek poruka) sva su slova tamo {#}

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

jel si moram prvo staviti odin na mob i tek onda onaj cf root ili mogu cf root pa odin pa darky rom?ima kakve veze redosljed?mislim na cf root i odin-a?

sve ok.procital na xda forumu i napravil root idem sad stavit darky rom.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.1.2011 12:26 (jura).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ako sam dobro shvatil prilikom stavljanja darky roma v8.0 nije više potrebno stavljati i  ClockWorkMod Recovery jer je integriran u rom.ako sam dobro pročital.nek me neko ispravi ako sam u krivu.

potrebno je stavljati i clockworkmod recovery ako prvi put stavljate darky rom.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.1.2011 14:20 (jura).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jel mi moze netko odgovorit na ovo gore ako znate....i jos jedno pitanje....dodao sam slike na kontakte i slike su strasno mutne i lose kvalitete.u slikama kamere su dobre i cak kad odem u imenik i onak pokraj imena su istete slike i isto su dobre kvalitete ali cim idem pozvat nekog sa slikom, slika postane losa.jel ima neko rijesenje?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hose Marinho 46 kaže...

Nakon 5 sati druzenja sa Jar Jar Binksom preko skype-a do 3 ujutro mob je napokon na 2.2.1 {#}.

sorry Jar Jar ali moram pitat {#}...jel netko zna zasto mi kad udjem u poruke i hocu dodati primatelja iz imenika nema sa strane slova H nego je umjesto njega točka i jos jednog slova ali neznam koje je na onoj okomitoj abecedi uz desni rub ekrana? kad udjem normalno u imenik (ne prek poruka) sva su slova tamo {#}

Moram priznati da sam tek sad to primijetio. Zašto je to tak ne znam. Ali ne smeta me puno.

17 godina
neaktivan
skank666 kaže...

kies ne zeli prepoznati mobitele ako npr si stavio neki drugi launcher, pa da nije mozda to?

Meni radi normalno iako imam LauncherPro.

You can't hit a nail straight when you're laughing Keep on playing maybe it'll happen dear
17 godina
odjavljen

meni djubre nece... jel ko probao kies air?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
neaktivan

evo samo da javim.uspješno stavljen darky rom.{#}.puno hvala Blade3 i njegovim korisnim informacijama na 20-toj stranici.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.1.2011 15:01 (jura).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

djubre, darky rom + tema lite pro v5.. sve super radi... i tako ja prckam i odem u snimanje i namjestim rezu na 1280*720 i od tada nikako ne radi ni jedan barcode skener. :/ vratim default - ne. cak mi je i snimanje FC ali sam to uspio sredit preko sgs tools i apply script. jel jos netko ima/imao takvih problema

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
skank666 kaže...

meni djubre nece... jel ko probao kies air?

Jesam ali nekako mi se čini spor. Dobro dođe ako nemaš kabel, ali imaš i AllShare aplikaciju. S njom sam pogledao oko 3 filma, radi odlično.

You can't hit a nail straight when you're laughing Keep on playing maybe it'll happen dear
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice