Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava

poruka: 5.989
|
čitano: 2.597.890
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Kako da znam koju verziju froyaq  stavljam,pise li na kiesu,

2.2  ili 2.2.1

sutra mi dolazi novi mob iz t moba,onaj su mi zamijeili,nije bio ok,

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava

Vidi na GMailu vremensku zonu koja ti je namještena...

P.S. ja sam ubacio 2.2.1 FROYO preko odina 1.3{#}

Sad bi znao i na nekom drugom Galaxyu napravit update{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.1.2011 16:42 (Jar Jar Binks).
15 godina
neaktivan
Jar Jar Binks kaže...

A di da to vidim?trazio sam ali nema toga u settingsima od gmaila.  

I cesto znam iskljucit 3g zbog potrosnje baterije i tak i sad kad sam je ponovno ukljucio ne spaja mi se preko 3g,bar mislim da se ne spaja jer mi je dosta spor internet i gore je slovo E. ja cu poludit...

15 godina
neaktivan
Hose Marinho 46 kaže...
Jar Jar Binks kaže...

I cesto znam iskljucit 3g zbog potrosnje baterije i tak i sad kad sam je ponovno ukljucio ne spaja mi se preko 3g,bar mislim da se ne spaja jer mi je dosta spor internet i gore je slovo E. ja cu poludit...

Ajd pričekaj da vidim na Gmail...a što se tiče 3G, kojeg će ti vraga to...meni je to otkako sam ga kupio(2 dana) ištekano...uostalom...nalaziš li se u mjestu recepcije 3G signala?

Pričekaj da vidim na Gmail

15 godina
neaktivan

Sorry...nisam uspio naći, ja mislim da je ta opcija bila pri stvaranju računa na GMailu

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jar Jar Binks kaže...
Hose Marinho 46 kaže...
Jar Jar Binks kaže...

Ajd pričekaj da vidim na Gmail...a što se tiče 3G, kojeg će ti vraga to...meni je to otkako sam ga kupio(2 dana) ištekano...uostalom...nalaziš li se u mjestu recepcije 3G signala?

Pričekaj da vidim na Gmail

pa htio bi imat 3g nekad zbog interneta ili skidanja neke alikacije pa da mi je brze...ali ne kuzim radilo mi je prekjucer i pisalo je gore 3G i cak mislim nekad i H ali sad samo E koda sam na 2g ali nisam jer sam iskljucio 2g.aj javi za gmail...bas zivcira to vrijeme...i sad sam skinuo kik messenger za dopisivanje i isto mi pokazuje sat unatrag ali brijem da je to zbog gmaila jer idem preko njegovog maila na kik.valjda je zato!?

15 godina
neaktivan
Hose Marinho 46 kaže...
docx kaže...
Hose Marinho 46 kaže...

jel mi moze etko molim vas odgovorit na ovo gore za kies? i jos nesto....skinuo sam skype i unio u njega ime i password iste kao i one koje imam na kompu kad ga koristim i pise mi signing in i vrti se onaj loading i tako stalno i to je to.niti udje niti me izbaci.pomoć !?

Koliko pratim forum ti si još uvijek na 2.1. Skype ima problema sa Galaxy 9000 u verzijama ispod 2.2. Dakle moraš nadograditi firmware.

Pošto je ovaj sluzbeni u banani onda bi pretpostavljam trebao staviti 2.2.1 preko registy patchera,ali meni kies ne prepoznaje ni ovaj nas.zasto? i dali bi ga trebao prepoznati preko registy patchera i dali ima veze koji je kies (napisao sam gore negdje koji sam skinuo)

Posljednja službena verzija Kiesa je 1.5.3.10103_102. Ti sa tog sitea skinuo neku noviju. No na threadu na xda forumu o registy patcheru kažu da bi patcher trebao raditi i s novijim verzijama Kiesa, Morat ćeš probati. Isto tako, koliko znam verzija za nadogradnju firmwarea moba od Tele 2 nije još izašla. Moguće se varam. Registri patcher "vara" Kies. Naime on prikazuje da je tvoj mob od nekog drugog providera (recimo XEU je za Englesku) tako da će skinuti onu verziju Froya za koju je "prevario" Kies. Dakle ako staviš da ti je mob XEU onda će ti skinuti 2.2.1 za Englesku. No o tome je već prethodno pisano. Koliko sam vidio možeš izabrati i VIP. Pretpostavljam da bi onda skinuo Froyo 2.2 za našu regiju za mobove iz VIP-a (ali to ne preporučam). Nadam se da je sad malo jasnije. Prošetaj po forumu i naći ćeš link na Registry Patcher, slijedi upute i to je to.

15 godina
neaktivan

Posljednja službena verzija Kiesa je 1.5.3.10103_102. Ti sa tog sitea skinuo neku noviju. No na threadu na xda forumu o registy patcheru kažu da bi patcher trebao raditi i s novijim verzijama Kiesa, Morat ćeš probati. Isto tako, koliko znam verzija za nadogradnju firmwarea moba od Tele 2 nije još izašla. Moguće se varam. Registri patcher "vara" Kies. Naime on prikazuje da je tvoj mob od nekog drugog providera (recimo XEU je za Englesku) tako da će skinuti onu verziju Froya za koju je "prevario" Kies. Dakle ako staviš da ti je mob XEU onda će ti skinuti 2.2.1 za Englesku. No o tome je već prethodno pisano. Koliko sam vidio možeš izabrati i VIP. Pretpostavljam da bi onda skinuo Froyo 2.2 za našu regiju za mobove iz VIP-a (ali to ne preporučam). Nadam se da je sad malo jasnije. Prošetaj po forumu i naći ćeš link na Registry Patcher, slijedi upute i to je to.

Spominjes tele2 i vip.ja sam t-mobile.jel to sta mijenja?ne nudi mi kies nadogradnju,tako da cu ocito morat ici na ovaj 2.2.1.ovaj engleski 2.2.1 ima hrvatski jezik jelda?

docx jel znas mmozda rijesenje mog problema sa 3G?

p.s. rijesio sam vrijeme u gmail-u

15 godina
neaktivan

ovo je uzas...iskljucio sam 2g znaci radi na 3g i u sat vremena mi je skinulo preko 15 % baterije ali ne muci me to nego i dalje je spor net i youtube (ocitava filmic pola min) i gore pokazuje slovo E. da nisam celav pocupao bi si kosu {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kupila sam samsung galaxy s.Vec danima pokusavam skinuti kalendar,otvoriti mail ,određene aplikacije poput MARKET itd.Neće mi otvoriti ništa od navedenog. Imam otvoren račun na gmail-u ,međutim ne želi prihvatiti,čak sam probala i neke nove. Internet mi otvori i tamo mogu pogledati mail i sve ostalo ali ako idem odmah na određenu aplikaciju neće. Obratila sam se u korisničku mrežu i rekli su mi da je to do googla i da se javim u europa trade,ali nikako da ih telefobski dobijem.Ima li netko sličan problem ili možda zna što bi to moglo biti. Unaprijed hvala!

vrataric

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hose Marinho 46 kaže...

ovo je uzas...iskljucio sam 2g znaci radi na 3g i u sat vremena mi je skinulo preko 15 % baterije ali ne muci me to nego i dalje je spor net i youtube (ocitava filmic pola min) i gore pokazuje slovo E. da nisam celav pocupao bi si kosu {#}

Za tmobile je došla nadogradnja, trebo bi ti javit da ju imaš, za tele2 nije. Koji firmware imaš unutra, jesi prvi vlasnik mob. da neko nije već po njemu štanco? Da, na 3g baterija ide ko luda, E pokazuje samo kad sam 10m pod zemljom :D obično je 3g ili još češće H. Odi na 2.2.1 i riješi se svih muka, imaš hrvatski jezik ali nemaš hrv. swype.

15 godina
neaktivan
jaska kaže...

Kupila sam samsung galaxy s.Vec danima pokusavam skinuti kalendar,otvoriti mail ,određene aplikacije poput MARKET itd.Neće mi otvoriti ništa od navedenog. Imam otvoren račun na gmail-u ,međutim ne želi prihvatiti,čak sam probala i neke nove. Internet mi otvori i tamo mogu pogledati mail i sve ostalo ali ako idem odmah na određenu aplikaciju neće. Obratila sam se u korisničku mrežu i rekli su mi da je to do googla i da se javim u europa trade,ali nikako da ih telefobski dobijem.Ima li netko sličan problem ili možda zna što bi to moglo biti. Unaprijed hvala!

Ufff, stvarno neznam kaj da kažem, nisam čuo za taj problem, obično ako imaš dobre postavke za internet i mail koje si dobila od svoh providera (tmobile, vip, tele2) trebalo bi radit sve. Isto tako za gmail, onaj koji si napravila na kompu, samo bi se trebala unijet email adresa i šifra kad prvi put ideš na gmail ili market na mobu?? Hmm, ako još nešto saznaš, ako mob javi neku grešku, napiši ovdje da vidimo kaj se događa.

15 godina
neaktivan
Blade3 kaže...
Hose Marinho 46 kaže...

Za tmobile je došla nadogradnja, trebo bi ti javit da ju imaš, za tele2 nije. Koji firmware imaš unutra, jesi prvi vlasnik mob. da neko nije već po njemu štanco? Da, na 3g baterija ide ko luda, E pokazuje samo kad sam 10m pod zemljom :D obično je 3g ili još češće H. Odi na 2.2.1 i riješi se svih muka, imaš hrvatski jezik ali nemaš hrv. swype.

Prvi sam vlasnik.kupio ga u t-mobile prije 3 dana.na 2.1 sam.ali samo mi je prvi dan pokazivalo gore 3G ili H sad nakon 2,3 dana sto sam na 2g bio vratim opet na 3G i opet sporo i opet pise gore E,koda sam i dalje na 2G.meni ne daje mogucnost za nadogradnju...neznam zasto....ali dobro stavit cu onda taj 2.2.1.ali sta cu sa ovim 3G...?

15 godina
neaktivan
Hose Marinho 46 kaže...
Blade3 kaže...
Hose Marinho 46 kaže...

Prvi sam vlasnik.kupio ga u t-mobile prije 3 dana.na 2.1 sam.ali samo mi je prvi dan pokazivalo gore 3G ili H sad nakon 2,3 dana sto sam na 2g bio vratim opet na 3G i opet sporo i opet pise gore E,koda sam i dalje na 2G.meni ne daje mogucnost za nadogradnju...neznam zasto....ali dobro stavit cu onda taj 2.2.1.ali sta cu sa ovim 3G...?

U suštini to ovisi o pokrivenosti signalom. Moguće da je  3G signal slab pa mob automatski prebacuje u EGPRS. A moguće je i do moba... Možda da zvrcneš t-mobile i postaviš im koje pitanjce. Moguće je da je u tvom području problem sa signalom. A što se tiče vremena na gmailu, ne znam hoće li pomoći - prijavi se na gmail s kompa, odi u google calendar i pogledaj u postavkama koja ti je vremenska zona. Ako je kriva, ispravi. Možda pomogne.

15 godina
neaktivan

Tekst koji mi se javlja nakon unosa mail adrese za market glasi ovako : "Can t establish a reliable data connection to the server.This could be a temporary problem or your phone may not be provisioned for data services. If it continues, call customer care."

vrataric
15 godina
neaktivan
docx kaže...
Hose Marinho 46 kaže...
Blade3 kaže...
Hose Marinho 46 kaže...

U suštini to ovisi o pokrivenosti signalom. Moguće da je  3G signal slab pa mob automatski prebacuje u EGPRS. A moguće je i do moba... Možda da zvrcneš t-mobile i postaviš im koje pitanjce. Moguće je da je u tvom području problem sa signalom. A što se tiče vremena na gmailu, ne znam hoće li pomoći - prijavi se na gmail s kompa, odi u google calendar i pogledaj u postavkama koja ti je vremenska zona. Ako je kriva, ispravi. Možda pomogne.

Hvala.zvao sam ih...neke su poteskoce sa signalom,nije do mobitela,a gmail sam popravio.sve 5

Jos me samo nesto zanima....dali znate neku dobru plikaciju ustvari widget kalendar...evo da recimo ovak izgleda ko na ovom htc-u... http://www.google.com/imgres?imgurl=http://phandroid.com/wp-content/uploads/2009/06/rosie4-calendar-widget.jpg&imgrefurl=http://phandroid.com/2009/06/03/htc-rosie-screenshots/&usg=__o4STrMcsscYcVlB5zkM9V7_Pprw=&h=480&w=320&sz=93&hl=hr&start=0&zoom=1&tbnid=JrFmntidlJENIM:&tbnh=177&tbnw=118&prev=/images%3Fq%3Dcalendar%2Bwidget%26um%3D1%26hl%3Dhr%26biw%3D1261%26bih%3D619%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=rc&dur=113&ei=8kkrTamWBMas8QOc3qmEBw&oei=8kkrTamWBMas8QOc3qmEBw&esq=1&page=1&ndsp=19&ved=1t:429,r:7,s:0&tx=72&ty=55   ...

znaci da mogu touchom (prstom) stisnuti bilo koji dan u mjesecu i napravit podsjetnik sa alarmom i tak to...(oprostite na ovom linku od 100 m ali neznam drugacije poslat {#})

15 godina
neaktivan

e ljudi...evo da ne razbijate puno glave...guze i slično {#}

prije pola sata frendu sam ubacio preko teamviewera FROYO 2.2.1 u Galaxy-a. Ima hrvatski jezik, al recimo kad pise poruke...nema naše znakove sa interpunkcijom č,ć,ž,š, i đ, nemam ih ni ja...uostalom nije me ni briga...hehehe

cijeli postupak je trajao 20 minuta dok se bootao mobitel, bla bla bla itd......

Hose Armando...što se tebi tiče 3G signala, moraš bit svjestan da kad 3G signal nije dobar da mob. sam automatski prebacuje u 2G mod.

To ćeš ići na postavke Bežično&mreža...Mobilne mreže...Način rada mreže.

Imaš automatski,GSM i Samo WCDMA (Wideband Code Division Multiple Access) drugim riječima 3G.

Ja otkako sam na 2.2.1 Froyo, mobitel doslovno leti, aplikacije kojima je prije trebalo par sekundi se loadaju sad se otvaraju momentalno.

Ukoliko nekome treba pomoć nek mi se javi na PM pa ću mu dat broj pa mogu tako pomoć.

Moram napomenut da kad sam napravio update na 2.2.1...kontakti, aplikacije i sve drugo je ostalo netaknuto.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.1.2011 19:12 (Jar Jar Binks).
15 godina
neaktivan

Ja sam na 2.1 i nije mi ko tebi u postavkama za mreze...meni je "koristiti samo 2g mrezu" i kvacica pokraj toga ....ali napiao sam gore da sam ih zvao tako da je ocito razlog taj signal (smetnje)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Očito T-Mobile,Vip i Tele2 opet čeprkaju po software-u od mobitela...koji kreteni...umjesto da bude univerzalno...idioti{#}

15 godina
neaktivan

I inace ja nemam ni na 2.1 hrvatsku tipkovnicu (čćšž)...a ukljucen mi je hrvatski

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

LOL...ja sam je imao na Tele2...al probaj kad recimo pišeš SMS poruke...drži dugo slovo S dok se ne pojavi pop-up prozorčić pa onda javi

jel imaš ta slova.

15 godina
neaktivan

Smart keyboard Pro. I problem sa našom interpunkcijom-riješen

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

APN widgets za android 2.2.1 ---- dali je netko to uspio rijesiti a da se nemora odlaziti u postavke

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.1.2011 21:38 (hrcpin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jar Jar Binks kaže...

Sorry...nisam uspio naći, ja mislim da je ta opcija bila pri stvaranju računa na GMailu

Pogledaj u podesavanjima kompa sta ti je pod location.

:)
15 godina
neaktivan

OBAVIJEST

Plačena verzija Market Enabler je samo 1dolar još koji dan i onda se vrača na staro.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Možete li mi reči što mi je sada činiti. Da li da zovem u Samsung ili je to nešto banalno što mogu učiniti i sama. Smiješno mi je da nemam recimo aktiviran kalendar na mogu. Ne razumijem ae previše u to pa ne znam što mi je činiti. Hvala!

vrataric
15 godina
neaktivan
hrcpin kaže...

APN widgets za android 2.2.1 ---- dali je netko to uspio rijesiti a da se nemora odlaziti u postavke

Zašto apn widget? Dulji pritisak na power tipku otvara izbornik opcije telefona i tu se odabere jel podatkovna mreža uključena ili isključena. Nisam čitao cijelu raspravu, ali ja sam te widgete koristio samo na androidu 2.1.

15 godina
neaktivan

znam za to al imam onu gle masku na njemu i onda je tesko stisnuti to a znam da je to radilo na 2.1 al na 2.2.1 ne radi pa zato pitam dali je netko nesta nasao ili napravio

15 godina
neaktivan

Jel zna netko gdje ima za kupiti futrola za galaxy s po mogucnosti kozna ili da netko prodaje u zagrebu???i nemojte mi napisati naruci prek neta i tak to {#}.hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pozdrav....koji god clock widget skinem i stavim na pozadinu kada kliknem na njega ne dogodi se nista...prilikom instaliranja mi uvijek izbaci obavijest da je to widget i da se klikom na njega udje u menu gdje mogu namjestit alarm (zato mi i treba).zasto?jel mozda zato sto sam na 2.1 pa to ne radi ka sto ne radi i skype recimo?ili nesto drugo...

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice