Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava

poruka: 5.989
|
čitano: 2.597.822
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava

E sorry,mozda sam se krivo izrazio...cuje se onaj zvuk kad ga spojim i kao nesto instalira i onda izbaci poruku device driver software was not successfully instaled

15 godina
neaktivan

Sad sam skinuo kies ali opce neznam koja je prava verzija i neznam di da to saznam....ja sam skinuo Kies_1.5.3.10104_66.exe 20-Nov-2010 16:14 136M jer sam vidio da je par ljudi skinulo taj na 18 str. ove teme

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hose Marinho 46 kaže...
logic kaže...

Kad spojis na komp povuci notification bar nadolje i imaces stavku usb. Klkni na nju i pojavice ti se opcija mount i tad ce ti komo vidjeti mob kao mass storage. Barem bi trebalo.

kad to napravim pokaze mi samo "usb spojen" i kad stisnem to samo mi vrati bar gore i nista....

Ja imam Win 7 originalne, i čim sam ga uštekao instalirali su se sami driveri za njega, i onda mi se otvori auto-play.

Koje windoze koristiš?

17 godina
neaktivan
Hose Marinho 46 kaže...

E sorry,mozda sam se krivo izrazio...cuje se onaj zvuk kad ga spojim i kao nesto instalira i onda izbaci poruku device driver software was not successfully instaled

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=728929

:)
17 godina
odjavljen

mislim da sam ti tamo odgovorio kako da razmjestas ikone a ne kako da ih mijenjas... uglavnom razmjestat ih mozes bez launchera ali mijenjat ne.. poz

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
neaktivan

Evo sve radi sve super,kies mi je pronasao mobitel,prebacio sam slike ali neznam di trebam otici da vidim jel ga mogu updateat na 2.2?jel to mozda ovo gore u lijevom kutu sto pise kies i onda pod azuriranje?ako je...nista ne izbacuje

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
skank666 kaže...

mislim da sam ti tamo odgovorio kako da razmjestas ikone a ne kako da ih mijenjas... uglavnom razmjestat ih mozes bez launchera ali mijenjat ne.. poz

ja sam samo mislio recimo umjesto poruka staviti handcent na glavnu onu traku dole,ali eto ocito bez launchera nista kako ti kazes {#}

15 godina
neaktivan

Evo nasao sam nadogradnja firmwarea ali nije moguca zovaj uredjaj...to mi je izbacilo....jel mi mozete reci koji je razlog tome?zasto nemogu nadograditi?jel ima to veze sa verzijom kiesa?mislim dosao je froyo vec....

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hose Marinho 46 kaže...

Evo nasao sam nadogradnja firmwarea ali nije moguca zovaj uredjaj...to mi je izbacilo....jel mi mozete reci koji je razlog tome?zasto nemogu nadograditi?jel ima to veze sa verzijom kiesa?mislim dosao je froyo vec....

Joooooj Hose Armando {#}

daj nam prvo reci koja si mreža i di si kupija mobitel???!!!

Npr. ja sam na Tele2 i ne da mi nikakav upgrade preko Kiesa, jučer sam dao link na screenshot, pogledaj stranicu prije.

Hose Armando mi amor {#}šala mala...hihihi

15 godina
neaktivan

Ovako, što se tiče nadogradnje na službeni froyo, TELE2 nema,  samsung izbacuje nadogradnju ovisno koji product code ima moba a to nemora ić po redu (vip, tmobile i tele2 imaju različiti) tako da tele2 može još čekat tjedan dana a može i 2 mjeseca....iskreno, i onima koju ju imaju, bolje da ju ne stavljaju

Što se tiče ubijanja aplikacija evo moje mišljenje koje sam već napiso, copy-paste. Mislim da nije dobro koristit, ponekad se javljaju problemi i više će usporit mob. neko ga ubrzat, android je jednostavno takav sistem, ne zatvori sve u potpunosti nego ostavlja a kad mu ponestane memorije, sam će ih počet gasit kako bi ju oslobodio.  Ako baš moraš imaš na marketu Advance Task killer

Svima kojima se nemre spojiti na Kies, provjerite da vam nije slučajno uključen usb debugging, otiđite na home screen na mob. upalite Kies i tek onda uključite mob u usb.

Za promijenu ikona i potpunog izgleda telefona morate staviti drugi launcher, preporučio ni ADW launcher, odličan je i ima mnoštvo teme na marketu za njega koje možete spustiti. Evo ovako izgleda moj home screen, sa manjim promijenama nasprema ovoga

http://www.google.hr/imgres?imgurl=http://cdn1.staztic.com/screenshots/35491-1.jpg&imgrefurl=http://www.androidzoom.com/uk/android_themes/wallpapers/samurai-japan-theme_fknh.html&usg=__lCAKHXBMVV5F0a672mVZS_zMqpg=&h=480&w=320&sz=65&hl=hr&start=0&zoom=1&tbnid=_YIWiLUcw2icfM:&tbnh=132&tbnw=94&prev=/images%3Fq%3Dandroid%2Bsamurai%2Btheme%26hl%3Dhr%26sa%3DX%26biw%3D1229%26bih%3D518%26tbs%3Disch:1%26prmd%3Divns&itbs=1&iact=hc&vpx=715&vpy=40&dur=3141&hovh=275&hovw=183&tx=114&ty=123&ei=w64oTZOhLZOs8QOwt52EBw&oei=w64oTZOhLZOs8QOwt52EBw&esq=1&page=1&ndsp=29&ved=1t:429,r:6,s:0

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Blade3 kaže...

Ovako, što se tiče nadogradnje na službeni froyo, TELE2 nema,  samsung izbacuje nadogradnju ovisno koji product code ima moba a to nemora ić po redu (vip, tmobile i tele2 imaju različiti) tako da tele2 može još čekat tjedan dana a može i 2 mjeseca....iskreno, i onima koju ju imaju, bolje da ju ne stavljaju

Što se tiče ubijanja aplikacija evo moje mišljenje koje sam već napiso, copy-paste. Mislim da nije dobro koristit, ponekad se javljaju problemi i više će usporit mob. neko ga ubrzat, android je jednostavno takav sistem, ne zatvori sve u potpunosti nego ostavlja a kad mu ponestane memorije, sam će ih počet gasit kako bi ju oslobodio.  Ako baš moraš imaš na marketu Advance Task killer

Svima kojima se nemre spojiti na Kies, provjerite da vam nije slučajno uključen usb debugging, otiđite na home screen na mob. upalite Kies i tek onda uključite mob u usb.

Za promijenu ikona i potpunog izgleda telefona morate staviti drugi launcher, preporučio ni ADW launcher, odličan je i ima mnoštvo teme na marketu za njega koje možete spustiti. Evo ovako izgleda moj home screen, sa manjim promijenama nasprema ovoga

http://www.google.hr/imgres?imgurl=http://cdn1.staztic.com/screenshots/35491-1.jpg&imgrefurl=http://www.androidzoom.com/uk/android_themes/wallpapers/samurai-japan-theme_fknh.html&usg=__lCAKHXBMVV5F0a672mVZS_zMqpg=&h=480&w=320&sz=65&hl=hr&start=0&zoom=1&tbnid=_YIWiLUcw2icfM:&tbnh=132&tbnw=94&prev=/images%3Fq%3Dandroid%2Bsamurai%2Btheme%26hl%3Dhr%26sa%3DX%26biw%3D1229%26bih%3D518%26tbs%3Disch:1%26prmd%3Divns&itbs=1&iact=hc&vpx=715&vpy=40&dur=3141&hovh=275&hovw=183&tx=114&ty=123&ei=w64oTZOhLZOs8QOwt52EBw&oei=w64oTZOhLZOs8QOwt52EBw&esq=1&page=1&ndsp=29&ved=1t:429,r:6,s:0

Uh...ovo prebolesno izgleda{#}

Hm...još jedno pitanje za tebe...tebi recimo piše gore 3G, a meni ne kad ga uključim...a pustim ga recimo na pola sata da radi na 3G.

15 godina
neaktivan

E molim vas još jednu stvar...

Pošto mi se ne vrti opet cijela tema...  {#}  molio bih nekoga da mi pošalje na PM ili ovdje linkove kako ubaciti novi ROM, sejvati stari ukoliko nešto ukenjam, koji je trenutačno najbolji i da ima HRV jezik, da ima lagfix taj u sebi i bla bla bla...šta ja znam još...

Unaprijed zahvaljujem{#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jar Jar Binks kaže...
Blade3 kaže...

Uh...ovo prebolesno izgleda{#}

Hm...još jedno pitanje za tebe...tebi recimo piše gore 3G, a meni ne kad ga uključim...a pustim ga recimo na pola sata da radi na 3G.

piše mi uvijek ili 3g ili H (ovisno kakvu vezu imam), kad sam negdje vani na otvorenom piše H (HSDPA) a kad sam negdje u podrumu 3g. Naravno to samo dok nije wifi uključen.

Darkyev rom, na 20 str. sam stavio uputstva kako se stavljaju novi romovi.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.1.2011 18:22 (Blade3).
15 godina
neaktivan

Blade...imas PM

15 godina
neaktivan

pozz ljudi imam jedno pitanje trenutno imam froyo 2.2.1 napravio root i stavio one clik lag fix, mob radi savrseno , niti jednom nije zastekao niti nista, stavio sam naivgaciju cijele europe sve radi savrseno. pitanje je ovako koja je razlika izmedu darky 8.0 i ovog sto ja trenutno imam? dali da uopce stavim taj darky?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Babaluba kaže...
docx kaže...
Babaluba kaže...
docx kaže...
Babaluba kaže...

Da li netko ima problema sa GPS ? Od kada sam ga kupio ( ima mjesec dana ) nisam uspio dobit lock na satelite. Sada ,po vašim postovima, me je strah odnest na servis !{#}{#} Malo sam švrlja po netu pa sam vidio da postoji mogućnost da se preko upari sa nekim bluetooth gps resceiverom pa da li netko ima takvih iskustva i naravno kakav savjet.

p.s. probao sa manje više sve "cake" na koje sam naletio na netu ( xda i ini..)

Unaprijed zahvaljuem !

Koju verziju firmwarea imaš? 2.1 ili 2.2? Dok sam bio na 2.1 našao bih satelite lockao se i OK. No kada bih isključio GPS navigaciju, pa onda poslije uključio nije bilo šanse da pronađe i jedan. Svaki put sam morao rebootat. No kad sam prešao na 2.2 JPP ono kratko vrijeme koliko sam bio, sve je radilo. Pa ako si još uvijek 2.1 nadogradi ga na 2.2. To je službena nadogranja pa ne gubiš garanciju. Ako ni onda ne radi, moda mob ipak treba odnijeti na servis.

Verzija firmwarea je 2.2.1. i imao sam problema sa GPS od početka. ALI...

Na marketu sam našao app koja se zove GSPot koja radi u kombinaciji sa GPS booster lite ( full verzija se mora kupiti ) koja traje samo 3 puta po 5 min i program je napravio čuda na mom Galaxy-u. Nalazi satelite u manje od 30-tak sec i lock odmah slijed poslije toga. Sada pošto je to ograničena app da li postoji način da se full verzija kupi iz Hrvatske ili barem preko PayPAl-a jer preko njega već godinama kupujem po netu .

Hvala za sve savjete !

p.s. preporučam svakome tko ima problema sa GPS-om da proba ove app !{#}{#}{#}

dakle, da bi kupovao na marketu mob ti treba biti rootan. zatim sa marketa skineš Market enabler aplikaciju (besplatna) i to je to. Aplikacija radi tako da fejka providera, dakle prijavi te kao da imaš recimo t-mobile.us account. rije toga odi na google checkout i prijavi se. To ti je nešto kao googlov paypal. I onda ćeš na isti način moć kupit aplikacije. Neakav rfedoslijed bi bio: U market enableru staviš nekog od ponuđenih providera (ja stavljam t-mobile.us), zatim odeš na market i kupiš što ti treba. Ali kao što sam rekao na početku mob mora biti rootan.

A je.. ga. Nadao sam se da ću opciju sa root-anjem moći izbjeći jer mi se ne prćka po mobu ( za sada sve fercera kak spada).

Da li postoji neka mogućnost da netko sa root-anim mobom to skine , ja mu platim a on meni to pošalje !?!?

Unaprijed zahvaljujem !

Anybody  !?!??!?!??!?!  HELP !!

17 godina
neaktivan

De skrati te postove jer ovo je strasno kako izgleda.

:)
15 godina
neaktivan

E...evo ja šiknuo unutra 2.2.1 FROYO{#}

Radi beba 200 na sat {#}

E sad...da li treba kakav lag fix i šta ja znam?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jar Jar Binks kaže...

E...evo ja šiknuo unutra 2.2.1 FROYO{#}

Radi beba 200 na sat {#}

E sad...da li treba kakav lag fix i šta ja znam?

Ako si zadovoljan, ne treba.

15 godina
neaktivan

Babaluba daj neki mail.

15 godina
neaktivan
Jar Jar Binks kaže...
Hose Marinho 46 kaže...

Joooooj Hose Armando {#}

daj nam prvo reci koja si mreža i di si kupija mobitel???!!!

Npr. ja sam na Tele2 i ne da mi nikakav upgrade preko Kiesa, jučer sam dao link na screenshot, pogledaj stranicu prije.

Hose Armando mi amor {#}šala mala...hihihi

Ja sam na t-mobile mrezi i koristim kies.... http://dls.scione-music.de/KIES/ zadnji (20-Nov-2010).i radi mi normalno,znaci prepozna mi mob i mogu normalno prenositi slike i muziku i sve ali nemogu ga nadograditi na 2.2,jer nije moguca nadogradnja.zasto?

15 godina
neaktivan

I kies mi ne izgleda ko ovaj sa screenshota na 25 str.jel ima to kakve veze?

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

litepro skyline tema v5... upravo je puknuo povrh darkija v8 i radi divno

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=878130

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

stavio darky ukljucio lag fix i radi super ali nikakva razlika izmedu sluzbene ferzije froyo 2.2.1 sa one click lag fixom osim sto mi brze ali samo malo brze nalazi gps signal.  pozz svima

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

jel mi moze etko molim vas odgovorit na ovo gore za kies? i jos nesto....skinuo sam skype i unio u njega ime i password iste kao i one koje imam na kompu kad ga koristim i pise mi signing in i vrti se onaj loading i tako stalno i to je to.niti udje niti me izbaci.pomoć !?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
docx kaže...

Babaluba daj neki mail.

Hvala !!

17 godina
odjavljen
Nova tema, nove ikone
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hose Marinho 46 kaže...

jel mi moze etko molim vas odgovorit na ovo gore za kies? i jos nesto....skinuo sam skype i unio u njega ime i password iste kao i one koje imam na kompu kad ga koristim i pise mi signing in i vrti se onaj loading i tako stalno i to je to.niti udje niti me izbaci.pomoć !?

Koliko pratim forum ti si još uvijek na 2.1. Skype ima problema sa Galaxy 9000 u verzijama ispod 2.2. Dakle moraš nadograditi firmware.

15 godina
neaktivan
docx kaže...
Hose Marinho 46 kaže...

Koliko pratim forum ti si još uvijek na 2.1. Skype ima problema sa Galaxy 9000 u verzijama ispod 2.2. Dakle moraš nadograditi firmware.

Pošto je ovaj sluzbeni u banani onda bi pretpostavljam trebao staviti 2.2.1 preko registy patchera,ali meni kies ne prepoznaje ni ovaj nas.zasto? i dali bi ga trebao prepoznati preko registy patchera i dali ima veze koji je kies (napisao sam gore negdje koji sam skinuo)

15 godina
neaktivan

i jel mi moze netko reci zasto mi gmail pokazuje da je recimo sad 15.04 a na mobu mi je 16.04 sati?kako da to rijesim?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice