ljudi pomagajte! pise mi da je kartica na mom mobu write protected
i piše da CD drive umjesto da je removable disc
pomozite kako to da ispravim
hvala unaprijed
ljudi pomagajte! pise mi da je kartica na mom mobu write protected
i piše da CD drive umjesto da je removable disc
pomozite kako to da ispravim
hvala unaprijed
E ajmo lipo ovako prvo...
Kupija san danas u Tele2 Galaxy i9000
Firmware verzija:
2.1-update 1
Osnovna verzija:
I9000XXJM1
Kernel verzija:
2.6.29
root@SE-S603 #2
Broj verzije:
ECLAIR.XFJM6
Što sad mene zanima...
instalirao sam najnoviji Kies, i ne javlja mi nikakav update na FROYO...
Da li postoji legalni update ili tek ima doći?
Treba li nešto čeprkati u Kiesu da bi ga update-ao? (ako da napišite od A-Ž što treba raditi)
Napomena:
Ne mislim raditi nikakvo rootanje i sl. stvari ukoliko nema još legalnog update-a preko KIESA.
Trebao te Kies sam obavijestiti da nadogradnja postoji.
Bilo je priče da kasni za Tele2 mada ne razumijem zašto.
S moja 2 u Vipu nije bilo nikakvih problema, nadograđeni su još prošle godine tj, krajem prosinca.
I moj isto, samo šta je bilo bolje da nije nadograđen, jer je 2.2 bija loš...
Hoćeš reć, da je v2.2 lošiji od v2.1 i v2.2.1?
Sorry ako previše pitam, al toliko sam toga pročitao po forumima i na kraju opet ništa nisam skontao, jer svi govore o hackanju i ostalim ludorijama...hehehe
evo linka od screenshot od kiesa
mozes i bez launchera pro... ovako, odi u programe. kad si tamo opali po menu tipki tamo stisni edit. sad bi ti se oko svih ikona trebali pojavit kao neki okviri (dole na traci i gore na popisu) i sad ikone mozes razmjestat kako god hoces... cak i izmedju ekrana. jedino ne mozes decidiranu tipku za home/app mijenjat.
Ovo mi je skank666 (12 str.) napisao ali ja nemogu naci di su na mobitelu PROGRAMI??jel mi moze netko pomoci?uglavnom zelim bez ikakvih lauchera pro ili neznam vec cega izmijeniti ove glavne ikone (telefon,imenik,poruke,aplikacije),znaci te 4 koje su na dnu ekrana.kako?
LOL! kako to mislis da ne mozes nac programe (to ti je ona zadnja ikona u trayu lijevo)?!i bez nekih launchera nema mijenjanja ikona u trayu!
Uspio rijesiti prolem sa write protected sd karticom,ali ni sam neznam kako ali rad.
Pitanje:dali se i kako moze metnuti voodoo lag-fix a vec je instaliran Darky's Rom v 8.0?
Hvala
Uspio rijesiti prolem sa write protected sd karticom,ali ni sam neznam kako ali rad.
Pitanje:dali se i kako moze metnuti voodoo lag-fix a vec je instaliran Darky's Rom v 8.0?
Hvala
Darky 8.0 već ima voodoo lagfix u sebi, samo ga trebaš uključit iz recovery moda.
Hvala na informaciji nisam znao za ovo, sad bi treba letiti
prvo ovo skine i raspakiras na desktop
http://rapidshare.com/#!download|144tl2|426317816|ADB_Windows_1.0.26.7z|223
udes u command prom
cmd.exe
spojis mob s kompom preko usb
i upalis ga sd kartica mora biti u njemu
tako nades c:\user\desktop\adb>adb.exe ili kako si vec nazvao folder
to pokrenes
pa onda u
c:\user\desktop\adb> adb reboot ---- mobitel ti se mora resetirati i onda znas da si povezan
poslje toga
c:\user\desktop\adb> adb reboot downloading ------- za downloading mod
c:\user\desktop\adb> adb reboot recovery ------- za recovery mod
mob ce se resetrirati i uci u recovery ili downloading mod
a vecini ljudi treba recoveri mod tamo trazis opciju factory reset na i potvrdis onda te pita yes ili no odaberes yes i mob se opet resetrira
poslije toga ide
c:\user\desktop\adb> adb reboot ------ da ti se mob ponovno resetria i TO je TO mob RADI !!!!!!!!!!!!!!
ljudi nadam se da sam vama pomogao !!!!!!!
Eh sad malo kasnim, ali bolje išta nego ništa. To što si ti napravio je malo pojednostavljena verzija Android SDK skupa programa, s kojima dolaze i Tools preko kojih možeš koristiti adb komande iz command prompta na kompu. Za bilo kakvo stavljanje Custom ROM-ova, svakako ti treba biti osposobljena 3 button kombinacija na mobu. Sad nakon factory reseta da li ti radi 3 button (ono s tri tipke)? Ako ne, a kaniš stavljati custom ROM-ove tu ti je link na CF-root (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=788108&highlight=root), s njim bi trebao dobiti 2e recovery s 3 button kombinacijom.
Hoćeš reć, da je v2.2 lošiji od v2.1 i v2.2.1?
Sorry ako previše pitam, al toliko sam toga pročitao po forumima i na kraju opet ništa nisam skontao, jer svi govore o hackanju i ostalim ludorijama...hehehe
evo linka od screenshot od kiesa
Ne može se generalno rei da je 2.2 lošiji od 2.1. Ali da 2.2 za našu regiju (JPP) je lošiji od 2.1. Ima dosta laga pa štuca. 2.2.1 verzija je svakako bolja od i od 2.1 i 2.2
mozes i bez launchera pro... ovako, odi u programe. kad si tamo opali po menu tipki tamo stisni edit. sad bi ti se oko svih ikona trebali pojavit kao neki okviri (dole na traci i gore na popisu) i sad ikone mozes razmjestat kako god hoces... cak i izmedju ekrana. jedino ne mozes decidiranu tipku za home/app mijenjat.
Ovo mi je skank666 (12 str.) napisao ali ja nemogu naci di su na mobitelu PROGRAMI??jel mi moze netko pomoci?uglavnom zelim bez ikakvih lauchera pro ili neznam vec cega izmijeniti ove glavne ikone (telefon,imenik,poruke,aplikacije),znaci te 4 koje su na dnu ekrana.kako?
LOL! kako to mislis da ne mozes nac programe (to ti je ona zadnja ikona u trayu lijevo)?!i bez nekih launchera nema mijenjanja ikona u trayu!
Nisam gledao sad ali mislim da si napisao tamo da se moze bez launchera promijenit pa sam zato pitao....ma nema veze...sve 5
E da i nitko mi nije odgovorio za ubijanje app koja je naj???
trebao bi malu pomoc
instalirao sam Darky 8.0 ROM
i sve radi fantasticno
ali sam primjetio nesto sto mi smeta i ne mogu naci gdje to ispraviti
radi se o tome da mi od sada u popisu poziva osim samih propuš. , zvanih i dolazinih
sada upisuje i poslane i primljene sms poruke
kako da mi popis poziva pokazuje samo govorne pozive bez sms-a
jer mi je taj popis sad totalno nakrcan i nepregledan
hvala
Citam ovu temu i ne mogu vjerovati. Radi li na tom galaxyu ista kako treba.
Jel ima na ovom forumu tema sa najboljim aplikacijama za android?nisam je nasao a zanima me jako...trebao bi neku app koja ubija programe koji rade u pozadin i dajte mi ljudi molim vas recite neku i za prognozu,ali onak da pokazuje trenutnu temp. vani i onak malu slicicu (sunce,noć,kiša...) i da je onak mali widget.skinuo sam ih 5,6 ili ne rade ili pokazuje sve zivo prek cijelog ekrana.pomoc!?
Android borbeni komplet
Za ubijanje aplikacija ti ne treba jer to android radi sam. Nemoj se time opterecivati jer to funkcionise drugacije nego na windowsma osim win 7
fancy widget
Ja sam jučer odma skinuo Advanced Task Killer sa marketa, free je. Uđem u njega, vidim što radi u pozadini, on ti sam po defaultu označi što radi i plus označi sam sebe, klikneš KILL u to ti je to...
Nadam se da sam pomogao.
Jel ima na ovom forumu tema sa najboljim aplikacijama za android?nisam je nasao a zanima me jako...trebao bi neku app koja ubija programe koji rade u pozadin i dajte mi ljudi molim vas recite neku i za prognozu,ali onak da pokazuje trenutnu temp. vani i onak malu slicicu (sunce,noć,kiša...) i da je onak mali widget.skinuo sam ih 5,6 ili ne rade ili pokazuje sve zivo prek cijelog ekrana.pomoc!?
Koji ti je Android unutra?
Meni je još tvornički Eclair 2.1 i imam one tvorničke, veliki sat i u njemu sunce ili oblaci, temperatura i koji je grad. P.S. on je AccuWeather-a.
Odi na market i ajd na search i ubaci accuweather i traži.
Ja sam jučer odma skinuo Advanced Task Killer sa marketa, free je. Uđem u njega, vidim što radi u pozadini, on ti sam po defaultu označi što radi i plus označi sam sebe, klikneš KILL u to ti je to...
Nadam se da sam pomogao.
Udji odmah poslije toga i vidjeces da si malo sta napravio.
Nadam se da sam pomogao.
Udji odmah poslije toga i vidjeces da si malo sta napravio.
LOL...ajd malo pobliže objasni, sad sam opet ušao u njega i samo mi je pokazao da on radi, i sam je sebe označio
Zato sto ce ti sistemske aplikacije pokrenuti opet jer android misli da su se srusile. To ne treba raditi. Ostavi da on gasi i palui aplikacije.
Zato sto ce ti sistemske aplikacije pokrenuti opet jer android misli da su se srusile. To ne treba raditi. Ostavi da on gasi i palui aplikacije.
LOL...sorry ako ću opet ispasti glupast......al da li misliš na aplikacije tipa poruke, zvonjava, i aplikacije koje instaliraš...
A kad već kažeš da će on sam palit i gasit aplikacije, recimo odem u poruke, napišem je i pošaljem, i odem na dugme back(nazad) i u task killeru vidim da su još otvorene poruke.
Jel itko ima Galaxy-a i9000 kupljen u Tele2 i jeli napravio update via Kies software-a?
Ja jučer kupio i banana...nichs, 0 bodova, sad sam pitao prodavača u Tele2, kaže da je vjerovatno T-Mobile nešto čeprkao sa Androidom i stavio onu opciju Auto. update, jer ja je nemam.
O cemu pricas? Ti koji si ode postao dosta postova postavljaš takvo pitanje??
Pa Galaxy sa Darkyevim Rom-om je najjači mobitel trenutno i takvo pitanje nema mjesta u ovoj temi.
To što ljudi postavljaju pitanja prije nego išta pokušaju, pa ispada da nešto nevalja tebe kao iskusnog forumaša nebi trebali navoditi na takva pitanja...
Pa Galaxy sa Darkyevim Rom-om je najjači mobitel trenutno i takvo pitanje nema mjesta u ovoj temi.
To što ljudi postavljaju pitanja prije nego išta pokušaju, pa ispada da nešto nevalja tebe kao iskusnog forumaša nebi trebali navoditi na takva pitanja...
LOL...sorry ako ću opet ispasti glupast......al da li misliš na aplikacije tipa poruke, zvonjava, i aplikacije koje instaliraš...
A kad već kažeš da će on sam palit i gasit aplikacije, recimo odem u poruke, napišem je i pošaljem, i odem na dugme back(nazad) i u task killeru vidim da su još otvorene poruke.
Pa sta ako je otvorena? AKo ju zatrebas odmah je tu a ako je ne trebas ona cuci u ramu i ne radi nista. Ne trosi bateriju ne korisit CPU. Cuci i ne radi apsolutno nista. Ako mobu zatreba rama android os ce ju ugasiti i osloboditi ram za drugu aplikaciju. Zapitaj se zasto velika vecina aplikacija nema dugme close. Nije to slucajno. Ne treba im. Bolje da su ti aplikacije ucitane u ram i cekaju da ih pozoves i onda su trenutno dostupne nego da ti ram zvrji prazan. Googlaj za pojam prefetch. Tako je to i na win 7 rijeseno.
Mene kao iskusnog forumasa i vlasnika X10 malo cudi kolicina postova koji imaju "ne radi" u sadrzaju. Subjektivan utisak da je takvih postova puno vise nego za desire i X10.
Koji ti je Android unutra?
Meni je još tvornički Eclair 2.1 i imam one tvorničke, veliki sat i u njemu sunce ili oblaci, temperatura i koji je grad. P.S. on je AccuWeather-a.
Odi na market i ajd na search i ubaci accuweather i traži.
Na 2.1 sam.Imam i taj ali mi nije nesto dobar.ovaj fancy widget je super.veliki dig. sat,trenutna temp i iza slika .i da pitam odma kad sam vec tu....spojim mob sa kompom i ne prepoznaje ga....nemam ni kies ni nista...mislio sam ga spojit kao usb i prebacit na njega slike i muziku ako se moze tako????zasto ga ne prepoznaje?
Kad spojis na komp povuci notification bar nadolje i imaces stavku usb. Klkni na nju i pojavice ti se opcija mount i tad ce ti komo vidjeti mob kao mass storage. Barem bi trebalo.
Kad spojis na komp povuci notification bar nadolje i imaces stavku usb. Klkni na nju i pojavice ti se opcija mount i tad ce ti komo vidjeti mob kao mass storage. Barem bi trebalo.
kad to napravim pokaze mi samo "usb spojen" i kad stisnem to samo mi vrati bar gore i nista....